מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח למדי בתשובה אבל אני אשאל ליתר בטחון: Intel Celeron 1000MHz מחובר ב: Socket 370 FC-PGA הוא פחות טוב מאשר: Intel Pentium III E 1000MHz מחובר ב: Slot 1 SECC2 נכון? (370 חדש יותר מ-slot 1 אם אני לא טועה, אבל הסלרון חלש יותר בלי קשר אני מניח) תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
1. באופן כללי, מה היתרונות של 78 על פני ה 74 (ששוה 250 ש"ח נוספים..) ? 2. האם למחשב משרדי התוספות הנ"ל חשובות / כדאיות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה כדאי יותר? Asus P5q3 Deluxe/WIFI או Asus Rampage Formula למשחקים מיועד OC
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם VISTA תומך 4GB כי שמעתי מטכנאי של חבר שהוא לא תומך הוא אמר ש VISTA תומך עד 3GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עכשיו ג'יגה והמחשב לא סוחב... אז אני רוצה להרחיב ל2 ג'יגה. אבל השאלה אם זה כדאי, כי יכול להיות שאני אחליף מחשב בקרוב... אבל אפשר לקחת את הזיכרון גם למחשב החדש בעצם... קיצר איך אני יודעת איזה זיכרון לקנות, מה הלוח אם שלי וכו'?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הזכרון שהיה לי- 256 מ"ב ובמקומו שמתי זכרון של 1 גיגה. ה BIOS זיהה 1 גיגה אבל כשהמחשב עלה ל WINDOWS XP הוא זיהה רק 256 מ"ב!? מה יכול להיות הבעיה? -אני רוצה לציין שבחנות נתנו לי זכרון 1 GIGA DDR 400 MHZ למרות שהלוח שלי ASUS P4S533 אינו תומך בזאת, ואמרו שלא תהיה בעיה אבל יש בעיה. עוד אני מציין שגם כמה תוכנות בדיקת חומרה וזכרון גם מזהות רק - 256 מ"ב. כל תשובה עיניינית תתקבל בברכה -תודה מראש. TANGUSH
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לא משנה עם intel vs amd המחשב הוא לאינטרנט בלבד וגם הורדות וקצת סרטים בלי משחקים.... עד 1500 ש"ח עדיף 2 גיגה זיכרון..... תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של AMD שאני מדליק אותו המעבד עובד על 28 מעלות וכעבור 10 דקות שהוא מפעיל את הווינדוס הוא מגיע ל 40 מעלות ואם אני משתמש באינטרנט ותוכנות הוא מגיע ל 50 מעלות-52 זה הגיוני? אמרו לי שיש לי בעיה של מתח אבל אני לא יכול לרדת מתחת ל 1600 ובתוכנה של ה CPU-Z הוא רושם1.744 מה עושים? הינה תמונה של המעבד+ הטמפ':
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני מעבדים לנייד שלי. Intel® Core 2 Duo T9500 2.6GHz (6MB Cache 800MHz FSB) VS Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz (6MB Cache 800MHz FSB) תוכלו בבקשה לפרט מה ההבדלים בין השניים (חוץ מהמהירות)? אני שואל מיכון שההפרש במחיר הוא די גדול... תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקיץ מתגבר והטמפרטורה אצלי במארז עולה ועולה, בזמן מנוחה המעבד עומד על 72 אני רוצה קירור למעבד חרישי וקר ביותר - הבעיה שהמארז קטן יחסית, טרמלטק LANBOX ואני צריך קירור נמוך ככל האפשר. חשבתי על CNPS9500a CNPS8700 שניהם של זלמן והלהחליף את המשחה הטרמית למשהו איכותי יותר. כרגע הקירור הוא הקירור סטוק. אודה להמלצות
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש זכרונות (עד 600 ש"ח) דואל קיט של 4GB שיתמכו ברכיבים הבאים: צ'יפסט nforce 750i שני כרטיסי מסך 9600GT או GSO... ושיהיו טובים ל-OC תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
איזה מבין שני הלוחות אתם ממליצים לתקציב? http://www.skypc.co.il/pl_product~31102~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39290~10~0.htm אני רוצה לוח שיאפשר שידרוגים עתידיים במחיר 600-650 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והחלקים כבר נבחרו, נשאר לי רק לקנות זכרונות. אני קונה את המחשב ב-KSP ואני מעונין בזכרונות 4GB, אשר יעברו OC. ב-KSP יש 2 סוגי זכרונות 4GB במחיר סביר: 1. 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader עולה 450 שקל - תזמונים 5-6-6-18 - 1.8VOLT 2. 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC - עולה 400 שקל (2 סטיקים) - תזמונים 5-4-4-18 - 2.1VOLT בזכרונות היקרים יותר- התזמונים גבוהיים יותר אך צורך פחות מתח. בזכרונות הזולים יותר- תזמונים נמוכים אך מתח גבוהה יותר משמעותית. איך 2 ניגודים אלו משפיעים לי על המפרט (בעיקר אם אני עושה אוברקלוק) ? ד"א, שאר המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי הלוח D845GBV עם מעבד של 1.8MHZ. כמו כן יש ברשותי מחשב של 2.8MHZ גם פנטיום 4. האם לאור המצ"ב (תמונה), אומר שאוכל לשים את ה- 2.8 בלוח D845GBV ?? תודה !! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי לוח כמו בכותרת עם מעבד E6600 אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למשהו מהיר יותר ראיתי באתר של GIGABYTE שהלוח תומך באופן רשמי בכל הסדרה של E6XXX וגם ב Q6XXX ויש ביוס לא רשמי למעבדים מסדרות 7XXX 8XXX 9XXX השאלה אם שווה לי להתסתכן ולקנות מעבד מסדרות אלו והאם למישהו יש ניסיון איך הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ואם כן איזה מעבד ביחס עלות ביצועים הכי שווה לקחת ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 QUAD Q6600 או AMD Phenom X4 Quad Core דעתכם החשובה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
hello i have an hp pavilion ze2140ea and its using the wrong timings i think, it is impossible to change it through the bios since its a laptop, so i am using the MEMSET program. the thing is i don't know which timing setting i should use, if you can help me i would be happy. thanks [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום. אני ראיתי שני לוחות אם GA-EP35C-DS3R ו GA-P35C-DS3R אז רציתי לדעת מה ההבדל.. שמעתי שהE אומר משהו על חיסכון בחשמל אבל האם זה מפחית בדברים אחרים?זה אותו דבר מבחינת ביצועים והE פשוט מפחית את חשבון החשמל? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תודה מראש..:] חברה חייב את הזיכרון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה... לוויסטה ולמשחקים מהדור החדש (CALL OF DUTY 4 ועוד משחקים דומים בממשק הגרפי) ושישפיעו לטובה עם המפרט הנל... מעבד: AMD Athlon 64 BLACK EDITION 6400+ Dual Core, 3.2GHz, 2MB,Socket AM2 לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: WD 250GB 16MB BUFFER SATA2 כרטיס מסך: BFG NVIDIA 8800GT GDDR3 512MB 256MB OC2 - 675MHZ/1950MHZ ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מארז: EZCOOL + מאוורר 25 ס"מ בדלת , מאוורר 120 מ"מ מאחור , ועוד 80 מ"מ מקדימה.... * המחשב קריר ביותר... אין בעיות של חום... אך עדיף שתיהיה לכרטיסים עוד קירור כמו הREAPER בOCZ... אם אפשר במחיר הזה...[br]פורסם בתאריך: 11.06.2008 בשעה 00:39:19 ?!
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
6400 http://skypc.co.il/pl_product~AMD1192~60~0.htm או 6000 הרגיל....
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-