עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי זיכרון Kingston 256 MB SDRAM ופנטיום 3 האם זאת חברה טובה ? הזכרון יעמוד בשינוי FSB ? תודה ;D

2. או לחלופין כל מספר אחר. האם מדובר באותו רכיב שהאיצו ושמו לו קירור יותר טוב, או שיש פרמטרים במעבד שמאפשרים לו לעבוד בתדירויות גבוהות יותר על אותו קירור?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. DFI השיקה לוח מבוסס P965 בסידרת הInfinity היחסית זולה שלה.. והוא ממש לא מיתנהג כמו לוח זול . למה ? כי הוא מסוגל ל530-540MHZ FSB ישר מהחנות. http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=1444&posted=1#post1444

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  4. ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לחדש, מעוניין להפוך את זה לפרוייקט ולווא דווקא ללכת על חדשנות חומרתית. להרכיב מחשב ולהנות מהבנייה. יש ברשותי כמה חלקים שעשויים לשמש אותי במחשב החדש, כמו הארד דיסק, צורב, 2 סטוקים של DDR3 לאחרונה נחשפתי לסדרת הWRAITH של AMD, במעבדים המתומנים, עושה רושם כי מדובר בקירור איכותי לצורך העניין במשחק כמו BF1 דרישות המקסימליות מצד AMD הרבה יותר זולות מהאלטרנטיבה של INTEL, אני מתכנן לרכוש את החומרה בחו"ל ובכך גם לחסוך קצת, הלוחות אם גם לא יקרים במיוחד, לצד כרטיס מסך 480RX של AMD האם זו חשיבה מוטעית? מוטב לחכות לZEN? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by udicol,

אחרי הורדות מחירים דרסטיות של אינטל ? כמו כן בעובדה ש- Amd לא מפגיזות אותנו בטכנולוגיות חדשות , ומספר הדגמים שהם מציעים יכולים להספר על ידי כף יד אחת ? כמו כן האם לוחות האם של מעבדי אינטל מציגים את אותם פי'צרים שלוחות עבור Amd מציגים ?

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. או שמא העסק גמור מבחינתה ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by toktok,

הי, שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער). השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0 תודה

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Dr__MIKO,

הי לפני קצת פחות משנה קניתי מחשב ועכשיו רציתי לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד זיכרון כדי להגיע לגיגה. הורדתי תוכנה בשם system info כדי לבדוק את הסוג המדוייק של הזיכרון שיש לי עכשיו כדי לקנות את אותו הסוג ולהשיג אפקט מקסימלי. כשעברתי על כל הסעיפים שמתי לב שהמודל של הלוח אם שלי רשום כ- NF- CK804 של Gygabyte חפרתי קצת במגירה ובדקתי... בקבלה המקורית רשום K8NF- 9 סופו של דבר לא מצאתי בעזרת התוכנה את הסוג המסויים של הזיכרון שלי אבל מצאתי את הקבלה שזה אמור להיות אותו דבר. עדיין מנכרת בי השאלה- האם עבדו עלי עם הלוח אם?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by noam12,

רכשתי את המחשב הבא .בפרסום נאמר כפי שאתם רואים GFORCE 4 128 M(לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M אשר כולל כרטיס מסך) . הביוס מראה את זה AGP APERTURE 128M AGP FAST WRITE DISABLE VGA SHARE MEMORY SIZE 64M ב VGA אני לא יכול לעלות ל 128 והבנתי שכרטיס המסך תומך ב128M כיצד אם בכלל אני יכול לשנות שכרטיס המסך יעבוד על 128M או שמה אנני יכול ואז המשמעות שהפירסום שיקרי תודה נעם

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by adi785,

שלום לכולם, היום רכשתי ב KSP זיכרון למחשב הנייד שלי. מדובר ב 1GM מתוצרת קינגסטון במהירות 667. הרצתי בדיקות על מנת לוודא שהמוצר תקין והוא אכן נמצא תקין אך CPU-Z לא מסוגלת לגלות את שם היצרן (ואפילו לא את שבוע הייצור!, צירפתי תמונת מסך), תוכנות אחרות גם לא גילו את שם היצרן האם הזיכרון מזוייף? תודה, [attachment deleted by admin]

12. זהו הדיון הרשמי על החדשה: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1118771432,43495, - אתם מוזמנים להגיב כאן ולהשמיע תגובות, רעיונות לצעד של Infineon ואם תרצו לעזור לנו ולשפוך עוד קצת מידע על ה-DH-5 החדשים. [חוצמזה שםה מיוצרים בתהליך יצור של 0.11micron].

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, מבקש את דעתכם גם לגבי XP וגם לגבי VISTA. כרגע ניסיתי רק משחק אחד בשתי המערכות עם ה 1G זכרון שיש לי והתוצאות הן שב XP המשחק רץ בסדר וב VISTA מאוד מקרטע (ה HD עובד, משום מה, שעות נוספות). מדובר במשחק rainbow six vegas ולא ידוע לי אם זה בגלל המשחק (שדרך אגב הוא תובעני מאוד בדרישות מערכת אך למרות זאת הקונפיגורציה המומלצת שלו היא 1G זכרון, כך לפי היצרן הכל אופן) ובעיות תאימות ל VISTA או בגלל המערכת שלי ספציפית. תודה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, רכשתי לאחרונה לפטופ מחברת אסוס, וברצוני לשדרג את זיכרון הראם של המחשב, מצאתי בדיוק את הסטיק שאני צריך לשדרג, עכשיו השאלה האם אני יפתח את המחשב ואכניס את הסטיק לסלוט המיועד לו, האחראיות של הלפטופ שלי תתבטל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AboveBeyond,

שלום חברים אשמח לדעת אם שדרוג הזכרון מ4 ל8GB יתרום לי משהו בשימוש שלי השימושים שלי במחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט(הרבה טאבים , דפים עמוסים) , סרטי HD לעיתים רחוקות, מוסיקה השאלה שלי אם כדאי לשדרג ל8GB וכמובן לשדרג גם את ה windows ל 64bit המחשב כרגע עם מעבד i5 750 2.17 תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב עם לוח Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 ומעבד i5-2310, כרגע מותקנים במחשבים שני מודולים של 4GB, תהיתי האם תוספת של שני מודולים נוספים תיתן שיפור ניכר בביצועי המחשב? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שימושים עיקריים: משחקים ועריכת וידיאו ותמונות.

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  18. יש לי כרגע לוח 965P-S3 של GIGABYTE ומעבד E2160 מומהר ל3GHZ. האם שדרוג למעבד E5200 והמהרה שלו ל3.4GHZ פלוס מינוס תהיה שדרוג מורגש במשחקים, בעיקר משחקי FPS וRTS כמו CRYSIS וC&C? ברור לי שהמעבד הנוכחי שלי לא יגביל כרטיס כמו 4670 אבל האם הוא יגביל כרטיס מסך כמו 9800GT? יש איפשהו בנצ' עדכני של ביצועי מעבדים שונים בתדרי OC ממוצעים?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. שלום לכולם, כיום אני עובד עם פנטיום 4 ו-1 ג'יגה זכרון. המחשב כבר בן 4 שנים. השאלה שלי היא האם שדרוג (ללא OC) ל- E2200 או ל- 4400+ (כולל 2 ג'יגה RAM) ייתן שיפור מהותי בביצועים? המחשב משמש לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית שכוללת גם משימות תכנות (עבודה עם כלי פיתוח תוכנה). כרגע בכל מקרה אשאר עם XP. עוד שאלה, האם הדיסק הקשיח, צורב DVD ו- DVD ROM יכולים לעבור לחומרה החדשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by ccc,

שלום ! ברשותי מעבד Q6600 עם 6 ג'יגה DDR2 ולוח GIGABYTE DS5. בהנחה שלא מדובר בגיימינג או תוכנות כבדות, אלא בעיקר אינטרנט, COD באינטרנט (כרטיס מסך בסדר) וקצת דיאבלו, האם מומלץ להחליף הכל או פשוט להשקיע בSSD טוב ? הכל מתקתק יפה במחשב, אבל אין לי SSD. חשבתי לשדרג למשהו ברמת I3 עם לוח פשוט וזכרון 8 ג'יגה DDR3. אבל אם אני לא אגיד "צ'וו, איזה הבדל" בווינדוס 8, אני מעדיף לא לשדרג כי אין לי כל כך תוכנות שמשתמשות במעבד חוץ מהווינדוס עצמו והפעילות השוטפת שלו (פתיחת כרום, פתיחת PDF שמן, פתיחת סרט HD)

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  22. האם הוא חזק יותר מהמעבד 5200x2 של amd ? האם שווא להשקיע עוד 150 ש"ח ל AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE 8450

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. מעבד: Intel Core2 Duo E6550 @ 2.33GHz לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות קיימים: KINGSTON 1GB DDR2 800MHz X2 (שימו לב 2 סטיקים = 2GB). חשבתי אולי להוסיף עוד 2 סטיקים זההים של 1GB ואז יהיה 4GB. רציתי לדעת מה ההשלכות לכך? האם ארגיש שינוי רציני במהירות המחשב בשימוש יומיומי איתו? הפעלת משחקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ולכמה זמן הוא יחזיק עם OC ל... נגיד 4000 ? והאם הוא ייתן ביצועים במשחקים כמו P4 או יותר או פחות?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  25. קניתי מחשב ישן עם 4 ג'יגה זכרון 2*2048 של G-SKILL CL-4-4-4-12. האם שווה להוסיף זיכרון ישן 2*512 מגה CL2.5 DDR 400MHZ PC3200U. בעצם אני שואל האם זה משהו שיכול לפגוע במהירות או רק להוסיף? אין לי מה לעשות עם הזכרונות לחבר או לא?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.