עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yanivchik,

מבקש מפרט ללוח אם זה, מה הוא כולל ואיזסה אפשריותת יש לו.. שאלה לגבי נעבד, מהו המעבד המהיר ביותר של אינטל בטכנולוכיה של 64 ביט כבול ליבה, אבל במחיר סביר משהו כמו 1500 ש"ח? תודה רבה מראש....

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by r1plet,

שלום, יש לי כרגע סטיק של 2GB DDR2 800MHZ של CEON על CL5-5-5-15 ובאותה חנות בה אני מתכנן לקנות ספק כוח וכרטיס מסך חדשים תכננתי גם לקנות סטיק נוסף של 2GB, מכיוון שלא ראיתי סטיקים של CEON חשבתי על סטיק של OCZ באותו תדר, נפח, ו-CL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 האם תיווצר בעיה מסויימת בגלל ערבוב החברות? הסטיקים נראים לי די זהים חוץ מכמובן חברות הייצור וגוף הקירור המזערי על הסטיק של OCZ... האם זה הכרחי ללכת לאייבורי ( :-\) ולרכוש סטיק של CEON או שלא תהייה בעיה עם הסטיק הנוכחי של OCZ?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  3. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520964.30 בעקבות הדיון הנ"ל הזמנתי אתמול מחשב מלוג'יק פיסי. לאחר מכן התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שלוח האם של Asrock שהמלצתם לי עליו אזל מהמלאי אצל היבואן ושהיבואן לא מתכוון לייבא יותר את הדגם הרגיל אלא רק את דגם ה-Extreme. הציעו לי שני דגמים של Gigabyte במקום: Gigabyte GA-Z68A-D3H ו-Gigabyte GA-P67X-UD3. כעקרון נראה לי שה-Z68 עדיף וגם המלצתם לי עליו אבל יש משהו שקורץ לי ב-P67 וזה שיש לו יותר פורטים של SATA ו-USB 2.0. אולי זה נראה כיתרון זניח אבל יש לי הרבה התקני USB (בלוח במחשב הנוכחי שלי יש לי 8 חיבורים מאחור, כולם בשימוש ובנוסף יש לי רכזת עם התקנים נוספים) וגם הרבה התקני SATA (3 דיסקים קשיחים, כונן SSD וצורב ואני גם מעוניינת …

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by shiranosh,

שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בבניית מחשב שרת אלו הנתונים פחות או יותר 2TB נפח אחסון מערכת הפעלה win 2008 standard server מדיניות הגנה על הנתונים בשרת כוללת : -הגנה על מערכת הפעלה עם RAID1 -הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 -הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS -הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על גיבוי טייפ אשמח לעזרה אני לא כ"כ מבינה בשרתים .. איזה לוח אם מפלצתי יתמוך לי בזה?איזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  6. שתי יצרניות המעבדים המובילות מכינות לנו דגמים חדשים עם כמות חסרת תקדים של ליבות עיבוד שיוכלו לשנות את סדרי העדיפויות בעולם המחשוב כולו לכתבה

7. אני רוצה לקנות את לוח האם הזה בעיקר בגלל העלות שלו. יש לי מערכת סטריאו, ולא איזה 7.1, ככה שהמחסור ביציאות האודיו שלו לא מפריע לי. גם העובדה שאין לו יציאת DVI לא מפריעה לי. העובדה שיש ללוח הזה פורט RS-232 זה פשוט גאוני חח יחסוך ממני ממיר ב-10 שקל מ-DX (בצחוק). בסה"כ לעומת הנ"ל לא רואה הבדלים בינו לבין האח היקר יותר HD3. מה שכן, ראיתי ביוטוב איזה UNBOXING, ושני חבר'ה כתבו שב-OC היה להם BSOD. בסקירה היחידה שמופיעה בגוגל ברור שדווקא לא היה להם BSOD, ואמרו שהשיגו OC יציב. אני מתכוון להריץ עליו 4670K. אשמח להמלצות וחוות דעת בקשר ללוח הזה.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שלום. זה שוב אני. הפעם מעט חקרתי את השאלות תשובות. וככה. יש לי את לוח האם GIGABYTE X58A-UD5 REV2.0 יש לי טריפל צ'אנל של 6GB http://www.gskill.com/en/product/f3-10666cl9t-6gbnq ואני מתכנן להכניס אליו את הדואל צ'אנל הזה http://ksp.co.il/?uin=14039 עכשיו. שניהם בעלי מתח זהה תדירות דומה אחד לאחד. אבל. אחד טריפל והשני דואל בכלל. 1. זה לא יפגע בביצועים ויגרום לעבוד כמודול יחיד או דואל צ'אנל? 2. זה בכלל יזהה את הזיכרון ויעבוד איתו רגיל? אני מצפה לתשובה מעט יותר מפורטת ומנומקת הגיונית באופן נרחב. יותר מתגובה של "כן".

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום, קניתי זכרונות שמסתבר שאני אמור לפתוח אותם מ-1333 ל-1600 ולא הבנתי מאיפה בביוס אני אמור לעשות זאת. את מה שראיתי לא הצלחתי לערוך\לשנות. לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V. בתודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by taltola,

למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Turbine,

רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

סמפרון 64 ביט 3100+ בעל ליבת ואניאס מקוצצת קאש ל-256K או אטלון 2800+ 64 מבוסס NC סך הכל זה ככה סמפרון בעל ליבת פלרמו משהו כזה מבוסס על ליבת ואניאס זאת אומרת אם SSE3 ובעל 0.09 מיקרון אבל רק אם 256K L2 אבל אוברקלוק בן זונה!! או 2800+ 64 NC בעל הליבה הישנה לא אוברקלוק כזה גדול אבל תאמת קניתי לחבר שלי אחד כזה אם לוח של גיגהבייט עשיתי אוברקלוק והוא רץ לו במהירות 2.45 גיגה הרץ 24/7 כמובןאני רוצה לוח טוב DFI

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  13. אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  14. תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  15. מת לי הלוח אם ואני צריך ליקנות חדש,אני צריך חדש ל intel P 2.8 אני רוצה שהו גם יתמוך בPCI Express.

16. Started by BlackTalon,

נכנסתי השבוע לחנות מחשבים באיזור שלי כדי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב לאחותי הקטנה (בכיתה א') והתעניינתי לגבי המעבד Pentium D 820. נאמר לי ששווה לי לחכות עוד שבוע מאחר ובתאריך הזה תחל מכירת מעבדים מדגם E6100, כלומר מעבד מהסדרה החדשה של אינטל, במהירות 1.8 (800HZ), במחיר של Pentium D. האם זה נכון ? אם כן, באמת כדאי לי לחכות למעבד הזה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by FPSbanana,

היי אני חדש פה אני מחפש לוח- אם עם צ'יפסט 965 ושתמוך בSLI ולא בCrossfire רצוי של Gigabyte חיפשתי ולא מצאתי נ.ב. יצא מתי שהוא כרטיס מסך של ATI-AMD שתומך בDirectX10

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  18. היי לכולם 2 שאלות ברשותכם: 1-האם הלוח אם הזה:ECS RS485 2XDDR533 מתאים למעבד AMD ATHLON 3200 AM2 ? 2-השאלה היותר חשובה איך הלוח אם הזה? השימוש של המחשב הוא לצורכי אופיס,אינטרט,וסרטים,בלבד. המלצתי לאותו אחד שקנה את הלוח אם הזה לקחת את הלוח אם הזה של אסוס: M2NPV-VM או הלוח אם הזה של ג'יגהבייט:?M51GM-S2G AM2הוא טען שהמוכר מחשבים שמכר לו את המחשב אמר לו:שהלוחות שהצעתי לו הם לוחות יותר מדיי טובים לצרכים שלו וחבל על הכסף. הוא נתן לו את ה-ECS ואמר לו,שזה לוח אם מעולה ואמין לצרכים שלו. אין לי ספק שהוא צחק עליו,רק רציתי רק לדעת עד כמה הלוח הזה באמת אמין וטוב ..או בעצם מה אתם חושבים עליו? בתודה מראש שי נ.ב-יש לכם מושג כמה עולה הלוח אם הזה,פשוט חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו .חשוב לי …

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  19. נניח יש 2 לוחות אם שתמוכים באותם חלקים בדיוק אבל אחד מהם יותר איכות יכול להיות שעם הלוח היותר איכותי נקבל FPS שונה (גבוה יותר) מהלוח השני ?? *אם כם אז יכול להיות הבדל של אפילו 10 FPS ויותר?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  20. למישהו יש ניסיון עם הלוח אם M2N-E? שמעתי שיש לו בעיות תאימות לחלק מזיכרונות ואני רוצה לקנות זיכרון טווינמוס והזיכרון הזה לא מופיע רשימת הזיכרונות התומכים של אסוס. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by moris,

היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק? תודה!

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  22. יש לי מחשב חדש ( נייד לצורך העניין ) עם מעבד כפול ליבה של INTEL , רציתי לדעת אם יש דרכים על מנת לייעל את עבודת המעבד... או במילים אחרות , מה עדיף מעבד 1.66 GHZ כפול או פנטיום GHZ 2 רגיל...

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  23. מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ? מדובר במעבד e5300 ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד? תודה!

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by fizban,

שלום לכולם! לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950. אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז... בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל) המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה! עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב…

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  25. רפרפו לכם על הרשימה... האם הבנתי נכון, שכל מעבד שנכלל ברשימה הזאת מתאים ללוח, או שאני מפספס משהו... http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3024

• 2 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.