עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by makakit,

איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתכוון לקנות את הלוח הזה , אבל אני לא בטוח אם עדיין יש עליו את ה-PAT (או MEM) כי הבנתי שהיו בעיות עם אינטל לגבי כל הסיפור הזה.... מישהו יודע מה נסגר עם זה? חסמו את הPAT על ה-P4P או לא? תודה.

3. ל-AMD יש מעבד חדש בעל ליבה גרפית מובנית, והיא רוצה שתאהבו אותו על אף השימוש בארכיטקטורה גרפית שאינה חדשה כלל - אז יצאנו לבדוק האם השילוב הזה מצליח להוכיח את עצמו בעולם האמיתילכתבה

4. אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.

5. Started by assaf990,

הזיכרונות מכוונים אצלי על 8-3-3-3 השאלה: האם לשנות את התדר ל-200MHZ? או לשנות ל-166MHZ? בנתיים 3 ימים זה עומד לי על 166MHZ ונראה תקין. (מצ"ב קובץ למקרה ששאלתי לא ברורה) [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 963 צפיות
  6. למערכת הבאה: Q6600 + Gigabyte P35C-DS3R + 8800GTS 640MB שווה לקנות צמד זיכרונות של 2GB במהירות 800MHz או שמספיק בשלב זה (תוספת הביצועים לא גבוהה בהתאם לשינוי המחיר) להסתפק בצמד זיכרונות במהירות של 667MHz ? האם יהיה שווה לעבור ל DDR III בעתיד (ומתי העתיד הזה יהיה) ? המערכת תריץ את Vista 32bit + משחקים ברזולוציה גבוהה. תודה

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by someone,

איזה מעבד של INTEL (מצוייד בזיכרון DDR) עוקף בביצועי המשחקים שלו את מעבד הXP2000 של AMD (אני שואל את זה בגלל ירידת המחירים הנכרת שהייתה היום בארץ למעבדי INTEL)

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. שלום לכולם. ראשית ראיתי שיש נושא שגם מבקש המלצה לזכרונות, והסתכלתי וחפשתי עוד נושאים. אבל אני צריך ייעוץ עם המפרט שלי, מכיוון שהדרישות שלי שונות. רציתי לקבל המלצות איזה זכרונות כדאי לקנות. ברשותי לוח Asus P4P800-SE i865 ומעבד פנטיום 4 2.66Ghz B! כלומר, הFSB שלי הוא 133, וכאשר ארצה לעשות אובר-קלוק, אני לא יכול, או אולי כן, אבל לא מתכוון לעבור את ה-FSB 200. לכן זכרונות של DDR400, יתאימו בול בשבילי. לכן רציתי להתייעץ על זיכרונות DDR400, הלוח שלי תומך בדיואל צ'נל לכן ארצה לשים 2 סטיקים תואמים. כל סטיק 512MB, כלומר סה"כ 1GB זכרונות בדיואל צ'נל DDR400. מכיוון שאני לא ממש מבין בתזימונים לזכרונות, פתחתי את הנושא, לקבל המלצות ל-2 סטיקים תואמים (או חבילה של דיואל צ'נל שמכי…

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  9. מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  10. הוא לא אמור לעבוד ב Dual-Channel? ובמהירות 200Mhz ? יש לי לוח אם של Asrock 775i65G וזיכרון של Kingston 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMM

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  11. יש לי מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2-plus ואני רוצה לרכוש עכשיו לוח אם חדש בתקציב של כ- 1000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב אלא אם כן יש סיבה טובה להשקיע אז יכול להיות גם יותר. עיקר סיבת השדרוג כי אני רוצה הרבה (6?) יציאות של SATA לצורך שימוש ב-RAID. אבל אם אני כבר קונה לוח, אני רוצה שיהיה לוח מתקדם בעל ביצועים טובים ותכונות חדשות ומתקדמות. ולכן חשוב לי צ'יפסט טוב. אני לא משתמש בכרטיס מסך מתקדם ואין לי בעיה שיהיה כרטיס מסך על הלוח. מה שחשוב לי שיהיה חזק כי אני מריץ עליו כוננים וירטואליים לצורך מעבדת בדיקות. על מה עלי לשים לב כשקונים לוח? שם חברה, סוג צ'יפסט ומה עוד? יש למישהו משהו ספציפי להמליץ לי? ואגב, אם יש עוד היום כרטיסי SCSI לחבר אליו כמה כוננים קשיחים אני גם מעונין לק…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  12. טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  13. http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/default.asp http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/amd1280.gif http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/intel1280.gif ולסיכום Biased or not, beta or no, theres a lot to like about the latest patch for Quake 4, whether you have an Athlon 64 X2 or a dual-core/Hyper-Threaded Intel chip. The two architectures each pick up phenomenal performance gains. Naturally, youll see the biggest difference at resolutions where youre not bottlenecked by a graphics card. With our Radeon X1800 XT, the sweet spot seemed to be 1280x1024 on both platforms. Even 16…

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  14. שלום שימושים : 1. כרטיס מסך 1 חיצוני חזק 5870HD 1.1 כלומר אני סוגר את הכרטיס מסך של הלוח בלוח GA-890GPA-UD3H 2. אין לי עוד כרטיסים להתקין ולא צריך 3או 6 כרטיסי PCI-E 3. מבצע אובר קלוק למעבד 6 ליבות AMD האם הלוח GA-890GPA-UD3H יחזיק מעמד באובר קלוקינג ??? 4. מתקין קולר Thermalright ULTRA 120 האם לוח GA-890GPA-UD3H ניתן להתקין עליו קולר כי יש לו חלקים גבוהים ??? 5. שימוש משחקים השאלה בהיתחשב בשימושים שלי בלבד מה ההבדל בין הלוחות ??? לגבי ??? האם ללוח GA-890FXA-UD7 יש יתרון טכני ??? כלשהו על הלוח GA-890GPA-UD3H הרי זה לא יתכן שלוח שעולה פי 2 אין לו עוד יתרונות טכניים חוץ מ- 6 PCI-E אני חייב לציין שלוח שעולה חצי מחיר מכיל אותם יתרונות כמו לוח שעולה פי 2 ועוד נותן לי כר…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  15. כיסוי מברזל שפעם ראשונה אני רואה על זיכרונות שאלתי היא אם כן , האם צריך להוריד את הכיסוי מברזל הזה או להשאיר אותו?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by johny,

מה פירוש הביטוי PC3200 (או כל מספר אחר) שרשום על זכרונות?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  17. עכשיו זה רשמי - אינטל משיקה מעבד במהדורה מוגבלת לחגיגות 40 שנה לאחד המוצרים הכי מפורסמים מהעבר שלה לכתבה

18. Started by Pc gool,

שלום לכולם.יש ידע בחומרה והחלפה. השאלה השניה היא לגבי החלפת מעבד עם זה קיים לנייד שלי מדובר ב lenovo g550 כן קצת ישן.הייתי מעוניין לשדרג תמעבד למינימום i3 קיים דבר כזה ועם כן אשמח לדעת איזה מעבד יתאים תודה רבה

19. Started by kotel,

:s05:

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  20. http://news.com.com/Apple+to+ditch+IBM%2C+switch+to+Intel+chips/2100-1006_3-5731398.html?tag=nefd.lede שבוע הבא ההכרזה... חברת APPLE מפסיקה את השותפות עם חברת IBM, ארוכת השנים, במסגרתה המחשבים שלה השתמשו במעבדי ה POWERPC. זהו צעד הסטורי של החברה, כאשר משנת 1994, היא השתמשה רק במעבדים אלו... מעכשיו תעבור החברה להשתמש במעבדי INTEL במחדשבים שלה. כמובן שישנם השלכות כמו הפיכת כל התשתית ומערכת ההפעלה למחשבים מבוססים מעבדי INTEL, דבר שאומר שבעתיד, אולי יצליחו להשתמש בכל מחשב מבוסס X86 למערכת ההפעלה הפופולרית של APPLE בשם OS X... יש לציין, כי נושא זה עלה בכותרות מספר פעמים בעבר בגדר שמועות שלא התבססו, אך כעת נראה שזהו השלב הסופי, ואכן APPLE תעבור למעבדים של INTEL.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by A.Z.P,

היי לעוזרים, יש לי לוח אם שכבר עשה את שלו כנראה ומעבד שלא ממש סוחב בימינו יותר מדי ( GA-M61SME-S2L+ATHLON 4200 2.21 GHZ) והגיע הזמן לדעתי להשתדרג. מבחינת השימוש גיימינג קל, גלישה באינטרנט, יוטיוב וסרטים. עד 650 ש"ח, אם יש סיבה משמעותית ללוח/מעבד שייתן לי הרבה יותר ניתן לחרוג מעט. תודה רבה מראש, זאב.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  22. המערכת שלי היא XP SP3 על AMD ATHLON XP 2500+ (1.83GHZ), 1.5GB RAM עם GeForce6600 LE 128MB. לאחרונה אני משתמש בתוכנה דיי כבדה (תוכנת פוקר מבוססת פלאש..) וכשאני משתמש בה בצורה אנטנסיבית (מספר שולחנות משחק במקביל), יחד עם תוכנות אחרות ברקע, המחשב מתחיל לקרטע מאוד. בזמן השימוש אני רואה שהתוכנה משתמשת בבין %30 ל%90 מה-CPU RESOURCES, בנוסף לעיתים נדירות יותר אני מקבל הודעת מערכת שהזכרון הוירטואלי שלי נמוך. התקנתי MEMINFO ובבדיקה חפוזה במהלך שימוש בתוכנה השימוש של הזכרון הפיזי היה 1000/1600 וקובץ הפייג 1300/2170 (עיגלתי את הערכים כמובן). עוד מחשבה שיש לי זה שלמחשב שלי יש בעיה אישית עם פלאש (או עם פוקר) כי גם לדוגמא שאני משחק פוקר בפייסבוק, הפיירפוקס מקרטע. אני תוהה האם תוספת זכר…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by תמיד מחייך,

אחרי ציפיות רבות הגיעה ירידת המחירים המיוחלת: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2325&p=2 ה-A64 3000 יורד ב-15 דולר. ה-A64 3500 בגירסת 90 ננומטר יורד ב-30 דולר!

• 7 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים