עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD שלחה היום בדוא"ל לבכירים בתעשייה הזמנות, למה שהם קוראים, "the most anticipated premiere of 2007". כמובן שכולנו עברנו את גיל 3, ואם נחבר אחד ועוד אחד נבין כי AMD מתכננת להשיק את ברצלונה באירוע הזה. פנום מתוכנן לצאת בין 60 ל-90 יום מאוחר יותר, או בתאריכים: בין אמצע נובמבר לאמצע דצמבר. ההצגה תערך בסן פרנסיסקו, בשש וחצי בערב (זמן המקום). מקור: http://www.tgdaily.com/content/view/33279/135/

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  2. האם הלוח 775Dual-880Pro של אסרוק יתמוך במעבד 805 גם באוברקלוק והאם אתם מכירים לוח כמוהו עם ציפסט של אינטל באותו המחיר +-??

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  3. מתלבט לגבי בחירת זיכרונות Kingston/DDR3/1333 ללוח X58A-UD3R: לקנות 3 סטיקים של 2GB יוצא הרבה יותר זול מKit של 6GB, האם שווה כאן לחסוך או עדיף ללכת על Kit? האם יכול להיווצר מצב בו 3 סטיקים לא יעבדו בTriple Channel? האם יש בכלל הבדל בין זיכרונות שבאים בKti לבין אלה שנמכרים בנפרד?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by singera,

כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיות הבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוס וכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיה האם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by Inzagi,

מלבד התמיכה בCF, איזה עוד הבדלים יש ביניהם? וליתר דיוק, אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: Asus P5QL-E, Asus P5QL- PRO, Asus P5Q בהנחה שאני לא עושה אוברקלוק ולא CF... איזה מהם הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by lir@n,

שלום כולם !!! יש לי את המפרט הבא... AXP2100- 200*9.5 Giel ultra platinum 256*2 Abit AN7 Redon 9700 אני מקבל ב3די מארק 2K4 ציון של 4000, שאני חושב שהוא סבבה למפרט אבל תאחלס במשחקים הזמני טעינה שלי ארוכים בממוצע, יש תמיד לאגונים כאלה קטנים של חצי שניה בתחילת המשחק, אני חובב סימולטורי טיסה וכל עצירה של שניה יכולה להיות קטלנית. המערכת עצמה דיי סבבה לא HIGH END אבל בהחלט מערכת חזקה, אך בכל זאת אני לא הכי מרוצה האם הסיבה היא המעבד? אם כן מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? או האם אני סתם חשדן ובכלל מדובר בבעיות שנובעות מרכיב זה או אחר? בתודה מראש, לירן

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by BobCaT,

השאלה שלי היא איזה חברה הכי מומלצת כיום לא מבחינת עלות אלא מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוק ואיזה דגם הכי מומלץ תודה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by nimrodim,

בבעלותי שתי הרדיסקים SATA, לוח IS7 עם חיבור SATAX2 עם RAID וכרטיס PCI של PROMISE שגם תומך בSATA ו RAID. אני עוסק הרבה בקבצים גדולים של 4 גיגה ויותר. כרגע הדיסקים מחוברים דרך כרטיס ה PCI)PROMISE). מצאתי שקריאה של קובץ בגודל הזה וכתיבה שלו במביל לדיסק אחר SATA או IDE (תוך כדי עיבוד הקובץ) מאיטה מאוד את פעילות המחשב ללא קשר לPRIORITY של פעילות העיבוד. - ןלכן כנראה נובעת מעצם הכתיבה וקריאה של הקבצים הגדולים. א. שאלתי - מאחר ואני צריך קריאה של קובץ גדול תוך כדי עיבוד וכתיבה במקביל לדיסק אחר, מה תהיה התצורה העדיפה לחיבור ההרדיסקים ללוח האם? האפשרויות: 1. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA ישירות ללוח האם? 2. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA לכרטיס PROMIS…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by m.l,

אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965.. מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by COLIO,

יש לוח אם לסלרון 1200 אם כרטיס קול עד 500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  11. פרסמתי כאן ת'רד שבו אמרתי שנתנו לי זכרונות CEON במקום MUSHKIN שביקשתי. אני אבקש את ההפרש בחזרה (כי הזכרונות האלה דווקא עובדים לו רע). אבל אין לי מושג כמה לבקש - כלומר, מה ההפרש (פחות או יותר)? מישהו?

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by kotel,

:s05:

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by someone,

באיזה מהירות הPENTIUM 4 עוקף בביצועים את הATHLON XP ?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  14. אין לי מושג איזה מעבד עדיף לי לקנות i5 או AMD Phenom II x4 955? ואיתם כמובן לוח אם שתואם... מה עדיף ?T_T

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by tkhvbcht,

איך הלוח אם הזה? הוא נחשב טוב? אני לא רוצה משהו מדהים...ובחרתי אותו בגלל שיש לו חיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי וגם מקום למעבדים החדשים! אז מה אתם אומרים? הוא יעשה לי בעיות? ועוד שאלה הוא תומך בדיסק קשיח בחיבור ide או sata 2? תודה הלוח: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  16. שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.

17. Started by magnezion,

http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  18. AMD מאשרת חלון זמנים עדכני להשקה של ה-Ryzen 9 3950X המוביל ושל דגמי Threadripper 3000 חדשים, עם כמות קטנה מהצפוי של ליבות עיבוד בשלב זה לכתבה

19. יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד ממעבדי הAMD הוא המקביל של הסלרון 2.66

• 18 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין להחליף את זיכרונות ה-RAM של המחשב הנייד שלי בזיכרונות בנפח כולל של 16GB ובעלי מהירות גבוהה יותר. הדגם של המחשב הנייד הינו Lenovo ThinkPad T550 אני מעוניין בזיכרונות בעלי מהירות גישה גבוהה ואמינות טובה. אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  22. Started by dekektam,

שלום רציתי לדעת אם יש בכרטיס מסך המובנה על הלוח יציאת TV OUT ? ואם קיים לוח ל AMD בעל כרטיס מסך מובנה עם יציאה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  23. שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by 1337Din,

הלוח שלי הוא ASUS P6T X58 ויש לי עליו 3 GB זיכרון ב3 סטיקים שונים. אני מעוניין להגדיל ל6-8.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי מהאתר rsm.co.il? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  25. שלום האתר The Inquirer כבר הזכיר בעבר את הורדת המחירים שאמורה להיות ב 13 לפברואר... אתמול האתר חיזק את השמועה... המחירים: OPTERON 265 1.8GHZ: מחיר לפני: 690$ מחיר מוזל: 316$ אחוז ההזלה: 54.2% OPTERON 270 2GHZ: מחיר לפני: 851$ מחיר מוזל: 455$ אחוז ההזלה: 46.5% OPTERON 275 2.2GHZ: מחיר לפני: 1051$ מחיר מוזל: 690$ אחוז ההזלה: 34.3% OPTERON 280 2.4GHZ: מחיר לפני: 1299$ מחיר מוזל: 851$ אחוז ההזלה: 34.5% ומעבד OPTERON חדש אמור להופיע... זהו ה OPTERON 285! 2.6GHZ והוא יעלה 1299$ הנחה ענקית לא? רק חבל שקשה להשיג אותם בארץ : :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים