מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.יש ידע בחומרה והחלפה. השאלה השניה היא לגבי החלפת מעבד עם זה קיים לנייד שלי מדובר ב lenovo g550 כן קצת ישן.הייתי מעוניין לשדרג תמעבד למינימום i3 קיים דבר כזה ועם כן אשמח לדעת איזה מעבד יתאים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אולי עוד 256 זיכרון שאני יכול להשיג ב-300 ש"ח ועוד משהו נחמד ב-150??? או שאולי עוד 384 זיכרון ואז יהיה לי 640 מגה של DDR 2700 נחמדים...
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1956&p=25 מישהו בכל זאת הולך לקנות את המעבד הזה, עכשיו שהאת'לון 64/3000 כבר בארץ? ??? עריכה: הנה עוד קטע מייצג: http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000322
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
העיסוק בדגמי משפחת ה-Renoir של AMD עולה מדרגה נוספת עם מה שנראה כמו אישור רשמי למחצה של שמות הדגם הצפויים לנו בחודשים הקרובים, עם ליבות גראפיות מובנות - לצד פרטים נוספים עבור אלו ממשפחת Vermeer שיגיעו ללא יחידות עיבוד גראפיות בתוכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי לקחת, מסידרת ASUS, http://ksp.co.il/?select=.1030..52..1358..64..346.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני לא מחפש משהו יקר יקר, אבל צריך שיהיה אוורקלוק טוב
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח אם חדש עם הדרישות הבאות: 1. שיהיו שני חיבורי לכרטיס מסך. 2. שיהיה בעל חיבור HDMI 3. שיהיו חיבורי USB3 4. ושיתאים למעבד Core 2 Duo (אם ניתן). אם התנאי האחרון לא ניתן אשמח לקבל ייעוץ על המעבד הכי זול שניתן להתאים ללוח.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב.יעד:משחקים (igi2,cryses,gta4 וכו'),אופציה ל oc. מעבד - E8400 לוח אם - GA-EP43-DS3L אני מנסה להיסגר על עצמי מה לקחת בזיכרונות. קודם כל ההתלבטות היא בין 800 ל 1066 - הפרשי המחיר משמעותיים! ההתלבטות השנייה היא האם באמת יש צורך להרחיק לכת ל 4gb או ש 2gb בהחלט יספיקו? (תוך כדי התחשובות במשחקים שאני מעוניין לשחק בהם בכיף).לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני מתכוון לנסות oc במחשב הזה למרות שאין לי נסיון אבל אני רוצה לנסות לנצל את המירב. עוד משהו חשוב, איך לקחת ת'זיכרון? ב 2 סטיקים? סטיק אחד? מה עדיף ולמה? יש עוד שיקול חוץ מלחסוך מקום על הלוח?יש עדיפות ל2 סטיקים? התחבטות עצמית שבא לי לשתף אותכם בה: שמתי לב שאנשים משום מה לא אוהבים/לא מתלהבים יותר מדי מזכרונות בתדר 1066, …
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איזה מעבד ממעבדי הAMD הוא המקביל של הסלרון 2.66
-
- 18 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן יש לאמא שלי מחשב ישן , שמשמש אותה כעת בסדר יחסית. התלונה היחידה היא שהוא די איטי ואם הוא יהיה מהיר יותר זה יהיה מעולה. הוא משמש כמחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי אולי לתת לו bost קטן אם אני אשדרג אותו ל-2gb ראם. זה נראה לכם יהווה שידרוג מהותי ביחס למה שיש לה עכשיו? מה עוד אפשר לדעתכם לעשות? חוץ מלקנות מחשב חדש כמובן. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ASUS P6T X58 ויש לי עליו 3 GB זיכרון ב3 סטיקים שונים. אני מעוניין להגדיל ל6-8.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי מהאתר rsm.co.il? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מבין שני הלוחות הבאים באיזה לוח יש כרטיס מסך מובנה יותר טוב ואיזה לוח יותר טוב בכללי זה http://www.skypc.co.il/pl_product~950035~10~0.htm או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~39360~10~0.htm המחשב הוא בשביל אינטרנט וסרטים זה המפרט מעבד: E5300 זיכרון: G. Skill 2MB 800Mhz שני דיסקים קשיחים אחד 80 והשני 320 של SATA שני צורבים: אחד IDE השני SATA ספק: Cooler Master Extreme Power Plus 500W תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכרזה הרשמית של אינטל אודות מעבדי ה-Skylake-X האימתניים כבר כאן, ומצליחה להפתיע אותנו לחיוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצות ללוח אם למעבד i3 2100. צרכים משרדיים (פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים וכו). אין צורך בגיימינג. כרגע אני הולך על ASUS P8H67 LE אבל אני לא ממש מכיר את כל האופציות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים באוברקלוק? מה יותר כדאי לי לקנות? Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader או GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory עריכה: שמתי לב שלGeIL אין Heat Spreader, האם זה יפגע בביצועים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אחד הסלוטים של הלוח אם שלי נהרס ולכן לא אוכל להשתמש ב32G שקניתי במלואם לצערי. תהיתי אם יש איך להשיג לוח אם אם חדש שיתמוך ב4 סלוטים של DDR3 RAM ושלא יפול ברמה של הנוכחי.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי - אינטל משיקה מעבד במהדורה מוגבלת לחגיגות 40 שנה לאחד המוצרים הכי מפורסמים מהעבר שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול אינטל דיווחה על השקה רשמית של הפלטפורמה היוקרתית לגיימרים שלהם - SCULLTRAIL. ההשקה כללה השקת לוח האם בעל שני סוקטים LGA771 התומכים במעבדים QX9775 ואת המעבדים עצמם. המעבדים בעלי 12 מגה זכרון מטמון כל אחד מהם ועובדים על תדר 3.2 גיגה-הרץ. מחיר של המעבד שכזה לפרטיה מעל 1000 יחידות הינו 1499 $. לוח האם יתמוך גם בCROSSFIRE וגם בSLI, בעל האפיק של עד 1600 מגה-הרץ, תומך בSATA II כ. רשת גיגה-ביט, עד 8 מגה SSR2 - 800. מחיר של הלוח ל1000 יחידות ינוע סביב 650$ התמונות של המפלצת : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !! האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-