עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה המצב אנשים ?! תראו אני צריך מעבד ולוח אם חדש ... המעבד והלוח אם שאני צריך מספיק שיהיו ממוצעים (שיחזיק את הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP) ... אני לא יכול לעבור את ה - 1000 שקל מקסימום 1200 * שהלוח אם יתמוך ב - AGP 8x ושיהיה 4 סלוטים שאני אוכל להכניס לשם 4 זכרונות של 2 מהם של DDR 400 אהה ושהארד דיסק שלי (חיבור IDE) והספק שלי (ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt) יעבוד עם המעבד והלוח אם תקחו את השמות של המעבד ושל הלוח אם מהחנות הזאת (pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by nir1471,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by oranShoshany,

איזה לוח אם יותר טוב? 1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard 2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by DrowNz,

Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  5. או בקיצור, יולי וצפונה .....

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by maxth,

שלום, ביצעתי מבחן מאמץ למעבד (i7 3770) בעזרת התוכנה aidia 64 במשך שעתיים והתוצאה היא 73 מעלות האם זה תקין?

7. Started by ccc,

יש לי שני סטיקים של 256 כ"א גולדן דרגון 3500 CAS 2-6-3-3 . ואני מעוניין להחליף אותם בסטיק אחד ויש לי כמה אפשרויות באיזור ה900 ש"ח. אפשרות ראשונה: כמובן סטיק בודד של אותו גולדן דרגון 512 מגה. 2-6-3-3 אפשרות שנייה: סטיק מושקין בלאק 3500 7-4-4-CAS 2.5 (האלו שלפני ה LEVEL ) אפשרות שלישית: סטיק מושקין LEVEL 1 3200 . קאס 232 אפשרות רביעית: OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition קאס 2-3-2 אפשרות חמישית: Corsair 512MB PC3200 CAS 2 . שימו לב מה אני מחליף ומה אני מקבל, הזכרון לא למטרות אוברקלוקינג כבד: מקסימום באס 200. דגש על ביצועים, איכות ויציבות מושלמים. ניתן להציע כל זכרון של עד 910 ש"ח מקסימום, לא יכול שקל יותר. ושיהיה סטיק אחד.. המפרט בצד להתאמות. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by atiasdudi,

מחר אני הולך להזמין את המחשב ואני לא מצליח לבחור לוח המפרט הוא Phenom II X3 720BE OCZ Vendetta 2 G.Skill 4GB 1000 PI Seagate 750GB 7200.12 Sapphire 4850 Seasonic S12II-500W מתוכנן OC (לא יותר מדי רציני, 3.4-3.6 יספק אותי) ופתיחה של הליבה הרביעית (אם יתאפשר) לא מעוניין ב Crossfire או RAID ה 770 יספיק לי או שעדיף להשקיע עוד 180 ש"ח ל 790x-ud3 או 230 ש"ח ל 790x-ud4? ה 770 הוא ה Rev2.0 בעל SB710 ככה שפתיחת ליבות הוא מסוגל מה ה 790 עם SB750 יתן לי שאין ב 770 עם SB710 (חוץ מקרוספייר שכמו שאמרתי אין צורך)? מה ההבדל בין ה 790x-ud3 ל ud4? ההבדל הויזואלי היחידי שאני רואה זה הצינור קירור שיש לו ב Northbridge מחר קונה אז דחוף לי, תודה!

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  10. במחשב החדש שלי מג'ון ברייס מותקן לוח אם BIOSTAR 945GC M7-TE,ואם משדרגים לו את הביוס, הוא יכול לתמוך במעבדי 45 ננומטר. אם קונים לו רכיבים, חובה לשדרג את המעבד (כי שמו לנו מעבד סלרון), הזכרון (שמו לנו ddr2 256mb ram 667mhz), הארד דיסק (שמו לנו WD 80GB IDE. ה- dvdrom ששמו לנו היה בחיבור SATA. בלוח שלי יש 4 יציאות של SATA2 ואחת שלIDE, סלוט שלPCIEx16 וצריך לשים גם צורב DVD. השאלה היא האםכאי לשדרג ללוח תומך ב- LGA1366 (תומך במעבדי core i7) או להישאר רק עם הלוח הזה. אשמח לשמוע דעה על הכרטיסים החדשים שלnvidia, שזה ה- gtx260 ו- gtx280. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  11. מחב' טובה עד 800 ש"ח רצוי ממי שהתנסה בלוח שהוא ממליץ

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  12. שלום, אני צריך לקנות זיכרון למחשב חדש (512M) צריך DDR400 ואמח קונה רק סטיק אחד (של 512), בהמשך ארחיב ל 1G. אני לא עושה OVERCLOCKING, לכן תזמון לא משנה (2.5 או 3), אבל חשוב לי DUAL CHANNEL. איך אני יודע שהזיכרון הוא DUAL CHANNEL ועל מה הייתם ממליצים - חשוב שהמחיר יהיה הזול ביותר שאפשר. תודה

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by gshhar,

http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm איך הוא? איך כרטיס הקול שלו וכו'? /עריכת המודר/ נא לא להשתמש בקישורים ישירים לחנויות מחשב (פירסום)

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by Sctoweri,

טובב.. שוב המפרט שלי פתוח לעריכות לצערי. רק בגלל שתי המעבדים האלו!! E6600 כאשר הוא באובר קלוק 4300 גם כאשר הוא באובר קלוק.. עכשיו תקשיבו אני רציתי לקחת את ה6600 ולעשות לו אובר קלוק בשלב הרבה יותר מאוחר ככה עוד שנה וחצי שנתיים כאשר הוא כבר לא יהיה "פצצה".. ויעבוד לי קצת לא חלק בהכל אבל ברגע שאמרו לי שאני יכול לקחת את ה4300 ולעשות לו OC והוא יהיה באותם ביצועים כמו של ה6600 כשהוא גם נכלל בOC! נדהמתי!! כי גילתי שאני יכול לחסוך כ500-600 שקל! ובכסף הזה להשקיע בדברים אחרים \ כרטיס מסך וכו' עכשיו אני פוחד לקחת את ה 4300 מכמה סיבות והם: 1. מה עם הקירור? איזה קירור לשים? 2. הוא יחיה רק חצי מהזמן שצריך? 3. אם אני לא יצליח לעשות את ה OC טוב? 4. איך זה בכלל יכול להיות שה…

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי מחשב בן 5 שנים,די מרוצה שהחזיק יפה עד עכשיו,מבחינת שימושי המחשב מדובר על שימושי מדיה,סרטים,טלויזיה,הורדות,וצריבות.לאחרונה המחשב כבר ממש "חנוק" וכל חלון שנפתח בנוסף די תוקע את המחשב. אני מתכנן טיפול יסודי למחשב,וכרגע מבחינת התקציב מה שאפשרי זה קניית זכרון נוסף של 1GB. מפרט המחשב כדלקמן:P4-HT-2.8GHZ Intel Rock Lake D865 זכרון - 2X256 של יונדאי בדואל צ'אנל בתזמון של 3-3-3-8 ממה שראיתי על הלוח אם,ניתן להרחיב זכרון עד ל4GB ויש 4 תושבות שכרגע 2 מהם תפוסות ע"י זכרון קיים. אני מעוניין להשאיר את הזוג של ה256 ולהוסיף כרגע עוד 1 ג'יגה זכרון,שבעתיד(ברגע שיהיה תקציב) יצטרף אליו עוד 1 ג'יגה. השאלה שלי האם כדאי להוסיף את הקיט של OCZ GOLD,מבחינת ביצועים מדובר על תזמון נמו…

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by makakit,

איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

האם יש הבדל בינהם חוץ מהמהירות שעון??(קירור למשל?) אם אני קונה E8200 ומעלה לו את השעון ל3GHZ עם הקירור שמגיע איתו, זה בעצם כאילו קניתי E8400?? קראתי בפורום והבנתי שהFSB של ה8200 גבוה יותר, אבל האם אני אוכל לעשות לו OC ללא הוספת קירור נוסף?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by danieln9,

אוקיי אז אני מתכנן ליבנות לאחי מחשב (שחוזר לארץ מאוסטרלי האיפה שאני גר) ועד היום היתעסקתי בעיקר עם לוחות של AMD מבוסיי NFORCE2 וכו' עכשיו הוא רוצה אינטל(לא לOC) אז החלטתי לחפש לוח אם אז נגיד שאני הולך על הליגה של ASUS או משהו אחר שתמליצו לי (עם הרבה פ'יצרים), אז אני רוצה לדעת קודם כל מה ההבדלים בין ה865 ל875 וב848 (שאני יודע שיהיה לט תמיכה בפרסכות). בתודה דניאל נורמן

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by avi-g2005,

איזה לוח אם טוב יותר למשחקים? asus a8n-e nf4u -או- gigabyte k8n sli המחשב לא יצטרך אוברקלוק ושאלה אחת אחרונה-איזה חברה טובה יותר לזיכרון וירטואלי(ram) Corsair -או- Kingston

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  20. שלום חברים. אני רוצה לבנות מחשב לחדר של הילדה. למחשב יחובר מסך LCD עם חיבור HDMI. על מנת לחסוך בכבלים אני מעוניין לחבר את המסך בכבל בודד - HDMI. יש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שיודע לשדר גם את הסאונד ב HDMI? אנא, לענות רק אם אתם בטוחים ב 100 אחוז בכך.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. יש לי מחשב שבמקור נקנה למטרת גיימינג ועריכת וידאו, הוא דיי וותיק - הרכבתי אותו לפני 7 שנים. היום משמש בעיקר לצורכי עבודה ואינטרנט (3 מסכים והמון טאבים של כרום) לאחרונה הוא פתאום נהיה ממש איטי בגלישה בכרום כשיש הרבה טאבים, אני מרגיש שמשהו נדפק בRAM (עד לפני חודשיים היה מריץ 100 טאבים פתוחים כמו כלום, היום אחרי 30 כבר מתחיל להיות תקוע) חשבתי לקנות זכרונות חדשים, אני חושב שאלך על 2X8GB, אבל אני פחות מעודכן כבר בעולם הזה ולא נעול מה יהיה נכון לרכוש, לכן אשמח לעזרתכם. בתכלס התקציב שלי הוא המינימום הנדרש, אני רוצה שזה יהיה הכי cost effective שאפשר, כנראה יישאר איתי לעוד הרבה שנים עכשיו. יכול להיות שיהיה נכון להחליף רק אחד מהזכרונות …

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום לכולם. ראשית ראיתי שיש נושא שגם מבקש המלצה לזכרונות, והסתכלתי וחפשתי עוד נושאים. אבל אני צריך ייעוץ עם המפרט שלי, מכיוון שהדרישות שלי שונות. רציתי לקבל המלצות איזה זכרונות כדאי לקנות. ברשותי לוח Asus P4P800-SE i865 ומעבד פנטיום 4 2.66Ghz B! כלומר, הFSB שלי הוא 133, וכאשר ארצה לעשות אובר-קלוק, אני לא יכול, או אולי כן, אבל לא מתכוון לעבור את ה-FSB 200. לכן זכרונות של DDR400, יתאימו בול בשבילי. לכן רציתי להתייעץ על זיכרונות DDR400, הלוח שלי תומך בדיואל צ'נל לכן ארצה לשים 2 סטיקים תואמים. כל סטיק 512MB, כלומר סה"כ 1GB זכרונות בדיואל צ'נל DDR400. מכיוון שאני לא ממש מבין בתזימונים לזכרונות, פתחתי את הנושא, לקבל המלצות ל-2 סטיקים תואמים (או חבילה של דיואל צ'נל שמכי…

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by fshay31,

למחשב שלי נשרף הלוח אם השאלה היא כזאת האם ניתן למצוא לוח אם תואם (מציין כי המחשב בן כמעט 3.5 שנים ) מעבד :INTEL CORE I5-4460 3.2Ghz RAM:KVR KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz שני יח' לגבי מארז וכו נראה לי פחות רלוונטי אבל יש צורך אציין בתגובות תודה לעוזרים 😉

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  24. מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by lipa,

יש לי לוח אם P4-PE של אסוס , הלוח תומך בזכרונות ,266 ,333 ו-355 DDR לא ראיתי בחנויות זכרונות של DDR 355 , אבל ראיתי שיש DDR 366 , השאלה היא אם אני יחבר ללוח את הזכרונות של 366 ,הלוח יזהה אותם בתור 355 ? תודה

• 13 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים