עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כשלא באוברקלוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום קניתי לפני כמה ימים לוח אם, לא ממש משנה איזה. כשהלוח הגיע ופתחתי אותו ראיתי שהוא rev 1.0, בעוד שבאתר היצרן ראיתי שכבר יש ללוח הזה rev 1.3 האם יש לזה משמעות ? האם אני צריך להחזיר אותו ולדרוש מהחנות לתת לי rev 1.3 ? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by rosher,

יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA7VAX עם CHIPSET מסוג KT400 יש עליו מאוורר שבדרך קבע רועש ומתלכלך ועושה לי הרבה בעיות... האם ניתן לוותר עליו ומה הנזק??

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by shibby15,

Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO ב1561 ש"ח שווה את הכסף?? לבחור שלא יודע מה זה O/C וכולה רוצה לשחק בכמה משחקים ואינטרנט

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mnm,

והאם הגריז הזה גם ישאיר את המעבד בטמפ' טובה באוברקלוק? מדובר על גרסת BOX..

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום. מעבד מסוג Phonom II X4 840 3.2GHz, ומדד הטמפרטורה [Core Temp] מצביע על 20 מעלות במונחה. במחשב שלידו, מעבד Core i7 960, והטמפרטורה היא 43 מעלות במנוחה. זאת אני מציין כדי להציע על טמפרטורת החדר, שקשה לי להעריך אותה. נעים בחדר. מעט קריר, אבל לא מדי. האם מדד הטמפרטורה של AMD משקר? תודה!

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by law89,

https://www.morlevi.co.il/product/8266 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103146 https://www.morlevi.co.il/product/13069 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103326

9. אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  10. שלום חברה, המפרט שלי: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח - Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק - SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W זכרון - 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 GAINWARD GTX 1060 לאחרונה הוספתי את הכרטיס מסך 1060, השאלה שלי האם שווה לי להשקיע 200 שקל בערך ולהוסף עוד 8ג'יגה זכרון (שני סטיקים של 4 כמו שיש לי עכשיו) ? האם אראה הבדל במשחקים או שצוואר הבקבוק הוא המעבד?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שאלתי היא - האם אני ארגיש הבדל במשחקים אם אני אשתמש בזכרוDDR2100 או DDR2700 ?? או שההבדל מורגש רק בעבודה מול חלונות ותוכנות בעיקר.. ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. שמתי במחשב 2 סטיקים של Crucial Ballistix Sport שאם אני לא טועה, אמורים לעבוד על 1600 MHz, אבל בCPUZ מופיע לי שהם עובדים על 800 MHz. האם זה תקין, או שעלי לשנות הגדרות ב-Bios או לשדרג firmware? לוח האם: B75M-D3H עריכה: בביוס מופיע שהתדירות 1600MHz. עכשיו זה ממש מבלבל אותי.

13. יש פה ושם בנצ'ים שמראים שמהירות זכרון גבוהה עוזרת לfps במצבים מסויימים. שמתי לב שזה תמיד מהירות שגדולה מהמהירות שרשומה במאפיינים של המעבד. למשל http://www.corsair.com/en-us/blog/2013/october/battlefield-4-loves-high-speed-memory http://ark.intel.com/products/75123/Intel-Core-i7-4770K-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. היי במעבדים החדשים של אינטל מגרסה core 2 duo האם מהירות המעבד היא כפולה? כלומר נניח את המעבד הוא e7400 2.8 המהירות היא כפולה? כלומר 5.6? תודה

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by ^Z^,

הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  16. קראתי את הביקורת הזו http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjA5JnVybF9wYWdlPTE= והיא מראה יפה מאוד כמה מוגבל ורגיל הוא ה 820 לעומת ה 640 כשמדובר במשימות שאינן מולטי-ת'רד. השאלה שלי היא מהו באמת היתרון של המעבד הדואלי הזה (820 נאמר)? אם נניח אני לא משתמש באפליקציות מולטי-ת'רד, האם לא אראה את הביצועים הדואלים שלו? מה אם אני עובד על שני חלונות (אפליקציות) של אקספלורר או שני חלונות של WORD או כל תוכנה אחרת שמאפשרת ריבוי חלונות שלה? ומה עם שתי תוכנות שונות עובדות? האם כל תוכנה משתמשת בליבה אחרת? (מולטיטסקינג זה נקרא ,לא?) כי אם בעצם מדובר כאן רק במהירות שבאה לידי ביטוי באפליקציות יעודיות שנכתבו באופן מיוחד למשימות מולטי-ת'רד, אז אינני רואה סיבה לש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;D רכשתי לא מזמן P55M-UD2 הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2 Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם? דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)? AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone תודה!

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by rander1,

לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם לוח GA-H81M-HD3 http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4674#ov ומעבד core i5 4460 גירסת הביוס היא f5 והחדש יותר זה f6 האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ashand,

האם קירור פאסיבי יכול להזיק למעבד בשעת עומס? המחשב הוא לצרכי אודיו ווידיאו בעיקר אודיו...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by DownLoad_Master,

זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ck3,

שלום, רכשתי זכרון 512mb ddr 400mhz 2.5CL, וקיבלתי זכרון שכאשר אני בודק אותו בeverest אני מקבל שהוא עובד על CL 3 @200mhz (ועל CL נמוך יותר בתדרים נמוכים יותר, אבל הזכרון שלי עובד על 200mhz כרגע למיטב הבנתי) זה כבר אחרי שהחזרתי לחנות סטיק שמכרו לי שלא היה מה שהזמנתי (קניתי דרך האינטרנט אז כל ההחלפה היתה בדואר רשום, לא יכלתי לראות מה נותנים לי. אגב, מותר לרשום פה את שם החנות כדי שאחרים לא יקנו שם ויתאכזבו?) הייתי רוצה לקבל אישור מכם שמה שקניתי לא נחשב ל 512mb ddr 400mhz cl 2.5 , ואז או לבטל את העסקה, או להחליט שזה לא כזה משנה לי ולוותר על המאמץ. אני לא בבית כרגע אז אני לא יכול לספק נתונים מאוורסט, אבל אם חסר משהו אז אוכל להוסיף מאוחר יותר. אז השאלה שלי היא האם אני ארגיש בהבד…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  22. ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by Gamer4Life,

האם מותר לשים 4 סתיקים על AMD AM2? יש לי אכשיו 512 X2 DUEL CHANNEL אני רוצה לקנות עוד זוג לא יהיו בעיות?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  24. נכון לחודשים האחרונים היו מחירי הזכרונות במגמת עלייה, לדוגמא: Geil Value 3200 /400Mhz 512 RAM Golden עלה פעם 528 והיום 670 (פחות או יותר....) השאלה שלי היא אם איי פעם יחזרו המחירים להיות כמו מקודם???? תודה

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  25. שלןם לכולם, אני מעונין לקנות זכרון נייד בחיבור usb דבר ראשון אני לא מבין מה ההבדל בין דיסק אונקי לזכרון נייד רגיל (יש הבדלים עצומים במחיר)? דבר שני האם כדאי לקנות עכשיו (אני מעונין ב 256 מ"ג) או שצפוייה ירידת מחירים ? דבר שלישי האם חברה לא מוכרת כמו ur מספיק טובה בתוספת אחריות לשנה של היבואן ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.