מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=419626 AMERICAN DATA סוג DDR עולה כמו 512 בחנויות אחרים.האם מישהו התנסה? (יש לי במחשב זכרונות של ELEXIR שרשום על אחד מהם AMERICAN DATA ואברסט מזהה את הציפ כMICRON) יש מצב שזה אותו חברה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח ASUS P4P800 865PE. שמעתי שעל ידי עדכון ביוס, טכנולוגיית הPAT מתאפשרת כמו בלוחות 875P. עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכון בזה שאני יפעיל את הPAT? זה ישפיע על הלוח כמו שOC משפיע? (מחמם) האם הוא עלול להרס? אני יודע שאינטל איימה שהיא תבטל את האחריות למי שמפעיל את הPAT, אבל זה לא ממש מטריד אותי. תודה מראש ;D
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי ראיתי שברגע שחיברתי את הקירור עם הלחצנים , לוח האם קיבל קצת כיפוף כמו בטן באיזור של המעבד , האם זה לא מסוכן ללוח? לאחר זאת חיברתי הכל והמחשב עובד תקין , אבל הכיפוף הזה מפריע ליץ רוני
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בקשתי מפרט ולא הביאו לי כץמסך בתוך המפרט אז חשבתי שואלי יש כרטיס מסך על הלוח... Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב מאוד ברוך ה' אני כרגע מאוד מרוצה אבל ציפיתי ליותר מהמערכת אני כרגע עם E8400 4GB DDR2 RAM 1066 GTX280 לוח P5Q 500GB SATA2 אני משחק בGTA החדש ורוצה יותר האם המעבד יתן לי שינוי משמעותי??? אין לי מושג איך עושים OC ולא בא לי להרוס בטעות את המעבד... ניסיתי לקרוא במדריכים זה נראה לי מסובך מדי.. ממש תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ש: 4G זיכרון על מערכת הפעלה 32BIT, האם זה אפשרי? ת: אפשרי עם מגבלה אחת - המערכת תדע לזהות רק 3 עד 3.5 ג'יגבייט כי מערכות 32BIT מוגבלות בכמות הכתובות שיש להן. ש: במידה ויש לי 4G זיכרון על מערכת 32BIT האם המערכת תוכל להשתמש בכל מה שמזוהה? ת: כן. למי שתוהה זה לקוח מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.0 בסוף העמוד ממש בתחתית
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יהיה צוואר בקבוק בין PENTIUM 4 PRESCOTT HT 3.0GHZ @ 3.85GHZ לבין הכרטיס 2900GT?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ונגיד שלא צריך, האם באופן כללי הקירור במקורי שמגיע עם המעבד הוא איכותי? מה באופן כללי יותר משתלם? box או tray??
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני בדיוק בעיצומו של תהליך לקניית מחשב חדש... אני באופן אישי לא חושב שיש צורך ביותר מ-512 מגה, אבל רציתי לשאול אותכם אם יש משחק היום שדורש יותר מזה ? או מנצל בכל אופן יותר מזה ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד i5 4750 + 8gb Ram האם כדי להשתמש בכרטיס מסך חדש או Rx480 או 1070, יש צורך בשדרוג שאר הרכיבים? האם המעבד הנ"ל לא יגרום לצוואר בקבוק? תודה רה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתלבט אם לשדרג לצורך משחקים לוח אם, מעבד וזיכרון. יש לי כרגע לוח אם ASUS M2N32-SLI PREMIUM VISTA EDITION מעבד AMD 6000+ X2 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ 2GB CL 4-4-3-15 מה אתם אומרים? כי אני הולך לשדרג את הכרטיס המסך אז חשבתי האם כדאי לשדרג כבר הכל תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח איך קוראים ל Washers בעברית, אבל מדובר על: http://cgi.ebay.com/50-pcs-Motherboard-Red-Insulating-Fiber-Washers-/290574534716?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a797883c#ht_500wt_922 האם יש צורך או מומלץ להשתמש באלה עבור לוח האם? יתרון, או סתם גימיק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש עידכון למעבד או משהו כזה. המעבד הוא Q6600 ורציתי לדעת האם יש צורך לעדכן משהו כי אני הולך לעבוד VISTA 64 BIT . תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : מעבד : E6300 לוח אם : abit il 9 pro intel 945 DDRII 667 כרטיס מסך:8800GTS אני פשוט חשבתי שאולי לקנות את המעבד Core 2 Quad Q6600 אבל השאלה האם הלוח אם תומך? או שצריך גם לקנות לוח אם חדש? מה אתם חושבים? תודה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי! אני משדרג את המחשב שלי - עד כה קניתי: - מעבד Intel Xeon E5450 (3.0GHz/12M/1333) עם תושבת 775 (במקור הוא 771). - כונן SSD (קניתי של סמסונג). נכון להיום לוח האם שיש לי: Gigabyte GA g41m Es2l שתומך ב-DDR 2 800MHZ ואני רוצה לשאול אם לדעתכם כדאי על הדרך לשדרג ללוח אם בסיסי התומך ב-DDR 3 עם מהירות גבוהה יותר. תקציב: עד 350. המארז שיש לי כיום Midi Tower) Antec NSK 4480) והלוח שבתוכו הוא Micro ATX. מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
^^^ אם לא, E6300 - מה אתם אומרים מפה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115005 נראה לי שזה המעבד הכי משתלם מחו"ל כיום.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה מכיוון שצץ לי לפעמים הצורך במחשב נייד לצורכי עבודה אבל מכיוון שהנייח שלי הוא וטרן BF2 בן 10+ שנים נראה שהוא יחליף גם אותו (לכן יש צורך בכרטיס מסך חזק) ונראה שבגזרת הנייחים AMD עושים לINTEL בצפר גם בנושא צריכת החשמל והיעילות לכן נראה לי מאוד הגיוני שRYZEN יגיעו גם לניידים. אשמח תובנות חכמי הפורום בנושא.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ראיתי שבארה"ב הוא כבר נמכר. מה יהיה מחירו בארץ לפי דעתכם ? ושאלה שניה: האם הלוח הזה יתמוך במעבד הזה (E2180) ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581829 אני ממש צריך את עזרתכם בנושא זה, לא בא לי לקנות לוח שלא יתמוך במעבד, ואח"כ להיתקע איתו. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הכל זה מעבד CORE, עם כל השינויים זו אותה משפחה של C2D. תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-