עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שואל בשם חבר שלי : יש לו לוח אם P5Q PRO 4 גיגה זכרון כרטיס מסך 9800GT מסך יהיה לו או 20 או 22 אינץ . יש לו בעיה תקציבית והוא רוצה לחסוך השאלה היא כמה משמעותי למשחקים המעבד? אני הצעתי לו את E8400 , האם הוא יוכל להסתדר טוב עם E7200 למשחקים כמו קרייסיס פארקייר, COD 4 וכו.. אולי אציע לו לבצע OC שיוכל להגדיל את מהירות המעבד. עוד משהו.. כמה חשוב הקאש של המעבד למשחקים? תודה.

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לאחר קריאת חלק מהנושאים שהיו בפורום, אני חייב להודות שאני קצת מבולבל. יש לי שאלה לגבי 2 המעבדים המופיעים בכותרת, בהנחה שהמחיר שלהם זהה (הפרש של 20 שקל בין האחד לשני), איזה מן המעבדים כדאי לקחת? השימושים שלי הם: משחקים כבדים (COD, GRID, CRISYS, FAR CRY 2 ועוד), סרטים ב-FULL HD (צפייה), מוזיקה, הורדות ושאר שימושים פשוטים. אני מודע לעובדה שיש מעבדים טובים מסדרת CORE 2 DUO E8XXX, אבל אני מעוניין במעבד 4 ליבות (סוג של שיגעון שיש לי, אני מודה). אשמח לדעת מה דעתכם בנושא, תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by freerider,

שלום חברים, אני מחפש זכרונות עבור מערכת מבוססת Core i7 965 Extreme. לוח האם הוא GA-EX58-EXTREME Gigabyte הבנתי שיש צורך בשלושה סטיקים, DDR3 אני זקוק להמלצה על הזכרון הטוב ביותר שקיים כיום בארה"ב (3 סטיקים של 1Gb). אין חשיבות למחיר, האם יש חשיבות ב-I7 לתזמוני זכרון ? כל עזרה תתקבל בברכה, הכוונה היא לרכוש היום (בארה"ב).

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by aviram20,

היי לאחרונה קניתי חלקים למחשב והרכבתי מחשב חדש והתברר שהלוח לא תומך בסטה שתים ולכן אני צרילך להחליך לוח מעבד כרטיס מסך וזכרונות גלשתי לי להנאתי בכדי לחפש חלקים חדשים ולפתע נתקלתי בלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/ShowMM.asp?ProductId=2863ℑ=304578.jpg&Title= רציתי לדעת מזה המסך הזה שמחובר אליו? מה הוא עושה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בס"ד שלום , קניתי מחשב מחבר , והוא אמר לי שהמחשב בעל מעבד 3.0 GHZ כעת לחצתי לחצן ימיני על המחשב שלי מאפיינים, וזאת התמונה שקיבלתי : והנה קישור למפרט של המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.upfree.net/7969503 השאלה היא , מה מהירות המעבד שלי . תודה רבה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. למען האמת אני מבולבל צאריך קצת סדר. האם כיום שווה לקחת 4 ליבות? למרות שיצאה סידרה חדשה של מעבדים? האם לתוול ארוך 3 שנים + שווה לקחת E800 אן Q6600 (כיום)!!! או מרובע ליבות מתקדם יותר? HELP

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אהלן כולם. אני מתכוון להזמין מחשב חדש בימים הקרובים ופחות או יותר החלטתי על כל הרכיבים, נותר לי רק לבחור איזה לוח אם ואני מאמין שאני יפתור את הסוגייה הזאתי פה. להלן המפרט מעבד Q9550 כרטיס מסך 9800gtx 4GB של זיכרון (אני מניח שב2 פלטות של 2) כונן קשיח של WD בנפח 750 (אני יוסיף למחשב עוד איזה 1 או 2 ישנים אם זה עקרוני). זהו פחות או יותר. לגבי הצרכים שלי מהמחשב, אני כרגע התחלתי ללמוד במכללה אנימציית תלת מימד. אשתמש במחשב גם למשחקים ושאר ירקות. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף שעושה OC וכדומה, אז אל תתחשבו בזה. הערה: האדם ממנו אני מזמין את המחשב נוהג לעבוד עם חברות אמינות שלא היוו לו בעיות בעבר. הוא המליץ לי על מעבד של אינטל מדגם DG43NB. אני מבקש אם אפשר המלצות ללוחו…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. E8500 עם 4G של Kingstone Value או E8600 עם 2G של Kingstone Value? המטרה היא בעיקר שימוש רגיל כלומר גלישה/אופיס וקצת PHOTOSHOP ללא OC.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  9. http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2946 זה 9400 GS או GT ? ואיזה ליב גרפית זאת ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2819 לא רשום ליבה גרפית .

10. Started by sPoiled,

תמיד אומרים Cache 6 MB|Cache 4 MB ואני לא מבין למה הוא משמש, תודה. יש גם L1, L2, L3? לא הבנתי למה כל הרבה Lים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by qball,

חיברתי 3 מאווררים ללוח אם , אחד מהם מחובר לשקע POWER - המאוורר הספציפי הזה עובד על 1100 RPM כאשר כל השאר על 750-900 ומרעיש הרבה יותר , הCPU במנוחה על 32 מעלות והסיסטם בורד על 31 אין שום סיבה שיסתובב כלכך מהר , ניסיתי דרך התוכנה של אסוס להוריד את המהירות מאורר זה לא הלך , בEPU הוא מוריד למנוחה אבל עדיין המאוורר הזה לא יורד מ"מ במהירות מישהו יודע / מכיר איך לעשות את זה ? עפר.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by sPoiled,

*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by Tal.,

שלום, בכל פעם שאני רואה זכרונות באינטרנט רשום CL5 או CL4 או משהו כזה... הבנתי שזה תזמונים, מה זה אומר? ורשום גם נגיד CL 5-5-5-18 או CL 5-5-5-15 או כל מיני צירופים אחרים... מה זה CL5 או CL4 או כל CL אחר? מה הכי טוב? ככל שהמספר גבוה יותר או נמוך יותר? מה זה הרצף הזה (CL 5-5-5-18)? מה הכי טוב? ככל שהמספר בסוף גדול או קטן יותר? עד עכשיו ידעתי להשוות בין זכרונות בנפח, במספר הסטיקים (נגיד 2GBx2 או סטיק אחד של 4GB), במהירות (MHZ) ובחברה (אני הכי אוהב את OCZ כי זה הכי משתלם כמעט תמיד). אשמח לתשובות, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Force,

שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. מה זה Kingston value? כי ראיתי בהרבה חנויות כמו Ksp זיכרונות של KIngston value ואין עליהם פרטים ביכלל חוץ מיזה שהם 800mhz אבל לא כתוב תיזמונים איך אני יכול לדעת כמה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by whowaht,

שלום, הלכתי לאייבורי כדי לקבל הצעת מחיר למחשב למשחקים. המוכר אמר לי שכדאי לי לקחת מעבד 4 ליבות Q8200 מאשר 2 ליבות E8400. אמרתי לו שאמרו לי שכדאי לקחת את ה E8400 למשחקים אך הטענה שלו היא שכדאי לקחת את ה Q8200 כי זה יחזיק לי יותר זמן, ואני קצת מבולבל. איזה מעבד יותר טוב למחשב למשחקים?? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by ערן123,

והאם יש באנדל טוב במחיר ואיכות עם לוח אם :s05:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. המחשב כולל מעבד E8400 זיכרון 4 ג'יגה של OCZ - DDR2 800 MHz כיום עובד עם Vista 64Bit Ultimate. יש לי בעיה שקצת מפריעה לי, אני בעיקרון עובד עם המחשב לצורכי תכנות, וברגע שאני פותח את ה VS2008 שלי ותוך כידי פותח פוטושופ CS3 ובנוסף לכך אני פותח את התוכנה Virtual PC כידי לבדוק דברים בסביבה שונה. המחשב דיי מגיב באיטיות, אני רואה באמצעות הכלי של ויסטה שמציג את העומס של הזיכרון שהמחשב משתמש והמעבד, שהמעבד שלי נמצא קרוב ל 50% בפעולה. וברגע שאני מנסה לעבוד עם הפוטושופ תוך כידי זה עובד בדיליי עצבני. יש לציין שאני עובד עם שתי מסכים במקביל - כל אחד "20 (כרטיס מסך 8800 GTS גרסה ה OC של Asus) ואני מבצע תצלומי מסך שכל תמונה שם מגיעה ל 10 מגה מ…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היום כבר טחנתי כמה וכמה חנויות שפירסמו שהן מוכרות E8400 BOX אבל זה לא היה BOX אמיתי אלא לקחו TRAY ושמו ליד זה מאוורר. החזרתי 2 מעבדים שקניתי כיוון שלא היו " BOX " אמיתי. אגב, על המעבדים היתה מדבקה ! מה שלא מצא חן בעיניי בכלל. כעת אני מחפש מעבד E8400 BOX סגור בלבד ע"י אינטל עד מחיר של 850 ש"ח. אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר, חנות. אשמח. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Schaap,

אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר. אני מתכנן מחשב לשימוש בתוכנות כבדות יחסית (גרפיקה ועיבוד תמונה). במחשב יהיה זכרון 4G. לא אמורים לרוץ בו משחקים, אולי סרטים מידי פעם. ההגיון שלי אומר לקחת מה שיותר מהר, וזה אומר מעבד כפול ליבה במהירות (תדירות אם לדייק) של לפחות 3Ghz אבל אני רואה שהמחירים מקבילים למעבד מרובע באזור ה2.6 ואין לי מושג מה עדיף... תודה על ההסברים העתידיים Schaap

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  22. המליצו לי עליו. עד כמה הוא עדיף מהליבות המרובעות.. אני לא יודע, אבל פשוט אומרים שהליבה המרובעת היא יותר איכותית. עד כמה זה עדיף?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by yousux,

http://www.engadget.com/2008/11/14/asrocks-instant-boot-from-0-to-vista-in-4-seconds/ אבל הכי מצחיק זה לראות את הסרט שהם הכינו לשם ההדגמה:

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Nirro,

קיבלתי את המעבד הנ"ל במתנה. האם אני צריך להחליף לוח ? (לא אכפת לי אם ה-FSB יהיה בתדר נמוך יותר מ-1600) האם עדכון ביוס פשוט יעבוד ? ועוד שאלה. אין לי וינדוס, רק לינוקס. האם אני יכול לעדכן ביוס, או שאני צריך להתקין וינדוס בשביל זה ?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by idani1983,

שלום, האם המלוח אם הבא מתאים למעבד ? Gigabyte M68SM-S2L AM2 Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים