מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?.. זה מפרט המחשב של אחי: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB Maxtor 40 GB Asus CD-RAW 52x32x52 כתוב לי בחוברת שבאה עם הלוח אם שזה תומך ב - DDR 133/233/333/400 ויש לי 4 כרטיסים של 256 כל אחד שזה DDR SDRAM של 133 MHZ ... איזה זכרון הכי טוב מתאים ללוח אם שלי ?.. יעני DDR 400 זה הכי טוב שיכול לעלות בלוח אם שלי ?.. הנה תמונה מ - Everest ... http://img508.imageshack.us/img508/4287/14541515xa7.jpg תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5% הוא קופץ בין 1.5-1.54 כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח? כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות? אני משתמש בביוס האחרון 1.5X המעבד הוא 3200 תודה עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ASUS A7N8X DELUXE ודיסק קשיח WD 80 GB 7200 RPM 8 MB CAHE MEMORY וכבל עגול לדיסק קשיח ATA 133 האם אפשר לחבר את כל זה? כי אני הבנתי שללוח אם אין תמיכה ב- ATA 133 וגם הדיסק קשיח שלי עובד ב- ATA 100 מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מעבד Core i7 3770K המעבד כל הזמן על מהירות 1.6Ghz לא משנה מה אני עושה כדי לגרום לו לזוז ל 3.5 שהוא אמור לעבוד בו. אני מריץ Prim95 דוחס קבצים ופורס וכל הזמן הזה המעבד תקוע לו על 1.6Ghz צריך עזרה דחופה בלהבין איך לתקוע אותו על 3.5
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כבר כמה ימים שאני עם קירור מים על המעבד והכרטיס מסך שלי, בעוד שאני מרוצה מאוד מהטמפ' של הכרטיס מסך אני מאוד מאוכזב מהיכולות של המעבד שלי. כשהחלטתי ללכת על הכיוון של קירור מים היה לי יעד מאוד ברור של OC יציב על 4.2 עם טמפ' מתחת ל70 מעלות מה שנחשב יחסית קל לחלקים שלקחתי בשביל הקירור מים, רוב מוחלט של אנשים שיש להם את אותם חלקים מגיעים בקלות ל4+ עם מתח באיזור ה1.25 ואפילו פחות (אני מדבר ספיציפית על 920). מאז ומעולם ידעתי שהמעבד שלי לא היה מהמוצלחים בBatch ומגיע בקלות למתח גבוה כאשר מנסים להגיע לאיזור ה4+ (אני כרגע בדיוק על 4.0 עם מתח של 1.325), היה ברשותי את הH50 והMugen II (לאחר שהיה לי דליפה מהH50) ואיתם הייתי מגיע לטמפ' של כמעט 85 מעלות עם HT ב4.0 (לא הייתי משאיר …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב וכבר מספר פעמים אומרים לי לקחת את ה 3470 ולא את ה3570 (למרות שזה בסך הכל 100ש"ח הבדל). מה ההבדל? אני אשמח ללינק עם מידע על ה 3570 כי לא מצאתי כלום (אני לא מתכוון לעשות OC , אז ה 3570K לא בתמונה) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
גם למשחקים, שלי כרטיס מסך 7600gt (אני לא עושה oc) DFI Infinity nF UltraII M2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce amt יש עדיפות?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מבקש מפרט ללוח אם זה, מה הוא כולל ואיזסה אפשריותת יש לו.. שאלה לגבי נעבד, מהו המעבד המהיר ביותר של אינטל בטכנולוכיה של 64 ביט כבול ליבה, אבל במחיר סביר משהו כמו 1500 ש"ח? תודה רבה מראש....
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיימת אצלי התצורה הבאה: מעבד ATHLON XP 2400+ לוח EPOX 8RDA+ זכרונות 2 * TWINMOS 256MB PC2700 מכיוון שאני לא בכיוון של להחליף למחשב חדש בשלב הזה, והמחשב עצמו נותן ביצועים סבירים לצרכים שלי בנתיים! אז חשבתי לשדרג מעבד בשביל לעלות קצת את הביצועים. לפי האתר של EPOX , הלוח שקיים אצלי תומך במעבדי AMD סדרת ATHLON XP עד למהירות 3200+ האם לפי דעתכם שווה ללכת על השדרוג הזה מבחינת הביצועים שאני אקבל מהמעבד החדש יחסית לישן? לא כל כך מעניין אותי המחיר כרגע כי יש אפשרות שמישהו יביא לי את זה מחו"ל, כך שזה יהיה זול יותר מהארץ... תודה!
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי בדיקה על הזכרונות שלי וגיליתי שבאחד מהם יש כ-10 שגיאות. מה ניתן לעשות בנידון? כיצד ניתן לתקן את זה? וכיצד ניתן לדעת ממה זה נגרם, האם זה הגיע אליי ככה או שאני גרמתי לזה? נ.ב. שאלה לגביי הלוח אם שלי הזיכרון שלי הוא שני סטיקים של 1GB כל אחד, זה הגיע כ-KIT בשביל Dual Channel. הדגם OCZ2P800R22GK PC2 6400, Platinum Revision, 4-4-4-15 השאלה שלי, היא האם אין תמיכה בלוח לזיכרונות האלו? אמנם יש לי בעיה של ריסטים בטמפ' גבוהה של המעבד, וה-memtest מצא 10 שגיאות בסטיק זיכרון אחד.. האם זה אפשרי בגלל שאין תמיכה? החלק הבא הוא הזכרונות שהלוח שלי תומך בהם לפי אתר היצרן. ga-p35-ds3l. לפי מה שאני מבין מזה, הזיכרון שלי אינו נמצא שם, למרות שיש שם משהו דומה. וחוץ מזה, קניתי את המחשב לפני …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לבחור זכרון למעבד AMD 7750 ולוח GA-MA790X UD4 המחשב מיועד למשחקים חשבתי על זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 , אבל ראיתי שיש לחברות כמו A-DATA למשל, זכרון שלפי דעתם טוב יותר למשחקים עם תזמון 5-5-5-12 בשני המקרים מדובר בזכרון 800 מה טוב יותר? ולמה ? תודה לכל המגיבים.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 החדש של אביט (זה עם הגורו) בהחלט לוח חביב ! נתקלתי בבעיה איתו, בכל מקום וביקורת שאני קורא רשום שניתן לשלוט בכל המאווררים המחוברים ללוח-נשמע נחמד רק בעיה אחת-אני מחבר מאוורר רגיל, ג'נרי בחיבור 3 פנים ללוח נכנס ל FanEQ של הUGURU אבל כל מה שאני רואה זה אפשרויות שליטה רק במאווררים של הCPU ושל הNB אז שאלתי היא-איך לעזאזל אני שולט בכל המאווררים המחוברים ללוח אם !? בתודה מראש לירן
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ככה אני בדילמה מעצבנת.. יש לי E8500 ו5770HD אני לא יודע אם לשדרג לquad אקסטרים כלשהו או פשוט לחסוך ללוח ומעבד חדש.. וכנראה זכרונות.. אם אני אקנה quad אז אני גם אקנה עוד 2 גיגה של ראם. מה לעשות בקיצור? שווה להשיג קוואד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח, וכל הזמן הSYSTEM היה נמצא בין35-42 מעלות.(כשאני מדליק זה 35, כשאני משחק או מריץ בנצ'מארק זה מגיע עד 42) הורדתי את המאוורר של הצ'יפסט, נדהמתי מכמות החומר הטרמי שדחסו על הצ'יפסט בתהליך הייצור(לפחות 2 מלימטר עובי וחצי צ'יפ לא מרוח ). הורדתי את רוב החומר הטרמי, מרחתי אותו מחדש על כל הצ'יפ והשארתי רק שיכבה דקה על כול הצ'יפ. עכשיו הטמפרטורות בSYSTEM לא לא עוברות את 35 המעלות במאמץ וכשהדלקתי את המחשב,בביוס זה היה 25. ממליץ לבדוק את העיניין לכל בעלי הלוח NF7
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי... אבא שלי רוצה לקנות עוד השבוע מחשב חדש (אני יודע שיש ירידת מחירית עוד חודש, אבל מה לעשות...) אני לוקח את המעבד מהמחשב החדש אלי (מחליף מעבדים). השאלה היא איזה מעבד כדאי לשים במפרט הקיים שלי (ראה מפרט) בלי להתייחס למחיר! כפול ליבה 3800 או 3700 (או 3800 רגיל) ברור לי שלא פשוט להשוות בין כפול ליבה לחד ליבה, אבל בכל זאת, אני משתגע !!! אני משחק המון, אבל גם עובד לא מעט עם תוכנות. לא משהו שמצריך כפול ליבה (אני מתאר לעצמי) אבל צריך לחשוב קדימה וזה לא קל. אני לא עושה קידודים לעיתים תכופות (אם בכלל), ובכלל קשה לי לחשוב על multitasking כזה שמכביד לי על המעבד הנוכחי (3200) העניין הוא שאחרי הקנייה הזאת אני ישאר במצב הנוכחי (939) עוד הרבה זמן, ומי יודע אילו יתרונות לכפול לי…
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם i5 4460 + 16G, שמשמש אותי ללמידה תכנות, הרצת VM , מעבדות networking (סיסקו וג'וניפר), לפעמים עריכת וידאו adobe premiere של סרטים ביתיים ומידי פעם משחקים לא ב FHD. כמובן שהמחשב לא תמיד סוחב אבל למדתי להסתדר עם מגבלות המחשב. עקב מגבלות בדירה החדשה אני רוצה לקנות מחשב של ASRock deskmin 300/310 ולמקם אותו בפינה מסויימת. הלוח אם של ה ASROCK תומך בשני המעבדים שבכותרת ולצערי לא תומך ב3600G. איזה מעבד יכול להתאים לי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שייאפשר לי OC רציני (4.8+) למעבד i5 3570k. הציעו לי כבר את הP67A-GD55, אבל אני לא בטוח אם הוא טוב לOC רציני. אני חייב לעשות OC כדי שהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך המפלצת שלי-GTX 580..! -שיהיה תושבת 1155, ושני חריצים לPCIE X16. תקציב בסביבות 700... מקווה שזה יהיה הדיון האחרון נ.ב. אני יודע שאין לכולם הרבה ידע על מעבדי IB, אבל בכל זאת יש קצת מידע... תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? יש לי מעבד Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz לפני שעשיתי ריסט בתוכנה everest ראיתי שהחום שלו 66 ואחרי ריסט היה גם ככה בביוס 66 65 אז התוכנה לא משקרת ההם אתם חושבים שיש לי התחממות יתר? וככה זה החום של שאר הרכיבים Field Value Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) SAMSUNG SP0812C 43 °C (109 °F) לא עשיתי ov למעבד למרות שרציתי תגידו לי הם החום הזה נורמלי למרות שאני לא חושב. ואם כדי לי לעשות ov שיש לי חום כזה.. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-