עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gad57,

אני זוכר שהנושא נטחן עד דק, אפשר לנסח את השאלה בצורה אחרת, האם המשחקים למדו לנצל את הHT? בגדול, ההתלבטות היא בין I7 7700HQ ל I5 7300HQ , שאר המאפיינים זהים, 16GB RAM , GTX1060. ההבדל במחיר הוא סביבות ה100-200 דולר, תלוי בדגם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי לכולם יש לי כרגע מעבד 1.4 G של אינטל ובסך הכל הוא לא רע והלוח שלי הוא אינטל גריבלדי 850 (הצי'פ) רציתי לדעת האם הלוח הזה מתאים לקבל מעבד 2 גיגה של אינטל?? והאם באמת כדאי לשדרג? יש לי כרגע 256 זיכרון RDRAM וכרטיס מסך GF4 של אסוס האם באמת יהיה כזה הבדל גדול בינהם???? תודה גל

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by originall,

אני משתמש במחשב שמכיל לוח אם P67A-UD3-B3 וזכרונות 2X4GB מסוג CMX4GX3M1A1600C9. אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שפועלת במחשב באופן משמעותי, ומתלבט בין הוספה של זכרונות 2X8GB לזכרונות הקיימים לבין החלפה שלהם בזכרונות 4X8GB. השדרוג נועד לשימוש שוטף ביישומים שדורשים כמות זיכרון גדולה, כגון הפעלה של מספר מכונות וירטואליות. אילו זכרונות 2X8GB ניתן להוסיף באופן שבו לא תהיה איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות הקיימים? לחלופין, האם מוטב לרכוש שני סטים זהים של זכרונות 2X8GB לצורך החלפת הזכרונות הקיימים? האם להערכתם צפוי להיות הבדל מורגש בין כמות זכרון כוללת של 24GB (סטיקים של 2X4GB ו-2X8GB) לבין 32GB (סטיקים של 4X8GB), באופן שמצדיק את התוספת הכספית הנדרשת עבור ה-8GB הנוספים?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי הוספתי SAMSUNG 256 MEG PC2700 שהצטרפו ל CRUCIAL 256 MEG PC2100 התקנתי את הזכרון והמחשב עלה בלי בעיות הזכרונות עובדים על CAS2 ועל 266MHZ כי זה המקסימום שהלוח שלי תומך. עכשיו בדקתי בסנדרה ורשום שיש 512 מגה מותקן אבל בTASK MANAGER רשום שיש לי רק 256 מגה מה לא בסדר פה? חשוב לציין שניסיתי להליף בין הסלוטים אך עדיין מזוהה רק 256 מגה כלומר סוג אחד של סטיק ניסיתי גם להפעיל את הסמסונג לבד והמחשב עלה אני חושב שפשוט יש בעיית תאימות בין הזכרונות מה אתם אומרים להחליף את הסמסונג בזכרון PC2100?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by דובי770,

אני משדרג את המחשב שלי, למפרט הבא: מעבד: i7-5820K לוח אם: MSI X99 UD3 זיכרונות: יש לי שתי אפשרויות, האחת היא 2X8 במהירות 2133 או 4X4 במהירות 3000. כמובן שמדובר בDDR4 אני מקבל את השילוש מהעבודה, עם שני האפשרויות שלמעלה, ללא אפשרות מחוץ לכך. 1) יש רק 4 סלוטים לזיכרון בלוח האם, כך שאם אני לוקח זיכרון 4X4 אני ממלא את כל הסלוטים, אך הזיכרון הוא בתדר מהיר. 2) אם אשתמש ב2X8, אוכל לשדרג בהמשך, אך באותה מידה, חבל שלא אשתמש בזיכרון מהיר עד השידרוג, כי עד אז כנראה שאשדרג ליותר מכך. אודה לעזרה בנושא, אני רוצה להרכיב את המחשב הערב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן אנשים, ברשותי כיום כפי שניתן לראות במפרט בצד - לוח אם DFI LANPARTY UT n4 Ultra-D ו-1GB של זכרונות: OCZ EL DDR 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 בשני מודולים של 512 כ"א. אני מעוניין להרחיב ל 2GB, ולהשאר באותם תזמונים ולהשאר ב DC. (אלא אם כן זה לא ממש קריטי? תגידו אתם, אין לי מושג..) השאלה שלי, היא האם במידה ואני קונה 2 מודולים נוספים זהים כאלה, האם כל ה 4 יעבדו ב DC, ובאותם תזמונים כמו המצב הנוכחי? (factory defaults) או שיש מגבלה כלשהי (באופן כללי או מגבלה של הלוח) שאני צריך להיות מודע אליה לפני שאני קונה את הסט התאום היחיד שמצאתי ב ebay? (זה) תודה,

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום לכולם, אחרי "שנעלתי" את המפרט שלי התברר לי שיותר כדאי לי לקחת צ'יפסט Z68 מאשר P67.. ואני רוצה לקחת אחד תואם מבחינת הכל רק שהצ'יפסט יהיה שונה אז הלוח שרציתי לקחת הוא ASUS P8P67-M Pro. חשבתי על ה- P8Z68-V אבל הוא עולה כמעט יותר ב-120 שקל, והמפרט שלי מפוצץ בחריגות. אבל אם זה יהיה משתלם אז אני ייקח. לא משנה לי מחברות אחרות אבל שיהיה מחנות שיש לה את המפרט הזה + -: Core i5 2500K G.Skill 2x2GB Ripjaws Edition X GTX560TI OC לא משנה לי אם זה של SPARKLE או GIGABYTE אבל עדיף שיהיה מחברה מוכרת. Samsung 1TB SpinPoint F3 CM690 II Plus SeaSonic 620W S12II-620 למרות שאני כבר חושב להתפשר על P67 וזהו .. מה אתם אומרים ? כי אני לא עושה יותר מידי אובר קלוק וגם יש לי כ.מסך חיצוני אז אני …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן? אין מה להוסיף... -ראו תמונה- http://img16.imageshack.us/img16/396/25962034.jpg אני מקווה שהתר'ד הזה מתאים לפה כי אני לא חווה בעית תוכנה\מתמקד בהמרת הוידאו אלא מתמקד ברכיבי הזיכרון, מעבד, דיסק קשיח (אולי...) שעלולים להוות את צוואר הבקבוק בהמרה. תודה רבה לכל העונים!!!! :xyxthumbs: :yelclap:

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום לכם, עד היום הייתי סגור לגביי קניה של לוח אם Gigabyte 965P-DS3 אבל אחרי שנתקלתי גם בפורום הזה וגם בפורומים בחו"ל בבעיות שיש ללוח עם היציאות הדיגיטליות שלו, החלטתי לרדת מהלוח הזה (אני חייב יציאות דיגיטליות שעובדות בצורה תקינה בלי שום בעיות). האופציה החלופית שלי ללוח הנ"ל היא הלוח Asus P5B - ע"פ בדיקת המפרט שלו הלוח ממש דומה ל-DS3, וגם ע"פ קצת קריאה הבנתי שהוא לא פחות איכותי. השאלה שלי אליכם האם יש חסרונות כלשהם בלוח הזה שאני לא מודע אליהם ?? אם אין חסרונות ואתם ממליצים על הלוח, אני קונה אותו מחר בבוקר כמובן שאם יש המלצות אחרות ספציפיות אני אשמח לשמוע - הדרישות הן לוח במחיר של עד 700 ש"ח, עם יציאות דיגיטליות (אופטית ו-COAX), כמה שיותר כניסות USB וכמה שיותר חיבורי …

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  11. שמעתי שיש מן מפצל כזה שנקרא hl או hd משהו כזה, שמולבש על הלוח אם ואפשר להרכיב עליו שני מעבדים. יכול להיות שיש כזה דבר, או שזה סתם שטויות? תודה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  12. אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה. יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי). חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה) *אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by iyehuda,

אם אני לא עושה אוברקלוקים 1.מה עדיף SEMPRON 2600 או סלרון 2.6 2.מה עדיף לוח של MSI או ASROCK ( בגדול ) 3. לאיזה לוח יותר טוב : 1. ?A8N-VM nVidia 6100, GBL? 2. לוח של MSI גם מבוסס 939 עם ציפסט של ATI וכרטיס מסך OB X300 ( אני פשוט לא יודע את הדגם )

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  14. בוקר טוב, כיום אני עם E8200 עם OC ל-3.2GHZ. אני מעוניין לשדרג את המעבד לצרכי משחקים(אין תקציב לשדרוג כל המערכת). האם מעבד מסדרה Q9XXX יתן לי תוספת ביצועים טובה למשחקים ביחס למה שיש לי היום? האם הוא יתאים ללוח אם שלי? (ABIT IP36P) (מתוכנן שדרוג של כרטיס מסך בנפרד - כיום אני עם 8800GTS 512ׂ). תודה!

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שלום אני לפני קנייה של לוח למעבד I920 יש שני דגמים של גיגהבייט שמאוד דומים ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים בנייהם 1. GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=Intel&CPUType=socket+1366 2. GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3265

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, אני בדיוק מתעניין ברכישת מחשב חדש לאחר הורדת המחירים אני מעוניין במחשב שיתן לי תמורה טובה ביחס למחיר בקבוצת מחיר של 2700 שקל. לפי מה שהבנתי התמורה הכי טובה ביחס למחיר מתקבלת עם אני אקח מעבד של אינטל E4300 אני מעוניין לבצע למעבד אוברקלוק בסטוק, לא משהו קיצוני. לקחתי זיכרון של 2x512MB Kingston‎ 667 CL5 מ KSP ומעבד E4300 של אינטל אני מתלבט בין כמה לוחות אם, כאשר אני יודע שאם הלוח של גיגהבייט אני אשיג את הביצועי OC הטובים ביותר הכללי, השאלה היא האם לאוברקלוק בסטוק אני יכול להסתפק באחד הלוחות היותר פשוטים, ההתלבטות היא בין: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E‎ - מתומחר בחנות הזולה ביותר ב KSP ב 510 שקלים. 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בא…

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by G mode,

אני בדרך לקנות מחשב בקטנה למחשקים קטנים אינטרנט וההמשך בסיגנון הדברים האלה האם כדאי לי לקנות את המחשב עם מעבד ליבה כפולה או פנטיום 4 מספיק כי הבנתי שהיו המון תקלות עם הליבה כפולה 2 מגה ? ואם כן איזה לוח אם ממולץ ווווו... מתי צפוייה ירידת המחירים המדוברת ?? ועל מה היא תשפיעה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  18. אתמול בשעה טובה שדרגתי את המחשב,,,, הלוח זה GIGABYTE P55A-UD3 REV1 המעבד I7 860 עם הקירור של מוגן 2 הזיכרון של G.SKILL 1600MHZ ארבעה סלוטים של 2 ג"ב וכרטיס מסך של ספייר מדגם 4830. מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ההרכבה וההתקנה הלכו חלק עד ש,,,,,הפעלתי את המחשב ונכנסתי לביוס הביוס מזהה את כל ארבעת הזכרונות אבל משתמש רק ב4 ג"ב הווינדוס עצמו רושם 8gb (3.99 usable) עשיתי עדכון לביוס ועדיין אין חדש,,,,,יש למישהו רעיון בפתירת התעלומה? בברכה, אורי [br]פורסם בתאריך: 12.07.2010 בשעה 17:14:45 עוד שתי תמונות מהביוס [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by nimrodim,

לא ראיתי שהיזכרו את הנושא. בכל מיקרה כל מי שחשב שיוכל להכניס מעבד בולדוזר ללוח AM3 - הקומבינציה הזאת לא תעבוד. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100826225852_Desktop_Bulldozer_Processors_Will_Require_New_Platforms_AMD.html :-\

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by matanelm,

שלום יש לי את הלוח אם הנ"ל עכשיו רציתי לעדכן ביוס מהאתר הנ"ל: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2843 הורדתי והכל אך הוא לא נותן לי להתקין מכיוון שיש לי מערכת 64 ביט והוא אומר לי להוריד, אך אינני מוצא. מה עושים? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Inzagi,

מה דעתכם על הלוח הנ"ל? מה ההבדלים בין הערכות G35 לP35?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  22. שלום לכולם ותודה לכם מראש על התשובות רציתי לדעת מדוע אני רואה כך בתוכנה EVEREST [ Processors / AMD Athlon 64 Processor 3000+ ] המעבד מדגם "VENICE" Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1810 MHz ורציתי לדעת לאן נעלמים עוד 1200Mhz מדוע המעבד לא מנצל את כל ה 3000Mhz בעבודה?? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by icebreak,

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by dtechno,

יש לי זיכרון בנפח של 512 mb ורציתי לקנות עוד סטיק ... השאלה היא אם אפשר\לא מומלץ לקנות זיכרונות במהירות זהה של חברה שונה?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by jbkkd,

שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות לוח אם חדש. יש לי כרגע אחד מצ'וקמק של אינטל ודי מתבקש להחליף אותו, אבל החלטה שלכם אם כדאי. נגיד ואני כן רוצה להחליף, זה טוב? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1831&catcode=161 והאם זה יתמוך במעבד קצת ישן(P4 1.6 Willamete)? וגם - איך מוציאים את המאוור\היטסינק\מעבד מהמקום? כי יש שני דברים מפלסטיק שאפשר להזיז, אבל אחרי שמזיזים אותם ההיטסינק קצת משוחרר אבל המאורר עדיין תופס אותו בצורה משונה כלשהי. אני אעלה תמונות עם צריך. תודה!

• 8 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.