עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקיי אני מתכנן לקנות מעבד I7 3820 (חוות דעת של חברי הפורום על המעבד הזה תתקבל בברכה) הסיבה שאני קונה אותו כי הוא יושב על הסוקט החדש של אינטל 2011 והוא הכי זול מבין אותם מעבדים מאותו סוקט. אבל נתקלתי שתי בעיות בקניית המעבד הזה אחת מהן זה הלוח אם, כרגע אין כזה מבחר של לוחות אם וגם כל לוח אם שראיתי עולה מינימום 1000 שקל וזה הופך את הקנייה של המעבד הזה ללא כדאית. והבעיה השנייה היא שאני לא מוצא קירור מתאים למעבד הזה. יש לכם המלצות לגבי לוח אם ל2011 וקירור למעבד אני מניח שהתקציב הוא 1000 (גם לקירור וגם ללוח אם)? והאם אולי כדאי לחכות עד שהמחירים ירדו? כרגע יש לי מעבד די ישן Q9550 שכבר אפשר לומר שבקושי עומד בקצב של המולטי טסקינג שאני דורש... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מתלבט כמה לקנות...

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. http://img576.imageshack.us/i/44387730.jpg/ יש לי מעבד שאני עושה לו המהרה עד 4 GH ווינדוס לא מראה את המהירות של המעבד האמיתית 3.9 GH CPUZ מראה רק 3.7 GH ווינדוס מראה רק 2.8 GH ( לפעמים 2.6 ) למה זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by KF,

שלום לכולם אני רוצה לעשות עדכון בביוס ללוח שלי מדגם GA-EP35-DS3R rev 2.1 הבנתי שיש תוכנה בשם bios@ שבעצם מעדכנת אוטומטית את הביוס.. איך בדיוק היא עובדת ? בנוסף,מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון ביוס האחרון של הדגם הנ"ל ולהסביר לי בדיוק איך לעבוד עם התוכנה ? חשוב לציין שזו הפעם הראשונה שאני עושה עדכון ביוס ושאין ברשותי כונן פלופי. מצורפת תמונה של הגירסה האחרונה של הביוס: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני רוצה לשדרג לוח אם הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3206 והזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3251 מיועד ל OC חזק ולCF

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by ZoBy,

נראה לי שיש לי 256 SDRAM ולווינדוס XP זה לא כל כך מספיק... אני רוצה לקנות עוד סטיק זיכרון אבל הייתי רוצה לקנות עוד 256 במקום אחד של 512 (צריך לחסוך בכסף). יש לכם המלצות למה כדאי לי (אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל כבר קרה לי שקניתי זכרונות שלא פעלו ביחד ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, גם אם הבעייה היא שהם לא היו מאותו סוג אז אני רק רוצה להיות בטוח)? מאוד יעזור לי גם אם תביאו לינקים לקנייה מאתרים.

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by bad-sector,

יש לי שאלה קטנטנה, קניתי לוח של ג'יגה בייט עם 333 FSB, מה זה FSB? מה זה אומר על הביצועים? מה השוני בין הדברים (266 / 333)? והאם אני כבר נהנה מהייתרון של המהירות הזו או שאני צריך לקנפג משהו בביוס?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  8. קיבלתי את זה לפני 10 דקות: AMD ATLON XP 1700 TU3C JIUHB 0302 EPOX 8RDA+ AA5

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  9. היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by KL-xXx,

היי אני חדש פה וקרתי הרבה קתבות על הזכרונות. אכשיו אני רוצה לקנות ובכל זאת יש לי כמה שאלות שאסמח אם תענו. 1. ראיתי שמחירים דומים לזכרון של 667 של G. SKILL לדוגמא עם CL 4 ו800 עם CL 5 אז מה עדיף ומהיר יותר? 2. ומה ההבדלים בין: א. 4-4-4-12 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 1GB Dual Channel דגם: F2-5400PHU2-1GBZX לביו G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 1GB Dual Channel 4-4-4-12 דגם: F2-5400PHU2-1GBLA ב. G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-1GBPK לבין G.Skill DDR II PC6400 1GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 דגם: F2-6400PHU2-1GBHZ

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה מה ההבדל בין שתי הליבות האלו במעבדי AMD. ולמה ליבת san diego נמצאת רק במעבדים גבוהים מ AMD 3500+ ביצועים, בקרי זכרונות, או מה שלא יהיה. תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

בפניי עומדות אפשרויות של זכרונות. 2X512 של החברות הבאות: STAREX Infineon TINMOS כולם יהיו בתדר של 667 מה אתם מציעים? אני אומר TWINMOS ללא ספק. אם צריך המפרט שלי בצד ימין.. <<<<<<<<<<< אני מחליף את הזכרונות שלי כי אם חלקכם זוכרים את הדיון הקודם שלי, אתם תבינו אותי.

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 1,690.00-מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 840.00- זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ- X2 יש חלק שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? רק I7- בלי להסתכל על התקציב כי הוא לא מוגבל, קיט שישרוד לי לכמה שיותר שנים. לשימושי גיימינג כבדים, סרטים בFULL HD ועוד תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Parallel,

שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  15. אני מחפש לוח לP4 64 שיוכל להתאים גם לDDR1 וגם לDDR2. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by lmlm,

אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by eyahalom,

שלום. מהם ההבדלים בין 2 הלוחות של EPOX: Epox 8RDA+ לבין EPOX 8RDA3+ ההבדל הכספי בין השניים די זניח במקרה הזה: משהו כמו 50-70 שקלים. שניהם אמורים לתמוך בFIRMWIRE. תודה.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by עופר ברקן ערוץ הקניות,

אני עושה בדיקה במשך זמן של שנה בערך והגעתי למסקנה שמערכת מבוססת DDR ללא OC נותנת ביצועים שולחן עבודה הרבה יותר איכותי מ DDR2 זה נשמע לא הגיוני נכון ? DDR2-800 מול DDR400 ? אבל זאת עובדה . אני אישית לא יודע איך להסביר את זה ... ממש מטורף הקטע . אבל כל מערכת עם DDR עבדה בביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס , מוזיקה ... הרבה יותר טוב ויציב . זאת בדיקה שביצעתי במשך שנה : DDR533 , DDR667 , DDR800 ... , DDR400 על הנייר DDR2 קריר יותר ומהיר יותר אבל בפועל ללא OC המערכת עם ה DDR הייתה יציבה ואיכותית יותר . דרך אגב יש לי חבר שעובד בחברת IBM שלא האמין לי וצחק והוא במשך כמה חודשים עשה איתי את הבדיקה וראה שאני צודק המחשב היותר יציב ונוח לעבודה היה עם ה DDR !!! תבדקו גם אתם קחו מערכת…

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  19. שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NF פתחתי את המארז לבדוק ואכן זה הלוח שיושב לי שם... רק יש בעיה: משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... תמונה להמחשה: זה ב-AIDA 32... בכל שאר התוכנות בדיוק אותו הדבר... למה אף תוכנה לא לא מזהה את הלוח ? מן הסתם הדרייברים מותקנים בגרסא הרשמית כמו שצריך, (DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה) ממש מוזר... מה גם שהתוכנות הללו טוענות שמעבד שלי עובד על 70 מעלות... ממש לא הגיוני... תמונה : מה קורה כאן ? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  20. מעבד הBE עובד בתדר של 2300, וה5000+ עובד ב2600 שניהם בערך עולים אותו הדבר רציתי לדעת מה השינוי במעבד, אני מעדיף לקנות מחשב מבוסס AMD בגלל המחיר והעובדה שהמחשב יהיה מחשב סרטים ומוסיקה.. ואני כבר לא מעודכן, אז אני אודה לכם על תשובה תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  21. היי ברשותי לו של ג'יגהבייט מדגם GA-P67X-UD3-B3. באתר של ג'יגהבייט ראיתי שיש עדכון לביוס חדש מסוג UEFI. עידכנתי את הביוס שלי מגירסה F9 ל U1a ומאז 2 היציאות USB3 שלי מאחורי הלוח אינן עובדות. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה USB3 לגרסה הכי עדכנית מהאתר ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל תקין ואין שום סימני שאלה צהובים שמעידים על בעיה כלשהי. ניסיתי לשחק בביוס עם כל ההגדרות שנראות לי רלוונטיות ועשיתי ENABLE על USB3 וגם על XHCI אך עדיין לא עזר. אודה לעזרתכם עריכה - בטעות פרסמתי בפואום לא נכון, נא להעביר לפורום לוחות אם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Xaar,

אני מעוניין לקנות את המעבד Core2Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB.. ואני אשמח אם תוכלו להשוות את הביצועים כל מה שקשור אליו למעבד של AMD. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. איך לוח האם הבא? http://www.advantech.com/products/Model_Detail.asp?model_id=1-1TGUXY ובנוסף מה דעתכם על הזכרונות?? (בתמונה) ניתן לשפר את התיזמונים? (יש לי שני זכרונות כאלו זהים שעובדים במצב DUAL) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by dolev16,

קיבלתי מחנות K.S.P מחשבים הצעה ללוח אם ומעבד של אינטל ברצוני לדעת אים לקנות אותם או לבקש מעבד ולוח אחרים... intel pentium dc e2140 1.6ghz 1mb cache s775 800mhz- מעבד לוח אם- a pt880 ultra, 2xddr1 2xddr2 667, pci-e,agp, hd audio, lan האם זה שווה משהוא או לא? אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי בתקציב של עד 3500 ללא מסך,עכבר ומקלדת ומארז.

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  25. אז זאת היצרנית לוח אם שלי --- PEGATRON CORPORATION מה דעתכם ? צריכים לדעת עוד משהו ? - (הוצאתי את זה מהתוכנה cpuz)

• 8 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.