מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח של חברת DFI דגם CA64-TC בפועל הוא כן תומך {אני משתמש במעבד הזה עכשיו} אבל לפי הנתונים שלו הוא לא תומך? איך זה יכול להיות? נ.ב איך אני מפעיל את הSMART {של HD} בביוס? {כאלו איפה?} בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזכרונות למחשב, אז פשוט אני יכתוב מה יש לי. יש לי שתי זיכרונות של "PDP SYSTEMS" כל אחד 256 מ"ב "PC3200". אני לא יודע אם זה משנה, אבל כתוב עליהם "M14667" וגם "VOID IF REMOVED". איזה זיכרון אני צריך לקנות כדי שיהיה מתאים? (איזה DDR? איזה מהירות? ואיזה CL? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה איך שהוא יצא (לא בהמלצה של הפורום) אבל אני לא רואה סיבה מיוחדת למה הוא ממולץ פה. ?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שלי: מעבד: i5 760 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כרטיס מסך: GTX570 GALAXY זכרון: Kingston 2x2 DDR3 1600MHz קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro דיסק קשיח: Samsung 840 Evo 256 , Hitachi 1TB מארז: CM 690 II plus החלטתי לשדרג את המחשב. רציתי להחליף קרטיס מסך לGTX970 ולשים זכרון 16 GB קודם כל זכרון: לפי מה שאני מבין מקסימום על הלוח אם שלי ניתן לשים 16 GB . ברצוני לשים את הזכרון הזה . כי לפי מה שהבנתי הוא כן מתאים ללוח אם שלי לפי הקישור הזה והזה. למרות שברשימה של הזיכרונות שניתן לשים בלוח אין אותו. אז רציתי לשאול: 1) האם הזכרון הזה באמת יתאים? והלוח אם שלי יזהה את כל ה16GB 2) בגלל שיש לי כרגע זכרון עם 1.65V שיניתי הגדרות בBIOS כשקניתי את המחשב(לפני 3.5 שנים) ואני לא…
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה מזה חשובה.. המעבד שיש לי זה core i5-750 ולוח אם שתומך בtorbu boost עכשיו בהגדרות הdefault של הביוס זה מבונה שהspeedstep וה turbo boost דלוקים. סבבה.. עכשיו ברגיל נגיד בסופר פיי אני מקבל 15.74 שניות (בלי טורבו) עם טורבו אני מקבל 13 סבבה מבינים שיש שיפור. עכשיו הסטוק של המעבד נכון הוא 2.67 אז ככה כשהטורבו מופעל הכל טוב ויפה אבל מה שוקרה בעצם זה שהמעבד משתגע ונראה לי זה לא בריא לו אני מיתסכל בeverest ואני רואה שהמכפלה שלו X9 ואז המהירות שלו מופיעה שם כ1200 ותוך שניה בקושי מפ0עיל משהו פתאום מכפלה X18 מפעיל עוד משהו מכפלה X24 תוך שניה שוב חוזר X18 פתאום X20 וככה זה משתגע... זה אמור להיות ככה זה נורמלי? אין מצב שזה הורס את המעבד? תודה רבה למביניםםם תודה רבהה
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קיבלתי את זה לפני 10 דקות: AMD ATLON XP 1700 TU3C JIUHB 0302 EPOX 8RDA+ AA5
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כמה עולה מחשב ישן? ga-2000 לוח אם 192mb זכרון 8.4GB כרטיס קול 128PCI מודם ess 56k מארז פשוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוחות הבאים: 1. XFX GeFoce 9300 : MI-9300-7AS9 2. ASUS P5QL-EM היעוד קולנוע ביתי נגינת סרטים ב 1080p FullHD האם כדאי? ומה עדיף? האם הם יהיו מספיק טובים למשחקים מבלי להוסיף כ.מסך חיצוני. והאם הם יכנסו למארז Antec NSK2480 -EC Desktop case High-efficiency 380 Watt?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי את הלוח p67a ud3 b3 ואני רוצה לעדכן ביוס, השאלה שלי היא האם צריך להתקין את כל העדכונים שיצאו או רק את האחרון? זאת אומרת, אני עכשיו עם גרסא F2 וכבר יש גרסא F8, אז אני יכול להתקין ישר את F8 או שצריך את F3 F4 וכו'?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חבר'ה amd הפסיקה לייצר את'לון לסוקט 754? תודה!
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיש בו כרטיס מסך מובנה...ו שיש בו 4 מקומות לזיכרונות..ושיתאים למעבדים כמו Core2dou,Quad לוח אם בסגנון כמו GIGABYTE GA-EP43-DS3L .. רק שיהיה בו כ.מסך מובנה זה הכי חשוב. ושיתאים למפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W כ.מסך: Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe חובה שזה יהיה מחנות סקייפיסי http://www.skypc.co.il ועד 500 ש"ח ...(לא יותר) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי 4*512 זכרונות כאלו ועדיין המחשב לא זז האם הורדת מהירותם תשפר את התזמונים ? האם יש אפשרות ל CL2.5 ב DDR2 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב ומשחק במשחקים המעלות של המעבד מגיעות עד 60!! כשאני סתם גולש באינטרנט המעלות הם 47-49 אז הלכתי לחנות שאלתי אותם למה זה והם אומרים שכנראה הלוח אם מתחמם יותר מדי אז קניתי שני מאווררים למארז והמעלות נשארו בערך אותו דבר ולפעמים כשאני משחק פתאום יש לי ריסט בגלל שהמעבד מגיע ל60 מעלות אז היום כשאני גולש באינטרנט אני מסתכל על המעלות והם 50 ואני נגעתי בצד של המארז והוא היה רותח והכרטיס מסך בכלל נהייתה לי קוויה אז פתחתי את הצד של המארז והדלקתי מזגן ואז המעלות צנחו ל37 בזמן רגיל ו45 במאמץ והמחשב קריר ושמח אז מה אני יכול לעשות כדי שיהיו לי מעלות כאלו בלי לפתוח את המארז ולהדליק מזגן המאוורר של המעבד הוא אינטל מקורי
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/search/?q=IVY הם הושקו? התמחור אטרקטיבי, TMS טוענים שבשבוע הבא הם במלאי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
זקוק להמלצה לגבי לוח אם זול מבוס X58 עם תמיכה ב-SATA6 וב-USB3 . יש הרבה דגמים מתוצרת חברות שונות ומשונות במחירים שמתחילים ב-800 שקל ונגמרים בסכומים אסטרונומיים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי אני רואה פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart שוינדוס 7, 32 ביט, תומך ברק עד 4GB זיכרון מטמון? אז זה אומר שאם אני קונה מחשב 8GB זיכרון מטמון יהיו לו אותם ביצועים כמו זה של 4GB כל עוד מדובר ב עם וינדוס 7 , 32 ביט ? או שאני ממש לא מבין מה זה אומר המגבלה הזאת
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שבא עם כל לוחות האם של גיגהבייט את האופציה case open בביוס. ויש גם אזור של גימפור בלוח לcase open ואין לי מושג מזה אומר עיזרו!!!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת מי עדיף לדעתכם בין המעבדים הנ"ל בתחום משחקים? תודה תום
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2564 הם יצאו ברבעון האחרון.
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אז כמו שבכותרת, מה עדיף? אני יודע שבגלל שעכשיו משחקים לא תומכים במרובעי ליבות, ה-E8400 לוקח בברור, אבל ה-Q6600 עדין לא חלש גם בהם, אז בעתיד, עוד שנה שנתיים, צפויה להיות תמיכה במרובעי ליבות? ואיזה מעבד יהיה עדיף??? אם יש עוד בחינות שאני לא יודע, אז תצינו בבקשה. תודה מראש, יובל
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב אם קירור למעבד + לוח אם + ספק אני לא כל כך מבין בלוחות אם אשמח אם תגידו לי מה כדאי לי
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-