מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי.. שמתי לב שבמשחקים יש לי 100% ניצול של המעבד (עם perfomence ב task manager ) יש לי AXP 1700+ 0.13 מיקרון עם GF 3 TI200 64M ו 512M 333DDR זה נורמלי?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרון 128mb ddr 333mhz. לפני שלוש שבועות קניתי סטיק זכרון (2.5) A-DATA 512MB DDR 400MHZ אני מעוניין לבדוק את הזכרונות לפני ההוספה ולאחריה(בתקווה שתהיה התאמה) איזה תוכנה מומלצת לבדיקה של העבודה של המחשב עם הזכרון. ואיזה בדיקות אני צריך לבצע בשביל לראות את השיפור בביצועים. אני מקווה שהיה שיפור (עוד לא בדקתי את הזכרון והוא עדיין בשקית) בתודה מראש לכל העונים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד חברה אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין ה אתלון FX ל 64 ? תודה רבה רבה . ד.א עשיתי חיפוש בפורום .
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הבנתי שהוא יוצא ב- 10 לפברואר אז מתי לדעתכם הוא יגיע לארץ?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריך BENCH לRAID 5 ללוח אם שלי ונוסף של eVGA - X58 SLI LE. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עכשיו יש לי samsung ddr 400mhz 256mb קראתי בחוברת של הלוח אם...לא יודע אם הבנתי נכון אז תתקנו אותי אם אני טועה.. יש 3 סלוטים של זיכרונות....בשתיים מהם אפשר לשים ddr400 ובאחד ddr333 ? כלומר יש רק 2 סלוטים שתומכים ב ddr400 ?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בטח השאלה נשאלה כבר, אבל אנסה בכל זאת, ברשותכם. למעבד AMD Athlon64 4200X2 AM2 עדיף זכרונות עם תזמונים גבוהים, או נמוכים? נגיד תזמון 5-5-5-15 יהיה יותר טוב מ4-4-4-12?
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס זיכרון SDRam בן 128 מ"ב (4*32), האם ישנה מניעה כל שהיא להוסיף עוד כמות זיכרון (256 מ"ב) אבל בעל 8 מודולי זיכרון (8*32)? האם ישנה משמעות למספר מודולי הזיכרון על הכרטיס והאם הדבר עלול לגרום לתקיעת מחשב או כל תופעה אחרת. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי! אחי הקטן רוצה לשדרג את המחשב שלו כרגע יש לו את ה e6600 c2d הישן (2.4 ghz ) קראתי קצת בפורום וראיתי שמציעים את המעבד Athlon II x4 Quad Core 640 כמעבד לגיימינג תקציבי האם המעבד הנ"ל מספיק לגיימר בינוני+ העניין הוא שהתקציב מוגבל והמחיר של המעבד הזה ביחד עם זכרונות ולוח אם מגיע בערך ל 1300 שקל שזה טוב מבחינת ההוצאה שהיא לא כבדה...(כרטיס מסך כבר יש לו) השאלה אם זה יספק ויתן קפיצת מדרגה מהמעבד הנוכחי שלו ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המליצו לי בחום לקנות את המעבד הזה E6400 למשחקים אבל אני רואה שכל המשחקים החדשים דורשים מעבד בעל מהירות גדולה יותר ולכן הכפול ליבה לא משחק כאן תפקיד. האם היה עדיף להשקיע בפנטיום D ? יש לי במפרט: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p בבקשה תעזרו לי זה מבאס לי ת'חיים כי יש לי משחקים נורא טובים כמו ריינבוו סיקס שאני מת שיעבדו כמו שצריך!
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
ממה שראיתי פה בביקורת הם ממש חזקים.... אבל גם המחירים ביחד איתם בשמים ועל זה יוסיפו גם המחירים של לוחות האם התואמים בטח. השאלה שלי היא האם AMD מתכוונת להתחרות במעבדים האלו? האם יש לה כבר איזו תוכנית נגד? אני אשמח מאוד לתשובה (: תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
במעבד am 3000 וינצסטר 64 Hש 512 קאש ? ובליבת ווניס? ורציתי לדעת אם יש הבדל רב בין 512 קאש ל1024
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
לוח אם שאפשר להרכיב עליו כמה מעבדים (שרת, למשל) ובנוסף, להרכיב עליו כרטיסי מסך SLI שאפשר לחבר בינהם? קיים כזה? אני רוצה להרכיב עליו שני מעבדי M7040.
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים.
-
למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב. החלטתי להרכיב מערכת HTPC קטנה על מארז ישן אך איכותי ששוכב אצלי כבר תקופה ללא שימוש. המארז הוא VOXBOX זהוב וגדול, שקניתי בזמנו בפלונטר, ומסוגל להכיל לוח ATX מלא אם ממש יצטרך. המערכת תתבסס על מעבד G620 של אינטל (300 ש"ח ב KSP). סטיק של 4GB ולוח מתאים. אשמח להמלצה על לוח מתאים ולא יקר, שיכיל יציאת סאונד דיגיטלית אופטית, ויציאת וידאו שתחובר לרסיבר. היות ולרסיבר שלי אין חיבור HDMI חיפשתי לוח עם יציאת וידאו מובנית, ולא מצאתי כזה. מישהו מכיר? אני מעדיף לוח שתומך ביציאה כזו, ללא צורך במתאם אקטיבי חיצוני. לא מתוכנן OC אבל אשמח לכמה שיותר יציאות SATA ןלפחות חריץ PCI אחד ישן וטוב. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי באחת מהתגובות כאן שיש מדריך לבניית יציאת TVOUT בשאלות נפוצות . לא מצאתי .. האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך אחר . אני מקווה שזה לא מסובך לבנות יציאה כזו . תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בבניית מחשב שרת אלו הנתונים פחות או יותר 2TB נפח אחסון מערכת הפעלה win 2008 standard server מדיניות הגנה על הנתונים בשרת כוללת : -הגנה על מערכת הפעלה עם RAID1 -הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 -הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS -הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על גיבוי טייפ אשמח לעזרה אני לא כ"כ מבינה בשרתים .. איזה לוח אם מפלצתי יתמוך לי בזה?איזה מעבדים?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אני בונה /משדרג מערכת לגיימימג כרטיס המסך יהיה 1060 או 970 מתלבט בין שני מעבדים שעולים בערך אותו דבר I5 8400 או I5 7500 מה דעתכם? השימוש כאמור גיימינג
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מערכת חדשה. לוח- נעול רק אסוס. חשבתי על P5B למיניהם, או P5LD. מעבד - רק אינטל, COR2DOU - חשבתי על ה E6300. זיכורן- 2 סטיקים של Kingston KVR667D2N4-512MB DDR-II DDR 667 Memory . מה דעתכם? איזה עוד לוחות טובים באותו סדר גודל מחיר יתמכו במעבד הזה? האם כדאי לקנות זה ה 6400? האם כדי לרכוש זיכרון 800? כאן הנושא המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237119.10 תודה
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לבנות מפרט עד 5K כאשר יש לו כבר GTX1070 עם אחריות שקנה ב1000 שקל סך הכל נישאר לבניית המחשב 4 אלף שקל בניתי מפרט בסכום של 3480 לא כולל לוח אם שעוד לא בחרתי... אשמח להמלצות שלכם אם יש רכיבים יותר טובים ממה שבחרתי באותו סכום פחות או יותר כמובן שהוא רוצה רק אינטל ורצוי חברות מוכרות בשאר הרכיבים תודה לעוזרים... כנ"ל אשמח לדעת הבדלים בין Z370 H370 B360 כי הבנתי שזה רק ברוחב פס של הכרטיס מסך וביכולת לשים 2 כרטיסים לעומת אחד בלוחות הפשוטים יש עוד הבדלים בין כל מלאי הלוחות שיש בחנויות? אני לא נעול על פלונטר אבל כן חושב לקנות מהם... בינתיים חוץ מלוח בניתי את רוב המפרט אם יש לכם הצעות ייעול או חלקים יותר עדיפים במחיר דומה א…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, מעבד: Q6600 זכרונות PLATINIUM של OCZ 1000MHZ 4GB כ.מסך ULTRA 8800 של לידטק. זה בערך מה שחשוב+שתי HD מחוברים בRAID. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם,החלטתי במחשבה לעתיד לא לקחת לוח SLI ובמקום להוסיף עוד כרטיס בעתיד אני פשוט אקנה כל פעם את ההכי חדש עקב סוג של קומבינה שיש לי. לפיכך, אשמח לקבל המלצה ללוח אם עם DDR3 אשר יתמוך את הזכרונות DDR2 שאני משתמש בהם היום. תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-