עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רכיב (אולי כרטיס) חיצוני ? אגב, האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by finish,

כשאני מפעיל את אווראסט אני לא רואה את החום של הלוח אם רק את של המעבד ואת של שני ההארדיסקים למישהו יש את הלוח או מידע אליו ויכול להגיד לי תודה פיניש

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by Baridy,

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 בלוח אם יש כרטיס קול ורשת?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. יש אופציה עליית ה windows reltek gigabyte agent boot (משהו של BOOT מרשת ) (press shift+f10 להכנס לתפריט מזו האופציה הזו??? תודה

5. DDR-SDRAM PC2700 -זה מה שהלוח תומך באם אני אחבר זכרון מהיר יותר למשל DDR 512Mb 400MHz Elixir האם זה יעבוד בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by fwWW,

בלוח הזה ASUS a7n8x-E ULTA 400 יש סאונד סטרום? כמו בלוח של ABIT NF -SL ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  7. כי יהיה ניצול יותר טוב שלהם תקנו אותי אם אני טועה

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by idanpc,

בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. למה הוא צריך בכלל להתחבר לשם? (זה התכנאי שלי עשה) זה מועיל במשהו?? יש לי הרד דיסק אחד..... כך שהרייד לא מנוצל טוב.. אם אני יוציא את זה מהרייד משחקים וכאלה יעבדו יותר טוב? ככה אני מתכוון אם אני יקבל עוד כמה פריימים...

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  11. שמתי לב שבכל הלוחות אם החדשים אין את היציאות האלה, מה עושים אם אני צריך אותן? LTP - למסך LCD COM - לשלט. האם יש איזה כרטיס PCI שיש בו את היציאות האלה? אם כן אז אם אפשר קישור בבקשה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. טוב, אין מה להוסיף... עשיתי עדכון ביוס ובאמצע היה לי בלוסקרין. המחשב נדלק ל-3 שניות ונכבה. מה עושים? יש אפשרות לתקן את זה בבית ולא בחנות?

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  13. אני מדבר על מצב של שני סטיקים בלוח NF2 ...... בעצם יהיה לי זכרון 512MB 800MHZ??? ועוד שאלה, עד 600 שקל איזה סטיק 256MB הכי שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  14. אם אני זוכר נכון ומעודכן להיום, יש את ה-C2D של אינטל, ניקח לדוגמא את ה-E6600, ויש את הAMD Athlon 64 X2 4800+. אז בלי OC, עם 2 GB RAM, וכרטיס מסך 8800GTS 640, מי לוקח במשחקים ? ובאותה שאלה, איך ה-Q6600 לעומת ה-X2 6000 של AMD ? ו...... איך הפנרון העתידי של אינטל לעומת הK10 העתידי של AMD ? אני מעדיף שתענו לפי הסדר (קודם על מה שקיים כבר עכשיו ואחר כך על המעבדים העתידניים..)

• 85 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. תיעוד מפת דרכים מעודכנת של AMD מאשר את הכוונה להשיק את דור ה-Ryzen 2000 כבר ברבעון הראשון של 2018, לכאורה לכתבה

16. חברת הענק מצליחה להתעלות בגדול מעל לכל ציפיות הביצועים המוקדמות ומוכיחה כי שבב ה-M1 המקורי היה רק חימום קל לפני הדבר האמיתילכתבה

17. ישבנו לדו-שיח עם מי שידוע ככוכב הרוק של עולם המיקרו מעבדים, מר ג'ים קלר המוביל את הנדסת הסיליקון כיום באינטל לעתיד חדש ומעניין לכתבה

18. אלו הן תמונות ראשונות בעולם של לוח האם החדש של Gigabyte הקרוי 8IP1000 Pro, המבוסס על ערכת השבבים I865PE שתוכרז בעוד כעשרה ימים. על הלוח הזה, בצירוף מספר לוחות אם נוספים, תעלה בקרוב סקירה מקיפה ועד אז, בת'רד זה נפרסם צילומים נוספים ועוד כל מני הפתעות הקשורות בלוחות האם שיופיעו בסקירה כמו כן, נודה לחנות PCHardware על אספקת הלוח והנה שתי תמונות של ה BH7 המעולה של Abit:

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  19. עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה . נ.ב ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי אי…

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Size 1024 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS)

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

מה זה ה 2MB שיש ל 4300, וה 4MB שיש ל 4400? מה זה והאם זה משמעותי? אומנם 4300 1.8, אבל אני מתכנן לעשות לו OC, אז נגיד שנשים את שני המעבדים בדיוק על אותו המחשב, עם אותו הקירור והכל, ה E4400 יעקוף את ה E4300 ב OC ? בקיצור, להוסיף את ה 100 ש"ח האלה? ועל הדרך אני אוסיף לשאלתי, מה זה GHZ ומה זה MHZ? אני יודע את היחס של ה GHZ ומה טוב ומה לא וזה.. אבל אני לא יודע מה זה תאכלס,כנ"ל MHZ.. תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.