מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות? תודה למייעצים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הזיכרונות הראישונים? CORSAIR TWIN2X1024-5400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 675MHZ CL4 DUAL XMS http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1311&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33& ל Corsair DDR2 2048MB 667MHz CL5 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2441 והאם עדיף את KINGSTON http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7292 תודה אנשים
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ??? אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512 כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה. בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב לאינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פריהנד...) ולא למשחקים! מעבד: AM2 - athlon 64 x 2 3800 זכרונות: 2 ג'יגה (בשני סטיקים) צ'יפסט רצוי: nVidia 570 ultra (ללא SLI) לוחות אפשריים (ההתלבטות הגדולה): ASUS M2N-E או ABIT KN9 למה אסוס? בגלל הביקורות המצוינות. בגלל שזה אסוס. למה אביט? בגלל שהבנתי שאסוס נורא בררן לגבי סוג הזכרונות שיישבו עליו, וזה די מגביל (ומלחיץ). בגלל שבאביא יש יציאת FireWire שבאסוס אין. בגלל שיש בו יציאת LPT שבאסוס אין (תצחקו, אבל אני מאוהב במדפסת הישנה שלי ולא מתכוון להחליף אותה... אגב, במפרט של הלוח של אסוס היה רשום שיש חיבור פרללי פנימי - לא הצלחתי להבין אם זה אומר שאני אוכל לחבר את המדפסת או לא. חיבור פרללי זה סבבה, אבל למה פנימי?…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט ברכישת זיכרון ואיזה חברה הכי טובה הציעו לי בסקיי פיסי את ה OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שעולה 495 ש"ח מה אתם אומרים עליו? יש יותר טובים? אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון. תודה רבה על עזרתם
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ג'יגה בייט GA-965P-DS3. האם יש אפשרות להפעיל את הלוח עם זיכרון DDR3 1066 (בלבד, כלומר רק סטיקים של DDR3)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש- לוח אסוס P5GDC DELUX, כרטיס 6600GT, זיכרון קינגסטון 512 מהיר, ומעבד 3.0 פנטיום. ביוס חדש ביותר מעודכן. ספק HEC 400 הדגם היקר יותר (שחכתי מה האותיות) לאחרונה יש לי בעיה- לאחר שאני עושה כיבוי, המחשב נכבה לגמרי. לאחר 4 שניות, הוא נדלק שוב. ואז צריל לכבות ידנית עם הכפתור... הדבר לא היה קורה עד עכשיו, וזה ממש מעצבן. מה עושים?מישהו נתקל בזה ? קשור ללוח? ספק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשאר לי חודש לקניית המחשב החדש ורציתי לדעת מתי יגיעו הלוחות אם הצ'יפסט החדש של VIA KT600 ואם למישהו יש מושג מה יהיה סדר גודל המחיר של לוחות אלו
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ה-DFI Lanparty UT Nforce 4 ULTRA או ה- Asus A8N-Premium הלוח ישולב עם 7800GT, ולא יכלול SLI.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי 4 חריצים. לוח האם תומך עד 8GB. אני רוצה לרכוש סט 2X2GB וסט 1X2GB (שש סה"כ). האם הזיכרון יעבוד ב-dual channel? (יש לציין שבלוח האם החריצים מחולקים לשני זוגות כך שבכל זוג יש שני צבעים, כלומר יש לי אדום צהוב + אדום צהוב, וכרגע יש לי 2X1GB כאשר כל כרטיס נכנס בחריץ צהוב). תודה
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש של asus ויש לי תופעה שראיתי אותה גם בלוחות אחרים אבל אצלי זה עוד יותר מעצבן בכל פעם שאני עושה reboot למחשב המסך נכבה ושוב נדלק אחרי שניה שזה ראיתי גם בלוחות אחרים אבל אצלי גם לפני שהוא נכנס ל xp הוא שוב נכבה לשניה ונדלק מישהו יודע איך אפשר לבטל את זה ? בבקשה עזרה לפני שישרף לי כבר המסך תודה
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 לוחות nforce4 Ultra והם K8N Neo4 Platinum http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8n-e/overview.htm אני לא מתכוון לעשות OC לשום חלק במחשב שאני הולך לקנות ורציתי לדעת איזה לוח אם עדיף בשבילי... ואם אפשר גם למה הוא יותר מתאים מהשניים האחרים... תודההה
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המעבד הוא לאחי, כרגע יש לו E5200. לא שמעתי תלונות על המהירות אבל הוא כן רוצה שתיהיה תמיכה בVTX ועדיף VTD גם כן. בנוסף חשוב תמיכה בhyper threading. הסוקט בלוח אם הוא 775, והתקציב הוא בערך 600-700 שקלים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בקצרה.. הוצאתי את המעבד ונשברו לו 2 פינים כאלה הדקים האלה .. זה קריטי? המעבד לא יעבוד בגללם? כי בינתיים הוא לא עובד .. אפשר לתקן או שחבל על הזמן וחייב לקנות חדש? ואם כן.. כמה זה עולה? היה לי פנטיום 4 .. 3Ghz.. לוח אם ASUSp4p800 אפשר ללוח אם הזה להתאים מעבדים יותר טובים מאשר הP4 3GHZ ? אולי 3.2 או משהו כזה? וכמובן מהם המחירים? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה את כל המחשב כבר, חסר לו רק לוח אם לפנטיום 4 2800 D שלו, אם אפשר להמליץ לו על לוח אם למעבד הזה, עד תקציב 650-700... שיכלול כמובן : DDR2 SATAII PCI-E כרטיס קול מובנה כמה שיותר טוב אם אפשר אז BLUETOOTH מובנה שמעתי שיש לוחות אם שמגיעים עם זה והוא זקוק לזה בלי כרטיס מסך מובנה וזה, תודה רבה, RED SHARK.
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אהלן.. אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק שישמש אותי לכמה שנים הבאות.. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המעבדים הנ"ל : Intel Pentium 4 3.2 Ghz 1M Cache? 1250 ש"ח ובאותו המחיר : Athlon64 3400+ (S-754 1240 ש"ח או בכללי מה עדיף , AMD או INTEL ... ואיזה לוח אם כדאי לקנות במחיר של עד 800 ש"ח ( שישלימו המעבד והלוח אם ל2000 ש"ח ) ושוב - אני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שנים תודה לכם חברה!
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC נראה לי חשוב שיהיה SataII (האם זה משפר משהו בכלל) חוץ מזה.. לא יודע.. דיי נדלקתי על Abit fatl1ty אבל הוא יקר (מעל 1000 ש"ח) יש סיכוי למצא אותו ביותר זול מעבד אני לוקח Amd 3200 vince steping E6, מה שמוחרים בפנדה
-
- 9 תגובות
- 547 צפיות
-