מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
ב-http://www.zigzag2000.co.il מפרסמים בנדל של לוח אם " ABIT KX7-333 RAID" עם זכרון "CORRSIAR CMX256 - 3200" אבל באתר של ABIT נאמר שלוח זה תומך מקסימום ב2700 (http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KX7-333R) יש למשהו הסבר איך זכרון 3200 עובד עם הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ל-AMD יש מעבד חדש בעל ליבה גרפית מובנית, והיא רוצה שתאהבו אותו על אף השימוש בארכיטקטורה גרפית שאינה חדשה כלל - אז יצאנו לבדוק האם השילוב הזה מצליח להוכיח את עצמו בעולם האמיתילכתבה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלות בנוגע למעבדי: INTEL ו- AMD השאלות על המעבדים מתקוונים אך ורק למעבדים שנועדו למשחקים! 1. למה אומרים שמעבדי AMD יותר טובים ממעבדי INTEL? 2. איזה מעבד הכי משתלם לי לקנות מבחינת ביצועים וכסף (איך קוראים לדגם?)? 3. איך קוראים למעבד הכי טוב של INTEL ? מה המחיר בערך? 4. איך קוראים למעבד הכי טוב של AMD ? מה המחיר בערך? 5. סוגי מעבדי INTEL LGA775 טובים (אך ורק מבחינת ביצועים)? תודה מראש.... *לאחר עריכה לאחראי על הפורום: ערכתי את ההודעה שלי מחדש ואני מקווה שתענה לי על השאלות שלא יכלת לענות לפני שערכתי מחדש את ההודעה...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I9 10900K ולוח asus rog maximus xii hero עשיתי עידכון ביוס לאחרון שיש באתר ויש לי כל פעם שגיאות בEVENT 15 ACPI ורשום: : The embedded controller (EC) returned data when none was requested. The BIOS might be trying to access the EC without synchronizing with the operating system. This data will be ignored. No further action is necessary; however, you should check with your computer manufacturer for an upgraded BIOS. מישהו יכול לעזור איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE ? מה דעתכם על הלוח ? איזה הייתם ממליצים ( מחשב לגיימינג חזק ) ? אני מעוניין ב 2 סטיקים של 8GB זיכרון במה הייתם בוחרים ? הכי מומלץ מבחינתכם .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת כונן SSD של חברת סמסונג בנפח 500 ג׳יגה. ראיתי שבארץ משווקים את הכונן הנ״ל תחת המודל MZ-V8V500BW ואילו באמזון (לדוגמה), הוא משווק תחת המודל MZ-V8V500B/AM. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל ביניהם? אני רגע לפני רכישה ומתלבט בגלל ההבדל בין המודלים. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום , קניתי לאחרונה מחשב חדש אבל שמתי לב למשהו מוזר כאשר מדליקים את המחשב אין את הביפ של הביוס מלוח האם , למרות הכל המערכת מתפקדת מצויין ואין בעיות או הודעות שגיאה כלשהן. האם אין את הביפ של הביוס בלוח האם ASUS P5Q PRO ? תודה
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש כמה "תכנאים" שטוענים ש - DVD שלהם לא מתפקד בגלל שבמחשב שלהם יש מעבד AMD. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם ? ואם כן איזה פתרון יש ?
-
היי, יש שאלה שמציקה לי די הרבה זמן - מה ההבדל בין Celeron ל Pentium. אני תמיד שומע את המשפט "פנטיום יותר טוב" אבל זה לא ממש מספק. אם נניח יש לי מעבד Celeron 1.2GH ומעבד Pentium 800MH - מי יהיה יותר טוב ומהיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טב אז ככה יש לי שאלה לגבי צ'יפסט למה אין צ'יפסט שAMD מייצרת כמו INTEL וה915 925 וכו'??? או עם יש אז הם טובים בכלל?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע עם יצא לכם כבר לקרוא ולשמוע או שאולי לא אבל בקרתי היום באתר של toms hardware ומצאתי שם סיקור על לוח אם חדשני מבית GigaByte הנותן מענה לטכנולוגית ה SLI של NVIDIA בלוח אם מבוסס צ'יפסט 915P של אינטל למעבדי פנטיום 4 בסוקט 775. לסיקור: לחץ כאן
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב ללא OC?? וללא עידכון BIOS?? ABIT AB9 או GB 965P?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שיתמוך ב SATA 2 שיהיה עם כרטיס קול + רשת מובנה שיהיה עם PCI-E
-
- 17 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי האם הלוח מתאים למעבד הזה, מבחינת המתחים ושאר הדברים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש ברשותי נייד של asus דגם x571g עם 8 גיגה זיכרון. במהלך עבודה עם ZOOM ו AUTOCAD ועוד כל מיני תכניות שפעלו ברקע המסך התחיל לרצד ותכניות קרסו. לדעתי מדובר על בעיית זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני מעוניין לשדרג. למיטב הבנתי המחשב תומך עד 16 גיגה וארצה לשדרג בהתאם (להוסיף עוד 8 גיגה). משהו שהפתיע אותי כשנכנסתי למנהל המשימות הוא שכתוב שרק חריץ אחד בשימוש מתוך 4 (נראה לי מוזר), יש למישהו מושג על מה מדובר? מצרף תמונה בהמשך הפוסט. אשמח לקבל המלצה איזה זיכרון לקנות (אפשר גם בחו"ל). האם אני יכול להרכיב בעצמי או שיש לקחת למעבדה? על הדרך, אני מעוניין לבצע ניקוי יסודי למחשב מאבק (המחשב כבר בן 3-4 ואף פעם לא עבר ניקוי), כמה דבר כזה אמור לעלו…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
- 2 followers
-
-
קראתי באנגלית אבל נכנס לי מצד אחד ויצא לי מהשני... אז אשמח להסבר בעברית לגבי מה זה הדבר הזה...
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי. הלוח הנוכחי שלי (אסוס M2N) מתחיל לקצר יציאות USB, ואני שוקל להחליף, רק שאין לי ממון להחליף גם זכרונות ומעבד. השימוש שלי הוא משרדי כך שאין לי גם צורך בכך. אבל, אם בעתיד ארצה לשדרג מעבד, ללוח הזה : Sapphire PE-AM2RS740G Pure Element AMD 740G AM2+\AM3 יש אפיק שדרוג. בנוסף, יש לו מחיר אטרקטיבי. לא מצאתי ת'רדים שקשורים אליו בחיפוש בפורום. מה דעתכם על הלוח? צריך לחשוש מכך שהוא לא של חברות יותר מבוססות בתחום הלוחות ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
המליצו לי מ RSM על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--B3-.html, האם יש למישהו ניסיון איתו ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מחברי הפורום. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב המשמש בעיקר ליישמי משרד ואני מעוניין לשדרג לוח+מעבד+זכרון+SSD כדי לעשות איתו עיבודים סטטיסטיים (שימוש בתוכנת Stata), וגם קצת להתחדש. חשבתי להוציא כ-2000 ש"ח, אבל גמיש אם צריך להוציא יותר. מפרט נוכחי: 1. Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 X 2 (סה"כ 16 GB) 2. Western Digital 500GB WD Blue SN550 NVMe Internal SSD - Gen3 x4 PCIe 8Gb/s, M.2 2280, 3D NAND, Up to 2,400 MB/s - WDS500G2B0C 3. Asus PRIME B450M-A 4. AMD RYZEN5 3400G With RX VEGA אני רוצה לשדרג לוח ומעבד כדי לשפר ביצועים של עיבודי תוכנות סטטיסטיות (Stata) ולהשתמש בזיכרונות ובSSD- הקיים עם …
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, אני חייב לציין שאין לי מושג בכל מה שקשור לצ'יפסטים האלה.. טוב אפשר להמשיך פעם אחרונה שפתחתי את המארז, ראיתי במקרה את הלוגו של VIA איפשהו בלוח אם שלי (ASUS A7M266 כאמור), חשבתי שיש לי צ'יפסט שלהם.. בכל מקרה, רציתי היום להתקין את ה4in1 הזה, כי לפי מה שהבנתי רע זה כנראה לא יעשה.. כמובן, שלא רציתי סתם להתקין ובסוף בכלל יש לי משהו אחר לגמרי, אז הלכתי לאתר של אזוס, וגיליתי שיש לי צ'יפסט בשם AMD-760TM (של AMD מן הסתם), עכשיו.. אני מניח שבאתר של אזוס הם לא שיקרו, אז כאן באות השאלות שלי.. למה לעזאזל יש לי אז איזה צ'יפ עם לוגו של VIA עליו שם, ואם יש איזה עדכון דרייברים לצ'יפסט הזה שיש לי? תודה רבה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-