עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ammir,

שלום רב, אני מנסה להרחיב את הזכרון מ-512 ל-1024. ויש בעייה מעניינת... המצב ההתחלתי היה - 2 זכרונות DDR400 - PC3200 של NCP, כל אחד 256MB. במצב הזה הכל עובד טוב (העבודה באמת ב-400MHz). החלפתי את שני הזכרונות הנ"ל עם שניים חדשים - שני זכרונות מאותו סוג של KINGSTON. גם עכשיו הכל תקין. אבל - כשאני מתקין את ארבעת הזכרונות, בהפעלת המחשב אני מקבל הודעה על בעיית OVERCLOCKING ומופנה ל-SETUP, וניתן להפעיל את הזכרונות יחד רק במהירות 200MHz. אשמח אם מישהו מכיר את הסוגיה ויש לו פתרון... נתוני נוספים - פנטיום 4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  2. בעיקרון אני ממשיך פה את הדיון שהתחלתי בת'ראד אחר בגלל שננזפתי ע"י אחד האחראים ;D http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373087.0 בנוגע לשאלה שHuGeMouTh העלה, כן דיברתי עם החנות ואין להם אותם במלאי ואמרו לי שיגיעו רק בעוד שבועיים... אז שאלתי היא, איזה זיכרונות מומלצים לקנייה במחיר עד 400 תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם. יש לי זכרונות G.SKILL SNIPER 2x4GB DDR3 1333MHZ PC3-10666 kit CL-9-9-9-24 F3-10666CL9D-8GBSR עכשיו אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב.. כמו SSD HDD כרטיס מסך ועוד.. לפי מה שראיתי באתר של הלוח האם שלי : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3772#sp יש לי תמיכה לזכרונות עד 1333MHZ. השאלה שלי עם כדאי לשדרג ל16GB במקום הזכרון הקיים? יהיו ביצועים למחשב ששווים תשדרוג? והדגם הזה : G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 משתלם במידה וכדאי לי לשדרג? תודה מראש [h=1][/h]

4. Started by roma4k,

בוקר טוב, במקור היתה פה שאלה אחרת אבל לא רציתי לפתוח ת'רד חדש.. אני קונה זיכרון של A DATA - הייתי רוצה לדעת האם זה נחוץ להשקיע 50 ש"ח בשביל CL 4 במקום CL 5? במידה ואחליט לעשות OC בעתיד, יהיה משמעות רבה לזה? תודה מראש על העזרה..

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

משחקים\סרטים P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Gigabyte 8I915P DUO S775 DDR1+2 512MB A-DATA DDR-II (Ohh my gosh 4CL, how bad is it ?) x2 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos x2 (What's those memories' CL ?) ומה בכלל זה הCL (CAS LATENCY הזה ? זה חשוב אם אני לא מתכנן OC ?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  6. יש לי ויכוח עם חבר, יש לו E6600 ולוחD975XBX2 ציפסט i975x בכל מקרה, כרגע יש לו זיכרונות DDR2 במהירות 667 (סטוק לא?) הוא מעוניין לשדרג לזיכרונות של 800 MHZ (ככה זה כשיש הרבה כסף ) אז אמרתי לו שהשידרוג במצב סטוק לא יביא לו תועלת מכיוון שזיכרונות במהירות 800 בעצם יפעלו במהירות סטוק (667 MHZ) מכיוון שאלו זיכרונות שנבדקו במפעל ומגיעים ל 800 MHZ אך בשביל לנצל זאת יש צורך ב OC מי צודק? ומצטער על החפירה ועל הנושא הטחון :-X

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by Dutchy,

אוקיי אז ככה היום פתחתי את המארז כי להוציא את הכבל חשמל של הסי די רום ובדרך אמרתי נראה אם הזיכרון חם, נגעתי בו והרגשתי חישמול קל (הספק לא היה מחובר לחשמל), האם הפעלתי חשמל סטטי על הזכרון? כי לא פירקתי חשמל סטטי לפני.... וואי אני מפחד

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by hen1235,

אני מחפש לוח אם טוב לסוקט 478 דרישות: תמיכה בזיכרון DDR400 + DUAL CHANNEL. AGPX8 אפשרויות אוברקלוק בסיסיות ומעלה. באס 100 (Pentium 4 2.0A northwood) תקציב עד 500, אם קשה למצוא לוח לתקציב תתאפשר חריגה. נראה לי שאלו כל הדרישות מהלוח. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 536 צפיות
  9. אהלן, חבר שלי מעוניין במערך 2 כרטיסים. למה? כי כרגע יש לו 600 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ואולי עוד חודש חודשיים יהיה לו עוד ואז הוא רוצה 'להוסיף' אותו לSLI השאלה אם כדאי לו להיכנס לזה בצורה הזאת או שעדיף להשקיע את המחיר של 2 הכרטיסים בכרטיס בודד. לגבי לוחות אם, הכי זול לSLI זה הP5N-D של Asus שעולה כ620 ש"ח בTMS שווה לשים עליו SLI? הרי הSLI שהוא יקח זה בטח יהיה 9600GT שיעלה באיזור ה1200 ש"ח. או CF עם לוח מתאים וכרטיסים שאתם תמליצו. לדעתי עדיף לו כרטיס בודד עם לוח זול כי גם ככה הוא לא אוברקלוקר. האם 4870 עם לוח G31 יהיה בסדר? בקיצור, מה הסידור הכי משתלם מבחינת ביצועים למחיר? תקציב כרגע כ600 ש"ח לכרטיס מסך לוח גם כן 600 ש"ח(במידה וזה לSLI כך שאם אין SLI אולי אפשר לוח זול יותר)

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  10. שלום , אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם יותרמ4 ג'יגה של זכרון ישפרו לי את הביצועים במישחקים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חבר שלי מעוניין לבצע oc למערכת שלו.....יש לו את כל הציוד הנדרש למען מטרה זו. יש לו זכרון adata vitesta וzalman cnps7000 וחסר לו רק לוח אם.... האם תוכלו לעזור לו בבחירת לוח אם טוב בתקציב של עד 850 שקלים??? דרך אגב, איך הלוח הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_1261&products_id=9634

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by MoSQuiTo,

אפשר עדין להשיג זיכרון RDRAM איפשהו???

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  13. במהלך מפתיע ולא ממש צפוי, מוסיפה אינטל למעבדי מותג הפנטיום התקציבי שלה את תכונת ה-HyperThreading, אשר היוותה בעבר את ההבדל המשמעותי העיקרי בינם לבין דגמי ה-Core i3 בעלי תגי המחיר הכפולים לכתבה

14. היי, קניתי זיכרון חדש קינגסטון KVR800D2N6 של 2 ג'יגה 800Mhz, כדי להוסיף לזיכרון הקיים של 2 ג'יגה, ללוח האם של MSI מסדרה P6NGM. הזיכרון לא מזוהה ע"י הביוס - אני ממשיך לראות רק את הזיכרון הקיים (כלומר 2 ג'יגה ולא 4). הזיכרון מוכנס בפנים כמו שצריך. יש שני סלוטים של זיכרון על לוח האם, מגיגול אני מוצא שהלוח הזה אמור להיות single channel. בקיצור, אשמח מאוד לעזרה כדי להבין מה הבעיה פה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  15. ענקית השבבים AMD ערכה את כנס העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2022 עם הצהרות בומבסטיות כולל פרטים על תושבת AM5 הקרבה וטיזרים לביצועים אדירים עבור מעבדיה העתידייםלכתבה

16. Started by Lev-UFO-Child,

17. Started by eranir,

מחפש לקנות שני סטיקים של 4 ג'יגה שיתאימו ללוח האם שבכותרת (ver 1.1). תחת ה-specifications באתר של גי'גהבייט כתוב שמתאים לזכרונות של 4 ג'יגה, אבל נאמר לי ב-RSM בעבר שלא כל הזכרונות עשויים להתאים. יש למישהו המלצה בשבילי? מוכרח שיהיו בעלי פרופיל סטנדרטי (בלי תוספת גובה לקירור) בשל גוף הקירור למעבד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gggilad13,

MSI K8N Neo4 Platinum GIGABYTE GA-K8NF איזה מבין הלוחות יותר טוב? (לא לאוברקלוקינג) מה ההבדל בתכונות בין הלוחות?

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  19. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by ^Z^,

שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by sapartil,

אפשר להגיד שאני לא מבין באלקטרוניקה של מחשבים אבל מה שכן הצלחתי להבין משוק המחשבים שיש הרבה דרכים להרכיב מחשב. כשהסתכלתי באתרי מכירות של מחשבים ניתקלתי במילה VIA וגם ניתקלתי באתרים שמציינים כיתרון שהמחשב שלהם אינו VIA. מה היתרון כשזה לא VIA ומה זה VIA ביכלל ?

22. אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-5-5-15‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Black XTC Heatspreader* ‎ ‎ Lifetime Warranty ‎ ‎ 1.8 Volts ‎ ‎ 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  23. אז ככה כמו שרשום בכותרת,אני רוצה להוסיף למחשב משחקים שלי עוד שתי זכרונות של 512 כך שיהיה 1.5 ג"יגה - זה יעבוד?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  24. שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite l650-10h http://www.toshiba.co.il/en/discontinued-products/satellite-l650-10h/ יש לו 4gb ram, אני אני מעוניין להוסיף, כך שיהיה 8. איזה כדאי לי לקנות? מה מתאים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.