מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני עובד כרגע עם 4X2 רוצה להוסיף עוד גיגה 8 ..השאלה אם אוסיף סלוט אחד של 8 זה בסדר יעבוד כמו שצריך? או שאני צריך דואל 4X2 שוב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לבצע OC אבל לא בצורה מטורפת , אני מצרף לכם את הלינק על הלוח + הסבר על הOC שניתן לבצע אליו. יש יותר טובים ? מה ההמלצות שלכם ? http://www.msi.com.tw/html/e_service/techexpress/tech_column/6728/page3.htm 10X
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רוצים שש ליבות עיבוד למחשב הביתי שלכם במחיר נמוך יותר מאי פעם בעבר (לפחות במונחיה של היצרנית הגדולה ביותר בתחום)? זה עשוי להגיע ב-5 באוקטובר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האתר INQ מדווח שAMD הולכת להשיק את AM2 שלה בשבועיים מ 23 למאי עד ל6 ביוני,כנראה בגלל שהם חושבים שהקונרו יושק בזמן הזה וגם כנראה לנסות את אינטל . התוכנית שלה היא כזאת: מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1854 מקור: http://www.theinquirer.net/?article=31096
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השימוש העיקרי שלי במחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים ברזולוציה והגדרות גבוהות, אינטרנט, וסרטים, לא משהו רציני... עכשיו כמו בכותרת אני מתלבט בין המעבד 6 ליבות של AMD לעומת המעבד של אינטל, מלכתחילה התכוונתי ללכת על אינטל, אבל מישהו פה המליץ לי על המעבד של AMD בגלל ה 6 ליבות . שניהם עולים כמעט אותו המחיר, (ויש לציין שאני כנראה אשתמש בכרטיס מסך GTX480 אם זה חשוב...) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם באתר שלהם הוא למופיע http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm מתי כבר הוא יהיה מופץ אני רוצה לבסס מערכת עליו אבל אני לא יודע מתי הוא ייצי ומה מחיור בארץ יהיה. אז אלה השאלות? מה נסגר איתו? מתי הוא יוצא? ומחיר משוער בשקלים?
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא חשבתי על דגם, אבל הגודל מגרה מאוד לשימוש הזה ויש לוחות עם פיצ'רים רבים נכון ? אני מחפש לוח עם VIVO ו- RGB וסאונד של 5.1 יש חיה כזאת ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בכמה חנויות ברשת את הכרטיס MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 בצעתי הזמנה בפנדה אך אמרו שהוא אזל מהמלאי ויגיע בעוד כחודש, חיפשתי בזאפ ומצאתי רק בחנות אחת במחיר כפול מזה של פנדה. אשמח לדעת אם מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין את הלוח - מקווה שההודעה קשורה לכאן. תודה!
-
- 9 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
סליחה אם הנושא כבר נדון, חפשתי ולא מצאתי. אם יש לי לוח שתומך 1333FSB האם זה משנה לו אם המעבד שאני שם לו הוא סדרה 6XXX או 8XXX\9XXX?
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב מצויין בן כמה שנים, עם זכרון DDR3 של 16 ג׳יגה במהירות 2133, בשני סטיקים של 8 ג׳יגה. בגלל צרכים אני רוצה לשדרג ל 32 ג׳יגה, ואני תוהה האם אפשר לשלב ולהכניס למערכת עוד 2 סטיקים אבל במהירות שונה. נניח 2400, או לחילופין 1600. הבעיה היא שדי קשה למצוא (בייחוד בארץ) כבר סטיקים טובים של 2133 כמו שיש לי. אז אני שואל האם אפשרי בככלל לשלב מהירויות שונות? אם אני שם סטיקים של 1600, האם זה יוריד את המהירות של הסטיקים הקיימים שלי, או שכל זוג יעבוד במהירות המירבית שלו? אגב, אני עובד על לוח אם של אסוס, דגם P8Z77-V pro. שתומך בזכרון עד מהירות 2600(O.C.) תודה מראש לכל העוזרים, יואל
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עד אתמול הכל היה טוב, כשבskypc היה את Gigabyte GA-M720-US3 אבל היום בדקתי וכבר אין להם אותו אי אפשר להתקשר אליהם עכשיו כי סגור אז אני מבקש דגם של לוח שמקביל אליו / דומה לו (גם במחיר) תודה (:
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם הלוח תומך? כי באתר היצרן רשום עד 2660MHZ P4 965P תומך?
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם לוח אם הבא שווה קניה [h=1]Asrock G41C-GS.[/h]לפי הנתונים נראה שיש לו יכולות OC הוא עולה 290 שקלים.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן טוב לאדעתי איך לנסח כותרת אני יודע כמובן שהמחשב מורכב בעיקרו ןממעבד שמחובר לזיכרון דרך הלוח אם עכשיו יש לי שאלה....... היום חשבתי עליה: למה מהירות החישוב של המעבד לא יורדת למהירות של הבאס? כלומר אם אני אחבר ישר את ההארדיסק למעבד זה יהיה ממש ממש איטי כי המעבד ירד למהירות של ההארדיסק פשוט אז למה זה לא קורה עם הבאס? כלומר עד שמגיעים נתונים למעבד הוא חישב כבר ואז הוא עומד מלא זמן בלי לעשות כלום....... היה לנו שיעור במיקרו מחשבים שהוא כבר ענה איכשו על השאלה (חח כזה חשבתי אמרתי אני אשאל בHW ואז בשיעור הוא לימד את זה כבר אבל לא הבנתי) המעבדים היום מורכבים מחלק אחד שקורא ומוציא את הנתונים שהוא מקבל מהזכירון (באס יעני) והחלק השני מחשב את הכל לכן הוא עושה את שני הפעולות …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי 4 כרטיסי זיכרון של סמסונג עליהם רשום 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3 נראה לי שזה הדגם DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מכירים איזשהו מדריך בנושא החלפת/הוספת זיכרון העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שקבלתי מתאים למחשב שלי, עדיין לא פתחתי את המחשב לבדוק.. ובכלל אולי זה מסובך וכדאי לי לפנות לטכנאי מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כחודש הלך לי המחשב שהיה אצלי בערך חמש שנים-פנטיום 3 חודש לקח לי להתעניין/לקבל אינפורמציה חדשה דרך האתר שלכם בנוגע ללוחות אם, זיכרונות ולמעבדים של ימיינו ולהחליט לבסוף על מחשב שכולל את הלוח והמעבד שאני רוצה ואז ראיתי את הכתבה הזאת על ההוזלת מחירים של אינטל בעוד כ-4 חודש http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ראיתי שלאחר ההוזלה המחיר של הE6600 יהיה זהה למחיר של E6400 היום אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות 4 חודשים ולקנות באותו מחיר את הE6600 .? האם ההבדל במהירות הכללית של המחשב תהיה שונה משמעותית בין הE6600 ל E6400 ? שמצדיק את החשיבה המוזרה שלי להיות 4 חודשים ללא מחשב פרטי (יש לאחותי בינתיים אני משתמש בו רק בערב) יש לציין שאני לא מבין כלום בOC ניסיתי ליקרוא על ז…
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ויש לי תקציב של 2800 שקל.. ואני צריך רק לוח אם ,וזכרונות, ומעבד אני בחרתי כבר זה intel 2.4 (533) וזה עולה 1200 שקל.. אז אני צריך ב 1600 שקל האלה לוח אם וזכרונות.. תודה. :-).. עריכה : אנחנו לא ממציצים על לוחת אם אלא ממליצים , ולכן הרשיתי לעצמי לערוך את הכותרת, ולא להטריח אותך. The Grey Matter
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המעבד עובד על 2.833 גי'גה הרץ ולא עובר אתז ה למרות שהוא אמור להיות במהירות של 3 ג'יגה הרץ. יש לי תמונה שתראו והחישוב הוא בזמן מאמץ(super ip).
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-