עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zoman,

במקרה ואני שם על לוח אם שיש לו דואל שלושה זיכרונות 512 מגה CL2 במהירות 400 ,ועוד זיכרון אחד 512 מגה CL3 במהירות 333 ,מה יצא (סלט סתם בצחוק) מדובר בלוח עם מעבד אינטל ,השאלה האם הם יעבדו בדואל ,באיזו מהירות ? 333, או אחרת בקיצור מה יצא ???

• 10 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by nec_000,

סטיב כהרגלו משעשע כתמיד, מתרגש ביחד עם הצופים בקבלת ערכת העיתונאים של threadripper. שימו לב איך בזכות הומור מתוחכם הוא מסתלבט על AMD - דקה 1:22 מה שכן, איזו השקה AMD עושים, רואים שהם מתאמצים... כרגע נותר לקוות רק, שהשקת סדרת האקסטרים תצליח להם באותה מידה (ביום 10.8.2017)

3. Started by MasterGolfer,

אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  4. אני צריך לוח אם ממש זול למעבד E6300, לוח אם ב500 שקל בערך וחייב שהוא יהיה מהחנות www.skypc.co.il לא מתוכנן OC רק שיהיו לו חיבורים מתאימים לארד דיסק ולכרטיס מסך (sata2,pci-e). תודה רבה

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  5. המחירים בארץ פשוט גבוהים פי 2 מהמחירים בחו"ל, אני מעוניין לקנות מעבד AMD64 X2 DUAL-CORE 939 וגם זכרונות DDR400, האם מישהו שקנה מאתר בחו"ל יכול להמליץ לי? ועד כמה שידוע לי אין על זה מכס, נכון? תודה.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  6. יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Randy Orton,

יש לי כרגע סלרון 2400-400-128 ואני סובל יש לי לוח 478 ואני לא רוצה להשקיע בלוח חדש . יש לי אפשרות לקנות פנטיום 4 אבל הכי זול זה 104 דולר .. 2400-533-512 חשבתי לקנות סלרון D 3200-533-256 מה אתם אומרים ? עולה 79 דולר . אני ארגיש הבדל ? יש לי אפשרות להוריד ל 3.06 או 2.93 או 2.8 אבל אני מעדיף את ה 3.2 ... ישנה עוד אפשרות לקנות מעבד אתלון 3500 ב 123 דולר , אבל אני אצטרך להשקיע בלוח מתאים עוד 80 - 100 דולר ולא מתאים לי . כל המעבדים הם BOX !

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by koby058,

אין לי תקציב מסויים אני רוצה לוח אמין וטוב ל oc (אין לי כסף ל lan party )

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  9. http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?

10. המפרט שלי בצד המחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים" אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיו השאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר? ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by babu,

איזה לוח יספיק לי ? לא מעניין אותי כל מיני גימיקים שעליהם משלמים עוד כסף שיהיה לוח טוב שיוציא תמקסימום בתקציב של 850 שקל אם חריגה קטנה גג

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  12. היי, אז בניגוד לראש האנשים פה, אני עדיין לא מתכנן לרכוש מעבד core 2 dou. מה שאני כן רוצה זה לא למצות את פוצנציאל ההמרה של המעבד שלי (Sempron 2800 בסוקט 754). שקלתי אפשרויות של החלפת כל השילוש אבל הגעתי למסקנה שזו הכי חסכונית. (חבל לי על הזיכרון שלי) בכל מקרה לפי הבדיקות שלי המעבד הזה על 2.4 אמור בסך הכל לספק את מה שאני רוצה בזמן הקרוב (כולל משחקים). כרגע אני עם הלוח Albatron KM51G שבהחלט טוב- חוץ מבתחום ה OC. ברגע שאני מגיע ל OC גבוה, גם אם יציב, ברגע שאני מכבה את המחשב הלוח לא עושה POST. מה גם שהכרטיס מסך חוסם לי סלוט PCI שאני רוצה. בקיצר, אני מעוניין להחליף את הלוח. בגדול- בזבוז כסף. אבל אני מעוניין למצות את המערכת הנוכחית. אני מתלבט בין Abit NV8 ל Gigabyte …

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by naftaliohad1,

מחפש לוח אם X99 עם הדברים הבאים : כרטיס קול - שממיר סאונד ל-5.1 ( DTS או דולבי ) משהו איכותי ( לחיבור לרסיבר ) חיבור M.2 ל סמסונג 960 ( החדש ) לבצע OC ( שהבאס יכול להגיע ל 165MHZ ) תודה למסבירים ועונים נכונה

14. שלום יש לי מעבד Core i3-530 השאלות שלי הן: 1) האם הבנתי נכון שיש שני סטים של Instruction Sets שקשורים להצפנה, אחד נקרא AES, והשני נקרא AES-NI ? 2) עבור המעבד שיש לי, הבנתי שאין לי AES-NI, אבל האם כן יש לי את הסט הראשון(AES)?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלא יהיה בו כרטיס מסך מובנה ושיהיה USB2 ואפשרויות טובות לאוברקלוק.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by RaZ^MaN,

שלום, אני מחפש לוח אם לשרת איחסון שיכול להכיל לפחות 2 הארדיסקים של 500 גיגה. וכמובן מעבד שיתאים ללוח ויוכל להחזיק שרת נחמד אך לא יקר במיוחד. תודה, רז.

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

שלום,רציתי לדעת מה יהיה הביקוש לזכרונות Kingston HyperX PC4000 512 MB. כי כרגע אני יכול להביא להביא אותם לארץ ולמכור אותם 600 שקל אחד,ורציתי לדעת האם תיהיה הענות,תודה מראש. (בקופסא סגורה,ואחריות לכול החיים של היצרן)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש ג'יגה זכרון , זול ואמין ככל האפשר - לא למטרות OC . 1 . האם מבין הזכרונות הבאים יש משהו עדיף או שיש זכרון אחר כדאי יותר לקנייה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 2. האם יש הבדל כלשהו בין הזכרונות בשני הלינקים הראשונים ? 3. כרגע יש במחשב 512MB DDR2 800 MHZ . האם תהיה בעייה להפעיל את הדואל ביחד עם עוד 512 MB שתופסים סלוט בנפרד ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חבר שלי צריך לוח וזיכרון DDR שיעבדו בבאס 133 עם אינטל 1.6A. התקציב הוא עד 1200 ש"ח, אבל כמה שפחות יותר טוב, העיקר שיהיה איכותי. חוץ מבאס 133 הוא לא צריך שום דבר, לא תזמונים לזיכרון ולא כלום. המלצות?

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 621 צפיות
  21. יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M מארז טרמלטייק מאובזר טיפ טופ מאוורר מעבד POLO 735 ובכל זאת מתחמם אני רוצה להחליף אותו ולאיזה כדי לי בבקשה המלצות למעבדים עם אותו נתונים כמו של המעבד שלי לא פחות 3.0 גיגה והיפר טריידינג ובלה בלה בלה ..... וכמובן רק אינטל תודה

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  22. משהו חזק תודה

• 10 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by M-a-T-a-N,

יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe ועליו יש את הכרטיס מסך הזה X1900 XTX 512MB עכשיו לשאלה הכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוף עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  24. שלום. אז ככה, עברתי לווינדוס 10 לפני חודשיים ומאז שעברתי היו המון קריסות למערכת המחשב או קופא או מסך כחול עם שגיאה בכל פעם שגיאה אחרת. כרגע אני עם הגרסה המלאה של ווינדוס 10 בינתיים זה בסדר. כשזה קרה החלטתי לבדוק את העניין שאולי זה לא הווינדוס והיום בדקתי בביוס ומסתבר שאחד הסלוטים של הזיכרון לא מזהה את הכרטיס זיכרון. יש לי 16GB והוא מזהה 12GB. נכנסתי בביוס של הלוח אם (ASROK EXTEME 4) יש שם אופציה לראות תמונה של מה שמחובר ומזוהה, ואכן סלוט אחד לא מזוהה. אז התחלתי בבסיס שזה להוציא הכל ולחבר אחד אחד הוא מזהה את כולם מלבד סלוט אחד. אז הוצאתי הכל וחיברתי כל פעם כרטיס זיכרון אחר לאותו סלוט שלא עובד ואף אחד מהם לא זוהה כך שאני מגיע להבנה שיש בעיה בלוח אולי נשרף הסלוט? כמובן ניסית…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14110&PHPSESSID=082e5f7d852ba24283b31dd3258776d2 its duel core?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.