מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, אני ממש לפני שידרוג מעבד אני אמכור את הפאלומינו 1800+ הנוכחי ואקנה בארטון 2500+ (שקלתי גם 3000+ עם OC ל 3800 בערך 189 ~ 192 FSB אבל ירדתי מזה) הכתבה הביאה לי את החשק בטירוף למעבד הנייד הזה. השאלה היא היכן אפשר לקנות כזה ? האם מישהו יודע ? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פנטיום 1 + לוח אם. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי באתר אינטל אבל הכל שם ממש מסובך...תודה...
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו שהוא לא usb החיבור השני(העגול) הקיצר גם כשמחשב כבוי האור בעכבר ממשיך לעבוד וככה זה היה בעכבר הקודם שלי (עם חיבור ubs) וככה זה גם במקלדת שלי וגם האור של הכרטיס רשת דלוק ולא מצאתי את אפשרות הזאת בביוס משהו אולי יודע? הלוח אם שלי gigbyte k8ns ultra והגרסה של הביוס היא f8 תודה !!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחר קריאת כמה מאמרים, לא הצלחתי לפענח, איפה עומד המעבד הזה מבחינת ביצועי לונג וFLOAT, בביצועי מולטמדיה הוא יורד מסלרון 667, אבל לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בעבודה על לינוקס בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה הרגיל? ואיזה דרייבר להוריד? http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E תודה
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
מה קורה עם הצ'יפסט RDRAM של SIS? החדשה האחרונה שראיתי עליו היא מלפני 3 חודשים, האם ביטלו אותו או משהו כזה? (פשוט אני רוצה מערכת מבוססת RDRAM 1066 ולפי מה ששמעתי ה 850E הוא לוח יחסית מיושן מבחינת הפיצ'רים כמו AGP*8, USB2)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חשבתי על זה קצת.. ואינטל משתמשים בQDR לעומת הDDR של AMD.... איפה רואים את השיפורים? כי טכנית זה צריך לתת עיתרון גדול מאוד לאינטל.. במיוחד בבאס החדש של ה200.. אינטל 800 AMD: 400.... אז למי שיש תשובה... PLZ :saint:
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איפה ההבדל יותר גדול בין מעבד I3 ל I5 או בין 5 ל 7 ? בדור השני.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות בקרוב מחשב ואני קצת משוטט כאן באתר וקורה ביקורות ברשת ואני לא מצליח להבין את ההבדל במחירים של הלוחות שתואמים לסוקט 939 של AMD עם NF4 שנעים בסביבות ה600-800 ש"ח -- -- - -- - - --- - - -- - -- - לבין הלוחות שתואמים לסוקט LGA775 של אינטל בצ'יפסט 955X שמתחילים רק ב850 ועולים עד ל1400 ש"ח בעצם שני הלוחות משתמשים בצ'יפסט הכי חדש שלהם, שניהם תואמים למעבדים החדשים ולכפולי הליבה. אז למה בעצם ? מה פיספסתי כאן ?<
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבחנתי ב- BENCHMARKS באתר - TOMSHARDWARE שהQ6600 מבצע טוב יותר מכל שלושת ה PHENOM 9500, 9700, 9800 ואז החלטתי לבדוק מחירים ונוכחתי לגלות ש: א) שרק הפנום 9500 נמכר עקב בעיית הסטפינג שהתגלתה ב) שהפנום 9500 נמכר כמעט באותו מחיר כמו הQ6600. זה נשמע לי ממש הזוי שמעבד נחות במידה משמעותית מהיריב נמכר בהפרש מחיר כה זהום. אני מחפש את ה"יחס עלות מחיר המושלם" ש AMD מתיימרת לספק, האם אני רואה את התמונה בצורה שגויה ? govner
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היא הייתה בדף הראשי ועכשיו היא לא שם וחיפשתי אותה מלא בכל האתר. שרשום מתי יופסק היצור של הפ]נטיום של הסלרון של סדרת ה D איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
בקיצור באיזה ישומים , בעיקר ?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-