מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי המלומדים! זהו המפרט שלי. CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler MB: Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI MEMORY: Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 GPU: Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 896MB HD: Samsung 640GB HD642JJ - SATA II 7200rpm 16MB CD: ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 BOX: NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU LCD: Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms KeyBoard: Logithech WAVE Mouse: Microsoft Laser Mouse 7000 למה אין זיהוי של 1066 MHZ לזכרון RAM אצלי במחשב, למרות שניסיתי עם עוד זוג זכרונות אחרים שיש לי ממחשב אחר? ??? יש רק 800 MHZ... דרך אגב המחשב נקנה ב- FOXPC... אשמח אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי לאחרונה את הGEIL DDR 3500 היום חזרו אלי מהחנות אמרו שאין להם GEIL במלאי וגם לא צפוי להיות בזמן הקרוב הנחתי שהחנות לא מחזיקה אותם במלאי כרגע אז החלטתי לפנות לחנות אחרת ושוב אותה תשובה- אין GEIL ולא צפוי להיות האם זו מיקריות? מישהו יודע משהו על זה? לא בא לי לשלם עוד 100 שקל על המושקין או הקורסייר המקבילים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של קרוסיר ועכשיו חזרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין יותר בכלל זכרונות שלהם כי אין כרגע אף אחד שמייבא אותם ולכן גם מי שמוצא כדאי שיחשוב פעמיים כי גם אין שירות. :'( ואני כל כך רציתי.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
סדרת האקסטרים תוכרז ב-11 באוגוסט :jump: מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20080808044720_Intel_Core_i7_Intel_Sets_the_Official_Brand_Name_for_Nehalem_Chips.html
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
<בכותרת>
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אין לי משחה טרמית יכול לקרות למעבד שלי משהו למרות שהוא לא בחום גבוהה תיראו נתונים מ ADIA32 Sensor Properties Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures Motherboard 24 °C (75 °F) CPU 19 °C (66 °F) Aux 29 °C (84 °F) Cooling Fans CPU 3125 RPM Voltage Values CPU Core 1.49 V +2.5 V 2.58 V +3.3 V 1.66 V +5 V 1.94 V +12 V 3.46 V +5 V Standby 2.12 V VBAT Battery 3.23 V
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן.. והמארז שלו שבור.. ואין כפתורי הפעלה.. יש דרך לפתוח אותו דרך הלוח אם (Abit IG-80).. תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, צריך מעבד לוח וזכרונות, בעדיפות לI7 סקיילייק ו32GB רם. השימושים שלי הם עריכות פוטושופ כבדות, וגיימינג פה ושם. תקציב עד 2200 ש"ח. ישודכו לSSD, 780GTX, ומסך דל 24' FHD. תודה עריכה: האם כדאי להמתין לדור חדש של מעבדים שיוצא בקרוב? כרגע יש לי I5 760 שמקרטע מאוד, עם 8GB רם. עריכה 2: זה הזכרונות שיש לי כרגע
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
אני לא מוצא! פעם מסתבר שהיו לפני עידן הDDR3 כנראה ואני לא מוצא באף חנות. אני צריך כי אין לי אפשרות לקנות מעבד ולוח אם חדש בשביל DDR3 ואני צריך כמה שיותר זכרון(בגלל תוכנות מאוד זוללות זכרון). יש לי כרגע רק 4 ג'יגה 2X2 של 800MHZ
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ומה בדיוק זה צריך להביע: כמעט הכל חמישים חוץ מהלוח אם שלי שהוא 30+ (תמונה מצורפת לדיון) מפרט: ASUS P5B 8800GTS 640MB INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ E6300 ENERMAX LIBERTY 500W 2GB OCZ 800MHZ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי . לאחרונה שדרגתי את הזכרונות מ2GB ל4GB. היה לי זכרון של CEON 800וקניתי מEBAY זכרונות לטענת המשווק של "סמסונג" 2GBX2 . קודם כל מבחינה פיזית הזכרונות קטנים בחצי(בגבוה). לא יודע כמה זה משנה. שנית משום מה 3DMARK13 לא מראה שיפור בביצועים (בנקודות) אפילו קיבלתי כמה נקודות בודדות פחות!. בכלל התוכנה מזהה את הזכרונות כKINGSTON 400MHZ על אף שקניתי 800MHZ. המחשב עצמו מזה את זה 800MHZ והתוכנה ASTRA32 גם מזה את זה כKINGSTON אבל 800MHZ. אז למי להאמין בסוף? ושדרוג זכרונות לא אמור לשפר ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, יש לי שאלה קטנה.. בו נגיד שברשותי מעבד P4 כלשהו מסוקט 423 (הראשונים).. הרי אינטל הפסיקה לייצר את אלו מזמן, בו נניח לרגע שהוא לא מתפקד והוא עדיין תחת אחריות (כי הוא הגיע מאיסטרוניקס כמובן), איזה מעבד חלופי יציעו לי? הרי הם בטוח לא מחזיקים מלאי של מעבדים ישנים.. נכון? אז איך שלא יהיה זה יהיה Socket478 מסוג כלשהו (בהנחה ש-1.6 הכי קרוב אבל גם לא במלאי - 1.7). או שהם יוכלים להציע לי סלרון במקום? מה שהם לא יציעו לא יהיה מועיל כי הוא ידרוש קנייה של לוח אם חדש גם כן... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף, אינטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שאול באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת תודה מראש יורה.
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני קונה אותותו מחשב חדש ובכיסי מצוי ממון המספיק רק ל805, (לא שזה רע) אבל הוא כבר יחסית מיושן ויצאה סדרת ה9XX שמייוצר ב65NM ופולטת פחות חום ובעלת 2X2 CHACHE שמאוד חשוב לי. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא צפי לבואם של המעבדים הנ"ל? כי אני חושב שאם זה אמור להגיע עוד מעט אז כדאי לחכות כי הבנתי שהם יהיו באותה רמת מחיר. תודה רבה קובי.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אינטל מעלה ומעלה את הFSB ההתחלתי של המעבדים שלה. כבר מדברים על מעבדים עם FSB של 1600. למה? זמן רב דיברנו על כך שמה שמגביל את המעבדים של אינטל זה הFSB שמחבר את המעבדים לשאר המערכת ובעיקר לזכרונות. אמרו, וזה נשמע הגיוני, שזה די דומה למה שיקרה אם נחבר משאבה של מקורות לקשית של טרופית (טוב, לא אמרו אבל אני אומר עכשיו). אבל, גם במרובעי ליבות העצבניים ביותר אינטל, הגדלת מהירות הFSB לא הועילה ביותר מאחוזים בודדים לביצועים. אז אני שואל, למה הם עושים את זה? על פניו הייתי אומר שהסיבה היא לגרום לכל שונאי האינטל לסתום את הפיות שלהם בקשר למגבלה של החיבור הזה ביחס למנהל הזכרון המהולל של AMD שיושב על המעבד עצמו, אבל אני לא יכול שלא לחשוב שיש פה סיבה הרבה יותר מפוקפקת. בעבר היה אפשר לשנו…
-
- 75 תגובות
- 5.2k צפיות
-