עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הסמסונג יותר זול ב 50 ש"ח הסמסונג 700 ש"ח והטוינמוס 750 ש"ח לא הכפת לי התשלום מה יותר טוב זה מה שחשוב לי

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by jambo222,

שלום אני הולך על מעבד i7 6700 אני מתלבט אם ללכת על לוח מבוסס שבב Z170 או ללכת על לוח מבוסס שבב H170 המחשב הוא בעיקר למשחקים ואני לא רוצה לעשות לו המהרה. o.c . הייתי רוצה לדעת האם אני ארגיש איזה שהוא הבדל בתפקוד של המחשב, או שההבדל בין 2 הלוחות זניח. תודה

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by Titanium,

k8n 4 Neo Platinum (939) בעיקרון הוא עולה 910 ב KSP יש לו לדעתי את כל הפיצרים של GIGABYE K8NF-9 קצת יותר אבל אני פשוט השגתי אותו ב 590 שקל מה אתם אומרים עליו? Model K8N Neo4 Platinum CPU Supports Socket 939 for AMD® Athlon 64 FX / Athlon 64 processor Supports up to 3500+, 3800+ Athlon 64 FX 53, or higher CPU Chipset NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset - HyperTransport link to the AMD Athlon 64/Athlon 64 FX CPU - HyperTransport supporting speed up to 1GHz (2000MT/s) - Supports PCI Express x16/x1 interface - Two independent SATA controllers, for four drives - Dual Fast ATA-133 IDE controllers - IEEE 802.3 NVIDIA MAC for 1000BASE-T Main Memory Supports dual channel DDR 266…

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כמו שהזהרתי בעבר אנשים מדברים, שבהתחלה לא כ"כ האמינו לי, אני מזהיר פעם נוספת מפני בעיה חדשה שכבר התעוררה במספר מקומות בחו"ל: כרטיסי מסך של חברת MSI מסדרת הTI4400(לא בטוח אם זה גם בTI4600) סובלים מבעיות תאימות עם מספר מצומצמם של לוחות-אם, בעיקר כאלו של Gigabyte. בעיית התאימות לGigabyte הינה אחת מהבעיות הראשיות של הכרטיסים האלה בפרט, וכרטיסי הGeforce 4ti בכלל. זאת, מיכוון שלוחות-אם של ג'יגה-ביט משתמשים בטכנלוגיית Dual-BIOS(שלא תמיד עובדת גם כך), אשר "לוקחת" משאבים מהגשר הצפוני שאחראי גם על התקשורת עם חריץ הAGP. הצ'יפסט, בין אם זה KT266A או KT333, פשוט לא מצליח לטפל בכל מספר הבקשות, הן של הBIOS הדואלי והן של כרטיס המסך, ומתחיל לחרפן את תהליך הPOST והBOOT, לפני שאפילו מערכת ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Achilllles,

מה ההבדל בין: -P8P67 M PRO -P8P67 -P8P67 PRO מסודר מהזול ליקר.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by vladk,

אני מתלבט בין ההבאים, מה דעתכם עדיף ולמה: Asus A7V333 (קיים בישראל ?) Epox 8K3A+ (אין on board LAN) Gigabyte GA-7VRXP (האם העובדה שאין הגנה נגד התחממות יתר של המעבד מהווה בעיה?) (ואם אפשר ציינו מחיר של הלוחות בארץ) הדרישות שלי מהלוח הם: מיועד ל AMD תמיכה ב AMD ATHLON XP 2000 ויותר 3 ויותר מקומות לזיכרון תמיכה בזיכרון מסוג DDR 200/266/+ onboard 5.1chan sound onboard LAN 10/100 (רצוי מאוד) יותר משני חיבורי IDE זהו. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eliil1,

יכול להיות שאני מחליף את המעבד שלי בקרוב אבל אני לא יודע אם זה בטוח שאני אוציא את המעבד הנוכחי והקירור ואשים חדש. מה אני צריך לעשות? פשוט להוציא את הקירור והמעבד ולהכניס את החדש שהפינים יתאימו לחורים בסוקט בלוח , למרוח על כולו משחה טרמית ולשים עליו את ה TRUE ? או שזה קצת יותר מסובך מזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by iakovl,

אני מחליף את הלוח אם MSI שלי ואני רוצה לדעת על איזה לוחות אם כדאי לי ללכת. אני מבקש לתת שם חברה ודגם.

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by djelectric,

אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kataklystic,

המערכת שאני מתכנן לקנות... מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤351 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤228 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1355 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤130 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים יצרית עריכה מוזיקה עבודה בפוטו שופ המחשב יתחלק לעבודה שווה בשווה בנושאים אלו הוא לא יהיה מיועד למשחקים רק וכשיזדמן לקודד ולעבוד בפוטו שופ.. לכן הבחירה של המעבד מבלבלת אותי מאוד..לעתיד אני מתכוון לעבוד על פוטו שופ הרבה וגם יצרת מוזיקה.. ומשחקים בין השאר .. אז מה לקחת בתקציב של עד 1000-1300 שקל פלוס מינוס..? AMD64 3000 או P 2.8C 3C מה ההבדלים אם אני יקודד 10 סרטים רצוף במעבד AMD64 3000 לבין P 2.8C 3C מה ההבדלים שאני יראה... חום מהירות יציבות?.. אפשר לדעת.. ?

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  12. כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…

13. האם הלוח שלי תומך במעבד AXP או Duron morgun ? בקשר לבאס אני מעלה אותו בקלות ל 133

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gambit_elaad,

צריך משולש קדוש עם פנטיום 2.4 800MHz שיהיה לוח אם מצויןןן עם הדברים הכי חשובים זיכרון 400Hz תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ברשותי 2 זכרונות של קרוסייר בעלי 256 M כל אחד . האחד 2700 והשני 3200. האם אני יכול להוסיף זיכרון 3200 מחברה שונה ואם כן איזו חברה? האם אני יכול להוסיף זכרון 512M לזכרונות 256M הקיימים :-*?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  16. יש לי ממש התלבטות בין הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-X48-DS4 DFI LP DK X48-T2RS שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר והייתי רוצה לדעת איזה מהם נותן לי יותר,יתרונות,חסרונות... הסתכלתי על המפרט שלהם ועדין חסר לי ידע בשביל להחליט מי שווה יותר. דרך אגב ,באתר הזה היתה כתבה טובה על DFI LanParty UT X48-T2R אבל לא מצאתי הרבה הבדלים בינו לבין DFI LP DK X48-T2RS שעולה 400 שקל פחות. מטרת המחשב החדש היא בעיקר למשחקים כבדים , OC ,CF. בנוסף הלוח צריך להתאים לרכיבים הבאים: המעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX וכרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by carz12345,

שלום לכולם, קיבלתי את המחשב החדש : i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black והרצתי את 3dmark benchmark וקיבלתי תוצאה של 9448. הגיוני שאחרים עם אותו מעבד ואותו סוג של כרטיס מסך(1080ti) יקבלו תוצאה של מעל ל11000? אני שואל כי ראיתי תוצאות של אחרים ואני רוצה להבין …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SuB,

שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  19. אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dezmond5,

קניתי מחשב ושמתי לב ש6 מתוך 8 כניסות USB ששמו לי הן של 1.1 ולא של 2....... רק כדי להיות בטוח , הלוח תואם הכל כניסות של 2? החנות בחרה לשים לי כניסות 1.1 ? או שככה זה מגיע? תודה רבה פשוט אני לא רוצה לבוא אליהם בטענות לפני שאני בודק

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=4 קבלו תסנדרה הם יפעלו ככה על אינטל גם?

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by TerMiT_BoY,

מה עדיף Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box או Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box יש לי שיקול בגלל שהמחירים שלהם ממש קרובים אבל לראשון יש 6 ליבות ולשני 4 לעומת זאת לשני המהירות היא 3.4 GHZ ולראשון 2.8 GHZ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by david86,

‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ הוא ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎? מה יתר משתלם לקנות ? מי יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by מתןהמציקן,

השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו? cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before" מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואי…

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by ofird,

אני מעוניין לרכוש זיכרון בגודל של GIGA 1 למחשב הMEDIA CENTER החדש שלי. יש המלצות, לא זול מידי ולא יקר מידי.

• 11 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.