מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לוח אם: Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 762 שח מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1392 שח CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory LOW LATENCY,2-2-2 TIMINGS 1077 שח בסהכ 3232.39 האם המחשב הזה יהיה הכי טוב לoc בכל הזמנים? סתם ,אבל מחשב טוב וזיכרון מצויין פלוס לוח אם מצויין=oc רצחני כללי
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
צהריים טובים לכול חברי הפורום !!! אני זקוק לזיכרון טוב ואיכותי בתקציב של 300 ש"ח אני גמיש במחיר הגודל \ מהירות \ סוג: DDR-1 512MB 400Mhz אני צריך אותו כדי לעשות OC פשוט לא יותר מי זה תודה לכול העוזרים
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 מעבד AMD athlon 64 3000+ כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 כל אחד במהירות 266 אני משתמש במחשב מוזיקה סרטים משחקים ואינטרנט אימיול ואייסיקיו אני מרגיש שהזיכרון מגביל את המע' אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות חשבתי על כמה אופציות תגידו מה נראה לכם או לחלופין תנו הצאות שלכם זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וHynixו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL2.5וTwinmosו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וKingstonו חשוב לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק רק לשימוש רגיל שציינתי תודה
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם ליפני כמה חודשים נעזרתי פה בפורום לבניית מפרט למחשב חדש בכל המפרטים הוצע לי זיכרון 8 גיגה ונאמר לי שזה הרבה ומספיק לצרכים של היום-נכון להיום.. בסופו של דבר לקחתי זיכרון 16 גיגה ומאוד מרוצה מהמפרט בכללי... אבל אני שם לב שכמעט תמיד הזיכרון שלי על 50 אחוז ניצול אם הייתי מקשיב לעצות פה והייתי לוקח 8 הייתי תמיד על 90 או 100 אחוז?? או שמשהו לא בסדר אצלי במחשב..??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה ממש דחוף יש לי כיום לוח אם של גיגהבייט GA8IK1100 ציפסט 875 לוח אם מעולה שאני ממש אוהב אותו עם פיירוויר SATA חיבור אופטי וקוקסיאל סאונד וכו הבעיה היא שהתעוררה בעיה בלוח לפני כשבועיים ומאז אין לי מחשב ונאמר לי שצריך להחליף אותו!!!!!כוון שאין את הלוח כרגע בארץ וצריך להזמין לי אותו יאמר שאני קונה ישירות מהספק כוון שאני חברה!זה אמור לקחת קצת זמן! הציעו לי לקחת את לוח שנקרא בוננזה של אינטל!כפיצוי על זה שחיכיתי! אין לי שום כלום של מושג עליו!רק שגם הוא 875 מישהו יכול לתת לי חוות דעת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Q6600 עולה כ-1200 ¤ והוא מעבד חם יחסית שדורש heat sink נורמאלי בעלות נוספת של כ- 200 שקל . חשבון פשוט : 1200+200 1400= כאשר Q9300 עם הקירור של אינטל שמספיק בהחלט ,עולה פחות מזה לא מאמינים ? ,הקישו על הלינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433 למי שיש אפשרות ,הכי מומלץ להוסיף סכום זניח יחסית של כ-150 ¤ ולקחת בכלל q9450 : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d& נישבר לי ה- ז *** לראות ששורצים פה בפורום , בהמוניהם , נציגים של חנויות רשת, שמיעוטם מתחזים לחברי פורום אובייקטיביים לכאורה ונותנים המלצות על מעבד כמו q6600 , שאבד עליו הכלח לחלוטין (לפחות עד שמחירו ירד דרמטית ,כך שהוא יתאים למערכות low e…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היכונו לקבלתם של מגוון מעבדים חדשים במגוון מחירים, שסוף סוף יעניקו קצת פלפל לשוק החומרתי הענק והמנומנם לכתבה
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
- 3 followers
-
-
השאלה היא אם עושים אוברקלוק זה נכון שהכרטיס או המעבד אורך החיים שלהם יתקצר?
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy דיסק קשיח - 160GB SATA צורב - DVD חיבור IDE מארז - מידי טאוור + ספק 400W הלוח-אם הקודם שהתקלקל הוא מדגם Intel D915P. איזה לוח-אם יתאים לי? אני חייב לבחור לוח של אינטל או שאפשר גם של חברות אחרות? אני צריך לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה או שאין טעם? אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים. המחשב מחובר לטלוויזיה (רגילה) ורסיבר אז חשוב לי שיהיו את החיבורים המתאימים בלוח-אם. המחשב לא חדש אז לא נראה לי שכדאי להשקיע בלוח-אם יקר וחדשני. תקציב 400 ש"ח מחכה להצעות תודה.
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סקר: יש אנשים שאומרים שאינטל יותר טוב ויש ש AMD יותר טוב. אז מה לדעתכם עדיף לקנות(צבחינת ביצועים לא מחיר)? אני משווה את ה E6300/E6400 וה AMD 4800. מה לדעתכם עדיף?(יותר חזק וביצועים יותר טובים)
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר הנושא הזה עלה אבל אני לא מוצא בחיפוש כשרוצים לקנות זכרונות איך יודעים אם הזכרונות תומכים ב t1
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 733MHZ. כרגע יש בו זכרון של 256MB, ואני מעוניין לשדרג את זה -512MB או 1024MB, האם זה אפשרי בכלל הדבר הזה?? כמה אמור לעלות לי השדרוג הנ"ל, ועל מה אתם ממליצים?? האם ההתקנה היא מסובכת, או גם בנאדם רגיל יכול לעשות התקנה כזאת בבית?? והכי חשוב, האם צריךל לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS מחדש או שאפשרי גם בלי?? המון תודה נדב
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה יש לי לוח אם דגם GA-Z87P-D3 GIGABTE כרגע יש מעבד I3-4130 3.40 סידרה ציפ 1150 אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים עליו את הסידרה של 1151 ??? פשוט אני רוצה לשדרג את המעבד . ל I5
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שמסתמן כרגע, המעבדים החדשים של AMD, או יותר נכון לוחות אם שלהם, לא יתמכו בזכרונות DDR 4 אלא רק ב - 5, דבר שייקר לא מעט את המערכת עבור הרבה מאלו שמחכים לשדרוג. https://www.techradar.com/news/amds-next-gen-processors-might-have-a-major-disadvantage-against-rival-intel
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה, לאחר שהתקנתי WINDOWS 7 על המחשב הפסקתי לשמוע מהרמקולים האחוריים שלי במערכת ה5.1 שלי מה שגרם לי לחפור קצת את גוגל ולמצוא פיתרון. אחרי כמה שעות טובות הגעתי לאתר הזה: http://aboutnewtech.com/windows-7-beta-1-audio-driver-problems-bios-update-soundmax-audio-driver-update-fix/software-microsoft-internet/windows-7 שבעיקרון מה שאני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה היא לעדכן את הביוס ולהתקין את הדרייבר שמצוין שם ללוח אם שלי; דרייבר כלשהו של SOUNDMAX אז.. איך אני מעדכן את הביוס? תודה מראש, אריאל
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשות אנשים שאני מכיר מחשב פנטיום 4 1.61 ג'יגה הרץ 256 מגה SDRAM זיכרון לוח אם סוקט 478 של איסוס - דגם P4S533-X עכשיו לפי מה שקראתי במדריך של הלוח אם אפשר לשים זיכרונות DDR מסוג PC2100 PC2700 PC1600 - 184 PIN NON ECC עכשיו השאלה שלי אם אני אקח זיכרון מסוג PC3200 עם מהירות של 400 מגה הרץ ולא של 333 מגה הרץ אם יש אפשרות שהזיכרון יעבוד במחשב, או שזה יהיה סתם בזבוז של כסף וכן אני יודע שזה מחשב ישן... אשמח לתשובות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שבעוד חודש וחצי יוצאים מעבדים כפולי ליבה חדשים.. אני לא ממש זוכר את השם של המעבד.. אם תוכלו לעזור.. והאם המעבד הרבה יותר חזק בביצועים מהמעבדים הקיימים היום? כמה הוא יעלה בארץ? (עוד חודש וחצי לפי מה שהבנתי) תודה
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כרטיס מסך מובנה יהיה טוב. יש כבר 1 גיגה זיכרון DDR2.(בסטיק אחד)
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים להרחיב את הזיכרון של המחשב כיום יש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, CAS Latency : 2-3-3-6-T1 מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח epox 8kda3j רציתי להרחיב את הזיכרון לג'יגה, אבל להוסיף סטיק זהה במחיר שהוא עולה פשוט לא יתאפשר לי כלכלית ... חשבתי פשוט להחליף את הזיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3500/433 BH-5 ששניהם עולים כמו סטיק אחד של קורסאייר , ולמכור את מה שיש לי כרגע, כדי לרכך את המכה... יש לי מספר שאלות : האם המהלך שאני יוזם כדאי ? עדיין לא התחלתי להתעסק באוברקלוק, כי אני פחדן, אבל התחלתי לחשוב על הנושא לפני שנים ... בביוס של הלוח ראיתי שניתן לשנות מתחים DIMM voltage 2.5-2.8v, האם זה יספיק כדי להביא את הטווינמ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-