מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שואל בשם חבר שלי : יש לו לוח אם P5Q PRO 4 גיגה זכרון כרטיס מסך 9800GT מסך יהיה לו או 20 או 22 אינץ . יש לו בעיה תקציבית והוא רוצה לחסוך השאלה היא כמה משמעותי למשחקים המעבד? אני הצעתי לו את E8400 , האם הוא יוכל להסתדר טוב עם E7200 למשחקים כמו קרייסיס פארקייר, COD 4 וכו.. אולי אציע לו לבצע OC שיוכל להגדיל את מהירות המעבד. עוד משהו.. כמה חשוב הקאש של המעבד למשחקים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך לקנות מעבד חדש עקב מותו בטרם עת של העבד הישן מסיבה לא ברורה הלוח אם שלי הוא GA-7VAXP ורציתי לשאול לדעתכם איזה מעבד מומלץ לי לקנות יש לי תקציב של כ 300$ המחיר גמיש אם יהיה שווה במיוחד להשקיע יותר כדי לקבל בתוספת קטנה מעבד טוב יותר בהרבה תודה לכולם על העזרה מראש קישור לדף של הלוח אם לנוחותכם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1391
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפנטיום יקר מהסלרון באיזה 400 שקל.. השימושים הם סרטים, מוזיקה, אופיס ואינטרנט. הלוח המיועד - Gigabyte GA-8IG1000MK מבוסס 865 הזכרונות - 2x256MB Kingston DDR400 תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנת SPEEDFAN נותנת לי אינדיקציה שחום המעבד שלי בעבודה רגילה הוא 60 - 75 צלזיוס האם זה חום סביר? ומה החום המקסימלי שמעבד יכול לעבוד בו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם זה תקין ועובד כמו שצריך וכל זה? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר אשני מוסיף לזיכרון הקיים במחשב שלי (512MB) עוד זיכרון DDR1 512 MB 400 MHZ איך אני יכול לבדוק אחרי ההוספה את המקום שפנוי ב-RAM? אוקיי אז יש תוכנות כמו EVEREST או SPEED IT UP FOR FREE אבל השאלה שלי היא :האם ההוספה של הזיכרון הזה תשפר לי משמעותית את הביצועים של המערכת או שיש דרך אחרת? מה תפקיד ה- OC? איך מתקינים את הזיכרון הנוסף? תודה
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3048 הופתעתי מהמחיר... אם אני חוסך 150 ש"ח ו*לא* קונה את הP35-DS3 , אני מפסיד הרבה אופציות לעתיד ? זכרון מתוכנן - 800, CPU תקציבי - 2160 / 2140 + OC "קל" ל3G. היישום - HTPC בעיקר, עם כרטיס מסך (מתוכנן) 8600GT או HD 2600 - לפי "הזול מביניהם" ... יש מצב שיעבוד ? או לשפר את הלוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שאינטל הייתה אמורה להוזיל את המחירים מתישהו בין אמצע ינואר לבין תחילת פברואר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חנויות רבות מציינות שהן מוכרות מעבד BOX ולא ממש ככה. אתה מקבל מעבד ומאוורר במארז פתוח אחד ליד השני. על המעבד יש מדבקה שאם אתה מסיר אותה אז מתבטלת האחריות השאלה שלי האם יש בעיה עם מעבדים אלה כיוון שלא מגיעים באריזה מקורית? כי לך תדע מאיפה בא המעבד והאם היה באיזה שימוש ? חושב לקנות כזה מחר אז להיות רגוע ?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz מה זה אומר? 2.4GHz מציין את המכלול הסופי? או שכול ליבה עובדת במהירות 2.4GHz? וזה אומר שבכללי (בערך) 4.8GHZ? שובבי
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המוכר בחנות KSP אמר לי שעדיף 2X4, אבל במדור מפרטים מומלצים שלכם אתם ממליצים על 1X8. מי צודק???
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב החדש שלי מעבד E6600 לוח-965P-DS3 REV3.3 זיכרונות 2 ג'יגה 800 מגה הרץ של G.SKILL כמו שפה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 הארד דיסק250- ג'יגה- WD2500KS כרטיס מסך PALIT-7600GS DDR3 SONIC 256mb מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19 BLACK+300W ובתוכנה CPU-Z מראה שיש לי 1600 mhz ובמכפלה 6 הינה http://img403.imageshack.us/my.php?image=untitledny0.png זה לא אמור להיות 2400 mhz ומכפלה 9 ??? ??? ??? תודה מראש לעונים ???
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על הצ'יפסטים Bh-6........??? הם נחשבים ליותר טובים מקודמם bh-5? הם בכלל נחשבים לצ'יפסטים טובים? הם טובים בעיקר לאוברקלוקינג או גם נותנים ביצועים טובים מאוד??? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!! :-* :-* :-*
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים קורה שאחד אומר המחשב שלי זה 2.8 אז מישהו עונה לו אין כזה AMD 64bit אולי התכוונת ל 2800... וההבדל הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שהלוח הזה הוא מצויין לאוברקלוק אבל השאלה שלי איך הוא במשחקים,בתוכנות ובשימושים רגילים? שמעתי שהוא נתקע לפעמים,שיש בעיות סאונד ובעיות עם שבב ה-JMICRON האם הוא לוח איכותי שיעבוד טוב עם Q6600? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום.. בלוח אם שלי יש PCI Express X16... אם אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שהוא PCI Express 2.0 X16 זה יתאים? או שצריך לוח אם חדש? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש במחשב 512 DDR2 במהירות 800 MHZ של CEON (ג'נרי) . אני רוצה לקנות עוד 512 או אולי 1 ג'יגה , תלוי מה יהיה יותר משתלם . עכשיו ... האם עדיף לקנות עוד 512 DDR2 ב-800MHZ ככה שיהיה DUAL (מעבד sempron 2800 דרך אגב) או אולי לקנות איזה ג'יגה DDR במהירות 667 כמו הקינגסטון שראיתי בנועה . אם אני אקנה ג'יגה של 667 לא יהיה לי DUAL אז מה יותר טוב ? DUAL של ג'יגה ב-800 MHZ או ג'יגה וחצי שעובדים ב-667 ? תודה מראש .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות החליפו לי את הלוח בלוח חדש-אותו אחד רק בגרסה קצת יותר חדשה ואני רואה שהגוף קרור של המעבד אל הצד זה בסדר? אני צריך דריברים חדשים?
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש, בעיקר לשימוש בתוכנות גרפיות אבל גם למשחקים (לא גיימינג כבד) ותכני HD הציעו לי לקנות את ה Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ (שעולה 849 ש"ח) ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין גרסאת ה2500K Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ (שעולה 970 ש"ח) רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים, והאם הוא משמעותי? ששווה להשקיעה עוד כסף? או שאני לא ארגיש בהבדל ואפשר לחסוך? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב נורא איטי, ניסיתי הכל , להתקין WIN חדש, לפרמט..שום דבר לא פתר את הבעיה. במקרה, שמתי לב באיזו תוכנה שמהירות המעבד היא 1005MHZ... והוא אמור לעבוד על 2GHZ, בכל אופן נכנסתי לביוס וראיתי שהמכפלה היא על X5, והבאס על 200MHZ... הבנתי שהמכפלה אמורה להיות X10...אין לי מושג איך זה ירד ל5, ניסיתי לעלות את המכפלה, אבל אי אפשר...5 זה המקסימום.. מה עושים? ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים.... 64 מעלות.. לרוב הוא על -50-60
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, זכרון. נא לא להתייחס לנושא המחיר/כדאיות אבל גם לא להציע 4GB זכרון או משהו כזה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-