עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by FatherBoard,

תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Spootnik,

טוב חברהא ני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם הכי טוב שקיים בשוק אני מתלבט בין ה dfi ל abitv7 מה אתם ממליצים ובדרך על איזה מעבד אם ממליצים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  3. האם זה תקין [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by BigDragoon,

שלום, איזה מהזכרונות עדיף? בעיקרון שמעתי הרבה המלצות על Twinmos אבל על OCZ לא כל כך שמעתי.... האם הם זכרונות טובים? תודה

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  5. שלום. ברשותי יש לוח אם של ASUS מדגם P5N-D . קניתי אותו לפני שנתיים וחצי. עד עכשיו היה לי מעבד פנטיום 4 חד ליבה מסכן עד שהוא עלה בסערה השמיימה ;D (הוא נישרף אז זרקתי אותו) השאלה שלי היא שהיום אני רואה אותו לוח כמו שלי במחירון של SKY-PC או KSP ושם כתוב שהוא תומך במעבדי CORE 2 DUAL האם הלוח שלי תומך במעבדים הללו? אם חסרים פרטים אז תגידו לי אני אוסיף. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by mordidot,

אני עוד מעט הולך לחנות לקנות שני גיגה אם אני קונה 2 גיגה בקיט הם יעבדו בדואל צ'נל נכון.... השאלה שלי מה קורה אם אני קונה שני זכרונות בדיוק אותו דבר רק שהם לא באים בקיט?מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by razorer,

אני מתלבט בין P31 -DS3L +E6750 לבין P35-S3L +E6550 זה שאר המפרט: כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤396 זיכרון TwinMOS DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤196 ] כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤763 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤389 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 [ סה"כ מחיר לכל המוצרים:3664¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  8. אני רוצה לוח אם שיהיא בו 12 יציאות USB ו יציאות מקלדת עכבר ...יצאית ה סאונד6 ON BOARD יציאת האינטרנט ON BOARD וגם יציאת SATA וגם שתהיא בן תמיכה ל OC טובה וגם תמיכה ל RAID לדיסקים קשיחים .. אז איזה לוח אם לקחת ???

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by שמעון 17,

שלום, יש לי לוח אם ורציתי לדעת עם הוא לוח טוב asus p5s800vm תודה לכול מי שיעזור ליי.....

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  10. יש לי תבעיה הזאת כבר חודשיים ואני פשוט לא יודע מה לעשות בCPU-Z הוא מראה שיש לי 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובסך הכל 4GB אבל מישום מקום פיתאום יש לי רק 2.75GB במאפיינים של המחשב שלי, הבעיה התחילה כשהיה לי WIN 7 ULTIMATE ואז עברתי לXP כי חשבתי שאולי הבעיה תיפתר אבל כלום לא קרה זה נישאר 2.75GB יש למישהו פיתרון לזה ? אולי להתקין WIN 7 ULTIMATE X64 ואז יהיה ניצול מלא של הזיכרון ? יש מצב שנישרפו לי כמה צ'יפים בזיכרונות אבל הם ממשיכים לעבוד ? יש לי זיכרונות איכותיים G-Skill DDR2 4096MB 1000MHZ CL5 איך זה יכול להיות הדבר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זכרון כמובן ששדרוג כל אחד מהם גורם לשדרוג השני, מה שגרם לקנייה של כל השילוש. אני קונה ב[צונזר] ויש לי כמה דברים שהם "חובה" זכרונות של לפחות 333MHZ, כרטיס מסך בלוח אם וכרטיס קול בלוח אם (כלומר לוח אם NFORCE 2 עם IGP), ומעבד הנמוך ביותר שיהיה מסדרת האתלון XP (עדיף 0.13 מיקרון, אני מכיוון שאני לא רואה את עצמי עושה OC בזמן הקרוב זה לא ממש משנה לי) חשבתי על הדבר הבא: Athlon XP 1800+ 450 256MB DDR 333MHZ generic 180 epox nforce 2 MB with IGP 780 סה"כ יוצא 1410 (לפי חישוב מהיר שלי) יש למישהו הצעות לשיפור במסגרת התקציב (אני קונה עוד דברים, אבל אלה הדברים שאני לא בטוח בקשר אליהם)? נ.ב < זהו לא המקום לשאול שאלות שכאלו >

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by BONO,

קניתי עכשיו מעבד INTEL PENTIUM 4 2.5 ועדיין לא מצאתי לוח שיתאים לו איזה לוח יהיה הכי הכי טוב איתו לא משנה לי המחיר נ.ב יש לי זכרונות RDRAM 1066 אז צריך שהם יתאימו ללוח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז כמו שכתבו בכותרת אני צריך שתעזרו לי לבחור זיכרונות DDR2 שיהיו לפחות 667MHZ. המערכת המתוכננת היא: Intel Pentium D 920 Asus P5LD2 - 945P Chipset ATI X1800GTO ATI FireGL V7100 כמו שאתם רואים המחשב מיועד לעריכה גראפית, לא יהיה OC בשום מקרה. אני צאיך לפחות 2GB. עדיף בשני סטיקים של 1024MB. והמערכת השניה היא: Intel Penrium D 805 Asus P5WD2 X1800GTO (אני מקבל שניים כאלה במחיר טוב) כל השאר לא משנה בכלל. הזיכרונות פה הם בשביל OC! המערכת תעבור את הOC המקסימלי שיהיה אפשר לבצע פה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  14. אני לא מצליח להוריד את הקירור לא הבנתי את הקטע הזה אם הקליפסים

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  15. אז ככה קודם כל שלום קוראים לי רועי בעצם אני חדש ישן פה הרבה זמן אני מסתובב פה וקורא מאמרים והכל אבל רק היום נירשמתי .... אז ככה בימים האחרונים התחלתי לבנות את מחשב החלומות שלי אני בונה אותו בשלבים לאט לאט תוך חודש חודשיים הוא צריך לעבוד אתמול קניתי ספק חדש אנרמקס ליברטי 400W וארד דיסק סטרייד 2 250 GB ולקינוח 2 מאווררי טמרטק 120 M הינה תמונות של המוצרים ... ספק: http://rotter.name/User_files/nor/46880e9e5503b1df.jpg ארד דיסק : http://rotter.name/User_files/nor/46880ebc555cae44.jpg מאווררים : http://rotter.name/User_files/nor/46880ed955da01a7.jpg עכשיו השלב הבא שלי זה זיכרונות אז ככה השאלה שלי היא כזאת אני מעוניין ב4 גיגה מהזיכרון הבא "‏1GB Kingston HyperX CL5‎" ארבעה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איך אני יכול לדעתי מה הוא ה clock generator של לוח אם מסוים ? אם זה יעזור הלוחות שאני צריך בישבילם הם : LANPARTY DK P45-T2RS GA-K8VT890-9 gigabyte GA-965P-DQ6 rev 2.0 תודה

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by חננב,

המחשב יפעיל בעיקר תוכנות משרדיות, אינטרנט וגם עיבוד גרפי לא כבד מדי (PS). התקציב יכול לנוע מעט מעלה ומטה. חשבתי על E7300 עם PQ5L שסקיי פיסי מציעים, אך אני לא פוסל גם AMD תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  18. היי אני רואה פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart שוינדוס 7, 32 ביט, תומך ברק עד 4GB זיכרון מטמון? אז זה אומר שאם אני קונה מחשב 8GB זיכרון מטמון יהיו לו אותם ביצועים כמו זה של 4GB כל עוד מדובר ב עם וינדוס 7 , 32 ביט ? או שאני ממש לא מבין מה זה אומר המגבלה הזאת

19. Started by TeaTime,

הם צריך לקנות את הקיטים המיוחדים? או שאפשר סתם שתים זהים? איזה חברה כדאית יותר, מושיקין או גייל? כמה חשובים כל הפרמטרים? מישהו יכול לדרג אותם?(CAS,RAS DELAY וכו')

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אינטל מציגה 2 מעבדי C2D הצורכים רק 10W שיבואו לשוק הניידי: U7600 יבוא בתדר 1.2Ghz U7500 שיבוא בתדר 1.06GHz למתעניינים במחשב נייד עם מעבד כזה, Gateaway תשיק את הנייד E-100M ultraportable notebook שיכלול את המעבדים מקור: http://news.com.com/8301-10784_3-6173808-7.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נסיתי בפורום מפרטים אבל סביר להניח שיותר מתאים לפורום הזה. אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות. יש לי כבר: 2 דיסקים קשיחים של 120GB כל אחד. RAID0 . קרור למעבד Tuniq Tower 120mm כרטיס מסך 8800GTX. מארז Thermaltake Xaser III ספק מתח HEC WINPOWER 550W כונן אופטי - DVDR\CDR ציוד הקפי הכולל מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות שיתאימו ל - OC של E4300 ל - 3.6ghz בעלות מינימלית. אודה לעזרתכם האדיבה

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  22. מה ההבדל בניהם? ומה הפרש המחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  23. יש לי כרגע זיכרון 512 מגה במחשב, עם שני סטיקים של 256 שעובדים כמובן ב dual channel , השאלה שלי היא כמה מגה עוד אתם ממליצים להרחיב? ואיך הולך עניין ההרחבה? אני יכול לשים רק סטיק אחד של 512 מגה בנוסף או שחובה לשים שני סטיקים של 256 כי המערך עובד בדואל צ'נל? המלצות יתקבלו בברכה... ד"א מדובר על זיכרונות ג'נריים של SpecTek שעובדים במהירות של 400 מגההרץ, תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  24. היי אנשים אני צריך למשרד המלצה על לוח ל-S1155 שגם תומך בפורט PARALLEL LPT (הישן של המדפסות), לא בשביל מדפסת עתיקה אלא בשביל מפתח חומרתי לתוכנה ישנה, אני רוצה שגם יתמוך בתצוגה בשני מסכים ויחסוך לי את הצורך בכרטיס מסך נוסף - קיימת כזו חיה? באשר לכרטיס הרחבה LPT על לוח חדיש - הבנתי בזמנו מטכנאי ספץ שזה פיתרון לא יעיל לרוב. שמתי לב למשל ללוח הזה של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LE/#specifications יש לו תמיכה בשני מסכים, ולמרות שאין לו את ה-LPT מאחורה יש את הפינים על הלוח, אז רק צריך להשיג את ה-BRACKET שיתחבר אליהם. יש פתרונות עדיפים? כדאי לחכות ללוחות עם Z68 או שזה לא באמת עקרוני? חשוב לי שיהיה אמין ויציב.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.