עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pazer005,

לא שאני צריך את זה או משהו כזה, אבל אם על כל לוח יש רק 4 מקומות לשים זכרונות ואין סטיקים של יותר מג'יגה, אז האם לא ניתן לעבור את ה-4?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Omri4u,

אוקי אז כבר הבנתי מה זה בעזרתכם אבל השאלה שלי היא כזאותי: מה זה אומר הדבר הזה: Most scientific questions require 64-bit precision real numbers (a.k.a. 'double' precision, giving 15-16 significant digits of precision). Unfortunately, the popular SIMD sets (Altivec, SSE, 3DNow!) only support 32-bit real numbers (a.k.a. single precision, giving 7-8 significant digits of precision). Fortunately, the recently released SSE2 supports double precision SIMD (albeit, only two double-precision numbers at a time, instead of four single-precision numbers). קראתי אותו איזה שלוש פעמים אני חושב שהבנתי אז ניסיתי לבדוק בעזרת המחשבון של חלונות אם אני מחלק את 100/33=33.33333333333333333333 …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Haflo,

שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by galart,

מי יותר חזק לשימושים גרפים הראשון בעל 4 ליבות ב 4 גיגה השני בעל 6 ליבות בתדר 3.4 גיגה משום מה ה5820 מקבל ביקורות נמוכות יותר למרות היתרון של שתי ליבות נוספות דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מנסה להבין אם יש הבדל בין קניית קיט של 2 מודולים, כל אחד 2GB שעולה 470 שקל או לקנות כל מודול בנפרד שיעלו לי ביחד 380 שקל. מה ההבדל בין קניית קיט לקנייה של בודדים? האם יש לזה משמעות מיוחדת מבחינת הביצועים? גוסטב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Yehudaa,

מי יותר חזק ? כמה ה E2200 עושה סופר פאי 1M ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by catsmonster,

קניתי חצי מחשב, כרטיס מסך HD5850, מארז COOLER MASTER 690, ספק חזק (650W), ומאווררים (השאר אני משתמש מהמחשב הקודם שלי). אני אולי יעשה OC למעבד ולכרטיס אבל אני עדיין לא סגור על זה. אז ככה, יש לי שתי אפשרויות (ואחת שלא בטוח שהיא אפשרית, אבל בשביל זה יש לי אתכם). 1. לחכות חודשיים שלושה, ולקנות CORE I5 כשמחירי הלוחות אם P55 ירדו, ואז אני גם צריך להוסיף עוד זכרונות- בערך 2000 ש"ח אחרי שירדו המחירים. 2. לקנות לוח אם לתושבת AM3 במחיר סביר, ולקנות את PHENOM II (כרגע לא משנה איזה דגם, יהיה משנה רק אחרי התשובה) ואז אני גם (לפי מה שהבנתי) לא צריך לקנות זכרונות חדשים, ואני סוגר מחיר בסיביבות ה- 1200 ש"ח. 3. לקנות Phenom II x4 Quad-Core 940 שתומך בתושבת AM2 (שיש לי כרגע בלוח אם)- יעלה …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום בקרוב ברצוני לרכוש מחשב חדש. אחד מהשימושים העיקריים שלו יהיה הרצת ESXI עם מספר מכונות וירטואליות (הוא בכלל יכול לרוץ על מעבדים כאלו?) . רציתי לדעת מה לעזאזל אומר שמעבד תומך בויטואליזציה? האם תמיכה בHYPERV יותר טובה? איזה דגמים תומכים מאינטל וAMD? כמה זכרון רצוי? הולך לרוץ על הESX מכונת לינוקס מכונת לינוקס סימולטור נטאפ WIN2008 DC+EXCHANGE WIN2008 DC+EXCHANGE (פעמיים). MSSQL2008 WIN XP בנוסף אני הולך לייצר דואל בוט, כך שגם תיהיה מערכת הפעלה WIN7 נפרדת מESX.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1) מזרק Noctua NT-H1 שקיבלתי עם קירור מעבד מלפני כ-3 שנים ועדיין מלא ברובו, טוב לשימוש או שחייבים לקנות חדש? 2) מעבד חדש i5 4590 TRAY הגיע עם מדבקת קוד קטנה במרכז של הצד עם המגעים. אני אמור להסיר אותה? למה בכלל שמו שם מדבקה? לא נראה מיקום טוב במיוחד... 3) האם היה עדיף כבר ללכת על 4690 בתוספת של 80 ש"ח? אני מניח שעדיין אוכל להחליף אם ארצה (לא פתחתי את האריזה). המחשב הוא לשימוש כללי (עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD, מעט פוטושופ, ללא גיימינג, ללא OC כמובן). אבל זה מחשב שאמור להחזיק לפחות 5 שנים או יותר, אז לא עדיף ללכת על הi5 הכי חזק? 4) זכרונות שיש לי ושאני רואה שלוח האם שהזמנתי עכשיו ASRock H97M Pro4 לא מופיע ברשימת הלוחות שמתאימים ועברו בדיקה (QVL). האם יכולה להיות בעי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avihaizipel,

שלום: יש לי שאלה לאיזה לוח אם יש את הכ.מסך המובנה הכי חזק היום ומה הדגם של הלוח ושל כ.המסך המובנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, מישהו יודע מה ההבדל בין הלוחות: LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert (?) תודה, אופיר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MokoLoko,

שלום אני מתלבט בין 2 הלוחות אם האלה, השימושים שלי הם אוברקולוק טוב של 4.5 גיגה הרץ (I5 2500K+MAGUN 3) אני יצתרך להשתמש בכרטיס גרפי המובנה כנראה, אבל יש לי כרטיס מסך, נוידיה 9300 GS הכרטיס מתאים לשני הלוחות ? הדברים ששונים בהם: לגבי החיבורים התחלתי להתבלבל..הדיסלפי פורט זה לא DVI-D ? בבקשה תסבירו לי מה זה החיבור הזה דיספלי פורט. ומה הקטע של הPCI ? לא צריך רק יציאה אחת כזאת לכרטיס מסך ?למה אני צריך כמה כאלה ובמהירויות שונות אם הלוח לא תומך במערך כרטיסים ? בבקשה תסבירו לי על ההבדלים בין הPCI למיניהם... http://www.asrock.com/mb/compare.asp?SelectedModel=Z68+Pro3&SelectedModel=Z68+Pro3-M לפי ההשואה ה-M תומך ב: 1 x PCIe 2.0 x16 2 x PCIe 2.0 x1 1 x PCI Intel HD Graphics(HDMI…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ychig,

בנתיים יש 5850, על מעבד it 2500k כבר החלטתי ( גם ככה אין עוד אופציות חח) 4GB זכרון בנתיים יספיק, יהיה נחמד אם תיהיה אפשרות לcrossfire, חובה Usb3 וsata 6gb מתוכנן OC של 4.5GHZ ~ מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. חשבתי בנתיים על אלה : http://tms.co.il/product/8795 http://tms.co.il/product/10543 מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל , צרכי העבודה שלי הם - אינטרנט,אופיס,סרטים,קצת משחקים (לא כבדים פיפא ודומה), וגם אני רוצה להתחיל קצת להוריד סרטים מהמצלמה ולערוך אותם. הסיבות להתלבטויות שלי הם: 1.לא בא לי כ"כ להשקיע בכרטיס מסך כרגע ולI5-650 יש מעבד גרפי מובנה אמנם לא למשחקים אבל נראה לי שהוא יכול להספיק לצרכים שלי,מה אתם אומרים? 2.התדר של הI5-650 גבוה יותר בהרבה אפילו במצב טורבו 3.2 מול 2.66 לא עדיף מעבד מהיר יותר על פני עוד 2 ליבות? (לשימושים שלי). 3.לפי הביקורות ראיתי ש I5-750 חזק יותר השאלה במה זה בא לידי ביטוי.מצד שני I5-650 מתקדם יותר 32nm,ht וכו אשמח לתשובות מעניינות שחר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. ואני מתלבט בין שני מעבדים E8400 ו Q8200 .. ראיתי בSKYPC ששינהם אותו מחיר.. ואני יודע ששינם שונים אחד ליבה כפולה ואחד מרובעת.. השאלה איזה מעבד מומלץ יותר וחזק יותר בביצועים.. ויחזיק גם לתוכנות ומשחקים בעתיד.. ההבדל משמעותי? הנה פרטים של המעבדים: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box סוג חיבור (Socket): 775 סוג המעבד: Core 2 Quad זיכרון מטמון: 4MB מהירות: 2.33 ----------- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box סוג חיבור (Socket): 775 סוג המעבד: Core 2 Duo זיכרון מטמון: 6MB מהירות: 3.0 *אני לא מתכנן לעשות OC תודה לעוזרים (:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הכוונה היא לביצועים כמובן ולא למחיר תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. למשחקים לא לOC

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איזה ליבת חדשה יותר טובה יותר וכו'... בקיצור איזה מבין המעבדים הבאים לקנות קישורים לשני המעבדים בפנדה: Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10265 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box Sledgehammer http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=7890

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מתלבט בין 2 הלוחות של GIGABYTE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1731 שזה הP43 בין הלוח הזה שהוא P45 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1388 עכשיו הייתי בחנות מחשבים ואמרו לי שהלוח הP43 הזה מרבה לקרוס ועכשיו הרבה ממליצים עליו ואני לא מבין מה הולך פה איזה מבין 2 הלוחות הייתם ממליצים לי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Venom_IL,

אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה לא טיפשית מידי. נניח שמחשב עובד לאט מידי לטעמי, לוקח יותר מידי זמן למחשב לעלות ולתוכנות להפתח. איך אני יודע אם הבעיה נובעת ממהירות מעבד או מחוסר זיכרון? האם, בלי לדעת נתונים אלו, יכולתם לבצע איזה בדיקה שתצביע מה הגורם שמאיט מביניהם? תודה, אורן

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום ותודה רבה לכל העוזרים אני בשלב התחלתי של הרכבה וקנייה של מחשב רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 המעבדים? Intel® Core™ i7 920 2.66GHz ו Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by offirg8,

שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד Q8200 QUAD , כשהסתכלתי ב- TASK MANAGER ב- PERFORMANCE ראיתי רק שני חלונות של עבודת המעבד, האם ככה זה צריך להיות ? או שאני אמור לראות 4 חלונות? תודה מראש אופיר :s05:

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום. אני כרגע מריץ מעבד 2600K עם מכפלה מומהרת ל 48 (4800MHz כמובן) בבדיקת Prime95 במשך 25 דקות (כן, יש עוד זמן), ללא כל בעיות. זה לא קצת מפתיע? האם זכיתי בצ'יפ מוזהב (: ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים