מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני רואה אותם לא מעט האם זו סדרה חדשה ? האם הם חד ליבה או דו ? האם טובים יותר מסדרת ה I 3/5/7 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרצתי 3D Mark... והתוכנה הזו רשמה שה- FSB של המעבד שלי הוא 200 איך אני יכול לברר מה ה - FSB של המעבד שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שהפך למפורסם תודות לאותה הדגמה מומהרת על הבמה לצד יחידת קירור מסחרית - יתומחר ככל הנראה ב-3,900 דולר כשיושק רשמית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
בKSP ירדו היום מחירי מעבדי האינטל מעט. למשל מעבד ה Pentium D 805 ירד ממחיר של 710 ש"ח למחיר של 665 ש"ח. זה בניגוד לפרסומים של אינטל. האם זוהי הורדת מחירים זמנית בנסיון למכור את המוצרים במחיר היקר ? או שמא זאת היא ה-הורדה המדוברת? אייל
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן כותבים יתרונות שהמעבדים האלה יעילים יותר אבל XP מנצל רק ליבה אחת והשנייה לא פעילה זה באמת ככה?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב ותיק יחסית, 5 שנים לדעתי. כדי לשפר את מהירות העבודה עליו, קניתי SSD בגודל 250GB. הכוונה היא להתקין מערכת הפעלה ותוכנות על ה-SSD, והשאר ב-HDD. מפרט: i3 540, 4GB RAM, gigabyte h55m-d2h כרגע מותקן windows 7 professional 32bit השאלה היא- איזו גרסה של חלונות להתקין? 8.1 WIN? הנתונים של המחשב עומדים בסף, השאלה היא האם זה ייתן לי יתרון מול 7 במחשב שכזה. או בכלל ללכת על 10. 32BIT? 64BIT? אתם הפורום הכי מתאים שמצאתי לשאלה הזו, כי המעבד, הזיכרון ולוח האם הם לדעתי הגורמים שיובילו לבחירה בגרסה המתאימה. הרבה תודה, קובי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש מפלונטר שהמעבד הוא i7 6700 אני מחפש לוח אם עד 600 שקלים בגודל ATX חשוב לי שהלוח יהיה מבוסס h170 ואני מעדיף לוח אם עם מספר יחסית גדול של שלבי ייצוב מתח למעבד. GA-H170-D3HP מאוד מצא חן בעיניי בגלל הusb type c וכי הוא מציע המון פיצ'רים בשביל המחיר שלו. חפשתי באתר של גיגהביט כמה שלבי ייצוב מתח למעבד יש בלוח ולא מצאתי שכתוב. יש דרך אחרת לבדוק את זה? הייתם הולכים על הלוח עם המעבד הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה הצילום של של המידע על הלוח מאוורסט [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש היום במחשב שעובד עם לוח אם של MSI מדגם P45-8D (שתומך ב4 זכרונות DDR2 ו4 זכרונות DDR3). לאחרונה רכשתי 2 סטיקים של 8GB/1600 + כונן SSD בשביל לעזור לי להתמודד עם עבודות גרפיות כבדות (כיום במערכת יש זיכרון 4GB DDR2). לרוע מזלי התברר לי שהסלוטים של הDDR3 (וגם זוג של הDDR2) שרופים ואני מחפש לוח חלופי שיוכל לתמוך במערכת הזאת (אשמח לתמיכה בSata3 אם יש חיה כזאת במאדרבורדים מיושנים כאלה). שאר חלקי המערכת הרלוונטיים הם: כרטיס גרפי geforce 9800, כרטיס קול מיושן של creative audigy ו3 כוננים קשיחים מכניים + SSD). אשמח לקבל המלצה לגבי לוח חלופי מומלץ.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד האוברקלוקרים המפורסמים ביותר בעולם החליט לדחוף את מוצר הדגל החדש מבית AMD במיינסטרים הביתי אל קצה גבול היכולת באמצעות קירור אקזוטי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קשה לי להכריע בין המעבד E5504 2GH 4MB CACH 4.8GT לבין E5520 2.2GH 8MB CACHE 5.8GT שניהם מהסדרה החדשה. (על השרת יהיה 16G זכרון. אמנם שכמדומה לי, מהירות GT מתייחסת לקטע זכרון קטן המשתייך לליבה אחת, אליה המעבד יכול לפנות ללא תלות במעבדים האחרים. איני יודע מה גודל הזכרון הזה וכיצד זה נקבע) השאלה האם לשרת SQL יש משמעות להבדלים האלו, או שזה חשוב בעיקר לשרתי עיבוד מדיה? מעניין כי במעבדי I7 אינטל סיפקה 6.4GT וקאש של 8MB , מה ההגיון לתת ל XEON פחות.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב עם המעבד I7-2600K ויש לי הנחה על לוחות אם של INTEL אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של לוחות אם מתוצרת INTEL לאומת אחרים. בפרט מתעניין בלוחות DP67GB, DZ68DB, DH67BL, DH67GD ובאותה השאלה, מה בכלל ההבדל בין הלוחות הללו (לא התעצלתי! פשוט ממה שמצאתי לא הבנתי הרבה http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=50095,55744,50244)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2x512MB Mushkin BLUE 2-3-3 על איזה צ'יפים מבוססים? ועל איזה pcb הם יושבים? תודות לעוזרים (משיג אותם במחיר נמוך במיוחד- למעוניינים)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיתמוך ב-SATA II וב-800MHz DDR2. של חברה טובה. לא ל-OC! עם כ.קול 7.1 HD ו-1G LAN. תקציב 400-500.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לנו מחשב עם לוח אם עבור התושבת הישנה. כרגע המעבד הוא E4300 וזיכרונות DDR2. הלוח תומך גם בזיכרונות DDR3,יש לו סלוטים מיוחדים לכך בנוסף. האם כדאי לשדרג אותו למעבד חזק יותר שמתאים לתושבת הזאת? האם כדאי להחליף את הזיכרונות ל DDR3? האם יהיה שיפור משמעותי בשימוש במעבד מרובה ליבות חלש יחסית או כפול ליבות חזק? או שפשוט למשוך איתו שנה-שנתיים ואז כבר להחליף את הלוח/זיכרונות/מעבד, למשל למשהו מהסדרות החדשות שיצאו עם כרטיס גרפי משולב. השימושים הם פשוטים למדי, גלישה,אופיס,סרטים וכדומה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לשתדרג את המחשב, רק ראם לוח אם ומעבד, וביחד עם הספק (antec samrtblue) וכל מיני שטויות שקניתי זה יוצא 3500 וככה רק החלקים הללו עולים 2800 שקל בערך: EPOX 8K9A2 + (פורץ לי ת'מכפלה) AXP 2400 + CROSAIR PC3200 256 MB (בעתיד עוד 256) כמובן שיתלווה קירור מתאים וכמובן שהמחשב מיועד לOC עצבני (בתקווה ל200 FSB עם ירצה השם) רק אל תציאו לי את ה8RDA + היה כבר את הוויכוח...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרונות (512X2). אחד עם צ'יפ TCCC והשני UCCC. לפי מה שהבנתי ה-UCCC קיימים רק בסטיקים של ה-1 גי'גה לא? איך ה-UCCC ב-OC טובים מה-TCCC?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהמחשב הישן (חלאס, הוא כבר בן 6) ואני רוצה לקנות חדש. השימושים - בעיקר דו-מימד (עריכת תמונות בפוטושופ, אינדיזיין, ArcGIS), אולי קצת HD על מסך 22" ועריכת וידאו ביתית פשוטה (קצת קליפים של הילדים עבור הסבתות). לא משחק משחקים כרגע. דרושה לי עצתכם באשר למעבד: חשבתי לקנות איזה מעבד צנוע ולהרביץ לו אוברקלוק כדי לחסוך כסף, אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוציא על חשבון החשמל כפליים מהחסכון בקנייה. במילים אחרות: i3 עם אוברקלוק או Athlon II X4 בסטוק? (ואולי בכלל איזה i5?) - מי יניב עבודת דו-ממד מהירה יותר וישתה פחות חשמל? נ.ב. אני יודע, אוברקלוק וחסכון בחשמל הם הפכים. ובכל זאת אני מתעקש להכניס אותם באותו המשפט.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם למחשב שאני רוצה להרכיב יש לי מעבד Q6600 סוקט 775 כרטיס מסך 4770 הארד דיסק SAMSUNG 1T HD103SJ זיכרונות יש לי 2 סטיקים אחד של DDR2 800 והשני DDR3 1333 כל אחד מהם הוא 2מגה לכן אני מבקש המלצה לשני לוחות אם כי עוד לא החלטתי באיזה זיכרון אני אשתמש הלוח אם צריך להיות ללא כטיס מסך מובנה וכן עם כרטיס קול מובנה (בעצם לא חייב כי אפשר להוציא קול מהכרטיס מסך) תקנו אותי עם אני טועה מארז עדיין אין לי עוד לא החלטתי עם זה יהיה במארז יעודי ל HTPC או רגיל ספק ישן גנרי של סאנשיין קומה 450 כרטיס טלויזיה כנראה יבוא בהמשך המחשב יהיה בסלון וישמש לצפיה בסרטים דרך המחשב וגיימינג קל התקציב הוא עד 500 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-