עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי יש מעבד 2.53MHZ ,רשום 2.53mhz/256/533 , זה סוקט 478? רוני

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות את הלוח GA-K8N51PVMT-9 של ג'יגהבייט... לפניכם הפרטים שלו מהאתר של היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 לתשומת לבכם אני צריך עזרה ויעוץ בנוגע לחיבור Com port connector אשר אתם יכולים להבחין בקיומו בחלק של Internal I/O Connectors מתוך טבלת רכיבי הלוח. לפי מה שרשום שם יש על הלוח יציאה אחת כזאת ורציתי לברר האם זאת באמת יציאה סריאלית כמו של עכברים ישנים אשר יכולה לשמש אותי לחיבור מקלט IR... חבר שלי הפנה אותי לחוברת הדרכה של המוצר ואמר לי שהחיבור הזה הוא החיבור הבא מתוך החוברת: COMA (COMA Connector) רציתי לדעת האם זה באמת אותו החיבור... כי באמת לפי חוברת…

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  3. AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  4. שלום חבר'ה, לחבר שלי יש מפרט דומה לשלי - יש לו כמעט אותו הדבר חוץ מהזכרונות שהוא אינו יודע מה להחליט. הוא מעוניין לעשות ל-Q6600 המהרה ל-3.8GHz בערך..עכשיו באה השאלה מה עדיף, מהזכרונות הבאים אשר באפשרותו להשיג בכמעט אותו מחיר: זיכרון ראשון: OCZ Platinum XTC Revision 2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-15 DDR2-800 מפרט: 2x 1024MB Module 2.1V-2.2V Life-Warranty תמונה: עולה 480 ש"ח זיכרון שני: Corsair XMS2 DHX Series DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12 DDR2-800 מפרט: 2x 1024MB Module 2.1V EPP Life-Warranty תמונה: עולה 580 ש"ח זיכרון שלישי: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12 DDR2-800 מפרט: 2x 1024MB Module 2.1V Life-Warranty תמונה: עו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mayfree,

אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by Hakk,

טוב חברים! בדקתי את ה ASUS N32 E-SLI וכמובן הוא לא עובד, לאחר בדיקה מעמיקה בפורום באתר היצרן מסתבר שלהמון לקוחות שלהם הייתה אותה בעיה עם הלוח הנ"ל פשוט לא נדלק,לא משמיע BEEP ולא כלום,המחשב נראה עובד מאווררים וכו" אבל אין וידאו ואין כלום לכן החלטתי לשקול החלפה של הלוח(בתקווה שלא יעשו לי בעיות)ולקחת את ה GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (N680SLI) - כמובן אשמח לשמוע דעות והמלצות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  8. מה עדיף: 512 בסטיק אחד, או שני 256 זהים שיעבדו בדואל צ'אנל? לצורך העניין בוא נניח שהם זהים בהכל חוץ מבגודל

• 12 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by rafi_d,

במחשבה להוזיל, עבור HTPC - עלה הלוח הזה על הפרק, בגלל היציאות המובנות בו - היות ויחסוך כרטיס מסך. http://www.tomshardware.com/2007/07/31/can_microatx_boards_do_the_job/page6.html החלופה - P35 + לוח HD 2600. מה דעתכם (מנסיון) לגבי יכולת ההמהרה שלו ? מדובר על רכש מעבר E2160 וזכרונות 800 CL4.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ORrrr,

אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יו…

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by nineball,

לילה טוב כולם שלשום הזמנתי מאיביי סטיק של 2 ג'יגה זכרון DDR2, רק שבטיפשותי הרבה- לא שמתי לב שמדובר בסטיק High-density (כלומר- 256X16 במקום 256X8...) התאימות שלהם אפסית, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הדברים האלו עובדים על לוחות 945 של אינטל....... תכל'ס זה עלה 70 שקל, אז לא כזה נורא אם לא יעבוד- אבל אני מעדיף לשמור קצת את התקווה X: לא מצאתי תשובה חד משמעית, תודה לכל מי שינסה לעזור.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by עמוס ז,

שלום. אני בודק אפשרות להחליף את ה 3000+ ל - 4200 כפול ליבה. אין לי תקציב להחליף גם לוח וזכרונות ואת המעבד הזה אני מקבל ב450 ש"ח. רציתי לקבל את עצתכם, האם ההשפעה תהיה כדאית ביחס להשקעה. ההשפעה תיבדק במשחקים, זה מה שאני עושה עם הגולם תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  13. אוקי יש לי זיכרון rdram 1) זה משנה אם אני משתמש בזיכרון אחד של חברה מסוימת ואחד של אחד? 2) אני רוצה המלצה לזיכרון של 128 מגה 3)מה זה משנה נגיד זה בה בשני כרטיסים או אחד?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני שואל שאלה זו עבור חבר שיש לו מחשב בסיסי מספר שנים עם מעבד Core2Duo וכרטיס מסך 9800GT. הוא צריך לקנות לוח אם חדש עקב תקלה בלוח אם הנוכחי בחיבור של כרטיס מסך. הוא מחפש לקנות לוח זול אבל לוח נורמאלי שיכול להמשיך איתו זמן מכובד מבחינת הרחבת זיכרון, מעבד ודברים דומים. רציתי להתייעץ אתכם לגבי הלוחות הבאים: Gigabyte GA-G41M-COMBO http://www.grafpc.co.il/pl_product~G41COMBO~48~0.htm או ‏ASUS‎ P5G41C-M LX http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=10622 זאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768019 או שיש לכם אופציה טובה יותר במחיר דומה/זהה? המטרה היא להחזיק את המחשב עם המעבד שציינתי וכרטיס המסך, וכרגע זיכרון 2GB אבל שתהיה אופציה להרחיב …

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by TheTNT.COM2,

שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי זכרונות DDR 3 800MHZ ונגיד שאני ירצה לקנות מעבד I5 עד כמה זה יכול להגביל אותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, קניתי לא מזמן מחשב דיי יקר והלוח אם שברחתי היה הDS4 של ג'יגה בייט, המחשב עשה לי המון בעיות מוזרות [כיבוי והדלקה עצמית, לא עובר BOOT סתם ככה וכו' וכו'] מחר מגיע היום הגדול וסוף סוף הוצאתי מהחנות אישור להחליף את הלוח, האופציות שלי הן: ASUS P5B Deluxe DFi Infinity 975X/G ששניהם בתקציב שלי, אני נמשך יותר לDFI למרות שזה מסדרת הINFINITY, בגלל שהצ'יפ שלו הוא 975X ולא 965P, כי יש מצב שהזכרונות שלי לא עובדים כלכך טוב עם ה965P. מלבד זה שהDFI זול יותר וככה ישארו לי איזה 200 שקל זיכוי שאני אוכל לקנות בהם משהו [ויש לי מה לקנות... ] בעיקרון אני ממש לא סגור על ההחלטה שלי כי אני לא מכיר ת'לוח בכלל, והוא נחשב למין אנדרדוג כזה משום מה[כי הוא אינפיניטי], אבל האסוס בנוי דיי דומה …

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  19. ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400 כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים. מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...

• 12 תגובות
    • 639 צפיות
  20. קיבלתי אתמול מעבד של שAMD שקניתי מPCHARDWARE. השוותי אותו למעבד שאמור להיות זהה, בחנות מקומית ויש הבדל מסוים בצורה של המעבדים. איך אני יכול לבדוק (אם בכלל) איזה מעבד הוא מקורי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3729968,00.html זה מה יש.

22. מה אני יכול לעשות ? לאחר שניקיתי את הצד החיצוני שלו ומרחתי משחה טרמית חדשה בטעות חלק מהצד הפינמי שלו (שפונה לתושבת) נמרח בקצת משחה. הלך המעבד ? אני אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה מראש !!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איך הלוח הזה ??מבחינת ביצועים ופיצ'רים.....ואל תמליצו לי על אחרים אני רוצה לדעת רק על הלוח הצפציפי הזה......ועל החברה שלו היא אמינה בכלל??? http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=271&MenuID=22&LanID=0 ומאיפה אני יכול להשיג אותו בארץ? תודה!

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  24. ברצוני לשדרג את לוח האם שלי ואני מבקש המלצה לחיית FSB, אני מתכוון לרכוש את הלוח Abit IP35 Pro XE הביקורות על הלוח הזה מעולות ואיכותו הולכת בפניו. השאלה שלי האם יש לוח שיכול להתחרות איתו בסכום 900ש"ח. ? אני מעוניין גם להחליף את הזכרונות שלי ל-OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 שמחירם 690ש"ח, האם יש לכם המלצה לזכרונות מתחרים בטווח מחיר זהה - דגש על 4ג'יגה ו-1066MHZ ? המטרה שלי היא לסחוט את ה-E8400 באוברקלוק מרבי. תודה.

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  25. יש לי לוח אם P35 תומך DDR2 (ב-4 סלוטים , עד 8GB זיכרון-2 ערוצים כפולים) וDDR3 (ב-2 סלוטים, עד 4 GB זיכרון-ערוץ כפול אחד). יש לי 4 סטיקים של 1GB זיכרון של OCZ כולל לוחות קירור(800 MHZ ו CL 5-5-5-15) והם בשני זוגות של קיטים (שני קיטים של שניים) כל המערכת שלי נקנת באייבורי לפני שנתיים.(בלי הערות על כמה שהם גרועים-זה לא רלוונטי לדיון ולא מעניין אותי) אחד מהסטיקים התקלקל. אייבורי הציעו לי(כדי לחסוך להם, לי או לא יודע מה) להחליף לי את הקיט שהחזרתי להם(הייתי מחוייב להחזיר להם את הקיט כולו, ולא רק את הסטיק היחיד) בקיט 4GB זיכרון (שני סטיקים של שתיים) של DDR 3 עם 1333MHZ של חברת GEIL או CEON (ה-CL היה סביר, אבל אני לא זוכר בידיוק) כל מה שהם הציעו היה מרמת value ולא יותר, כמובן ללא…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.