מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני מחפש לוח אם שתומך בשני פנלי AUDIO קידמי ואחורי. לפנל האחורי יחוברו הרמקולים הראשיים והמיקרופון ואילו לפנל הקידמי יחוברו אוזניות בעת הצורך ומיקרופון נוסף. דרישה נוספת והכרחית היא: בחיבור האוזניות ניתן יהיה להשתיק את הרמקולים הראשיים, באופן אוטומטי. בניתוק האוזניות יחזרו הרמקולים הראשיים לעבוד רגיל. (כמו במערכת). מידע נוסף: הלוח הוא למעבדי אינטל 775 ;D אשמח לשמוע על המלצות ללוחות כאלה
-
- 12 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברה אם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפה אז מה הבעיה? נ.ב המעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
מחפש בנרות לוח אם שתומך ב: Socket 775 DDR1 RAID PCIe intel® Graphics Media Accelerator 900 - זה אומר VGA מובנה בלוח. רצוי FIREWIRE הלוח המתאים היחיד שמצאתי בינתיים הוא: Gigabyte GA-8I915G Pro Rev 2.x (ה Rev2 חשוב - כי ב 1 אין RAID) הבעיה שאני לא יודע אם מוכרים אותו בכלל בארץ. חוץ מזה, בטח יש לוחות נוספים, אולי של חברות אחרות. אם מישהו יודע איפה מוצאים כזה דבר, או יכול להמליץ על לוחות נוספים, בבקשה שיגיב אני מזהיר אתכם - אם אני לא מוצא, אני עובר ל AMD תודה רבה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz מה העבדל בין המעבד הזה ומעבד רגיל של ינטל ובמה הוא יותר טוב ????
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני קיבלתי אותו תמעבד core 2 duo 2140 1.8 אז אני רוצה לשדרג אותו ל4400 אבל אמרו לי שזה חרא מעבד ושאני צריך לקחת תסידרה של ה6 השאלה היא עם יש הבדל גדול אם אני יקח 4400 או 6230
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ושוקל עם להשקיע על 2 גיגה או להסתפק ב1 לבינתיים. השאלה מה הכי ההבדל בין סטיק יחיד של גיגה ובהמשך עוד אחד, עכשיו 512*2 ובהמשך 2 גיגה נוספים בשני סטיקים של גיגה? האם ההבדל משמעותי מבחינת אובר קלוקינג (בהנחה וכל הרכיבים יהיה ברמה גבוהה ותואמת מבחינת נתוני מהירות ותזמונים)? או בקצרה, מה ההבדל בביצועים בין 4 ל2 סטיקים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב...לפני שכולם עושים עליי עליהום אני לא מתכוון לחיבור כרטיס המסך !!!!!!! אני מתכוון לחיבורים המעצבנים שניראים כמו שליש מה PCI הלבן הכל כך שימושי בחברות הכרטיסים המקצועיים שחלקנו צריכים ויצרני הלוחות לא מספקים לנו. אולם מה קורה כאשר יש לנו 3 או ארבע הרחבות כאלה והלוחות החדשים באים עם אחד או במיקרה הטוב עם שניים.אבל את ה PCX הם שמים בכיף והוא ניראה לי כמו קוץ בתחת (סליחה על הביטוי ליאור\נמסיס).עוד לא ראיתי כרטיסים עליו ואם כן הם לא ממש פרקטיים ושווים את הכסף אז למה יצרניי הלוחות כל כך מאמצים אותו בחום??.ה PCI הקלאסי הלבן עדיין בשימוש אצל יצרני הכרטיסים הגדולים לשימושים יעודיים והם לא עברו ל PCX. חשבתי לשדרג לא מזמן לוח ואני מחזיק 3 כרטיסים והשוק לא ממש בא לקראת משתמ…
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי בעצם 4 שאלות: 1) מישהו יודע מדוע ההבדל בין 'אטלון 4X 640' לבין 'אטלון 4X 645' הוא 100 ש"ח? מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים? והאם זה שווה 100 ש"ח? האתר : http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html אומר דווקא שהציון של ה640 הוא גבוהה יותר. יחד עם זאת כבר הבנתי מקריאה פה שהתוצאות האלו הם אינדיקטיביות בלבד ווהמעבדים הללו הם בערך שווים. אז מה הקטע? 2) אוקיי, אז מי בעצם צריך מעבדים יותר חזקים כגון I5 760 או מקבילו (לפי אותה טבלת בנצ'מרקים) PHENOM II X4 970? לאיזה שימושים הם יהיו כדאים לקניה ועדיפים על האטלון 2 מרובע ליבות 640? 3) בכמה (ובמה) המעבדים הנ"ל בעצם חזקים יותר על האטלון? (מהבנצ'מרק נדמה שיש הבדל מורגש). 4) מה עם מחשב ביתי לשימושים כלליים (משרד, סרטי…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה? הוא נחשב טוב? אני לא רוצה משהו מדהים...ובחרתי אותו בגלל שיש לו חיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי וגם מקום למעבדים החדשים! אז מה אתם אומרים? הוא יעשה לי בעיות? ועוד שאלה הוא תומך בדיסק קשיח בחיבור ide או sata 2? תודה הלוח: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בצעד מעט תמוה ולא ממש צפוי החליטה אינטל להשיק רענון מוגבל למעבד ספינת הדגל שלה Core i9 9900K בשם Core i9 9900KS - למה יש לצפות? לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות חלקים מפרט על i3, ולא סגור על החפירה, ללכת על הדור הראשון על 1156, או לקנות,sandy bridge? או בכלל לחקות לivy bridge? יש עוד חנויות שמוכרות לוחות h55, אני צריך מחשב לשימושים כללים, כמו גלישה, מוזיקה, קצת סרטים, אבל לרוב פשוט לגלישה, כך שלא נראה שזה משהוא שישפיע עליי, על מה הייתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מפרטים, על מה אתם ממליצים? 1. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 0.13mk 533MHz FSB Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Motherboard (DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,LAN,USB 2.0) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 2. AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) GeiL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory כמו שאתם רואים, הראשון מבוסס אינטל והשני א.מ.ד. הראשון עולה 2360 ולעומת זאת השני עולה 2040 מה כדאי? כל הצעה חדשה תתקבל בברכה.
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי חברים נפל לידי מעבד intel xeon e5-1620 https://ark.intel.com/products/64621/Intel-Xeon-Processor-E5-1620-10M-Cache-3_60-GHz-0_0-GTs-Intel-QPI אני לא מוצא במקומות המוכרים לוח מתאים ... אני יודע שזה מעבד ישן ... אבל לפי הנתונים שלו הוא יכול להיות נחמד למחשב עבודה כללית ואפילו יותר ... הוא הגיע עם 12 GB זיכרון DDR3 (ביחידות של 2) המלצות ללוח ??
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לדעת מה הבדל ביניהם ?
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח של חברת DFI דגם CA64-TC בפועל הוא כן תומך {אני משתמש במעבד הזה עכשיו} אבל לפי הנתונים שלו הוא לא תומך? איך זה יכול להיות? נ.ב איך אני מפעיל את הSMART {של HD} בביוס? {כאלו איפה?} בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2564 הם יצאו ברבעון האחרון.
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתכנן ליקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל שמעתי שבספטמבר עומד לצאת לוח הX38 של ABIT 38X QUAD GT. רציתי לדעת האם כדאי לחכות ללוח ה38X שיתמוך בPCIE 2 ובDDR2 ובחריצים מלאים של 16X, או שכדאי ליקנות עכשיו לוח עם PCIE 1, DDR2 וחריצים של 4X,16X? אמרו שהלוח של הX38 יעלה 1000 ש"ח. האם שווה לחכות עד ספטמבר? בתודה אור. [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 09:12:42 מישהו?
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את לוח האם החדש שלי : GA-8IP775G של חברת Gigabyte. הלוח מגיע עם שקע של 24 פינים לספק הכוח - אבל רשום בדריך למשתמש שניתן להתשמש גם בספק כוח רגיל (20 פינים). כאשר אני מחבר את הלוח לספק ומפעיל את המחשב - רק המאווררים עובדים , אני לא מושע אף צליל ולא רואה כלום על המסך. איפה לדעתכם הבעיה? האם הלוח הזה אכן תומך גם בספקי כוח של 20 פין או שעלי לקנות ספק כוח חדש של 24 פינים? להלן ציטוט ממה שכתוב במדריך למשתמש: Please remove the sticker on the motherboard before plugging in while the ATX power supplier in 24 pins, otherwise please do not remove it מה שאני מבין מזה שאכן ניתן להשתמש גם בספקים של 20 פינים. מי יכול לעזור? תודה מראש, רם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה חברים לוח האם שלי בסוקט 939 עם מעבד AMD 3200 אטלון עכשיו אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה הבחור שמימנו אני קונה את כל מוצרי המיחשוב כבר שנים .טוען שאין מצב לשים בלוח אם הזה כאילו בתושבת 939 מעבד כפול ליבה ומה שלא ברור לי זה איך בפנדה כן נימכרים מעבדי AMD כפולי ליבה בתושבת 939 מי פה טועה ? לא הייתי רוצה להזמין מוצר ב1600 שקל ולגלות שבאמת הוא לא יכול לשבת על הלוח שלי אגב הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUX זה הקישור למעבד בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1702&products_id=10487 בברכה יוסי ולנמסיס חוץ מהערה לגבי הכותרת שלא הייתה כל כך גרועה אתה יכול לתת לי תשובה ? אם לא אז ממש מיותרת התגובה שלך נכון אני לא מגיב פה הרבה אבל הכל זאת הזילזול…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהצגתי בנושאים הקודמים קיבלתי מחשב די יישן... ויש לו כרטיסי זיכרון במהירות של 100mhz... רציתי לדעת עד לאיזה כמות זיכרון אפשר להיות בכל כרטיס? בדקתי בגוגל וראיתי שיש רק 128mb...תודה :]
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-