עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gilboag,

עדיין לא הצלחתי למצוא את הלוח (P67) שהכי מתאים וזול לגיימרים שרוצים גם יכולות OC טובות גם תמיכה ב USB3 + SATA3 אבל לא חשוב עם יש או אין תמיכה בSLI/ קרוספייר... למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by XPhish,

אני רוצה לקנות עוד 2 סלוטים של RDRAM ואני לא ממש מבין בחברות של זיכרונות וכאלה. אני רוצה לקנות או 2 של 64 מגה או 2 של 128 מגה, 800mhz ראיתי 2 הצעות תגידו לי אם הם טובות: Kingstone Rdram Ecc 128Mb 800Mhz - 376 nis ו SAMSUNG RDRAM 128MB-800MHZ - 331nis האם זה מחיר טוב ואיזה חברה עדיפה, אם יש לכם עוד הצעות או הערות תגיבו תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by expi,

תודה לכם מראש...

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by benyben,

שלום. אני מנסה לגלות איזה SOCKET יש למעבד שלי, מכיוון שאני רוצה לרכוש גוף קירור (שמתאים ל sockets מסוימים ולא לאחרים). כיצד מבררים? הפעלתי את CPU-Z', ואני מצרץ תמונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by soldier,

איזה SOUND BLASTER עדיף להפעיל :Realtek® ALC889 שעל הלוח אם או AMD ATI HDMI Audio שעל הכרטיס מסך 5870HD

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. שלום אנו קונים מחשב להורים שגם הנכדים ישחקו בו: לגבי לוח אם הציעו לי את אחת משתי האפשרויות: Gigabyte GA-8IPE775G i865PE, LGA775, DDR400, GigLAN, SATA, AGP8X, ATX Gigabyte GA-8I915G-MF i915G, S775, PCI-Ex16, Firewire, VGA, GigLAN, mATX אחד מבוסס ציפסט 865 והשני 915 לאחד שני סלוטים של PCI ולשני חמישה. זה חשוב כי אני מוסיף כרטיס מסך בכל מקרה. המחיר זההז לשניהם (2$ הפרש) מה אתם אומרים? מה כדאי? תודה, יהודה http://www.techbuy.com.au/product.asp?prodId=44593&catId=MOTHERBOARD&parentId=MOTHERBOARD_INTEL_S775 http://www.techbuy.com.au/products/43295/MOTHERBOARD_INTEL_S775/Gigabyte/GA-8I915GMF/GA-8I915G-MF_i915G_S775_PCI-Ex16_Firewire_VGA_GigLAN_mATX.asp http://www.intel.…

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  8. הרי יש מעבדים בעלי 32 ביט ומעבדים בעלי 64 ביט. אז לאיזה אפיק העברת נתונים הזה במעבדי ה- AMD 64 יש יכולת להעביר 64 ביט ? או שזה מהירות החישוב של המעבד או כמה ביטים הוא מסוגל לעבד בזמן נתון ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. אם יש לכם תושבה אשמח לדעת על הדרך ( בממוצע למשחקים עיבוד פוטושופ הכלץץ) איפה יש אתר בנצ'מרק אמין? הבנתי כאן שיש הרבה אתרים לא אמינים ואני רוצה להשוות בין המעבדים הבנתי שהאתר הבא לא אמין: https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-3600X-vs-Intel-Core-i5-10600/4041vs4069

10. קניתי סטיק של ראם איזה בדיקות להריץ עליו כדי לראות שהוא באמת פועל כשורה ולא קיבלתי מוצר פגום חס וחלילה ? אני מכיר memtest86 , יש עוד משהו אחר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by wArezm0n,

שלום, יש ברשותי לוח DFI nF4 LP UT Ultra-D + זיכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2 ורציתי לדעת איזה ביוס יתן הכי הרבה ביצועים לזיכרון שלי וגם לא ייצור בעיות אחרות , לדוגמא:בעיה עם הכרטיס רשת שלא יכל להתחבר לרשת,בעיית יציבות ודברים כאלה בקיצור אני מחפש את הביוס שהכי טוב בשבילי ובלי תקלות. תודה

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by alexta-z,

שלום חברה , אחרי היעדרות של חודשיים (ניתקו לי את האינטרנט ) חזרתי וכעת אני כותב את ההודעה מחדר מחשבים בבית ספר (עוד אין לי אינטרנט) . טוב אז השאלה שלי היא כזאת : קיבלתי את הלוח אם שהזמנתי ABIT NF7-SL ועל ה PCB של הלוח רשום ABIT NF7 ועל המדבקה שמודבקת על ה SERIAL ATA CONTROLER רשום ABIT NF7-S , אני בטוח שהלוח הוא לא NF7 כי ללוח שלי יש SERIAL ATA ! אז השאלה שלי היא איזה לוח זה ואיזה ביוס צריך בישבילו ? מקווה שתוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר ?! :'(

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  14. יש לי מעבד VENICE 3500 שנקנה לפני 4 חודשים וראיתי שעכשיו הוציאו דגם חדש שלו אם איזה בקר זכרון משופר.. אבל מה בדיוק השתפר בו... למשל ב ווינצ'סטר\קלוהמר היה בקר שברגע שמחברים יותר מ 2 סטיקים של זכרון (3 או 4) אז מהירות הזכרון היתה יורדת מ 400MHZ ל 333MHZ - ושהוציאו את הוניס זה אחד הדברים העיקרים שתוקנו בו (כמובן גם היה מעבר ל 90NM) אז מה הקטע עכשיו מסתבר שעדיין הבקר זכרון דפוק??? מישהו יודע אולי בדיוק מה קורה פה.. האם שווה לנסות להחליף את המעבד ב CDLOG שם הוא נקנה...

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  15. Started by dror1723,

ברשותי 2 זכרונות של 256MB*2 400MHZ ורכשתי אתמול סלוט נוסף של 512 של קינגסטון, ושאלתי את המוכר אם זה יעבוד 3 סלוטים והוא אמר שכן. הגעתי לבית אני מנסה שעה להתקין את הזכרונות ולא מצליח, אז החלטתי לחפש את הספר של הלוח בבדיקה מול הספר אני מגלה שהלוח לא תומך ב 3 סלוטים של זכרונות........ איזה בעסה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות בעולם עכשיו אין לי בררה אלה לקנות עוד סלוט של 512 או להישאר עם 768MB שזה די מציק לעין תודו..... דרך אגב הלוח הוא GIGABYTE GA-K8NSC-939

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  16. הגיע בשעה טובה המחשב החדש עם הלוח Gigabyte P35-DS3 קניתי אותו בנעה מחשבים ונתתי להם להרכיב אותו יש לי רק דילמה אחת לגבי ההתקלה שלהם, לאיזה בקר SATA עדיף לחבר את ההרדיסק והצורב? על הלוח יש 4 פורטים שנשלטים ע"י ה-ICH9 ועוד 2 פורטים שנשלטים ע"י ציפ של Gigabyte.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. איזה גירסא של ווינדוס XP להתקין על מחשב עם מעבד DUAL CORE לניצול מירבי ? יש לי מחשב עם מעבד פנטיום D. רציתי לדעת איזה גירסא של מערכת להתקין עליו שהמעבד והמאפיינים שלו ינוצלו במירביות שלו מבחינת המעבד כפול ליבה.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  18. איזה גירסה של raspberry pi כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  19. שמעתי שהיו הרבה בעיות ב 2.41 ואז יצא 2.42 ו זה לא פטר אותם אני לא יודע מה ניסגר בסוף אתם יכולים לעזור לי להחילט מה להתקין תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. איזה דגם של לוח ב700 שקל הכי טוב לקנורו? תודה

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב עם 3880X2 אבל אני רוצה לפתוח אותו ולראות שבאמת כל החלקים תואמים להזמנה . לגבי המעבד , אני מזמין BOX ואני לא יודע איך אני יכול לוודא שבאמת הקירור שלו הוא מקורי של AMD ולא איזה ג'נרי שאולי מכניסים לי בחנות עם TRAY . מישהו אולי יודע ? אולי בכלל צריכה להיות מדבקה של AMD על הקירור (כמו באינטל אם אני לא טועה) ואז זה חוסך את השאלה . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא רוצה להשקיע בכרטיס מסך, אני רוצה לשחק במשחקים ממוצעים פלוס מינוס. איזה מבין המעבדים ודור המעבדים של אינטל נותן ביצועי גרפיקה מובנת בצורה הכי טובה? לא משנה לי אם המעבד יהיה I3 I5 או I7

23. דווקא עכשיו בגלל שאינטל שולטים בגלל הבאס 533 והזכרונות המהירים, AMD צריכים עם המעבד לT-BRED לעבוד לבאס 400MHz ואז יהיו גם מכפלות קטנות יותר.... הרבה יותר. הרי כבר יש בשוק מיליון זכרונות DDR 400MHZ PC3200.... אז למה לחכות..... זה כל כך ברור שעכשיו עד שHAMMER יצא אז תמיד AMD יהיו בפיגור אחרי INTEL.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. איזה דרייבר יתן לי את הביצועים הכי טובים דרך אגב יש דרייבר של גיגהביט ויש של nvidia אף פעם לא הבנתי את ההבדל

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים