עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, האם יכול להיות מצב,שלא יהיה אפשרי,שבהפעלת המחשב - תופיע בהתחלה:תצוגה של הרצת ספירת כמות הזיכרון,אשר מצוי/מורכב במחשב - במה זה תלוי? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  2. Started by Art Tatum,

איפה הגבול בעומסי תעבורה ? בואו ניצור דוגמא מסוימת וננסה לענות עליה. 2 כונני SSD פלוס 4 הרדיסקים + 2 כוננים חיצוניים + שני DOK + שני כרטיסי רשת Gbit. נניח שכולם עובדים קרוב למקסימום יכולת התעבורה שלהם. האם יש נקודת חנק בשימוש בהרבה התקנים/כוננים בבת אחת ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה לאור כמה בעיות שהתגלו במחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502998.0) התברר כי הלוח אם שלי עשה את שלו. המפרט: לוח אם MSI P965-NEO F (הלוח כאמור מת, אני מחפש משהו מקביל אליו) מעבד E6600 זיכרון 1GB DDR2 667MHz ספק 420W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250G 16MB SATA2 כ.מסך - GeForce 7600GS PCI-E אשמח לקבל הצעות ללוחות המתאימים למפרט זה, ודומים ללוח המקורי שלי (עם כ.קול+רשת מובנה כמובן), וסדר גודל של המחיר. מכירה של הלוח המקורי שלי, לא ממש מצאתי... תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  4. שלום כרגע אני עובד על המערכת הבאה: Intel core 2 duo E6550 @ 2.33GHz 2.0GB DDR2 RAm 667MHz MSI ms-7267 אני עובד הרבה עם VM שמריץ לינוקס מתוך ווינדוס 7, וכן עם אמולטור של אנדרואיד שמתברר כחיה כבדה בעצמו. כרגע גם ה-VM וגם האמולטור בקושי סוחבים, וממש לא נוח לעבוד כך. מעבר לזה אני רק גולש באינטרנט. מבירור קצר עולה שלוח האם תומך בעד 4 ג'יגה זיכרון, ז"א אני צריך לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה, עניין של 300 ש"ח. האם התוספת הזאת מצדיקה את עצמה לסטודנט קצר בכסף? האם אראה שיפור משמעותי בביצועים? ואם לא מה האלטרנטיבה, אם קיימת אחת? תודה!

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  5. כשביקשתי המלצות למפרט הסבירו לי בפורום שאני לא צריך את המעבד 2600 לשימושים שלי. ורציתי לדעת למי ולאיזה צורת עבודה ואו תוכנות כדאי המעבד i5 2500 ולמי i72600 ובמקום לשאול אותי למה אני צריך את זה הייתי מאד מעריך תשובה שתסביר מתי מתאים איזה מעבד עם דוגמא. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by dbigalex,

היי, זה ממש LONG SHOT אבל שווה לנסות. הלך הלוח ולא בא לי לחדש את כל המחשב. האם למישהו יש את הלוח הזה ולא צריך אותו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by CrossFireX,

אני מרכיב מפרט, והרכבתי אחד ממש טוב, אבל נאלצתי להתפשר על הלוח הזה, במקום ה - Gigabyte ZX68-UD4 שרציתי בהתחלה (עולה 400 ש"ח יותר) בעיקר חשוב לי פוטנציאל OC, איך הוא ב - OC?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. לדוגמא על לוח האם : ASRock - Z68-Extreme4 כתוב : Max. shared memory 1759MB השאלה שלי על חשבון איזה זיכרון זה .

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  10. האם בלוחות Z68 עם 4 חריצים לזיכרון אפשר להשתמש בסים אחד בלבד ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שאלה, יש לוחות אם חדשים שתומכים ב-SLI? כי חבר אמר לי שלוחות אם שתומכים ב-SLI הכי חדישים, הןם מלפני 3 שנים... תודה!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  12. מה זה אומר ? אם לאותו יצרן יש זיכרון עם אותם נתונים בלי האפיון המיוחד הזה מה אמור להיות ההבדל ? לדוגמא : G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBXL Average Rating Intel XMP certified, designed for Intel P67 & Z68

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. שלום. אני ממשיך לנסות וללמוד יותר על כל ה"עניין" הזה.... CPU-Z מראה מכפלה של x4, והמהירות של המעבד יורדת ל 2 גיגה הרץ, כאשר אין פעולות רצות (idle). כאשר דבר מה דורש חישובים [אני מניח], המכפלה עולה ל 16, והתדר מגיע לתדר ה"מקורי" - 3.2Ghz [Phenom II X4 840] שיחקתי קצת ב BIOS, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם שם זה ש Cool n Quite היה על Enabled. העברתי ל DISABLE מאז, המכפלה נשארת קבוע על 16, והמהירות על 3.2, גם בעת שהמחשב לא עושה דבר מסוים [idle] האם זאת מהותה של הטכנולוגיה הזאת - ה Cool N Quite??? או שאולי אני מפספס פה משהו? ובואופן כללי - האם להשאיר אותה פעילה או לא? תודה!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום. איזה מבין הלוחות הללו מומלץ יותר? אני יודע שזאת שאלה קצת "באוויר", אבל אני אשאיר אותה ככה, כי אין לי כל כך מה להוסיף. האם אחד מהלוחות הללו עדיף? [לא צפויה דרישה ל SLI] תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by iyehuda,

ללא בעיה ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by EagleX,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד מסויים (Dell Vostro 3450) ואני מתלבט בין שני המעבדים האלה. Core i5 2410 ו Core i7 2620, שתי האפשרויות למחשב הזה. ההבדל מתבטא במחיר - 1000 שקל שיאפשרו לי לשדרג את הזכרון ואת הסוללה. האם ההבדל בביצועים הוא כה משמעותי? משחקים לא הכי כבדים, עריכת תמונות בלייטרום, גלישה וסרטי HD (בעיקר..) אשמח לתשובה, תודה..

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. שלום. מערכות זהות. האחת בעלת ה i7 950 שהינו 3.2-3.4 השנייה Phenom II X4 840 3.2GHz [לפי מה שאני מבין, למעבד זה אין L3 cache, תהא המשמעות אשר תהא] FPS עם ה 960: 60 FPS עם AMD: 35-50 המשחק לא מסתמך על מהירות השעון לבדה? מה פשר פערי הביצועים? תודה

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. לפי מה שראיתי מבחינת נתונים המעבד i7-2600 נראה כי הוא פחות חזק מ -990X ואם אינני טועה ה990X איננו מסדרת המעבדים החדשה מהו המעבד החזק ביותר כיום למשתמש הביתי שאין לו בעיית תקציב והאם באמת אני צודק כפי שרשמתי למעלה אשמח לתגובות

19. Started by hz707,

ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. האם הלוח אם ישפיע בצורה רצינית על הFPS במשחקים? זאת אומרת שנגיד שיש לי שתי מחשבים, הם זהים לגמריי אבל באחד הלוח אם הוא P67A-UD3-B3 ובשני P67A-UD4-B3, יהיה הבדל גדול בביצועים בגיימינג בין שתי המחשבים?

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אני חושב להחליף את המסך הטוב U2311 (שעדיין לא נקנה) במסך המפתה U2410. כיצד הדבר אמור להשפיע על בחירת רכיבים?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין המעבדים האלה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2521 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=927 השימושים שלי הם משחקים כבדים(פה ושם), סרטים(רובם בHD), מעט קידודים, אינטרנט, מוזיקה, אופיס. אשמח גם שתביאו לי באנצ'ים המוכיחים את דעתכם.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. לא בדיוק הנושא הרגיל, נכון? בדרך כלל מדברים על overvolting. המטרה: שרת בייתי. ירוץ headless, אז הדרישות מ"כרטיס המסך" מינימליות - שיאפשר למחשב לאתחל. ה- IGP שמשולב ב- i3 אידאלי לזה. ירוץ 24/7 במקום עם תחלופת אוויר מוגבלת, אז מומלץ שיהיה קר ככל האפשר. ה- i3-2100 די קריר וחסכוני גם ככה, אבל אפשר להוריד מתחים ותדרים ולחסוך הרבה יותר. נכון, הביצועים ירדו, אבל גם ככה ה- 2100 חזק בהרבה מהמינימום שאני צריך. השאלה היא איזה לוח אם מומלץ ואיזה זכרונות. הדרישות: לוח mATX עם לפחות שישה חיבורי SATA, השאר לא רלוונטי. לא אכפת לי אם זה SATA2 או SATA3, לא אכפת לי כמה חיבור יUSB יש והאם הם USB2 או USB3, לא אכפת לי כמה חריצי זיכרון יש או כמה חריצי PCI יש. מחיר? כולם בערך באתו אזור, נגיד 500…

24. שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה: מה עדיף שתי סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד או סטיק אחד של 4 ג'יגה. ההבדל במחיר הוא שלושה שקלים בלבד אז ככה שהמחיר פה לא חשוב. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2897 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 נ.ב: איזה חברה טובה יותר לזיכרונות Elixir או Crucial?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bin,

קיבלתי היום מחשב חדש אבל הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך לא מצליח להתקין דרייברים ... לפי דעתי הלוח לא תומך בכרטיס מסך שיש לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים