מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה אני מעוניין בלוח אם יחסית זול אבל שיתמוך בדברים הבאים: 16 GB או יותר SATA 3 וב USB 3 כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה. ושאין לו כרטיס מסך מובנה. מצאתי את הלוח אם הזה GA-PA65-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp הוא תומך בכל הדברים הללו ונראה לי שהוא יחסית זול (הוא עולה 420 ואני מחפש משהו בין 350-550) השאלה אם יש משהו שעונה לדרישות שלי ויותר טוב? או שיש בעיה כולשהי איתו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לציין שלא משנה באיזה לוח אבחר אני משתמש בכרטיס מסך חיצוני שיותר טוב מ ה IGP של אינטל במעבד 2600K שיש לי. 1. יש את הלוח DP67BG שהוא לוח מעולה לפי כל האתרים מכיל גופי קירור טובים 'מעגלי מתח יציבים ופיצ'רים כמו תצוגת LCD לתקלות ועוד 2. לוח DZ68DB צ'יפסט חדש ודווקא יוצא לי שהוא יותר זול ב 150 ש"ח אבל הוא ממש פשוט במראה אין גופי קירור בלוח עצמו ואני לא מוצא ביקורות עליו. מה שידוע לי שZ68 מכיל אפשרות לעבוד בו זמנית עם שני כרטיסי מסך ללא כיבוי והדלקה של מחשב האם זה נכון?(הכוונה האם אני יכול לעבוד עם כרטיס מסך מובנה ואם אני מריץ משחק לשנות בתוך חלונות לכרטיס החיצוני?) מבחינת ביצועים במשחקים הבנתי ששתי הצ'יפסטים זהים, זה נכון? אודה לעזרתכם בסוגיה.
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
2 שאלות לפני רכישה: 1. רשום באתר של היצרן שהוא תומך בזיכרון DDR2 במהירות של 800/667 האים הוא יתמוך גם בתדר נמוך יותר? 2. רשום שהוא תומך במערכת אקס פי ו ויסטה אבל באתר של היצרן יש דריברים גם לווינדוס 7 שזה סטירה, האים לא יהיה שום בעיה בהתקנת ווינדוס 7? עריכה: בנוגע לשאלה הראשונה לא משנה כי אין DDR2 בתדר נמוך מ667, אים אפשר להיתיחס לשאלה השניה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אם בתקציב של 500-700, עבור המעבד של Intel Core i7 2600, שימו לב הרגיל בלי ה-K. לוח אם מעודף אצלי הוא מחברת Gigabyte, תודה לכל העוזרים. את המחשב עדיין לא קניתי, אבל אני סגור על כך שאני רוצה לקנות מעבד מסדרת ה-I7, מבחינת זיכרון אני חושב שאני יקח Dual של 2GB או של 4G כל אחד. לא מתוכנן OC למעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי כשכותבים על יציאות USB בלוח אם: "6 ports at mid-board, 6 ports at the back panel" OR "Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 on back panel, 6 via the USB brackets connected to the internal USB headers)" איפה זה בדיוק הMID-BOARD הזה / internal USB headers? האם זה משהו נגיש?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין למה צריך לוח אם טוב. אולי הסיבה החשובה ביותר זה סוקט למעבד אבל כשקונים מעבד אז רואים את הסוקט שלו לפי זה מתאימים לוח אם שיתאים את הסוקט. חשבתי על זה ומצאתי אולי סיבות לא חשובות שהם שדרוג עתידי וחיבורים חדישים (SATA 3 , USB 3) . לשדרוג עתידי לא כדי לקנות לוח אם מתקדם בגלל שמתי שאני יבחר לשדרג אז המחיר שלו ירד. ולחיבורים חדישים לא צריך להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה לא ממש חשוב. הנה דוגמא: סוקט 1155 Asus Maximus IV Extreme P67 B3 CHIPSET Socket 1155 : זה לוח אם עם תושבת למעבד 1155 שהיא יכולה להיות טובה להמון מעבדים חדישים וטובים כמו I7 2600K וכמו I5 2500K . המחיר של הלוח אם הזה הוא בערך 1800 ש"ח, כמובן שיכול להיות טיפה יותר וטיפה פחות תלוי בחנות אבל …
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב עם מעבד Q6600 ולוח אם מבוסס צי'פ P35. אני עובד במקביל עם הרבה יישומים פתוחים, העתקות של דיסקים קשיחים וניגון סרטי HD (לעיתים כל זה במקביל) . במצב הנוכחי המחשב מקרטע ולא עומד בעומס, אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד. האם צריך להחליף עוד רכיב או שזה מספיק ? אני יותר בכיוון של מעבד אינטל i5 או i7 , ולוח אם תואם של גיגבייט (או חברה אחרת אם מישהו ימליץ). התקציב למעבד ולוח אם הינו כ 2000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט) . אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שם לב שהביצועים של המחשב ממש גרועים יחסית לאחד עם 6950@oc עד כמה אתם חושבים שהמעבד Q6600@3Ghz מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך\ בכללי במשחקים אני מקבל קצת פחות מ 30 FPS במשחק TDU2 (על ההגדרות הכי גבוהות 1080p וכל הפילטרים) ב Crysis2 DX11+Texture Pack 1080p ultra משבו בסביבות 10-15 fps Crysis2 DX9 הגדרות הכי נמוכות ללא פילטרים 1080p משהו בסביבות ה 70-80 ב MP (בסינגל אני מקבל בסביבות ה 100)
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אלו זכרונות ומעבד אתם ממליצים לי לקנות ? אני צריך זכרונות של 4gb. כדי לי לשפר למעבד i3 ? אני צריך מחשב למשחקים בעיקר מפרט נוכחי: מעבד: core 2 duo e6600 זכרונות: לא זוכר דגם ספציפי אבל יש לי 1.5 gb בסה"כ כרטיס מסך: ati 5770 מבחינת תקציב עדיף כמה שיותר נמוך אבל לא זבל.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3 שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כן, לפעמים אני גם נהנה להבין את התאוריה של הדברים, ולכן אני רוצה להעלות את השאלה הבאה: אני משתמש במעבד שרץ באופן קבוע על מהירות 3.6GHz. [מדובר במעבד של AMD, כאשר אפשרות ה Cool n Quite מבוטלת לצורך העניין] במהירות זאת, כאשר לא מתבצעת שום פעולה במחשב [idle], הטמפרטורה עומדת על 16 מעלות. בעת הרצת מבחן מאמץ - הטמפרטורה עולה ל 30 מעלות. השאלה שלי היא - מדוע?! כן, כמובן שזה נראה כמעט טבעי. יותר "עומס" על המעבד, מביא לטמפרטורות יותר גבוהות. אבל זה בכלל לא ברור. הרי גם כאשר הוא "נח" מהירותו היא 3.6, וגם כאשר הוא "מתאמץ" מהירותו זהה. מכיוון שמדובר ברכיבי פיזי, הרי שעל פניו נראה שכמות החשמל שעוברות מנקודה א' לנקודה ב', היא זהה [שהרי ה Voltage לא משתנה בין מנוחה…
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום. מערכות זהות. האחת בעלת ה i7 950 שהינו 3.2-3.4 השנייה Phenom II X4 840 3.2GHz [לפי מה שאני מבין, למעבד זה אין L3 cache, תהא המשמעות אשר תהא] FPS עם ה 960: 60 FPS עם AMD: 35-50 המשחק לא מסתמך על מהירות השעון לבדה? מה פשר פערי הביצועים? תודה
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2GB זיכרון מה שיש במפרט בצד והבנתי לפי המשחקים האחרונים ששיחקתי בהם שכדאי להוסיף עוד זיכרון. קודם כל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוסיף עוד זיכרון בלוח האם שלי. איך אני יכול לדעת אם הזיכרון שיש לי עכשיו תופס סלוט אחד או שניים? אם יש אפשרות להוסיף זיכרון אז כמה זיכרון כדאי להוסיף למשחקים כבדים ואיזה זיכרון כדאי מKSP בחיפה. תודה.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדרייברים במחשב שלי אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט השאלה איך אני עושה את זה פשוט להתקין את הכל על הדרייברים הקיימים? והאם כדאי לי גם לעדכן את הביוס(אני מוכן לקחת את הסיכון)?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את הלוח הנ"ל למחשב HTPC שאני בונה לשם הרצת סרטי FULL HD בתלת מימד. כידוע, תלת מימד מלא, מועבר אך ורק בחיבור HDMI 1.4 החדש יחסית לעומת חיבור HDMI 1.3 שלא תומך בזה. עכשיו, לא מצאתי בשום מקום האם הלוח אם הנ"ל תומך בHDMI1.4, האם מישהו פה יכול להגיד לי מה שלא הצלחתי למצוא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבי לאונובו ואני לא מצליח לעשות עליהם גוסט הוא רושם לי לא זוכר בדיוק משהו עם overflow helth
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אמממ..... כן, ממש כמו הכותרת.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-EP43-DS3l אני מעוניין לקנות זיכרון ראם: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 האם יתאים? בנוסף אני מעוניין לקנות לו דיסק קשיח: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX ואין לי מושג אם הלוח אם שלי תומך בSATA3.. אשמח לעזרתכם אנשים יקרים, המשך ערב נעים! חיים.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אני מגדיר את התזמונים בביוס של הזככרונות gskill cl7 12800 1.5 V standtart 1600 ?MHZ הלוח מגדיר את הזכרונות על אוטומאטי הם מקבלים את המתח הנכון וגם עדכנתי את הגרסא של הביוס מול האתר ובדקתי שזה תואם וגם תואם מול הלוח ותואם מול המעבד
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך המאורר סטוק שמגיע עם המעבד intel i3 2100 box ? מבחינת שקט בעיקר. אני לא רוצה הצעות לקירורים אחרים, רק שואל על הקירור סטוק. תודה ויום טוב !
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-