עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lipact,

אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  2. ששמתי את הכרטיס בחריץ התחתון לא קיבלתי BOOT, אבל ב SLI-DR אני יודע שזה אפשרי (גם עם כרטיס ATI). רב תודות (:

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by source,

שלום לכולם! לפני כ-3 שבועות קניתי מחשב חדש לוח של גיגה בייט GA-8IK1100S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 מעבד אינטל 3.0 גיגה הרץ וזכרונות של קינגסטון 256 *2 400 כוון שהלוח תומך והמעבד ב-ht עכשיו העניין הוא שהמחשב ממש לא טס כמו שחשבתי ואפילו קצת איטי למפרט!!!!! לפני המחשב הזה היה לי פ3 800 עם 512 ומהירות התגובה של הישן היתה כמעט באותה מהירות חשבתי אולי הבעיה היא בזכרונות שאולי לא מתאימים????? עזרה בבקשה אלעד!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. השחקנית הטאיוואנית מחזקת את ההיצע שלה בקטגוריה הניידת הצומחת עם מתחרה משמעותי ל-Razer Blade זו משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא את מחשבי הניידים של Gigabyte בשוק הישראלי, למרות הפופולריות הבלתי מבוטלת שלה בתחומי החומרה האחרים שבהם נוכחותה וותיקה יותר – ונייד ה-Aero 14 החדש שאותו היא הציגה לאחרונה נותן לנו סיבה נוספת וטובה מאוד לקוות שהמצב הזה ישתנה בהקדם. הדגם החדש של היצרנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' וברזולוציה סבירה של 2,560×1,440 פיקסלים, שבבים H מרובעי ליבות מדור ה-Skylake, כרטיס גראפי מדגם GeFroce GTX 965M או מדגם GeForce GTX 970M, זכרון DDR4 בנפח של עד 32GB ושני חיבורי M.2 עבור מגוון מערכי אחסון זריזים – כל אלו בתוספת סוללה נדיבה בהחלט של 94 וואט-שעה, שאמורה…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. סלוט ה PCI שבלוחות כבר קיים המון זמן וכרטיסים רבים כבר מותאמים ל USB (ויש אפילו כרטיסים על PCI-E X1 ) נניח שיש אדם שמראש אין ברשותו כרגע כרטיס PCI והוא מעוניין לקנות מחשב חדש או לוח האם היום כשקונים מחשב חדש או שידרוג שילוש (לוח+מעבד+זיכרון) אפשר כבר להתעלם מסלוט זה? זה יכול להוזיל את עלות הלוח ולא חסרים תחליפים נוחים-כרטיסים בחיבור USB האם היום צריך אדם לחשוב על אופק שידרוג לעוד שנתיים ולקנות לוח עם סלוט PCI שעולה יותר על מנת שאולי הוא יצטרך בעוד שנתיים לקנות כרטיס PCI ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי לוח אם 1.17vrxp ואני רוצה לבטל תכרטיס קשת שמובנה בתוכו ו

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by dashayan,

איזה לוח אם לקונרו Core 2 Duo E6400 אתם ממליצים? יש לי התלבטות קשה בין ארבעת הדגמים GIGABYTE GA-965P-DS3 Intel 965 = 980 IS GIGABYTE GA-965P-DS4 Intel 965 = 1.110 IS GIGABYTE GA-965-PDQ6 Intel 965 = 1.360 IS Asus P5W DH Deluxe Intel 975X = 1.630 IS * לא צריך OC * שיממש את כל היתרונות של המעבד, זכרונות ושאר החומרה * עלות/תועלת

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ולכן מעלים את המהירות של פנרין בהשקה? http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8656 לפי urib רק התוספת לFSB תתן עוד 20% מעבר למה שפורסם עד עכשיו על פנרין.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. רוצה ליקנות מחשב חדש מבוסס על ה 4200 כפול הליבה - תושבת AM2 כמובן קראתי היכן שהוא : 1. שהמעבדים האלו מיתחממים הרבה יותר מאינטל 2. שיש להם עדיין הרבה בעיות תאימות...מכל מיני סוגים אני ממש לא מבין בזה = ורציתי תשובה מיכאלו שיודעים / עבדו / עובדים עם AMD האם יש איתם בעיות??? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  10. במערכת נתונה למשל פנטיום 4 2GHZ או AMD2000+?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  11. דור המעבדים השולחניים המיועד להגיע אל השוק בשנה הבאה נקרא על שמו של עוד אמן רנסאנס מפורסם - וכולל כמה וכמה מאפיינים שאמורים לגרום לכולם להתרגשלכתבה

12. Started by QttP,

תכננתי ללכת על איזה P5K של ASUS על P35 עם WiFi מובנה (פיצ'ר שגם ככה בטוח אשתמש בו, אז למה לא לקנות אותו משולב בלוח?) אבל ה-P5Q על P45 יוצאים עוד שנייה, אז למה לא לחכות להם? ומה ASUS עושים? כמובן, מורידים את ה-WiFi מכל לוחות ה-mainstream ומשאירים אותו רק בגרסת ה-DDR3 היקרה והמיותרת שלהם. http://event.asus.com/mb/p5q/ גועליים, יימח שמם.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. אנו קרבים להשקת דור רענן של מעבדים לתושבת LGA1700 של אינטל אשר יחליף את Alder Lake - וכמה מבחני ביצועים מהימים האחרונים מציגים פוטנציאל לשיפור ביצועים נאה במסגרת המהלךלכתבה

14. Started by Joe Blow,

מישהו אולי מכיר אתר עם מדריך לאופטימיזציה של BIOS של Asus A7V133 או של לוחות מבוססי KT133A באופן כללי ושמסביר את המשמעות של הפרמטרים השונים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by robitusinm,

שלום לכם. ברצוני לשאול,האם זה נכון,שלבצע אופטימיזצייה לזיכרון דרך קבע,זה אינו בריא לזיכרון,זה שוחק ומקצר את חיי הזיכרון,המותקן פיזית במחשב ??? אצלי יש : שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 1GB וגם שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 0.5 GB . וינדוס 8.1 32 ביט ותוכנת Memory Improove Master בנק 1 +בנק 3 = 1GB בנק 2 +בנק 4 = 0.5GB תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iakovl,

חשבתי לשדרג את ה3000+ 939 שלי הפתרון היחיד שנראה אפשרי וזמין הוא ה165 דעות בנושא השדרוג הזה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SEangel,

האם עלולה להיות בעיה בחיבור של מעבד אופטרון על הלוח הזה: http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=285 או על זה: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by pazer005,

אני חייב כבר לדעת, מה ההבדל בין מעבד אופטרון למעבד X2 רגיל? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי התבלבלתי, בהתחלה רשמתי D...

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. יהיו שלושה סדרות של אופטרונים: 8000,1000,2000. 8000 ו 2000 יהיו לסקוט F ו 1000 יחליף את 100 לסקוט AM2 שישה מעבדי אופטרונים לסוקט F x210, x212, x214, x216, x218, x220 1.8, 2.0 , 2.2, 2.4, 2.6 2.8 GHZ. ולא ידוע עדיין פרטים על הסדרה הזאת אבל כתוב ש Opteron Model 1220 SE כנראה יהיה ספינת הדגל ל AM2 (אם אני לא טועה) לעוד פרטים על האופטרונים: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2971

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  20. Started by 11GnR,

היי בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא): מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר). ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו. מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by sam1441,

אני מנסה להרכיב מחשב, והולך קצת לאיבוד בחיבור החוטים הקטנים לפינים בלוח. אני חושש לגרום לקצר לפני שאדליק, אז אשמח להסברים 1. האם צריך לחבר את שני סוגי הכבלים מהספק ללוח? גם ATX וגם ATX12V? 2. יש לי את טבלת החיבורים הזו על הלוח, אני לא מצליח להבין מה צריך לחבר למה על הכבלים שיוצאים מהמארז רשום 1. power_led לאן אני מחבר אותו? :s05: 2. Power sw 3. hdd.led 4.reset_sw כמו כן יש לי שנים באודיו 1. HD, שממנו יוצאים איזה חמש זרועות קטנות, mic power, mic in, ground, r-ret ועוד. 2. AC 97 איזה מהם אני צריך לחבר? אלפי תודות מראש!![br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 22:45:23 כמו"כ -רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by elad_rabi,

טעות..

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. מעבדים מדור ה-Core השמיני והתשיעי, ואפילו שמה של משפחת מוצרי הקצה הבאה לשוק הגבוה, דולפים לרשת ומגבירים את הסקרנות שלנו לכתבה

24. האוברקלוקר Der8auer גילה כי לוחות אם מסויימים של ASUS מאפשרים המהרה למעבדים נעולים של אינטל מסדרת Alder Lake - האם תכונה זאת תשרוד או תיעלם באותה הזריזות בה התגלתה?לכתבה

25. קצר ולעניין ציפסט Z370 יהיה בעל חיים קצרים מאוד (ידענו..) ואחריו יגיע הZ390 (גם ידענו..) מה שלא ידענו (וזה לפני הבחור הנ"ל) זה שהציפסט הזה תומך מעבדי 8 ליבות, כלומר מעבד 8 ליבות עם 16 נימים יגיע למייסטרים הגבוהה במחצית השניה של 2018 לדבריו. אם זה נכון, אני יכול רק להגיד תודה לך AMD. https://www.techpowerup.com/237115/intel-to-bring-8-core-16-thread-cpus-to-the-mainstream-desktop-platform-in-2018

דיונים חדשים בפורומים