מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
המידע הכי אחרון: https://wccftech.com/amd-ryzen-4000-zen-3-vermeer-7nm-desktop-cpus-20-percent-ipc-rumor/ אנחנו מדברים כנראה על קפיצה משמעותית של כ- 20% בביצועים לליבה לעומת Zen2 (דור 3000 הנוכחי). השוואות "מחתרתיות" אצל יצרני המחשוב הגדולים, יצרני OEM, שלהם יש (גם) את אינטל דור 10 על השולחן סביבו מפתחים את המכונות הבאות שלהם, מראות על שינוי דרמטי בתמונת הכוחות העולמית. לשם שינוי, הפעם הזו, אינני אהיה מופתע אם השמוע תתברר כנכונה. אחרי הוכחות והצלחות חוזרות ונשנות של AMD מאז 2017 בנוגע למעבדים, אתנבא בזהירות הנדרשת שההדלפות נכונות לחלוטין. אני בכל אופן מחכה לדור 4000, כמועמד הראשון הרציני מבחינתי עד כה, לשדרג אחרי לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדלפה מעניינת מספרת לנו, שחלון הזמנים להשקת המוצר הם לכל המוקדם סוף 2021, ויותר סביר במחצית הראשונה של 2022. הכל על בסיס הערכתה של AMD, שעד אז היצור בליטוגרפיה החדשה 5nm תהיה זמינה כבר לטובת הנושא (TSMC או סמסונג). מדובר בסוקט חדש AM5 שהוא קצת יותר גדול מהסוקט הנוכחי AM4 על מנת לאפשר יותר שטח נדלני לשבבים. מדובר בעדכון לארכיטקטורה של Zen3, שתוסיף (כנראה) תמיכה ב- PCI-E דור 5, ובזכרונות DDR מדור 5 במהירויות 5200mhz ומעלה. AMD מעבירה את ליבת הנהול המרכזית (שהיא ה- IO) שהיום מבוצעת בריזן 3000 באמצעות ליטוגפריה בגודל 14nm, להיות מיוצרת גם היא ב- 5nm כמו ה- chilets עצמן, ובכך להקטין אותה לחצי הגודל, ולפנות עוד שטח על ה- substrate לטובת יותר chiple…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
להלן לינק למוצר: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=80098&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70&aff=Zap〈=HE אני בוחן את ה-ION הנ"ל למדיה סנטר. לא ברור לי כמה הוא חזק. מה המפרט המקביל במעבדי אינטל ולוחות רגילים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קודם כל, מדובר בלוח הזה. ישנן חנויות בחו"ל שכבר יש להן את הלוח הזעיר במלאי, אולם אצלנו עדיין לא שמעו על זה על פי הנראה. לגרנד אדוונס אין שמץ של מושג על מה מדובר, פלונטר נמנע מלהגיב בנושא ואני לא רואה אף אזכור ללוח בפורומים המקומיים... :-X האם אני באמת היחידי בארץ שמחכה בקוצר רוח ללוח הזה? :-\ האם שווה כבר לחשוב על להזמין מחו"ל ישירות? שמישהוא יוציא אותי מהבעסה של לדעת שאף אחד לא ינוב עפעף לכיוון של לייבא את זה ארצה כי חושבים שאין ביקוש :'(
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3.0 עם GF5700LE 256MB עד כאן סבבה עכשיו אם אני לא טועה וקצת מהידע שלי אז יש לי שתי זכרונות כול אחד של 256MB עכשיו שאני מדליק תמחשב הוא אומר לי שהמירות של הDDR היא 400MHZ עכשיו אני שואל אם זה כללי של שתי הזיכרונות או רק של אחד מהם ואם למישהו יש הצעה לשפור ל1024 במחיר סביר וביצועים טובים תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מעבד נורמלי, ובמחיר סביר. לום אם כנ"ל. וכרטיס מסך שיהיה עמיד וטוב. לא חובה משהו מפציץ, משהו שיחזיק לי שנה, יש מחירים, אני רוצה כל חלק שלא יעלה על ה-120 דולר.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה... כרגע יש לי AMD ATHLON 3200 939 venice core חשבתי בהתחלה להגיד לו להביא לי ביג טייפון שיהיה לי קירור ואז חשבתי למה שלא יביא לי כבר מעבד חדש? חשבתי להגיד לו להביא לי את ה-3800 DC או את ה-4200 DC מה אתם אומרים מה כדאי לי להגיד לו להביא לי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כיצד ניתן לאבחן מעבד דפוק? מעבד שעובד באיכות ירודה, איטי.. לא עובד טוב בקיצור.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
עכשיו קראתי את הידיעה בדף הראשי על הC3 שיכיל אבטחת מידע, ולא ממש הבנתי מה הכוונה ב"אבטחת מידע", כלומר מפני מה זה מאבטח? לאיפה? איך זה מגן? תודה מראש, Ameralis Zaiir אגב, עשיתי חיפוש בפורום לפני אז אל תגידו לי לחפש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בטוח שזה שייך לתת הפורום הזה. http://benhamo.org/%D7%90%D7%91%D7%98%D7%97%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%91-uefi/ (הועלה גם בNRG). האם המצב שהוא מתאר מדוייק? יש כרגע וירוסים ידועים שמשתמשים ב-UEFI? האם באמת ידוע על מעבר מתוכנן קרוב \ רחוק ל-CoreBoot או FSP? קראתי בזמנו טענה שהיות ו BIOS כתוב באסמבלי ו UEFI בשפות עיליות יהיה קל יותר לפתח וירוסים שיפגעו בו כיוון שאלו שפות נפוצות וקלות יותר.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי לוח אם של גיגהבייט מהאינטרנט הם שמו שמה כמה תמונות תמונה אחת היתה של האביזרים אתה יכולים להגיד לי מה זה כל אחד מיספרתי אותם שיהיה נוח להבין [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
חרשתי חנויות והתרדתי טכנאים עד שגירשו אותי מהחנויות, והמבוקש לא נמצא! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, המרט הוא כזה: (LogicPC.co.il) Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory חסר לי לוח אם * יש צורך בלוח עם כ.מסך סביר . עד 600 רצוי טיפה פחות אם אפשר. *** שאלה: לקחתי זכרון בסטיק 1, האם זה בסדר? (כל הזמן אומרים שרצוי DUAL... זה פשוט יותר זול ככה.) . תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אנשים יש ל התלבטות גדולה לגבי לוח אם בין intel lemont ltck 965 לבין gigabyte ga945p-s3 אני חייב לציין שבחנות ההפרש בינהם הוא רק 50 שקלים אז מה לדעתכם עדיף??? אני רואה שלאינטל יש ציפסט חדיש יותר אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC
-
- 12 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GIGABYTE 945P-S3 , 965P-S3 INTEL DG965RYCK וABIT IB9 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות לוח אם חדש, מתלבט בין לוח של ASUS או של אינטל (בלבד). אבקש את העדופתכם האישיות בין שני יצרנים אלו. אבקש גם המלצה ללוחות ספציפיות וטווח מחירים אם אפשר. השימוש יהיה למשחקים בלבד וללא OC כלל (אני לא עומד להתעסק ב BIOS) אשמח להמלצותיכם הן בין שני היצרנים וכן ללוח ספציפי שאהיה מרוצה ממנו. תודה, תומר
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם הבמה הטובה ביותר להשקת דור מעבדי ה-Threadripper השני היא במסלול הביתי של אחת מיצרניות הרכבים הנחשקות ביותר? זה בהחלט נשמע כמו שינוי מרענן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני רוצה לקנות amd 4.6 יש לי כרגע intel core 1.83 עכשו אם אני קונה את זה איך אני מחליף בבקשה עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ושוב תודה לכל העוזרים . :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Dual Pentium Xeon 2GHz ובביוס יש לי אופציה של Hyper Threading שהיא ב- Disable. מישהו יכול להסביר לי מה האופציה הזאת אומרת והאם כדאי להשתמש בה או לא ? תודה The Doorman
-
- 7 תגובות
- 9.1k צפיות
-