עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BigSag,

שלום לכולם! אני מעונין להרחיב את זיכרון המחשב שלי... על הלוח יש בקר זיכרון Dual-chanel. האם אפשר לשים בכל ערוץ זיכרון עם תזמונים שונים? תודה לעונים! שגיא

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  3. אהלן חברים. יש לי לוח אם M4A78LT-M עם ארבעה סלוטים ושני צ'אנלים, זה הזכרון שלי במדוייק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220407 וזה מה שיש לחוברת של הלוח שלי לומר בקשר לזכרון: שני הסטיקים של הזכרונות יושבים ב DIMM_A1 ו- DIMM_A2. איך אני יכול לדעת אם הDUAL CHANNEL עובד? הנה מה שכתוב לי בCPU-Z: והשאלה היותר חשובה: אני רוצה לקנות עוד 4 ג'יגה זכרון, קראתי את מה שכתוב בחוברת (בתמונה הראשונה) ואני לא מצליח להבין מזה איך הDUAL CHANNEL עובד. אני חייב לקנות בדיוק את אותו הזכרון כדי לשמור את הDUAL CHANNEL ? או שני יכול לקנות שני סטיקים אחרים אבל זהים אחד לשני ואז המהירות של כל הזוכרון תהיה במהירות של הCHANNEL האיטי מבין השניים ? או שכל זכרון שממופה…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by arikm,

יש לי לוח אם ASRock Z68 Pro3 עם intel IGP. קניתי מתאם VGA ל-RCA ו-S-Video. בחיבור ל-RCA לא רואים דבר ובחיבור ל-S-Video התמונה לא תקינה, כהה ובשחור לבן. 1. אפשר להשמיש את זה? 2. יש עוד כרטיסי מסך עם יציאה אנאלוגית?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. קראתי שמומלץ עם אלכוהול איזופרופילי אבל לא מצאתי באינטרנט שום מקום בישראל שמוכר דבר כזה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Sh1,

איזה לוח עדיף? Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 או ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET בהתחלה חשבתי על האסרוק, אבל ראיתי את הבנדל בrsm על האינטל + 8 גיגה זיכרון מה אתם אומרים יש הבדל בין הלוחות? ומה עדיף? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, ההשואה הראשונה: Intel® Core™ i7-870 Processor (8M Cache, 2.93 GHz) Intel® Core™ i7-875K Processor (8M Cache, 2.93 GHz) l לא הצלחתי למצוא מה ההבדל ביניהם חוץ מאשר במחיר, וזה הבדל של 50$, זה אומר שיש משהו שונה - אבל מה? ההשואה הבניה: Intel® Core™ i7-950 Processor (8M Cache, 3.06 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) Intel® Core™ i7-960 Processor (8M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) l פה המקרה הפוך, אני רואה הבדל לטובת ה 960 - 3.20 לעומת 3.06 אבל המחיר הוא בדיוק אותו דבר, איך זה יכול להיות? או שההבדל לא משמעותי (ואז למה עושים אותו?) או שיש עוד משהו שאני מחמיץ ב950 שמאזן אותו לעומת אחיו. המקור הוא http://ark.intel.com/compare/48499,41315,37150,37151 ואם אני כבר פה, אז …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by froben,

מה ההבדל בין הלוח הזה: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ללוח הזה: Gigabyte Z68X-UD3H-B3? מה מסמלת ה H? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. b]מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1319 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪97

10. היי, השאלה בכותרת + מתכוון לזיהוי,שלא ע"פ מראה חיצוני + מבקש הסבר קצר לגבי שאלה זו,כמו האם לכל לוח אם מ"ס סיריאלי ו/או פריט אחר,שמזהה אותו - איך אפשר לראות את המזהה של הלוח אם? תודה רבה מאוד מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אני רוצה לקנות זיכרון חדש למחשב שלי הנה המפרט שלו: Phenom II x6 Six Core 1090T Asus Crosshair IV Formula AM3 890FX ואני מחפש זכרון 1600 או יותר שתומך ב AMD של 6 או 8 גיגה ותקציב עד 600 שקל תודה!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by ZXY1,

שלום מה ההבדלים בין לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H ל- לוח אם Asrock H61M / H61MVS או: לוח אם MSI H61M-E23 מבחינת ביצועים ? / עלות / תועלת ? / יציאות ? / כרטיס המסך המובנה (HDMI בעיקר) ? תודה

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by ha,

בהמשך לחיפושים שלי ללוח אם חדש למערכת ה HTPC שלי הבנתי למה אני זקוק. - תמיכה ב I3. -יציאת SPDIF, עדיף חשמלית מהפנל האחורי אך אם לא, גם יציאה פנימית תתאים לי (מצאתי את כרטיס ההמרה שבניתי לפני מספר שנים...) -Combo Cooler Option אפשרות להשתמש בגוף קירור של תושבת 775 (השם הזה מופיע בלוחות אם של ASROCK) -יצאת הוודיאו זניחה, אשתמש בכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS. -לפחות חריץ PCI רגיל אחד, אני זקוק לחיבור לכרטיס הרשת האלחוטי (רוב לוחות המיקרו ATX מגיעים עם PCI אקספרס בלבד) -זול הבעייה היא שמצאתי רק לוח אחד (של ASROCK) וגם הוא לא במלאי, אם מישהו מכיר לוח דומה עם הפרמטרים המבוקשים אשמח מאוד אם יוכל לענות לי.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz לוח אם חברת Intel למעבדי סוקט 1155 ערכת שבבים אינטל H67 תמיכה בזיכרונות DDR3 דגם מתוקן B3 תמיכה ב USB3 תמיכה ב SATA3 יציאות DVI-I ויציאת HDMI Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz שילוב מנצח של לוח אם ו8 GB זיכרון DDR3 זה הקישור לאתר של RSM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3091 רציתי לדעת האם הוא ברמה גבוהה? ומה זה העניין הזה שרשום שזה דגם מתוקן B3? תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, בעקבות תקלה במחשב נאלצתי להחליף לוח אם. באותה הזדמנות שידרגתי את הזיכרון ל 8GB 1333 (במקום 2GB שהיו לי לפני). המעבד הישן שלי הוא E630, האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ? ואיזה ? האם לדעתכם אני אראה שיפור משמעותי בתוכנות פוטושופ \ לייטרום בעקבות החלפת מעבד. תודה מראש על התשובות, אלון.

17. שלום, יש לי מחשב ישן - AMD dual core 3800, 1GB ram אני רוצה לקנות שילוש חדש. אני יכול להשיג מחיר ממש טוב על לוח ומעבד של אינטל. השימושים שלי הם מאוד פשוטים: סרטים, הורדות גלישה וכו'... לא הצלחתי כל כך להבין את ההבדלים בין הלוחות השונים ולכן אני מבקש את עזרתכם. הנה האפשרויות שיש לי: 1. i5-2500 + DH67BL 150$ 2. i5-2400S + DH67CF 190$ 3. i7-2600 + DH67GD 210$ 4. i7-2600K + DZ68DB 240$ 5. i7-2600K + DP67BG 300$ יש עוד אפשרויות אבל הן כבר יותר יקרות. לכל הסיפור הזה אני אוסיף זיכרון וקירור שקט. אם אני אצטרך אני אוסיף גם כרטיס מסך פשוט. עוד לא החלטתי אם להשתמש במארז ובספק שיש לי היום או לקנות חדשים. חשוב לי שהקירור של הלוח יהיה פסיבי ( מניסיון עם הלוחות הקודמים שלי). על איזה אפ…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Boomer,

אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה

19. מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מערכות הפעלה כי זה רלוונטי לשני הפורומים, למרות שנראה לי שכאן יש יותר בעלי ניסיון.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  21. אני יושב על העניין כבר כמה ימים, קורא המון המון מאמרים אבל יש עדיין כמה דברים שנורא מבלבלים אותי ואני לא מצליח להבין אותם. 1. הבנתי ש"הדור הראשון" של המעבדים הם מעבדי ה i5-xxx (שלוש ספרות), וזאת סדרה די ישנה. 2. "הדור השני" של המעבדים הוא i5-2xxx, בעלי Socket 1156. 3. יציאת סדרת Sandy Bridge בילגנה לי את כל הסדר - מצד אחד אלו מעבדים i5-2xxx בדיוק כמו הדור השני הרגיל. מצד שני אלו הם בעלי Socket 1155. כיצד ניתן לדעת, כאשר מצוין מעבד Intel Core i5-2xxx ללא ציון Socket לאיזו סדרה הוא שייך? השאלה המרכזית - מה מומלץ לי לבחור עבור המחשב החדש? לפי הבנתי סדרת Sandy Bridge מיועדת להרחבות ולOC - אינני מעוניין בOC, האם יהיה בעבורי איזשהו הבדל מורגש בין i5-xxx מהדור השני לבין סדרה דומ…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Rudebox,

אני רוצה לקנות מחשב חדש אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שקשור למחשבים ושכחתי מהעניינים אז יש לי כמה שאלות.. איזה צ'יפסט הכי חדש ? Z68, P67,H67 מה ההבדלים בינהם פחות או יותר ? יש צ'יפסט יותר חדש ממה שציינתי או יותר טוב ? ומה הכי טוב לגיימניג. (CF) אגב לגבי מעבד.. המעבד הכי חדש וחזק זה i7 2600 ? וזה לא מובן לי איך i7 920 למשל עולה כמו 2600 סוקט 1155 יותר מתקדמת מ 1366 ? תודה !

24. איפה ההבדל יותר גדול בין מעבד I3 ל I5 או בין 5 ל 7 ? בדור השני.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by shar00750,

נפל בחלקי לוח של אסוס P8P67LE (במחיר של 90 דולר כולל משלוח) האם זהו לוח טוב לאוברקלוק ? לא מצאתי עליו מספיק נתונים לאוברקלוק , אשמח לדעת שלא קניתי לחינם. זה הקישור ללוח. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/#specifications

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים