מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מסיבה כלשהי אני צריך לעבוד עם זכרונות של TWINMOS. האם הם סבירים? האם נתקלתם בבעיות איתם? אל תקטלו סתם בגלל שלא מדובר בחברה יוקרתית אלא כתבו אם יש סיבה מהותית לא לעבוד עם הזכרונות הללו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 איך זה שהם היחידים שמוכרים את הדגם הזה ב300 שקל? בכל שאר המקומות זה מינימום 400 שקל. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מהלוחות אם יותר טוב: gigabyte ga-ex58 ud5 asus deluxe v2 gigabyte ga-ex58 extreme מה ההבדלים ביניהם? אני לוקח i7 920 ו6GB זיכרון (2GB*3) וHD 4890 אני מתכנן לעשות CF בעתיד.(אני קונה בskypc).
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד ביוס UEFI לדגם הנ"ל, ראיתי ביוסים לדגמי Z68 אחרים רק שלדגם הספציפי הזה אין???
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח Abit AW9D-Max והוא לא מציג את ה-RPM, למשל, של כל המאווררים. הוא מציג רק את ה-CPU. בטמפרטורות הוא מציג הכל, נראה לי, אבל לרוב הדברים לא רשום שמות. סתם רשום PWM1 עד PWM4... העניין שזה ממש משמעותי עכשיו כי יש לי מאוורר שהתחיל לעשות בעיות, הוא מרעיש המון ושומעים כאילו שלפעמים הוא נחלש ושוב נהיה חזק.. אז רציתי לפי ה-RPM לאתר איזה מאוורר זה... אני דיי בטוח שזה או המאוורר של המעבד או של הספק, לפי שמיעה אבל קשה לקבוע.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 התקנתי בו שני דיסקים קשיחים של western digital שתומכים ב ultra dma 66 - ata 4 וכאשר המחשב עולה בביוס הם מזוהים כ udma 66 אך כאשר אני בודק אותם בחלונות XP במנהל ההתקנים הם מצוינים כ ultra dma 3 = ultra dma 44 דבר זה גורם לביצועים חלשים יותר. כמובן שהדיסקים מחוברים בכבל 80 פינים וכל הדרייברים הרלוונטיים מותקנים ( 4in1 וכו) וגם הביוס מעודכן. האם ישנו דרייבר שמתקן את הבעיה ומסדר את הערך ל 66 או שהבעיה היא בלתי פתירה? האם כלי האבחון של western digital יכולים לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
סטיב הגדול מכולם בעוד פרק משעשע ומעניין, ללא ספק בעל כשרון הגשת תכנית, שהוא לטעמי בין הטובים שיש כיום בשוק:
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , בקשר לדיון שפתחתי בתת פורום אחר :(כנראה לפה הדיון יותר מתאים )
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום , החומרה - hp envy 15 core i7 4700hq/intel 4600graphics/nvidia740m שיחקתי לאחרונה עם intel extreme tuning utility . ויש לי כמה שאלות. המחשב כרגע מתפקד כנייח והוא מעט שבור אז הקירור לא עובד ככ טוב- המעבד מגיע ל99 מעלות ב 2.6ghz ולא יותר מזה (מתוך טורבו של 3.4) 1.overclocking למעבד הגרפי המובנה- האם זה מוממלץ? סתם מתוך עניין לראות לאן הוא יכול להגיע - אפשר כמעט להכפיל את התדר שלו (ברירת מחדל עד 1150MMHZ) 2. undervolting - למעבד -70mv ללא בעיה. האם מומלץ להוריד מתח גם למעבד בגרפי? 3.הורדת זרם מקסימלי- כרגע זה עומד על 84A מה ייקרה אם אשנה את זה? 4. הורדת Max turbo power consuption -האם מדובר בהורדת הTDP? לשניהם יש אותו הערך. כמה הד…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב של אח שלי יש לוח אם שאני לא מכיר. בEVEREST הוא לא מזדהה, בCPU-Z הוא לא מזדהה...גם בBIOS WIZARD כלום! על הלוח לא רשום מודל או חברה...אני משתגע! אני רק יודע שהצ'יפסט זה springdale-g... העלתי כמה תמונות שלו מקווה שזה יפתור את זה: http://www.mediafire.com/?sharekey=ba80aa38b897091b2fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות מי שהוא יכול לעזור לי? מה ההבדל בין USB ל USB2 כאילו מה חדש בו? מה שונה באיזו שנה/תאריך זה יצא.... ואם כל כניסה של USB שיש לי במחשב תומכת גם בUSB2? שאלה נוספת בקשר לזיכרון DDR המ ההבדל שבין הזיכרון RAM הרגיל לבין DDR? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם של GigaByte מדגם : GA-8IK1100 מסדרת 875P. על הקופסא של הלוח כתוב שיש לו 8 יציאות USB 2.0 אבל כל פעם שאני מחבר אליו את הנגן MP3 שלי אני מקבל הודעה שחיברתי חיבור USB מהיר לשקע USB איטי. ממה שבדקתי ב Device Manager יש לי רק חיבורי USB סטנדרטי ולא Enhanced. האם כדי להפעיל את ה USB 2.0 יש צורך ב SP כלשהו לWindows? האם יש צורך להתקין משהו מיוחד? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הי, יש לי GA-MA78LMT-US2H של Gigabyte. קישור ללוח באתר הרשמי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp אני רואה שיש לי תמיכה ב USB 2.0 אבל אני לא בטוח שאני באמת משתמש בו. איך אני יכול לוודא את זה? אני מניח שזה תלוי בחיבור הפיזי בלוח אם נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-7DPXDW-P כרגע הוא תומך ב-ONBOARD ב-USB 1 האם יש דרך לעדכן ל-USB 2 ? דרך אתר החברה אין אפשרות והוא מפנה אותי לאתר של מייקרוסופט ששם הלכתי לאיבוד... יש מישהו עם אותו לוח אם שעחדכן את הדרייברים שלו או מישהו שיודע איפה אני משיג דרייברים ל-USB 2 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך יודעים איזה USB Controller יש לך? מצאתי את הדף הזה: https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005622/software/chipset-software.html אבל אני לא סגור אם הקונטרולר שלי הוא באמת של INTEL או רק תואם. הסיבה שאני שואל זה שיש חומרה למפתחים שלא עובד עם קונטרולרים לא של אינטל או עוד חברה אחרת. למשל KINECT.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם. [כתוב עליהם דרים שונים] עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיב ניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל... מישהו אולי יכול לעזור לי כאן? asus p4p800 אם זה משנה משהו.....
-
היי, לא מזמן הרכבתי מחשב עם הלוח Gigabyte P55-UD2M במארז Antec P180 Mini, הסתדרתי עם כל הקונקטורים בין הלוח למארז, חוץ מחיבורי הUSB.. שמשום מה לא מתאימים... יהיה לי קצת קשה להסביר את הבעיה במילים, אז צילמתי תמונה שכוללת את הקונקטורים שיוצאים מן המארז, לעומת דף מתוך המדריך למשתמש של הלוח ובו יש שרטוט של הקונקטור מהצד של הלוח... איך ייתכן שאין התאמה? יכול להיות שהלוח מאפשר חיבורי USB נוספים אך ורק באמצעות הוספת bracket? יכול להיות שאפשר פשוט לחבר את כל אחד מהקונקטורים האלה באחת מ"שורות" הפינים (בחוברת כתוב שכל חיבור כזה על הלוח מאפשר 2 חיבורי USB)? התמונה: http://img.i7m.de/images/9m682-ln2j0-yvgj1-wpw4o7.jpeg המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום רב לאחרונה המחשב לא מזהה את החיבור ל USB דיסק און קיי מזהה מצלמה דיגיטלית לא מזהה מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור מנהל ההתקנים מדפסת מותקנת אבל לא מדפיסה המחשב מזהה את המדפסת אבל לא מבצעת הדפסה ומסמן כאילו סיים להדפיס חיבור ך דיסק קשיח חיצוני כנ"ל חיבור המצלמה למחשב אחר זוהה ללא בעיות. ניסיתי למחוק התקני USB ולהתקין מחדש לא עזר האם ישנה לבדיקת לוח האם ? תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי נהרס כנראה כתוצאה משירפה של הלוח אם. הבעיה הזו חזרה על עצמה לא במדוייק אמנם, אבל גם המחשב החדש שקניתי ושלא כלל שום חלק מהמחשב הקודם הלוח האם נשרף( החליפו לי אותו כי הוא היה תחת אחריות). חשבתי שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי. הנחתי או שיש לי חיבור חשמל פגום בקיר, או מפצל פגום, או שאולי אני סובל מקפיצות מתח אקראיות של חברת החשמל. התאזרתי באל פסק כדי למנוע כל הפרעה כזאתי. ביום שגרתי כשבאתי לחבר את הMP3 שלי מסוג SANSA CLIP, לפתח היו אס בי הקדמי שלי על מנת להטעין אותו, נזכרתי במשהו: פעם חבר סיפר לי שזו בעיה מוכרת שחיבור מכשירים שגם לוקחים מתח מחיבור היו אס בי לפורטים הקדימיים עשוי להיות בעייתי ולגרום לקצר כלשהו. לאחר מכן הסתכלתי…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-