מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט מדריכים כאלו ואחרים,ואני עדיין תקוע. אני רוצה(חייב) לקנות מחשב חדש,פתחתי את האינטרנט, הסתכלתי על המפרטים ,ופתאום גיליתי שאני לא מבין כלום. :-\ אז החלטתי לעבור על רכיב רכיב ולהבין איך הוא פועל ועל מה צריך להסתכל. אז הרכיב הראשון שאני מנסה להבין, הוא המעבד. חיפשתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי הדבר היחיד שאני צריך להתחשב בו זה המהירות שעון,אבל פתחתי פה את הסטיק שמשווה בין מעבדים שונים ופתאום גיליתי נתונים,שאין לי מושג מה הם אומרים. לדוג': פנטיום 4 (Northwood "C") מוכר כ: P4C, P4 X.XXC GHz מהירויות שעון: 2.4, 2.6, 2.8, 3.0, 3.2, 3.4 פלטפורמה: Socket 478. תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 800 מגה-הרץ אפקטיבי, 200*4 זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי Pentium D, כרטיס מסך nVidia 9500 עם 1 GB [אני די בטוח], 3 GB RAM נראה לי DDR2 וכונן קשיח גדול ועדכני. כמו מותקן על המחשב Windows 7 Ultimate, וזה קצת מכביד עליו. רציתי לדעת אילו חלקים יש להחליף [לפי מה שאני יודע צריך להחליף לוח אם ומעבד]. עם זאת, זהו לא מחשב למשחקים [המשחקים שנמצאים עליו עובדים יופי], ולכן יש צורך שרק ה-7 יעבוד חלק יותר ["להפוך" אותו ל-Dual Core?]. שאלתי טכנאי מחשבים אשר אמר לי שאם כבר עושים משהו אז תקנה כבר מחשב חדש, אבל הדבר נראה לי מיותר כי כל החלקים בו תקינים וחדשים למדי כך שאין צורך... ולגבי השינוי של המחשב - מהו טווח המחירים למחשב שכזה [מחשב שזקוק קצת לזריקת ריענון עבור ה-Windows 7]. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(לא ידעתי איפה לשים את ההודעה, פה או באוברקלוקינג, בסוף החלטתי שפה יותר מתאים) הזכרונות A-Data שיש לי לא מחזיקים מעל 440 ובלוח ABIT AN8 ULTRA אי אפשר להוריד את המכפלה שלהם, ואת היחס בינם למעבד. בעקבות כך אני מעוניין לקנות זכרונות טובים יותר במטרה להמשיך את ה-OC. כאשר ה FSB על 220 והזכרונות על 440 טמפ' המעבד 30 מעלות והלוח אם 28 מעלות. מחפש זכרונות טובים ואף מעולים, ג'יגה, יש לי תקציב של 1200 שקל, מה הזכרונות הטובים ביותר שאוכל להשיג בארץ?
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את sisoft sandra, האם זה ה-stepping mask? תודה.
-
בוקר טוב יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל. הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8. בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו. מה זה עושה? כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה? ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)
-
שלום לכולם, אחד המחשבים שלי בעל לוח Gigabyte p35 ds3 משמש לגלישה ולימודים ואני מחפש לו זכרונות כי כרגע הוא עובד על 100% שימוש בזכרון הקיים. כרגע מותקן עליו 2 זכרונות של1gb כלומר סה"כ 2gb, חיפשתי 8gb כדי לתת לו אוויר(ממה שהבנתי מהאתר של היצרן שזו הקיבולת המקסימלית האפשרית ללוח הזה) מבדיקה שערכתי מסתבר שהסיפור זול וההשקעה שווה למרות שהמחשב כבר עשה את שלו בלשון המעטה...העניין שחוץ מתדר ונפח אין לי מושג בפרמטרים השונים שמצויינים כאן: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=ddr2+8gb+desktop&_sacat=0&Total%20Capacity=8%20GB&_dcat=170083&rt=nc&LH_ItemCondition=1000 אודה למי שידע לכוון אותי למה שמתאים ללוח שלי\…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוחות שאני משווה הם הטובים ביותר לפי הקריטריונים הבאים:? אני מחפש לוח אם אשר יכיל כרטיס מסך OB עם DVI או HDMI , משחקים ברמה נמוכה, יותר לשימוש סרטים. לוח אשר מבחינת ביצועים בברירת מחדל יהיה חזק וגם עם OVERCLOCK יהיה יותר חזק מהמתחרים האחרים עם הכרטיס מסך OB. חייב להכיל כרטיס מסך מחברות ATI או NVIDIA. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי גם... צריך לדעת כמה שווה ה-Intel Pentium 4 2.53GHz (Intel i875p-ICH5) אז בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי אני מאוד ישמח.... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יודע? מה כתוב שאומר זאת? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו זכרונות של ווינבונד ועכשיו אני רואה שהזכרונות שלי הם מסוג ch 6 (בטוח של ווינבונד) אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב ch 6 (מה שיש לי) או bh 5 מה שהייתי אמור לקבל (ואל תגידו הוא עבד עליך כי אני עובד של ואין מצב שהוא עבד עלי אולי הוא התבלבל). בכל אופן אני גם לא עושה אוברקלוק אבל בלי אני רוצה לדעת מה יותר טוב?
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מה עדיף? ASUS STRIKER EXTREME במחיר של 1768 ש"ח? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1092&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc& או ASUS P5N32-E SLI במחיר של 1105 ש"ח? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1325&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc& אם בחרתם באחד מהלוחות, "נמקו" מדוע. בתודה רבה, אור כהן. ;D[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 19:30:22 תגובות? ???
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי. החלפתי כבר ספק - לא עזר. הבעיה היא כזאת: אני מריץ משחק כבד, וכל פעם לאחר 15 דקות בערך המחשב כולו נתקע. באופן קבוע. עשיתי memtest, החזיר תשובה שהכל תקין. אבל כשהוצאתי סטיק אחד והשארתי את השני בפנים, אפילו שהעברתי אותו בכל הסלוטים, המשחק נטען עד כדי כך שאני נאלץ לאתחל את המחשב, כלומר, דקות ארוכות. ה-Memory ב-Task manager על 100%. דרישות המערכת המומלצות של המשחק 8 GB, וסטיק אחד אצלי זה 8 GB. כלומר, כשאני עם סטיק אחד ולמשחק לוקח להטען דקות ארוכות וה-FPS על 0 והכל תקוע, והדרישות הם של נפח זיכרון זהה, זה אומר שהמשחק לא אמור להתנהג בצורה כזאת. נכון? ניסיתי לשים כל אחד מהסטיקים לבד בכל סלוטים, כלומר, שמתי אחד בארבע, לא עזר. הוצאתי. שמתי שני בכל הסלוט…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז כפי שציינתי יש לי מאשין בלאק לבל1 512 2X שכרגע על 2.5-3-2-6 ועל מתח 2.7V (גבוה מדי??) ואני רוצה להוריד אותם ל2-3-2-6 (עפ"י האתר של מאשקין אלה התיזמונים המומלצים שלהם), האם הם יוכלו להחזיק 2-2-2-5 והאם אני יזדקק למתח גבוה יותר מ2.8V? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה וזו תהיה ליבה של בארטון אבל עם 256K של זיכרון מטמון אז מה ההבד בינו לבין מעבדי XP שיש עכשיו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יותר חזק פחות מתחמם יותר טוב למשחקים גרפיקה (לא מדובר בכסף) הוא יותר טוב מיבחינת ביצועים
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שמראה לי את המעבד שיש לי רשום לי שיש לי מעבד AMD ALTHON XP במהירות מעבד של אחד נקודה אחד גיגה. רציתי לדעת איזה מעבד זה (מבחינת המספר הסידורי). המעבד במחשב השני שלי הוא AMD ALTHON XP 2500 איזה יותר טוב???(המחשב השני כרגע בתיקון וזה מה שרשום על הקבלה שלו אני מתאר לעצמי ש2500 מתייחס למספר סידורי ולא למהירות שעון!) ועד כמה ההבדל בין שניהם משמעותי!?
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי לכולם שאלה של מתחיל: קניתי זכרון <TWINMOS DDR 2 512MB 667MHZ>,אני רוצה להרכיב אותו על הלוח אם כעת. האם אני צריך להוריד את המדבקת נייר שמודבקת על הזכרון,או שאין צורך? בתודה מראש שי כמו שציינתי שאלה של מתחיל בתחום הרכבת המחשב..
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1 מעבד של amd בסכום של עד 1100 ש"ח 2 לוח אם טוב שידע להוציא את המיטב מהכרטיס מסך ומהמעבד בסכו של עד 800 ש"ח תודה לעוזרים....
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה קיים 2 זכרונות של 256 בhyperthread . המחשב P4 2.4 1.5G זכרון כרגע. למה הוא רושם לי overclocikng failed? לא ניסיתי בכלל אוברקלוקינג הזכרון החדש הוא של קינגסטון ורשום על הקופסא PC2-4200 CL4 240 (הישנים מיקרון) [br]פורסם בתאריך: 16.07.2009 בשעה 15:23:20 ואיפה אני אמור לראות שיפור? כי בתוכנת עיבוד מוזיקה למשל לא ראיתי שום שיפור ואולי אפילו יותר תקיעות.
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 עולה 537 ולא תומך ב-USB3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 עולה 478 ותומך ב-USB3 עכשיו אני לא מבין, הלוח השני גם עולה פחות וגם תומך ביותר דברים, או שיש איזשהו יתרון לראשון? אני שואל כי דווקא הלוח הראשון יותר נפוץ פה בפורום והמלצתם לי עליו(קניתי אותו), השאלה היא למה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים כשהלכתי לקבל הצעת מחיר הציוע לי לקנות Athlon 64 3200+ (S-939) האם מדובר במעבד טוב? כמה טוב אם כן? אומנם אני יודע שמעבדי אינטל עובדים אחרת אבל איך הייתם משווים אותו לאינטל? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לקנות סתם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי (שמצדיק הבדל של יותר מ250 ש"ח) בין זכרונות 2GB 667MHZ של Twinmos? מול זכרונות מקבילים של OCZ? הזכרונות של OCZ מגיעים עם קירור אבל חשוב להדגיש שזה למחשב שלא יעבור OC, אולי קטן ביותר (10% גג)
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-