מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הייתי חייב חרוז זהו , פרוייקט אחרון השנה , מבטיח זה יבנה בתוך TJ08B-E עם שני רדיאטורים ( 180 ו-120 ) יומן פרוייקט ימוקם כמובן בפורום המתאים תודה לפלונטר שסיפקו לי את הלוח והמעבד במהירות שיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את הדרייבר (מן הסתם רמיקס של כל מיני חבר'ה) ש: 1. או שיתן לי את תוצאות הmemoory bandwidth הטובות ביותר 2. או שיתן לי את תוצאות הבנצ'ים כמו 3DMARK וכאלה הגבוהות ביותר... שלא יהיה כלול עם IGP , ואם אפשר לינק ישיר ודגם תודה !
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מומלץ בחום..למי שלא וגם למי שכן מבין מה יש בביוס וכל הפונקציות שלו ואיך הוא עובד [http://img413.imageshack.us/img413/4361/20070511015149cv1.gif/img] Inside your computer are several smaller ones, which must work together for best performance Getting them to do this, rather than pulling against each other, can make quite a difference to how your machine behaves, but most come out of their boxes inadequately set up because there isn't enough time or incentive for the manufacturers to do it for you - they mostly choose standard CMOS settings to suit the widest circumstances (and keep BIOS problems to a minimum), which are often the slowest. The BIOS Companion explains th…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, אני בעיצומה של הרכבת המפרט למחשב החדש שלי. קראתי על המעבד שבחרתי, intel core i7 4790k @4.0 GHz, ועל אחיו הקטן, ה 4770k, והבנתי שהם מתחממים מאוד. (בעיקר ה 4770k). השאלה היא, האם צריך לשאוף לטמפרטורות כמה שיותר נמוכות? זאת המטרה? להוסיף מאווררים וקירור נוזלי ולשפוך חנקן נוזלי על המערכת? (סתם) האם שווה להשקיע יותר מ 190 ש"ח בקירור למעבד? לא מתכנן לעשות OC (אל תרדו עלי ). מתלבט בין Scythe Kabuto II SCKBT-2000 CPU Cooler ל Noctua NH-D9L CPU Cooler.ההמלצות לדגמים אחרים כמובן תתקבלנה בברכה. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקדמות מרשימה בטכנולוגיית הננו קרבון, מגיע ליישום שימושי במקום משחה תרמית - מומלץ לצפות:
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://virtualexperience.amd.com/index.html?co=theone [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
סקירת מעבדים מקיפה באתר TOMS HARDWEAR http://www.tomshardware.com/cpu/20051121/index.html
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני יודע שמליוני אנשים שאלו את זה... אבל בכול זאת מתי יוצאים המעבדים החדשים של AMD בתושבת 939 ?:OOO ומה יהיה מחירם? בתודה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במחשבים אז אפשר לדעת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ה"שילוש הקדוש"?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עם צאתו של המעבד החדש מבית AMD והופעת הביקורות והסקירות הרבות, רציתי לשמוע מה דעתכם עליו. ממה שאני התרשמתי, המעבד הזה בכלל לא משהו, וחוץ מירידה של 2 מעלות בטמפרטורה (כתוצאה ממעבר לתהליך ייצור בליטוגרפיה של 0.13 מיקרון) הוא לא מציג שום יתרונות על פני האת'לון XP ובטח שלא על פני הנורת'ווד המעולה של Intel. מה גם, שיכולות ההמהרה שלו די עלובות (22.5MHz תוספת זה המקסימום שהצליחו להגיע עם הXP2200+). אפשר היה לצפות למשהו יותר טוב... מה דעתכם?
-
- 47 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. ברשותי לוח asus a7a266 ואני מתכנן לשדרג אות במעבד חדש, כרע אני רץ עם duron 700. (ואני מאוד מרוצה מהלוח הזה) מאחר וכסף אין לי... אני תוהה, האם מעבד 1800+ 0.13ץ רץ באותה "איכות" כמו 1800+ 0.18ץ (0.13ץ = Thoroughbred Core) (0.18ץ = Palomino Core) "איכות": מהירות\דיוק\instruction set\bus rate - אבל בגדול אני שואל האם במבחנים הם עוברים באותו ציון. לפי המידע שהצלחתי לחלץ => ב-clock הזה אין הבדל בינהם פרט ל 2 דברים: 1. המחיר (ה-Palomino יותר זול בכמה דולרים) 2. הטמפרטורה (ה-Palomino יותר טמפרמנטי :-*, לכן רגיש יותר ל-oc) אשמח לחוו"ד מנומקת. נ-ב- לצורך העניין, ה-2000+ 0.13 "יקר" מדי לטעמי, יש לי פילוסופיית קניית low end חמורה מאוד. כשקניתי את ה- duro…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אלהן, אני רוצה לשפר קצת את הביצועיים של הלוח שלי, ומתלבט בין גירסת ה2600+ של Thoroughbred או Barton שניהם בערך באותו המחיר, והבנתי שתוספת הקאש של הברטון לא תעזור כ"כ בהרצת ווידאו HD - שזו די המטרה לשידרוג. על מי כדאי ללכת? ומי מהם אוברקלוקר יותר טוב? תודה אנשים =]
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
thorughbred ב0.18 מיקרון?זה יכול ליהיות זה טוב או רע?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
עוד עבודה מעמיקה ומסקנות מרתקות של סטיב. מעניין ומומלץ:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי ללמוד Threads ושאלתי את המדריך לגבי מעבדים מרובי ליבה. הוא אמר שב- Dual Core שני מעבדים לא באמת עובדים ביחד אלה שבזמן שאחד המעבדים לא פועם, השני פועם במקומו. אחד האנשים בקורס שלי אומר שב-i7 כל מעבד מסוגל להריץ שני ת'רדים במקביל... מה מכל זה נכון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2600+ throughbred. השאלה היא האם עשיתי טעות כשקניתי throughbred ולא barton וזה בגלל שבכל המפרטים אני רואה רק Barton כל הזמן.. מפרט: 2600+ radeon9600p micron 768 400ddr wd200 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שה REAL TEMP נותן TJMAX " לא מדוייק בעליל " ולא התייחסתי ברצינות לתוכנה , אבל מה ? נכנסתי לאתר של אינטל וראיתי משהו וחשבתי שאני רואה לא טוב או מדמיין , בדקתי טמפרטורות ומה קראתי ? שה TJMAX של G2020 זה 105 מעלות ? אתם רציניים אינטל ? איך יכול ? המעבד רק יגיע ל 80 מעלות הוא יעלה עשן זה לא מעבד של מחשב נייד אין מצב שמעבד של מחשב נייח יגיע לטמפרטורות כאלה , איך יכול להיות שהתוכנה REAL TEMP יודעת במדוייק את ה TJMAX של ה G2020 של אינטל , 105 מעלות מדוייק כל הזמן חשבתי שזה חרטה . אז לפי האתר של אינטל אני יכול לגלוש חופשי ב 80 מעלות לא ? יהיה לי פער של 25 מעלות מהמקסימום , אין מצב נראה לי זאת טעות .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
למשחקים חכו לדגמים עם ה3D קאש או לאינטל דור 13. לעבודה הם אחלה אם משקיעים בקירור.
-
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-