עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לעבודה משרדית ב-2000 ש"ח, ואני מתלבט האם ללכת על מפרט מבוסס סלרון או מבוסס סמפרון. איזה מבין המעבדים יותר טוב לעבודה משרדית?

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by henb7,

למעבדי AMD 64 3200+ או 3000+ יש מהירות של 2.0 או 2.2 ג'יג'ה הרץ לעמות הפנטיומים עם 3.2 או 3.0 ג'יגה הרץ? מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by aerocool,

מה דעתכם ציפסט 655TX תשובת מחץ ל ל875 או לא לאחרונה היגיעה הלוח הזה לארץ: http://www.gigabyte.com.tw/motherboard/products/products_ga-8s655tx%20ultra.htm ועל פניו ניראה כי במחיר של 115 דולר הוא אלטרנטיבה ל 875. ביקורות: http://www.clubedohardware.com.br/8s655tx.html http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1500&page=9 מה דעתכם אני לפני קניה. ERO

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם עדיין מספק את הסחורה, או שנחשב כבר כסוס מת שאבד עליו הקלח ? על השאלה הזו ננסה להשיב. ראשית נשתף על כך שבכל הנוגע לעבודה תחת שולחן העבודה, קרי בסביבת ה- desktop שבכללה גלישה באינטרנט, עבודה תחת אפליקציות office וכיוצא בזאת... עבודה גנרית טיפוסית כמו שנעשית בכל מחשב בייתי ומשרדי נפוץ, המעבד עושה עבודה מעולה, ואפילו אחיו הקטן מעבד השני ליבות Core2Duo מספק את העבודה ללא קושי מובחן. את זה לא צריך להראות, זו עובדה ידועה ומוכרת בתחום. אך מנגד, האזור שבו המעבדים הללו נכנסים לאתגר הוא ביישומי Real Time כגון משחקי מחשב מודרניים. שם אנו לוקחים את המעבד לסביבה מאתגרת, שבה הוא נדרש להתאמץ ולחלץ את כל מה שיש לו על מנת לשמור על ק…

5. Started by giloman,

כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  6. מה ההבדל בין חיבור 24PIN ל20 ללוח אם? האם יש הבדלים בינהם יתרונות\חסרונות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by צח1,

בוקר טוב לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש והבנתי פחות או יותר מה זה ליבות (ישמח להסבר נוסף ???) חשוב לציין אני לא שחקן ולא משחק זה רק לעבודה. להלן המפרט של לוח האם והמעבד. Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) -- זה המעבד intel hunter cove ATX\DDR3 I5 -- וזה הלוח אם שאלתי 1. האם המעבד שלי הוא 4 ליבות ? (לא הצלחתי להבין שום דבר מהאתר של אינטל)? 2. האם הלוח אם מספיק חזק לתמוך במעבד הזה? אהה כן אני מתכוון לשים את W7 על המחשב ,תודה וחג שמח צחי

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by ksn1981,

שלום לכולם, * כמובן שאפשר לענות על שאלה אחת או על מספר שאלות * מעבד ולוח 1- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח P55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? אפשרי ? 2- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח H55 וגם כרטיס מסך נפרד ? הגרפיקה המשולבת מתבטלת ? 3- מעבד i5-7XX עם לוח H55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? מה ההפסד ? זיכרון 4- אם באפשרותי לשלם את ההפרש (פי 1.5), והלוח תומך בכך ללא צורך באוברקלוק, האם ההבדל ניכר בין 1333MHz-CL9 לבין 1600MHz-CL6 .י.? 5- יצרני הלוחות מציינים תמיכה בתדר זיכרון מסוים ללא צורך באוברלוק אך עם מתח של 1.5V , מצד שני יצרני הזיכרונות מציינים תדר ותזמונים של זיכרון, אך עם מתח של 1.65V. אם אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק, איזה תדר/תזמונים/מתח אקבל אז (ישר מהקופסה) ? 6- שתי ערכות של 2X2G…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by zaroor,

חברה מה עדיף בקנייה מבין 2 המעבדים זה לא לעבודה קשה, משחקים וכו' פשוט המחיר כמעט אותו הדבר חוץ מזה לא מובן לי בדיוק הקטע של הקונרו למשל זה E6300 שזה 1.8 GHZ אז בגלל שהוא ליבה כפולה הוא עובד כמו 3.6 או מה בדיוק הסיבה שאם כבר יצאו בדגם החדש במעבד אז הורידו את המהירות (הבנתי שבעתיד יצאו דגמים יותר מהירים) ומהי טכנולוגיית -VT למה זה תורם ,ראיתי גם שההיפרטריידינג בוטל

10. Started by nice,

לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yanivchik,

קניתי חלקים והרכיבו לי את מחשב. קניתי מעבד של Core 2 Quad Q6660 2.4Ghz 8MB cache s775 1066Mhz אז המהירות של מעבד זה הוא 2.4 אבל בפועל במחשב החדש שלי מראה (בזמן שמדליקים את מחשב) שהמהירות שלו הוא 2.13GHZ האם יש סיבה לכך או שעבדו עלי ושמו מעבד חלש יותר?? אין לי מערכת הפעלה בנתיים... תודה לכל העונה...

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  12. על מה מומלץ ? יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 calibre version הוא באוברקלוק. ספק 450 - הוא יחזיק את המערכת. הארדיסק וCDROM יש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Oranili,

הבאתי את המעבד 4.2 DUAL CORE ... עכשיו אני מנסה להכניס אותו והוא לא נכנס טוב .. יש קצת חומר טרמי ב2 פינים שם ... מה עושים? כאילו אני חושב שהוא נכנס אבל המחשב עושה ריסט אחרי 5 שניות..

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by Kazzanova-,

שלום אמיגוס :> יש שני לוחות אם שאני מתלבט מה לקנות בשביל המעבד E6400 שלי. עכשיו תעזרו לי לבחור וכמו כן, אם שניהם מתאימים למעבד שלי, תודה ! נ.ב בבקשה לא להציע לי לוחות אם אחרים תודה =]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני הולך לקנות לוח חדש אבל אני מתלבט בין?775Dual-915GL, PCI-E, AGP? מחיר435 ש"ח ל75Dual-880Pro, VIA880, DDR2, AGP, PCI-E? מחיר 395 ש"ח תקציב יש לי לשניהם כרגע יש לי מעבד סלרון2.4 א:האם שני הלוחות תומכים במעבד שלי ובפנטיום D ב:האם זה שיש להם תמיכה גם AGP וגם לPCI-E מפחיתה ביכולות של הלוח ג:ושאלה אחרונה האם שני הלוחות תומכים בSATA 2 תודה לכל המסייעים

• 13 תגובות
    • 614 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (יחסית), אני רוצה להוסיף לו עוד 1G זיכרון, כרגע יש לי 2 זכרונות של 512MB 400 DDR, הלוח שיש לי הוא ASUS - P4P 800 SE: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&l4=0&model=179&modelmenu=2 ישנם צבעים שונים לסלוטים של הזכרון כך שאני לא יודע האם צריך סוג מסוים של זכרון... כרגע 2 הזכרונות שלי יושבים על הסלוטים החומים, 2 הסלוטים הכחולים פנויים, האם אני יכול להוסיף זכרונות? אם כן איזה? האם אני צריך להוציא את הישנים? תנו המלצה על זכרונות ומחיר? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by CyberGod,

שלום חברים ! אני הולך ליקנות מחשב בזמן הקרוב (מאוד ) ואני מאוד מתלבט לגבי הלוח אם , אני ראיתי שכולם פה מאוד ממליצים על הלוחות של EPOX והסבירו לי גם שיש לו כרטיס קול ברמה מאוד גבוהה . ההתלבטות שלי היא בין הA-BIT לEPOX יש יתרונות מסויימים לABIT כמו הFIREWIRE שיש לו והמחיר ההנמוך ב100ש"ח . מה אתם אומרים ? מה היתרונות של הEPOX , אם בכלל ? עוד משהו..... המפרט הוא : abit ic7 intel p4 2.8c kingston memory 256mb 3200 compucase -HEC המחיר יצא לי 2640ש"ח - כשהמארז הוא לא מKSP פשוט כי אין להם אותו....

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מעבד P4 2.8 PRESCOTT, המאוורר של הPRESCOTT משמיע זמזום חלש שמוציא אותי מדעתי... יש לי אפשרות להחליף אותו ב- P4 2.8 800 רגיל (512 קאש במקומם 1MB קאש). אני יודע שרוב האנשים כיום עושים בדיוק את החילוף ההפוף, האם כדאי לי להחליף אותו ? האם הביצועים יופחתו בהרבה בגלל שהקאש יופחת בחצי ? אודה לעזרתכם בדחיפות....

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  20. ברשות PC MAGAZINE, מחשב נייד ראשון מסוגו בעולם המבוסס על הAMD Turion החדש. הAcer Aspire AS5000 עולה רק 1099$. מפרט המחשב : מעבד טוריון 64 ביט , 512MB DDR , 60GB , צורב די וי די. לפרטים נוספים : http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1786092,00.asp קרדיט : ליאו מנהיג הצבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sroolik,

אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by reflex,

האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Moooshe,

לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה

25. Started by lennon,

שלום! אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך יחיד (Geforce 6800GS) אבל מעוניין שלוח האם יתמוך באופציה להתקנה של שני כרטיסי מסך (לשדרוג עתידי) כלומר שיתמוך ב-SLI. איזה לוחות אם שמבוססים על 945 תומכים ב-SLI? תודה

• 13 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.