עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zone glide,

הבנתי שתוכנות אדובי אוהבים מעבדים של אינטל.. אך מה קורה במידה ואני מציע מפרט עם מעבד רייזן שהם על פניו משתלמים מאוד, יחד עם זיכרון מהיר וכונן NVME? עדיין התוכנות יתפקדו מהר וכמו שצריך או שיש יתרון גדול לאינטלים? זה משהו שהוא דיל ברייקר? לצורך העניין יהיה במפרט R7 2700.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כן אנשים זהו מעבד הסנטרינו החדש, אך הוא אינו תיפעולי... שוב מצטער על התמונה הגרועה, היא צולמה בפלאפון... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by m_a_t,

זכרונות micron 400 mhz טובים לאוברקלוק? יש משהו אחר עדיף בתקציב דומה? (חריגה של לא יותר מ-50 שקל?)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. עיקר המידע שנמסר שם לעיתונאים: א. יהיה זמין בשוק מייד ברגע ההשקה, בסגנון עדות ה 7800GTX. ב. המחיר יהיה 1040$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר), ג. ה FX 55 יישאר בשוק במחיר של 855$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר) בניגוד לנוהג הקיים שכל FX חדש מחליף את קודמו. ד. במהלך 2006 סדרת ה FX תהפך להיות כפולת ליבות ותתמוך ב DDR2. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=24160 כעת לעיקר: לאן נעלמתי בשבועיים האחרונים לפני שבועיים לאחר שהשפלתי (די לא בכוונה) את מנהל הפורום (לא זוכר את הכינוי או השם) בדיון קטן על הגדרת המושג "מדבקה טרמית" לעומת "משחה/חומר טרמי" קיבלתי הודעה בפרטי על : לאחר כמה חודשים בהם הבלגנו על השפה המזלזלת בה השתמשת כלפי משתמשים אחרים והסתפק…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by lol_minbet,

האם הלוח תומך CROSS FIRE

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני משחק בעיקר overwatch על ההגדרות הכי נמוכות. אני חווה אי יציבות באפן קבוע ולעיתים הfps גם יורד עד ל-100. ובאופן כללי הfps לא יציב וזה גורם לקירטועים במשחק כי יש לי מסך 144. גיליתי שאם אני מגדיר בtask manager את העדיפות לגבוהה (set priority) עבור המשחק אז הfps הממוצע עולה פלאים והמשחק עובד 99% מהזמן חלק לגמרי. לפי msi afterburner כמעט כל הליבות נמצאות על אזור ה95+ בזמן משחק לעיתים גם מאה. משחק בfhd מה המשמעות של זה? האם המעבד שלי פשוט מעפן? מצרף את המפרט המלא רק שבמקום 960 יש לי כרטיס 1060 gtx של חברת gainward

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ofer Matityahu,

יש לי מערכת מחשב 6700K אני שוקל לשדרג אותה או ל 8700K או ל 7900 המחשב מיועד לעריכת וידאו 4K ומשחקים 4K ככה שהמחשב צריך להיות חזק יש לי SLI 1080 32gb זכרון האם לשדרג ל 8700K? או שעדיף 7900? או אולי לחכות חודשיים למעבדי 10 ננו?

10. Started by בועז פרל,

אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!

11. Started by bati6,

שלום, יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-5500u כשאני מסתכל עליו בתוכנה cpu-z אני רואה שהcore speed שלו הוא כמעט על 800. מעבדים לא אמורים להגיע ל3 ג'יגה אפילו יותר? ולמטה אני רואה שיש לו רק שתי ליבות, הגיוני שאין לו 4? ומה זה הcore voltage שעומד על 0.664 v? שאלה אחרונה, מה זה הmax tdp שעומד על 15.0 w? תודה על היחס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3541 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4588 Oo

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hadarK,

בזמן האחרון מצאתי את עצמי יותר ויותר מתעניין בקשר לחלקי מחשב (מכיוון שאני מעוניין לקנות מחשב בקרוב) עכשיו הבנתי ש ערכת השבבים Z77 היא שדרוג קל של Z68 והייתי רוצה לדעת האם עדיף לרכוש לוח אם למחשב Z77 מתוך מחשבה לעתיד (תמיכה ב-USB3). אז מה עדיף? ובנוסף הייתי רוצה המלצה כל לוח אם שתומך ב-XMP, + הסבר מה טוב בו בתודה הדר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה עדיף? : 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 או 2) http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=956

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Drakon,

אם אפשר ,אני מאד אשמח עם מיהוא יציין את ההבדלים בין DDR ל RDRAM...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ביקורת מסקרנת ביותר שמראה לא מעט חסרונות לארכיטקטורת הMASH של אינטל בהשוואה לשנה שעברה עם ה6900K. נראה שבלא מעט מקרים אינטל הלכה אחורה בתקשורת בין הליבות לטובת סקייליג עתידי לרמה כזו שהסוקר ממליץ על ה6900K בהינתן אותו מחיר... נ.ב כרגיל רואים שוב ושוב שה R7 1700 אומנם לרוב מזדנב מאחור כאשר משווים מעבדים בעלי מספר תרדים זהה, אבל עם כזה יחס ביצועים למחיר פשוט ברור למה כמעט אף אחד לא מדבר על X299 אחרי שגמרו לדבר על הבדיחה שאינטל עשו עם ה 7740X ו7640X... נ.ב 2 המון נתונים מאוד מעניין לקרות הסוף בבדיקות של הקאש... ביקורת כתובה: https://www.techspot.com/review/1457-ryzen-7-vs-core-i7-octa-core/page3.html וידאו:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני הולך לקנות 6גיגה של ddr3 מ ebay עכשיו אני לא יודע מה לבחור עכשיו יש לציין שהמפרט שלי בצד ויש לי כבר 3 גיגה של זכרון מסוג CORSAIR XMS3 3GB 3x1GB DDR3 1600 עכשיו יש 5 מודלים שאני מתלבט אחד הוא בידיוק כמו שלי פשוט 6 גיגה ואז יהיה לי 9גיגה שיעלה לי 102 דולר או Mushkin Radioactive 998974 6GB 3x2 DDR3-1600 שיעלו לי 130 דולר או Corsair CMX6GX3M3C1600C7 DDR3 1600 6GB 2x3 LGA1366 C7 שגם יעלו 130דולר או PATRIOT SECTOR-7 6GB 3x2GB DDR3 1600 PC3-12800 MEMORY 117 דולר או Corsair Vengeance CMZ6GX3M3A1600C8 DDR3, 1600MHz 6GB שהם גם 130 דולר שאלה באמת שווה לשלם עוד 100 שקל על האחרים?? תודה רבה לעוזרים אני הולך להזמין את זה בשבועיים הקורבים אני מאמין שתעזרו לי עד אז בתודה עמית

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מממ... (מדבר בשם חבר שלי)... החלפתי במחשב שלי אצל איזה טכנאי לוח אם, מעבד וכרטיס מסך... את הראם וההרדיסק השארתי... אז היום אני מגיע אליו והוא אומר לי שהראם וההרדיסק לא עובדים על הלוח אם... אלה שתי סטיקים של 512 ראם (כל אחד), DDR400... PCI3200... והלוח אם הוא בסוקט 939... הטכנאי אמר לי שלכל לוח אם (לא זוכר איך קוראים לחדש שרכשתי) יש רשימה של זכרונות שמתאימים לו... זה נכון?.. גם ההרדיסק הוא טוען שלא עבד.. הוא אמר לי שווינדוס לא עלה או משהו, אבל הוא לא ניסה לפרמט... אני מחבר את ההרדיסק עם Raid... אבל אמור להיות רייד על הלוח אם... החלקים עבדו לי פיקס על המחשב הקודם... נראה לכם הגיוני?..

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. למעשה Radeon Xpress 200P (שבב RX480 - למעבדי AMD ללא כרטיס מסך מובנה ועם תמיכה בכרטיס מסך בודד). הלוח : Sapphire PURE ATI RX480 יותר אפשרויות אופטימיזציה ב-BIOS ביחס ל-DFI אפילו. HTT upto 440 יותר מ-2V Vcore 4V לזיכרונות לינק לביקורת : Sapphire PURE PI-A9RX480 - ATI's Chipset for the AMD Enthusiast אודות ערכת השבבים : לינק מקור : Anantech

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by white_rider,

יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי. חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש? החלקים שלי CORE E6600 G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו. בקיצור כדאי?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by מלמד,

היי אני חדש, רציתי לדעת מהם בעצם ערוצי זיכרון בגלל שאף פעם לא ידעתי.. מצאתי את ההסבר הזה באתר ששמו shaloti, הנה הלינק: מהם הערוצים CHANNELS של הזכרון RAM בלוחות אם? אבל עדיין הוא לא סיפק אותי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן. אז אתמול הגיע אלי המעבד 3600X מאחי לאחר שהוא שדרג ל 5800X. הלוח המדובר הוא X470 GAMING PLUS של MSI. המעבד הנוכחי הוא 2600X. הכרטיס מסך הנוכחי הוא R9 390X. הזכרונות הם Geil SuperLuce RGB Sync 8GBX2 3000MHZ. הצעדים שעשיתי: * העתקת ה BIOS לכונן USB פשוט וחיבור למחשב באחת הכניסות מאחורה. * הפעלה מחדש של המחשב והתקנה של הביוס דרך M-FLASH (עבר כמובן בהצלחה והביוס השתנה). * עדכנתי ביוס לבטא האחרון שיש באתר של MSI שהוא 7B79vAK2(Beta version). * בדקתי שהמעבד 3600X תקין ללא פינים עקומים ונכנס ללא בעיות לתושבת. * החלפתי את המעבד לחדש, והמחשב נדלק, אך אין תצוגה על המסך, נורת ה DRAM דולקת משום מה על הלוח, המאווררים…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אם זה 1 מגה קאש אז זה פרסקוט נכון? כמה שווה ההבדל במחיר? והאם שווה להשקיע כסף במעבד הזה יעני אני רוצה למכור את ה2.4 שלי ולקנות את ה3.0 אני ארגיש שיפור?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים