עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HeDesXs,

אני רוצה לשדרג את המעבד והתקציב שלי לא גדול ואני מתלבט בין E6700 לE5800 מה עדיף לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. וגם תוסיפו בבקשה תגובה האם יש לכם מספיק זיכרון או לא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shloosh,

אתמול שיחקתי במשחקת פשוט ביותר, והמחשב בתאום כולו פשוט נתקע כולל העכבר,והיה צורך ב-RESET כדי להתחיל מחדש,היום שיחקתי ב-WARCRAFT 3 ועוד פעם זה קרה לי!! מה זה יכול להיות והאם זה קשור למעבד ??? זה קורה לפעמים גם ב-WINDOWS XP PRO שלי ואותו דבר גם לחבר שלי (ב-WINDOWS) יש לי: AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 SUMA Geforce 4 TI4200 DDR 256 333MHZ

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bodomist,

הקנייה היא יותר של מחשב כולו מאשר רק של המעבד אבל זה לא מה שמשנה כרגע ... כמו שכולכם בטח כבר יודעים אינטל מוציאים בקרוב את הסדרת מעבדים החדשה... מה שאומר שהסדרה תוזיל את המחירים של המעבדים הישנים... השאלה היא מתי יוצאת הסדרה החדשה... יש כאלה שאומרים עוד שבועיים ויש כאלה שאומרים ב2008... השאלה שלי היא האם כדי לחכות עם הקנייה כדי להשיג אולי משהו יותר טוב באותו מחיר של מעבד נוכחי או אפילו לקנות מעבד נוכחי בפחות כסף ובכך לחסוך? מתי מתוכננת ההשקה של המעבדים? והאם זה באמת יוזיל משמעותית את הסדרה הנוכחית? תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב הנייח הנוכחי שלי בגלל העובדה שהוא כבר לא סוחב את כמות המולטיטסקינג שאני זורק עליו. את המפרט הנוכחי ניתן לראות מצד ימין. כרגע המעבד שלי לא מצלייח לעלות עם האוברקלוק שהוא היה בו כבר כמעט שנה. וכבר שבוע שהמעבד לא מצלייח לעשות פוסט עם אוברקלוק זניח, מדובר על אוברקלוק של יותר מ 200MHZ והמערכת לא עולה ואני מקבל BSOD בעלייה של הוונדווס. אני בדקתי את האפשרות שהזכרונות פגומים אך המחשב עולה מצויין בסטוק למעבד ואנדרקלוק לזכרונות עם בדיקת MEMTEST. אני בדקתי את האפשרות שהספק לא מספק את ההספק הדרוש (CAPACITOR AIGING) אך עם ספק חדש של 550W HEC היה אותו מצב לכן הכול מצביע על המעבד. התקציב הנוכחי שלי הוא בסביבות ה500שח. ברצוני להעלות את יכולת העיבוד של המ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sabosal,

ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי אני משדרג את ליבת המחשב (לוח אם מעבד זכרון) ומתלבט בין שלוש קומבינציות: 1. intel - E7500 + chipset G41 + 2GB DDr2 2. AMD Phenom II X2 550 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 3. AMD Athlon II 620 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 כולם בערך באותו תקציב. המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי וצפייה בסרטים HD, אבל מידי פעם קצץ עריכת וידאו ותמונות. אשמח להערות איזה מפרט עדיף ולמה. אם למשהו יש רעיון למפרט עדיף הוא כמובן יתקבל בברכה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רכשתי השבוע מחשב: לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E6300 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ הבעיה: כאשר 2 הזיכרונות מותקנים המחשב נתקע באמצע עבודה במחשב ופיתאום עושה לעצמו RESET. הורדתי תוכנה הנקראת MEMTEST86 V3.5 כאשר אני מחבר רק זיכרון יחיד של 2גיגה(1 מתוך הזוג שקניתי) ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת התוכנה הנ"ל הכל תקין וגם העבודה הבחשב טובה ולא נתקעת או מתאתחלת לבד. כאשר אני מחבר את 2 הזיכרונות במצב של DUAL CHANEL או SINGLE CHANEL ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Hitman_47,

מה ההבדל בן AMD ל אינטל ???? מישהו יכול להסביר לי ?????

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Elrond,

איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מדבר על הIntel Pentium D 820 ועל הAMD Athlon 64 X2 4200+. ממה שראיתי בחיםוש פה בפורום האינטל יעלה 241$, זה נכון? כי אם כן הוא יעלה בארץ משו כמו 1300 שקל, לא כ"כ רציני, לא? מביקורות שראיתי זה אחלה מעבד. וכמה יעלה הAMD? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by paradoxx,

קיצור, כבר איזה חודש מאז שהחלטתי שאני קונה מחשב חדש.. מכרתי את הישן. אספתי שקל ועוד שקל ועוד חצי. השגתי תקציב... נכנסתי לHW (כי אמרו לי שפה יעזרו...) התעניינתי ולמדתי... התחלתי להשתגע... הרבה מים זרמו בירקון מאז שקניתי מחשב.. בסופו של דבר נסגרתי על מפרט, אפילו ישבתי בחנות ואימתתי חלקים, ראיתי מארז. וקיבלתי אוקיים מאנשים מנוסים... ואאאז ראיתי את החדשה.. משהו ששכחתי לבדוק (מתי החידושים מגיעים...) ה-M2. הסוקט החדש.... אמרתי סבבה, נקנה לוח אם שיתמוך בו.. אבל, "ז***...." יש איזה יצור כלאים, שלא מתאים לסבתא שלי... הרבע השני של 06. ז"א מרץ. ז"א ארבע חודשים ואני יכול לקנות את זה בארץ במחירים עממיים... (טוב אולי טיפ טיפה יותר...) אבל השאלה המתבקשת (וכן, אני יכול לחכות 3 חודשים,…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המפרט שלי: amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 אני רוצה לקנות את המעבד הזה..... רציתי לדעת שתי דברים. א. האם זה בכלל מתאים למפרט מחשב שלי? ב. עם זה מתאים האם אני ירגיש בהבדל משמעותי בין המעבד של עכשיו לבין המעבד הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by RON_Xxx,

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by חיים37,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המעבד genuine intel® 1.60 ghz@ 2140 אין לי מושג יותר מדי במחשבים וסתם רציתי לדעת אם מה שקניתי לפני כמה חודשים זה סחורה טובה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מה עדיף? : 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 או 2) http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=956

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לקחת מעבד Box והמאוורר יעשה את העבודה בצורה טובה או לקחת מעבד Tray ולהוסיף מאוורר? אני אשחק במשחקים כמו GTA V , Call of Duty המעבד: Intel Core i7-4790 Haswell אני רוצה לדעת אם מאוורר BOX יספיק לי או שעדיף לקחת מעבד TRAY להשקיע במאוורר קצת יותר טוב? כרגע אני חושב לקחת Tray + מאוורר - Arctic Cooling Freezer i30 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by carz12345,

שלום לכולם, קיבלתי את המחשב החדש : i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black והרצתי את 3dmark benchmark וקיבלתי תוצאה של 9448. הגיוני שאחרים עם אותו מעבד ואותו סוג של כרטיס מסך(1080ti) יקבלו תוצאה של מעל ל11000? אני שואל כי ראיתי תוצאות של אחרים ואני רוצה להבין …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Oranili,

ה DUAL CHANEL משפיע הרבה על המהירות ? ומה עדיף 512 אחד או 2 של 256 ... ולמה ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zoman,

שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.