עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ישראל ישראל,

שלום חבר שלי רוצה לבנות מפרט עד 5K כאשר יש לו כבר GTX1070 עם אחריות שקנה ב1000 שקל סך הכל נישאר לבניית המחשב 4 אלף שקל בניתי מפרט בסכום של 3480 לא כולל לוח אם שעוד לא בחרתי... אשמח להמלצות שלכם אם יש רכיבים יותר טובים ממה שבחרתי באותו סכום פחות או יותר כמובן שהוא רוצה רק אינטל ורצוי חברות מוכרות בשאר הרכיבים תודה לעוזרים... כנ"ל אשמח לדעת הבדלים בין Z370 H370 B360 כי הבנתי שזה רק ברוחב פס של הכרטיס מסך וביכולת לשים 2 כרטיסים לעומת אחד בלוחות הפשוטים יש עוד הבדלים בין כל מלאי הלוחות שיש בחנויות? אני לא נעול על פלונטר אבל כן חושב לקנות מהם... בינתיים חוץ מלוח בניתי את רוב המפרט אם יש לכם הצעות ייעול או חלקים יותר עדיפים במחיר דומה א…

2. Started by b3ta0,

בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנה לא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65? יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Headspin,

יש לי לוח חדש וזכרות חדשים ומארז... הלוח החדש הוא IS7 קניתי איתו שני A-DATA 256X2 מה שכנראה הייתה טעות הייתי צריך לקנות ג'גה מהתחלה טוב במחשב הבא בקרוב... יצא מצב שנשאר לי סטיק אחד על 512MB DDR333 של סאמסונג מהדגמים המשובחים שלהם בהתחלה זה היה די מזמן.. השאלה היא האם כדאי להוסיף את הסאמסונג וכנראה לעבוד על 333 על 1 ג'גה זכרון....או לעבוד ב DUAL על 512 MB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A... באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....

• 14 תגובות
    • 756 צפיות
  5. הזירה בהחלט מתחממת - https://www.gadgety.co.il/190812/amd-raven-ridge-launches/ כדברי הקלישאה - צפוי חורף חם . נקווה שהרווח יהיה כולו שלנו, הצרכנים !

6. שלום חברים מחפש לוח אם טוב למחשב חדש שאני רוצה לקנות. כרגע לא החלטתי על המעבד(ככל הנראה E8400 או Q8400) אני רוצה לוח אם טוב בלי OC והמליצו על אחד מהשניים. מישהו יכול לומר לי איזה מהם עדיף? ומה בכלל ההבדלים ביניהם !?!?? תודה רבה. סילחו לי על הטעות: שניהם של ג'יגבייט. אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כעיקרון, התקציב שלי ללוח אם הוא 600-650 ש"ח. הP35 עולה כ730 ש"ח. וה P965 עולה כ640 ש"ח. עד כמה שווה החריגה לטובת הP35? המחשב הוא E6600, 8800GTS, המחשב הוא מחשב לתקופה ארוכה, ויש סיכוי לOC קטן.. מה היתרונות/חסרונות של כל לוח, ואם יש המלצה ללוח אחר אשמח לשמוע, תודה

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by bendan7,

אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון טוב בטווח המחירים 300-450 שקל

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  9. משום שעל המחשב מותקן לינוקס אני לא מצליח לברר את סוג הזיכרון אם מישהו יודע שבבקשה יגיד פה http://img148.imageshack.us/img148/1258/screenshot1ge9.png http://img46.imageshack.us/img46/8499/screenshotrp2.png אני רוצה לקנות עוד סטיק של 64/128 אפילו מהאיכות הכי נמוכה שיש,העיקר שהלינוקס ירוץ טוב תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי יש לי כמה שאלות שאני לא מוצא להן תשובה או שפשוט בקריאה של מאמרים בנושא עדיין לא הבנתי את התשובה כי הכל רשום בשפה טכנית קצת מסובכת אז בכל אופן ריכזתי פה כמה שאלות שעדיין לא מצאתי להן תשובה או לא הבנתי א.מה זה DMI קראתי במאמרים פה שלמחשבי I5 יש שימוש בdmi לעומת qpi ? ב.לפי הבנתי qpi מקשר בין המעבדים בליבה במחשבי הדור החדש I7 רציתי לדעת בשביל מה צריך לקשר בין ליבות הרי הם לעומת מחשבי core2 יושבים יחד על אותו פיסה לא? אז למה צריך לקשר בינהם? ג. אם יש הרבה זיכרון פיזי בשביל מה צריך וירטואלי? לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב? ד.במערכת 32 ביט הזיכרון מחולק ל2 2 גיגה יוקצו למערכת ו2 לתכניות. איך משנים את זה? ומה עדיף? …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by grasec,

Im about to buy a new computer.. and im not sure bout some parts fiting.. can anyone help me?please im buying a GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDr3 1333, PCI-E motherboard.. and the offical gigabyte website says.. thats this montherboard runs with duel channel ram.. of 1066/1333/16xx MH/z but i wanna get DDR3 1333MH/z 3x2GB OCZ Platinum XTC Tripple Channel would it run properly or would id run only 2 of the ram chips? help me out please im not that far form buyin the computer

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בגלל שאני רוצה שיהיו בו יותר אופציות, וכרגע אין לי מספיק אופציות שאני צריך בשביל דיסק קשיח וכו'. נכנסתי ליצרנית הלוח האם שלי, והורדתי קובץ EXE של עדכון ביוס לדגם של לוח האם שלי: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=11738&ProdId=2229〈=eng&OSVersion=%0A&DownloadType= אחרי שהורדתי את הקובץ וחילצתי ממנו את הקבצים, אני מבין שצריך להעביר את הקבצים לדיסקט ms-dos. הבעיה שאין לי במחשב חיבור לדיסקטים מיושנים כאלה. יש אפשרות להשתמש בדיסק CD-R כמו דיסק של התקנת XP? השאלה האם אני צריך להפוך את הקבצים לקבצי תמונות כדי שזה יעלה לי את זה באתחול..או שרק אני צריך להעביר את הקבצים לדיסק ה-CD וזהו? הבנתי בדיוק מה …

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Sarm1x,

מה יותר משתלם לי לקנות ? השימושים בעיקר זה גיימינג

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by MAChaifa,

^כותרת^ מה ההבדלים? ושווה להשקיע 10 שקל יותר בUS3L במקום הDS3L?

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by MDK,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לחכות ל- athlon xp t-bred העניין הוא שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ואני רוצה מעבד שיהיה חזק כי אני לא הולך לקנות מחשב חדש לאחר זה במשך הרבה זמן... האם כדאי לי בכלל לקחת אינטל?! כרגע מחירי המעבדים דומים אבל אני ראיתי שב27 במאי תהיה ירידת מחירים מסיבית למעבדי AMD... האם T-BRED ידרוש עדכון רציני ?! אין לי תקציב מוגדר אך תקחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על מעבד - כי אני לא ביל גייטס, ואני רוצה לקנות מחשב קומפלט כולל מסך, אין לי כמה מליונים עודפים להוציא על RDRAM 1066 ומעבד Intel Pentium 4 2.26 ... תודה מראש, MDK

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by 2130TOMER,

שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 ולסידרה החדשה של אינטל הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR2 ו DDR1 * מומלץ שהיה לו קירור עם צינורות קירור * מומלץ שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד900 שקל * תודה רבה לעוזרים ;D

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by amit27,

אני רוצה לשדרג ללוח ASUS P5B DELUXE שהוא תומך בזכרונות ddr2 800mhz, אם אני שם על הלוח הזה זיכרונות ddr2 533 mhz אז זה יעבוד לי ? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איזה מעבד עדיף מבחינת אמינות, ביצועים, תועלת לכסף ואפשרות לOC??? Q9550 או Q6700

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  19. קונה מאמזון תקציב עד 2000 ש"ח לכל השילוש חשבתי על 6600 השאלה איזה לוח אם? והאם כדאי לי להשקיע סכום פעוט ולהביא את 6600K ולוח מסדרת Z? בנוסף המלצה על זכרונות ואולי גם SSD אם יהיה ממש מחיר טוב

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by tzolerguy,

לכל המעוניין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2668&products_id=19631

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ^oz,

חברים, תבלחו לי ל הבורות אבל מהו אותו REV2 שחסר ולא יהיה לי אותו בלוח החדש שאני קונה והאם ללוח הזה (שאני מתכוון לקנות עוד יומיים) יש את אותו REV2.? http://www.abit-usa.com/products/mb/nf7/ תודה מראש

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by tom_k85,

1.יש לו תמיכה לSATA2? 2.כמה ערוצים הכרטיס קול המובנה שלו ואך הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Ash Binary,

אני רוצה לעדכן ביוס בלוח intel desktop board D945GCCR הביוס שיש עכשו CR94510J.86A.0031.2006.1212.1648 הביוס שאני מנסה להתקין http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16762&ProdId=2766〈=eng אני מתקין מקובץ BIO אל USB - אין לי אפשרות להתקין בדרך אחרת (שמחייבת להריץ EXE או BAT) אני מנסה להתקין לפי ההוראות http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/f7biosflash המקש F7 לא עובד ואין בביוס אפשרות לתת לו לעבוד (האפשרויות בשלב 5 לא קיימות אצלי)

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by dj asaf,

אוקיי אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. והייתי סגור על אייאמדי. עכשיו כמה אנשים באו אליי ואמרו לי שעדיף אינטל לצרכים שאני מחפש.. (יצירת מוזיקה) עכשיו לא הבנתי מה ההבדל פה ולמה אינטל? הרי אייאמדי יותר חזקה מבחינת מהירות וכוח.. למה אינטל למוזיקה? ובמקרה ואני רוצה גם משחקים וגם יצירה.. כאילו מחשב משותף להכל.. חשוב להזכיר שאני לא אינפקט או סקאזי חח אז לקחת בחשבון גם את זה.. תודה רבה לכם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.