מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היום ביקרתי ב KSP כדי לקנות לוח חדש וזכרון. הלוח שרציתי לא היה במלאי (IS7-E) לכן לקחתי את הלוח IS7 (שעלה 70 יותר). הזכרון שרציתי לקחת הוא: ADATA 512MB 400MHz (שעולה 250) ביקשתי בפירוש עם שבבים של ADATA ולא!! VT. המוכר שאל אותי איזה זכרונות יש לי כרגע, אז אמרתי לו זכרונות עם שבבים של VT (זה באמת מה שיש לי). אז הוא אמר שכדאי לקחת זכרונות של VT כי אם אני אקח ADATA יכול להיות מצב שהם לא יעבדו ביחד. והוא גם אמר שהזכרונות שיש לו שם הם עם CL 2.5 ואם הזכרון שלי גם עם CL 2.5 אז הם יוכלו לעבוד ביחד. אז לקנות את הזכרונות עם שבבים של ADATA, והם יתאימו לי? או שלקנות את הזכרונות של VT? (אני מוסיף תמונה של הזכרונות מ CPU-Z). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיות בלוח אם החדש שלי, אני מחפש לוח אם חדש. *תומך במעבד Intel Core 2 Quad Q9300 *בעל אופציה לזיכרונות בטכנולוגיית DD2 וDD3 *עדיפות ללוחות אם של Intel *תמיכה עתידית במעבדים החדשים (i5\i3) *מחיר נמוך תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כל ספק מתאים למעבד כפול ליבה (ספציפית הספק של ה antec slk3800b שהוא ה smart power 2.0 תואם ל amd athlon 3800+ X2 sual)? כי ראיתי כתבה על הספק הזה וכתבו שם (ממש כדרך אגב) שלספק אין חיבור "8pin EPS12V" שמשומש למעבדים כפולי ליבה. אני ממש לא מבין בזה, אם חייב את הקונקטור הזה? או שמקבלים מתאם עם המעבד? אם למישהו יש את המעבד והספק או שהוא מבין בזה אני אשמח לתשובה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על סדרה חדשה של מעבדים בעלי ביצועים גבוהים לשוק הנייד - Comet Lake-H, עם שמונה ליבות ומהירויות שנוגעות ב-5.3GHz לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בהחלט מעניין, מעבד רב תחומי, אשף ב- productivity המסוגל לבצע גם מטלות (גיימינג למשל) לא רע בכלל - השוואה רוחבית:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב ונשאר לי רק לבחור זכרון, אז איזה מהבאים יתן לי את הביצועים הכי טובים? Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ב-445 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 ב-444 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original ב-380 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכוון בקרוב לרכוש חומרה חדשה ומחשב חדש בכללי, השימושים שלי הם גלישה ולרוב משחקי מחשבים קלים (CS, CSGO, Payday, League of Legends ואולי כמה נוספים). הידע שלי בחומרה הוא אמנם לא אפסי אבל די קלוש (בניגוד לידע בנושאים אחרים שקשורים למחשבים) והייתי שמח לדעת מספר דברים לפני שאני ניגש להתייעץ בכלל על מה לקנות. כמובן שהשאלות האלו מגיעות לאחר בדיקה בגוגל. 1. מה עושה מעבד אחד טוב ממעבד אחר? כנ"ל ללוח-אם. השאלה מגיעה ממקום של השוואה, אני רוצה להשוות בין חלקים מסויימים ולשם כך דרוש לדעת את מה שהופך אחד לטוב מהשני. 2. איזו חברות אמינות יש לספקי כוח? ובנוסף מהי כמות הוואט הדרושה לספק כוח שיחזיק בדרישות שלי? זהו בינתיים לדעתי, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש לעבודה מאומצת בעיבוד תמונה. התקבעתי על מעבד - 2600k (או i7 2600 אבל ההבדל ממש זניח במחיר אז למה לא k ? ) עם 16 גיגה ראם לפחות בלי כרטיס מסך - יש ליבה גראפית במעבד שתספיק כאן. אבל אולי בעתיד אקנה.. לא מתכנן OC. איזה לוח אם Z68 מומלץ ? דרישה אולי ייחודית מלוח האם היא שאני אוכל לחבר 2 מסכים. (כמובן רצוי usb3,sata3) תודה רבה!, דובי
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי.! בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה. התכנון תחילה היה לקנות את ה 965 . המערכת תשמש לגיימינג כבד , שימוש משרדי , צפייה בסרטי HD ושימושים ביתיים כמו גלישה באינטרנט. ה 1055T הגיע ל TMS ובהפרש של פחות מ 100 שקלים מה 965. אני יודע שלגיימינג עדיף לקנות את ה 965 מכיוון שהתדר שלו הרבה יותר גבוהה מהתדר של ה 1055T . ( 3.4 > 2.8 ) אך לפי המחקרים המעמיקים שלי על המעבד הזה ניתן לבצע אוברקלוקינג לתדר ממש ממש גבוהה בקלות יתרה . (אנשים הגיעו בקלות ובקירור סטוק ל 4.0) השאלה שלי היא , האם עדיף לי כבר לקנות את ה 1055T ולבקש שיבצעו לי עליו אוברקלוק ולקבל ביצועים גבוהים יותר ועוד שתי ליבות , או להשאר עם ה 965 בתדר סטוק?. (הקירור למעבד הוא XIGMATEC DARK KNIGHT לוח האם GIGABY…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות DDR 3 800MHZ ונגיד שאני ירצה לקנות מעבד I5 עד כמה זה יכול להגביל אותי בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין בזיכרון הבא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=31357&txt_search=HyperX+FURY+DDR4&buy=&minprice=0&maxprice=0 כיום יש לי מחשב די טוב אם 16 DDR4 2133 והייתי רוצה להתקדם ל64 גיגה אני חושב שהלוח שלי תומך כמובן אשמחש תגידו לי איך לודאות.במידה וכן אחליט לרכוש כמה דברים: איך המחיר? מבחינת ביצועיים אני ארגיש הבדלים? המחיר 1590 יש יותר זול או אולי בכלל עדיף לי להוסיף עוד 16 גיגה DDR 4 2133 מהירות או לשים 64 נקי? חברה מומלצת? בכללי יש לי מחשב חזק I7 6700 16RAM DDR 4 SSD 500 GIGA SAMSUNG EVO 850. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצורכי משרד. מעבד אינטל E5200 או AMD AM2 4200x2 מה מבין המעבדים טוב יותר ללא קשר למחיר? ומה מהם נותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה רבה חבר'ה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס nforce 2 שעדיין נימצא במסגרת האחריות . לאחרונה הוספתי לו עוד סטיק של mb512 ,אולם כל נסיונותי להגיע למצב שבו נעשה שימוש ב-dual channel ניכשלו (נעשה שימוש בשני סטיקים זהים והם הוכנסו לשני הסלוטים בצבע זהה שתומכים ב-dual ddr ) בסופו של דבר נאלצתי לשים את הסטיק השני בסלוט שאינו תומך ב-dual ddr , כך שאומנם הצלחתי להגדיל את הזכרון ל-1024 ,אולם לא בצורה אופטימלית היות והמערכת לא רצה ב-dual ddr . יש לציין שבמצב זה המחשב עובד מצויין . האם לדעתכם זאת סיבה מספקת להחלפת לוח אם בן שלוש שנים (האחריות מסתיימת עוד כחודש ) ? קשה לי להאמין שבכלל ימצא בידי היבואן \ החנות לוח אם זהה להחלפה . (ככל הידוע לי יצורם של לוחות אלו הופסקו כבר לפני כשלוש שנים ) ברור מאליו שהזכרונות…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* צריך המלצה ללוח אבל קודם כל: א. נכון ששזה מאוד תלוי בלוח אבל בערך: צ'יפ 975 יותר טוב מ 965 נכון? ב. זה נכון ש 965 מאוד מתחממם ? לאיזה טמפ' בערך הוא מגיע? ג. מה עם 975 מבחינת טמפ' י? ד. ל 965 מקס' זיכרון הוא 4GB ול 975 הוא 8GB נכון? אז ככה: צריך לוח טוב עם תקציב בסיביבות ה 1000 שקל, אומנם רצוי פחות אבל הגג הוא 1100 שקלים נתונים שחובה: לפחות 4 חיבורי USB 2.0 י*(לכל הלוחות יש נכון?) *(אם לא אז כשאתם ממליצים על לוח אז תרשמו כמה יש לו)י PCI-E X16 PCI (לכולם יש) לפחות שני חיבורי SATA2 י (אפשרות לחבר לפחות 2 כונני SATA2 בו זמנית) אם יש לוח מצויין בלי הדרישה של 2 בו זמנית אז תגידו תמיכה בזיכרון של עד 800MHZ תמיכה במעבד קונרו זה כנראה המערכת המתוכננת E6600 י כעיקרון לא מת…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 שהגיע עם 8Gנ זיכרון (יש עוד סלוט 1 פנוי). אני מעוניין לשדרג (להוסיף לכל הפחות עוד 8 או בפיתרון שאני מעדיף להוסיף עוד 16 לסה"כ של 24) בדקתי ב CRUCIAL ורשום שם שאפשר להוסיף עד 32 מקסימום. https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/ideapad-gaming-3-15imh05 לעומת זאת שירות הלקוחות של לנובו אומר שהיצרן רשם ב spec מקסימום 16 (התמונה מהאתר הרשמי) ושלחו אותי לדבר עם המעבדות שמטפלות בלנובו (עדיין באחריות) ושם אמרו לי גם מקסימום 32. אז יש לי כמה שאלות: 1. למי להאמין? 2. במידה ואפשרי מעל 16, האם הפיתרון של 24 גיגה הוא טוב? (ההבדל בין קניית סטיק של …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם גלשתי בניואג' משיעמום ופתאום, אני נתקל בזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820609237 אז כן, התחילו למכור זיכרונות DDR3 במהירויות של 1600MHZ, עכשיו, על מה מפעילים אותם? משתמש שרכש את המוצר כתב שיש לו כבר אותם והם מהירים בטירוף, אבל הוא לא ציין על איזה לוח הוא מוריץ אותם, לפי אסוס, לוח הP5K3 שלהם תומך בזיכרון DDR3 עד 1333MHZ בלבד, לאומת זאת, לאחר חיפוש ארוך בגוגל מצאתי ביקורת על הזיכרונות הנ"ל: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=3045&p=4 וכשראיתי איך הם הריצו את הזיכרונות האלה הופתעתי לגלות ש: ASUS P5K3 Deluxe (Intel P35 DDR3) הם הפעיול את זיכרונות ה1600MHZ בלוח 1333MHZ, איך כזה דבר יכול להיות? וכאן אני צריך שתעז…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בתהליכי שדרוג המערכת שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ואולי ספק), שכבר מתקשה בסחיבת המשחקים החדשים שבאים עלינו לטובה. מה דעתכם על הזיכרון הזה http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-240-Pin-Platforms-CMZ8GX3M2A1600C9/dp/B004CRSM4I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320433695&sr=8-1 שיהיה מיועד למערכת מבוססת I5 או I7 עם כרטיס GTX560 Ti?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-