עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by izikle,

שלום, בעקבות בעיות בלוח אם החדש שלי, אני מחפש לוח אם חדש. *תומך במעבד Intel Core 2 Quad Q9300 *בעל אופציה לזיכרונות בטכנולוגיית DD2 וDD3 *עדיפות ללוחות אם של Intel *תמיכה עתידית במעבדים החדשים (i5\i3) *מחיר נמוך תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308181,00.html

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לא צריך OC, אבל קריטי שהזיכרון יעבוד בלי שום בעיות, כלומר שזה יהיה זיכרון מאושר (Guaranteed-Compatible ) ללוח הזה מבחינת יצרן הזיכרון.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני בתהליכי שדרוג המערכת שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ואולי ספק), שכבר מתקשה בסחיבת המשחקים החדשים שבאים עלינו לטובה. מה דעתכם על הזיכרון הזה http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-240-Pin-Platforms-CMZ8GX3M2A1600C9/dp/B004CRSM4I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320433695&sr=8-1 שיהיה מיועד למערכת מבוססת I5 או I7 עם כרטיס GTX560 Ti?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by xorense,

אנשים מה ההבדלים בין הלוחות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by iii2,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חבר שלי קונה מחשב, הלוח אם אצלו בבית כבר הוא עכשיו מחפש איזה זכרון לקנות, עם לוח כזה ומעבד 3000+ VENICE הוא רוצה לעשות OC כמובן והוא מחפש זכרונות. הייתי הולך ישר על הG.SKILL PC4400LE TCCD אבל המחיר אייאיאי המחיר מישהו יודע על זכרון שיעלה עד 1400-1500 ש"ח שיתן אחלה ביצועים בOC (לא מחפש לשבור שיאים או משהו אבל משהו מכובד) ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר. ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים... תודה (:

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by itsik1231995,

שלום, הזמנתי אתמול לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים בשביל מחשב שכבר יש לי (עקב תקלות שמקורם בלוח אם ככול הנראה ..) בוא ספק כוח, כרטיס מסך וכול שאר הדברים הנחוצים היום שמתי לב שללוח אם שלי יש חיבור 8PIN בשביל ההספק למעבד, בעוד לספק כוח יש רק חיבור 4PIN הסתכלתי ברשת והבנתי שזה לא כזה קריטי ושאפשר לחבר את ה 4PIN אל החיבור ולהשאיר את 4 הגידים האחרים רקים ברוב המקרים בהם משתמשים במעבד יחסית חלש שלא צורך הרבה חשמל, אבל רציתי לשאול ספציפית לגבי החלקים שלי, שכן אני לא יודע לאן הגידים הרקים האלה מובילים ואני לא רוצה שאזורים מסויימים בלוח אם לא יקבלו חשמל ... אז ככה הספק כוח הוא 500W של OCZ דגם OCZ500SXS הלוח אם הוא Gigabyte GA-H81M-DS2V המעבד הוא Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB L…

10. Started by KF,

יש לי לוח מסוג : gigabyte ep35-ds3r כרגע יש לי על הלוח 2X2GB מסוג DDR2 האם אני יכול להוסיף לו עוד סטיק של DDR3 ככה שבסופו של דבר אהיה עם נפח של 8GB ? תודה

11. כפי שחלקכם יודעים ( מי שעקב אחרי הבניה שלי במדור הפרוייקטים ) היה לי מעבד 4770K שעבר תאונת DELIDDING מצערת ועקב כך הוחלף ל4670K הייתי חייב מחשב תקין ועובד . לאור יציאת ה4790K , האם כדאי להזמין מאמאזון ולהחליף ? 418$ כולל מיסים שהם 1469 ש"ח .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתכנן להתחדש במעבד ולוח, אשמח אם תוכלו לכוון אותי ללוחות עם מוניטין טוב (אני מעדיף ג'יגה או אסוס). אני מיעד אותו ל ( Pentium D 3.0Ghz (930 . אגב, איך ה930 באובר? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by LOTE,

שלום חברים, אני מתכוון בקרוב לרכוש חומרה חדשה ומחשב חדש בכללי, השימושים שלי הם גלישה ולרוב משחקי מחשבים קלים (CS, CSGO, Payday, League of Legends ואולי כמה נוספים). הידע שלי בחומרה הוא אמנם לא אפסי אבל די קלוש (בניגוד לידע בנושאים אחרים שקשורים למחשבים) והייתי שמח לדעת מספר דברים לפני שאני ניגש להתייעץ בכלל על מה לקנות. כמובן שהשאלות האלו מגיעות לאחר בדיקה בגוגל. 1. מה עושה מעבד אחד טוב ממעבד אחר? כנ"ל ללוח-אם. השאלה מגיעה ממקום של השוואה, אני רוצה להשוות בין חלקים מסויימים ולשם כך דרוש לדעת את מה שהופך אחד לטוב מהשני. 2. איזו חברות אמינות יש לספקי כוח? ובנוסף מהי כמות הוואט הדרושה לספק כוח שיחזיק בדרישות שלי? זהו בינתיים לדעתי, …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כל האנשים שמציעים מפרטים לא מציעים יותר מ4 GB זכרון, למה זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eitanb3,

שלום! אני כרגע עובד על מחשב עם מעבד P9700. אני תוהה, מבחינת המעבד בלבד, איך ביחס למעבד זה יהיה המעבד 3517U החדש? חלש יותר? חזק יותר? אותו הדבר בערך? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by berner,

חבריה יש ברשותי לוח אם GB-CA-965P-DS4 כנראה שקרה משהו והתחיל בזיופים כולל בסלוטים שלא מעברים נתונים למעבד(כנראה)כי החלפתי מיקום ואז שונה המצב ובכן אני חייב להתארגן ללוחM חדש אבל זהה לקיים שאוכל להשתמש בשאר התכולה המורכבת אשמח לקבל סיוע כאן בברכה :s05:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני קונה מחשב ונשאר לי רק לבחור זכרון, אז איזה מהבאים יתן לי את הביצועים הכי טובים? Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ב-445 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 ב-444 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original ב-380 ש"ח

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by naorca,

אני בחור טכני אבל מעולם לא עשיתי OC לאף רכיב. יש לי מעבד i7-4790 והייתי רוצה לנסות OC, בעיקר כדי לסחוט קצת יותר במשחקים. כרגע אני עם כרטיס GTX 760 אבל בקרוב מחליף ל RTX 2060. אשמח להסבר כללי, הדרכה, מה לבדוק לפני? איך לבצע? סיכונים? הלוח שלי הוא GA-H97-HD3 -Gigabyte תודה!

20. באתר crucial המחיר עדיין 91$ אבל באתר של היבואן בארץ המחיר הוא 80$ לגהי רכיב של PC3200 ורכיב של pc4000 עולה ב 91$ מה שמצמצם את החשד שמדובר בטעות (אם כי הכל יכול להיות). 80$ כפול מע"מ ושער השקל יוצא: 413 שקל. מקור: http://www.crg.co.il/crucial/cru_order.php?id=139 כל מוצרי הבליטיקס אצל היבואן בארץ: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX דף המוצר בחונת היצרן: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: כלומר למי שחי בארה"ב ורצה זכרון כזה כדאי לבקש מהדוד שלו בישראל לקנות את הזכרון כאשר הוא בא לביקור בארה"ב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by WHITE_ZOMBIE4,

איזה מעבד לפי דעתכם יותר טוב למשחקים,תלת-מימד וגראפיקה?,AMD או PENTIUM4

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nehmia,

קראתי את המאמר על הזכרונות.. למשהו יש עוד מאמארים על חלקים אחרים במחשב או הסבר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Jenia24,

שלום, אני מחפש לוח אם לתושבת AM2 במחיר של עד 350 ש''ח, אפשר לראות את המיפרט שלי בצד, המטרות העיקריות הם OC עד כמה שניתן בתקציב, יצא לי לראות את הלוח הזה: ASUS M4N68T-M שנראה נחמד, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר בתקציב תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nec_000,

בהחלט מעניין, מעבד רב תחומי, אשף ב- productivity המסוגל לבצע גם מטלות (גיימינג למשל) לא רע בכלל - השוואה רוחבית:

דיונים חדשים בפורומים