מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח אם שתומך בזכרונותF2-6400CL4-2GBPK) DDR2 (GSKILL אך גם תומך בשבבים מהדור שבא אחרי סדרות הIntel Celeron, Intel Core 2 . Duo, Intel Core 2 Extreme, Intel Core 2 Quad, Intel Pentium Dual Core, Intel .Celeron Dual Core אם אין למעבדי אינטל, האם יש לוח אם כזה שתומך במעבדי AMD הטובים מהמעבד שלי (E8400) בhierarchy chart של TOMSHARDWARE? נתקלתי במספר חנויות בארץ שמציעות את הדגם הזה: GA-P85-D3 LGA 1150 בטענה שהוא תומך DDR2, אך באתר של GB כתוב שהוא תומך ב DDR3. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מיכוון שהשאלה הזאת נוצרת איכשהוא בשאלות זיכרון,האם אפשר להגיד מהם כללי האצבע בשילוב זכרונות SS/DS. האם זה תלוי בבקר הזיכרון(ב-939 במעבד) או שזה תלוי בגורם אחר. מה קורה אם מערבבים SS/DS?
-
- 14 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המעבד הזה של amd: amd dual-core 2.2ghz 1mb am2 4200+ ואני אחרי שקראתי את המאמר שקונרו e6700 בהרבה יותר חזק מה-5000+ והיום קראתי ש-amd הוציאו את המעבד -5200+ ואני לא מבין-אם זה עדיין לא יתחברה בקונרו הכי טוב אז למה הם משקיעים בזה שישקיעו על מעבדים חדשים ועל טכנולוגיה חדשה שתצליח להתחרות במעבדים של אינטל ועוד הסוקט am2 הוא שינוי קטן מהסוקט 939 בסדר הוציאו את ה-5200+ אבל מעכשיו הם צריכים לעשות טכנולוגיה חדשה ולשפר את הביצועים של המעבדים אם היא רוצה להתחרות בקונרו של אינטל
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לוח אם שאפשר להרכיב עליו כמה מעבדים (שרת, למשל) ובנוסף, להרכיב עליו כרטיסי מסך SLI שאפשר לחבר בינהם? קיים כזה? אני רוצה להרכיב עליו שני מעבדי M7040.
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4B NORTHWOOD והלוח הנ"ל איך אני מאפשר את שית ההיפר טרטינג הזאת? שמעתי שיש משהו בביאוס או משהו אם גאמפר A31 מישהו מכיר יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא, בשני לוחות שלהם הם משתמשים ב: NVIDIA nForce4 SLI MCPs (media and communication processors) NVIDIA nForce4 4X MCPs (media and communication processors) מה זה הצ'יפסט הזה ? הוא יותר טוב מNFORCE 4 ULTRA ? (ערכתי חיפוש ולא מצאתי על זה כלום)
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי, גם בTYAN שעושה לוחות לשרתים לא ראיתי שיש. תודה רבה .
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי לכולם 2 שאלות ברשותכם: 1-האם הלוח אם הזה:ECS RS485 2XDDR533 מתאים למעבד AMD ATHLON 3200 AM2 ? 2-השאלה היותר חשובה איך הלוח אם הזה? השימוש של המחשב הוא לצורכי אופיס,אינטרט,וסרטים,בלבד. המלצתי לאותו אחד שקנה את הלוח אם הזה לקחת את הלוח אם הזה של אסוס: M2NPV-VM או הלוח אם הזה של ג'יגהבייט:?M51GM-S2G AM2הוא טען שהמוכר מחשבים שמכר לו את המחשב אמר לו:שהלוחות שהצעתי לו הם לוחות יותר מדיי טובים לצרכים שלו וחבל על הכסף. הוא נתן לו את ה-ECS ואמר לו,שזה לוח אם מעולה ואמין לצרכים שלו. אין לי ספק שהוא צחק עליו,רק רציתי רק לדעת עד כמה הלוח הזה באמת אמין וטוב ..או בעצם מה אתם חושבים עליו? בתודה מראש שי נ.ב-יש לכם מושג כמה עולה הלוח אם הזה,פשוט חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו .חשוב לי …
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב די ישן: מעבד AMD 2500 בארטון לוח אם אסוס A7N8X-X כרטיס מסך 6600GT זיכרון 512MB ג'נרי ( 400Mhz, pc3200) ועם כל המשחקים החדשים והכבדים כמו rainbow six vegas ו test drive unlimited המחשב שלי לא סוחב ואני חושב שהסיבה העיקרית זה חוסר הזיכרון. אז מה שאני רוצה לשאול זה דבר ראשון אם אני צודק? ודבר שני זה אם אני יכול בימינו לקנות איפשהו זיכרון חדש שיתאים למערכת שלי? לדוגמא נכנסתי לאתר של KSP ויש שם זכרונות תחת הקטגוריה DDR (שלי לא DDRII), אז הם יתאימו לי? אם אכן יש היום זכרון שיתאים למערכת שלי, כמה כדאי לקנות בשביל שהמחשב יריץ את המשחקים בלי בעיה? 512 יספיק? או שצריך ג'יגה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההצגה של 4X4, רכישת ATI והוזלת המחירים הדרסטית מקדמות כצפוי את הכרזתו הרשמית של הקונרו. http://www.toptechnews.com/news/AMD-Demos--The-Quad-Father--/story.xhtml?story_id=12200CI10BCQ אמנם לא הוצגו מבחני ביצועים ופרטי המערכת כגון סוג הלוח והצ'יפסט אבל הודגמה מערכת 4X4 עם שני מעבדי FX כפולי ליבה (עלומי שם). המטרה היא הוכחה שהקונספט עובד ומריץ ישומים. שחרור לשוק יתבצע עד סוף השנה - ואז כמובן נדע הרבה יותר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשאול איך המחשב עם המפרט שאני הולך לתת עכשיו יתפקד בcounter strike והאם הוא OpenGL Comptible? מפרט : CPU : P3 550MHZ 512kb cache slot 1 Mobo : MSI MS-6156 i440BX chipset Memory : Spektek 256mb PC133 SDRAM GFX : ATi RAGE אני עוד לא יודע תדגם כי עוד אין לי תכרטיס מסך אבל אני תנו לי דגמים ואני יגיד לכם , יכול להיות שיש לו 32MB ? Hdd: WD 20GB 200EB 5400RPM Generic Case 4400RPM 60mm CPU FAN by : AVC no cdrom
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[= או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.
-
- 14 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תודה למי שיעזור לי על המלצה של זיכרון 256Mb .. אני חדש באתר :
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת עם הלוח הזה טוב\מומלץ? - ASUS P5ND2-SLI במחיר 760שח.
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מ*דיין של MSI (המפרט בצד) והוא... אהמ... זבל... אני רוצה לקנות לוח אם חדש, עד 750 שקל, עדיף nForce 2 שינצל את ה 2 סטיקים של הזיכרון שיש לי. כמו כן גם שיהיה אוברקלוקר מעולה, שיהיו יציאות USB 2, עדיף FireWire וכרטיס רשת בילטאין, ו... זהו. הצעות בבקשה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2911 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ליבה הכי כדאי בשבילי בשביל המעבד הזה? ווינצ'יסטר או ניוקסטל? ואני לא עושה OC
-
- 14 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה טוב 37 מופיע לי בביוס? וגם מה זה cpu fun speed 3125 rpm ו sistem fan speed 0 rpm מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111725 יציב ב435 מה"צ אחרי עדכון ביוס! האסוס דרך אגב, נותן בערך את אותם ביצועים (בדר"כ פחות, בביקורת אחת ראיתי 412 מה"צ) - אבל עולה 600 שקל יותר (שהם למעשה, 60% ) על כן אמרו אבותינו, w00t.
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב חדש... לקחתי את ה 4300 עוד לפני שידעתי שהמעבד השני יצא, מה מהם עדיף ומדוע? יהיו הפרשים גדולים בביצועים? נ.ב הוספתי עוד שאלה לגבי לוח אם של ג'יגה בייט שלקחתי, הדגם הוא 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E הוא בסדר?
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-