עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HilaX3,

שלום, יש ברשותי 4 סטיקים של זכרונות כאשר כל זוג הוא סוגשל שונה. השאלה שלי אם אני יכולה להשתמש בהם ביחד. אלו הם הפרטים. - כל סטיק הוא 2GB - כולם מחברת G.Skill. - הסטיקים הראשונים הם - * DDR3 1600 2GB 1.9V PC3 12800 CL7-7-7-18 - הסטיקים השניים הם - * DDR3 1600 2GB 1.6V PC3 12800 CL7-8-7 24 - לוח אם מדגם Gigabyte DF85-EXTREM (לא בטוחה, אבל משהו כזה) - מעבד מדגם Core i7 920 OC 3.6Ghz אני יכולה להשתמש בסטיקים האלו ביחד? אני ממש רוצה 8GB, ואין לי רצון להשקיע 300 ש"ח בזכרונות חדשים למחשב ישן.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מפתחת השבבים לא מצליחה להשתחרר מהתקופה הרעה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכה-להפסיד-ולהצטמק-עוד-רבעון-נוראי/

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by SagroN,

שלום לכולם, לאחר 6 שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. בנוסף, שמתי לב שכאשר אני גולש בכרום והרבה חלונות פתוחים, במקביל אני משתמש בפייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים שפועלים במקביל, כשאני נכנס למנהל המשימות ולביצועים אזי יש ניצול באופן רציף של 65-80% מהזיכרון ואפילו מדי פעם יש קפיצות ל90% מהזיכרון הפיזי. ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קונה מאמזון תקציב עד 2000 ש"ח לכל השילוש חשבתי על 6600 השאלה איזה לוח אם? והאם כדאי לי להשקיע סכום פעוט ולהביא את 6600K ולוח מסדרת Z? בנוסף המלצה על זכרונות ואולי גם SSD אם יהיה ממש מחיר טוב

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שלום קניתי כרטיס מסך היום באייבורי כזה:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13626 GT730 2GB GEOFRCE 7 והלוח אם לא תומך בו,יש לי לוח אם P5G41T-MLX https://www.asus.com/Motherboards/P5...pecifications/( שם כתוב שהוא תמוך ב 1 גיגה מקסימום נראה לי,תכנסו ללינק בבקשה) בלינק האחרון מצורף התיאור של הלוח אם ובמה הוא תומך,אשמח אם מישהו יסביר לי איזה כרטיסי מסך הוא תומך ,מהרשימה של אייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2652&orderBy=priceLow יש לי GEOFRCE 210 ואני רוצה לקנות את המחשק act of aggerssion שדרישות שלו הם :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggression אשמח לקבל המלצה מה יתאים לי כיד שאשחק במשחק ברמת הגדרות בנ…

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by ykg,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד Lenovo E530 HLG שהגיע עם סטיק לש 4GB שעובד במתח 1.5 וולט (זאת על פי CPUZ). לאחרונה הוספתי לו סטיק נוסף מהסוג הזה http://ksp.co.il/?uin=15665. שימו לב שזה DDR3 ולא DDR3L אך על פי CPUZ הסטיק החדש עובד במתח של 1.35V (למרות שלא אמור בכלל לתמוך במתח). המחשב כן מזהה 12GB של RAM השאלה היא, היא זה בעייתי שהמתחים שונים? תודה

7. מישהו אמר 24 ליבות ו-48 נימים אשר פועלים בתדר מירבי של 3.4 ג'יגה-הרץ? לכתבה

8. שמועה חדשה מבטיחה לנו שיתוף פעולה חסר תקדים בין שתי היריבות הגדולות כבר במהלך השנה הנוכחית לכתבה

9. Started by tomitcdan,

אינטל שלא חידשה כלום 4 שנים מתגלה שיש לה מעבדים יקרים וחלשים . עפ"י מבחן מעבד AMD Ryzen 5 1600X כמעט ברמה של Core i7 6800K http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-5-1600x-cinebench-r15-score-clse-to-intel-core-i7-6800k.html זה עלוב בשביל אינטל שמעבד לא הכי חזק של AMD במחיר 250$ מול 434$ של אינטל AMD לא הוציאה מעבדים עם ארכיטקטורה חדשה 4 שנים אינטל פשוט נראית כמו עושקת לקוחות עם חומרה בינונית 95W של AMD מול 140W של אינטל אני לא מדבר אפילו על הלוחות היקרים של אינטל 4 ערוצי זכרון -פי 2 מ- AMD ( שלא תורמים כלום , חוץ מלקחת עוד כסף )

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  10. היי, מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במשהו קצת יותר מודרני יש לי היום i7 920 12gb 1600 gigabyte ud-4p מעוניין לשדרג לדור חדש של i7 או i5 מדובר במחשב המרכזי בבית שמשמש כשרת PLEX לשיתוף מדייה לכל שאר המחשבים בבית וכמובן לגיימינג גבוה (כיום יש לי 670GTX שגם קצת זקן) יש לי הזדמנות להזמין מארה"ב מעבד וזיכרון (שהם חלקים שלרוב אין איתם בעיות ותקלות) את הלוח אני חושב לקנות בארץ. מה אתם ממליצים, בסדר גודל של עד 2500-3000שח רצוי פחות

11. השקת הדור השמיני של אינטל בעידן ה-Core מתקרבת, ומביאה איתה שמועות ופרטים חדשים ומסקרנים לכתבה

12. היי, כרגע יש לי Hynix Original 4GB DDR3 1600 x2 (במצטבר 8GB). אני מעוניין להוסיף עוד 4GB RAM למחשב, השאלה היא: האם בשביל להוסיף עוד זכרון RAM, אני חייב את אותו הסוג הקודם? או שזה הולך לפי התדר? אשמח לקבל המלצה לזיכרון טוב שלא יעשה לי בעיות, תודה

13. Started by nec_000,

שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)

14. Started by deluxe,

יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by d30DK,

היי, נתקלתי בעבודה במחשב G4, כלומר מחשב שאמורים להביא לי. למישהו יש מושג מה זה מעבד G4? ביקשתי מחשב חזק יותר מהנוכחי C2D. זה בכלל משהו חדש? אני אישית מכיר את ה-Q הקודמים אחרי ה-C2D, ואז סדרת ה-i של אינטל. גוגל מביא קצת דברים לא קשורים, חלקם אפילו ישנים כי G4 זה קצת משהו כללי מסתבר. אין לי דגם ספציפי אלא רק G4. אשמח לתשובה, אפילו אם היא יחסית כללית. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני . בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by NuXeR,

היי, אני מתחיל להתעניין ברכישה של שילוש חדש לטובת שדרוג המחשב הנוכחי. כרטיס המסך יהיה HD7970 מהרכישה הקבוצתית, וייתכן שיתווסף אליו עוד חבר זהה (אני מריץ Eyefinity) אני מחפש עזרה בבחירת שילוב של מעבד-זכרון, ייתכן שיהיו לי שאלות נוספות בהמשך אבל כרגע אני קצת מבולבל בנושא התושבות ולכן מבקש עזרה. ראיתי 1366, 2011, 1055 ועוד.... מה ישן, מה חדש, למה יש יתרונות/חסרונות, האם כדאי צ'יפסט Z77 או X79 למשל ? כמובן שאני פונה לאחר קריאה בפורום ובגוגל, אך אני עדיין מבולבל ואשמח לקצת עזרה או הכוונה. תודה, תומר

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. שלום לכם יש לי הזדמנות לקנות שרת זה עם מעבד 12 ליבות AMD 2.3GH AMD Opteron 6176 SE לוח זה http://www.asus.com/Commercial_Server_Workstation/KGPED16/#support_QVL אני צריך את המחשב למשחקים יחובר לו כרטיס מסך HD 7900 שאלות : 1. האם השרת יעבוד טוב יותר ממחשב 8 ליבות עם OC ? 2. האם שרת יכול לעבוד כמו מחשב ? עם WIN 7 64 ? 3.האם משהו כאן רואה קשיים בהפעלת שרת ? חסרונות או יתרונות 4.בלוח יש מקום ל-2 מעבדים האם בהפעלת 2 מעבדים אנ י מכפיל את הכוח ? 5.הזכרון מוגבל עד 1333 MHZ 6. מצורף בינצמארק http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Opteron+6176+SE&id=1568

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by TalmoR,

המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by itaysp,

שלום, ברשותי השילוש הבא: הלוח אם שלי התקלקל, ואני שולח לאינטל השבוע ואקבל אחד מתוקן/חדש כנראה. אם אני כבר מפרק את הלוח אם חשבתי לשדרג כבר את המערכת. כמו שאפשר לראות, המעבד שלי הוא K אבל הלוח אם הוא H לכן לא תומך ב OC. חשבתי על האפשרויות הבאות: 1. לקנות לוח חדש כן תומך ב OC, למכור את הלוח הישן ולעשות איזה OC כדי לסחוט קצת מהמעבד (אני מריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל בד"כ והייתי שמח לעוד כח) 2. להישאר עם הלוח, למכור את המעבד ולקנות מעבד חדש יותר איזו אפשרות תתן לי את היחס הביצועים/מחיר? אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, נגיד עד 500. אשמח גם להמלצות על לוח/מעבד, ולשמוע כמה המעבד/לוח שווים היום בשוק היד2. ועוד שאלה על הדרך. הלוח שלי הוא H67 ולכן גם יש לו כרטיס מסך מובנה. יש לי 2 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ilanb0,

אבקש לוודא שהלוח הנ"ל מתאים להתקנת זיכרון DDR2 במהירות 1066. לא כ"כ מתמצא בדברים הללו, אז תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by crow3d,

היי , קניתי מעבד PHENOM 2 X4 965 יד שניה מאיביי (ב300 שח כולל משלוח) ואני רוצה להתאים לו לוח אם השאלה שלי היא כזו , אם שווה לקחת לוח אם GA-MA770T-UD3 של ג'יגה בייט ב349 שח מוולקום או להוסיף עוד 100 שח ולקחת GA-870A-UD3 ב442 שח גם מוולקום או שבכלל להתפרע וללכת על GA-990XA-UD3 ב570 שח בKSP או שיש לי דרך להשיג קצת בפחות ב530 שח ... (חשוב לי לציין שאני מעדיף לחסוך אבל השאלה איך הלוח הזה של צ'יפסט 770? ואם כדאי לי להסתכל על חשיבה לטווח ארוך במידה וארצה לשדרג?) ודבר נוסף , עשיתי טעות שלקחתי פנום ולא למשל FX4100 או FX4300 ? (המערכת אמורה להיות מיועדת למשחקים בין היתר , חשוב שהיא תוכל להחזיק משחקים כבדים, כרטיס מסך יהיה בהמשך- כרגע זה לא רלבנטי, אני קונה את החלקים של המערכת ל…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי יש ברשותי מחשב בן 6-7 שנים. התייעצתי פה בעבר הלא רחוק בכלל לגבי הוספת זיכרונות למחשב זה ועזרו לי מאוד. כרגע ההתלבטות היא בין שדרוג כ. מסך לבין מעבד. השימושים הם קודם כל משרדיים. אח"כ פוטושופ (חובבני, ביתי) - ולכן הבנתי בפורום כ. מסך שעדיף לשדרג את המעבד. השימוש המשני הוא משחקים קלים (בתקווה סימס 3 לדוג') ולזה צריך גם לשדרג כ. מסך - אך זה יקרה בהתאם לתקציב שישאר, אם ישאר. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). אז אם כן, כרגע המטרה היא שדרוג המעבד. אין לי בעיה לקנות יד שנייה...…

24. Started by shus2000,

שלום חברים, אני מחפש לוח אם שיכול לעמוד בטמפרטורה גבוהה בזמן עבודה.. מדובר שטמפרטורת חדר תהיה 45-50 מעלות... בכך שבתוך המארז הרבה יותר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מצד אחד ה4820K נחשב לחזק ומתקדם חותר ומצד שני ללוח2011 צריך להוסיף כ500-600 ש"ח. אבל האם שווה להשקיע בלוח עם הסוקט החדש יותר בקניית מחשב לטווח ארוך? (4 חריצי זיכרון ותמיכה במהירות זיכרון גבוהה כסטנדרט) אציין שהיעוד אינו למשחקים אלא לעריכה גרפית (פוטושופ ומאיה בעיקר) ולאוברקלוק נמוך עד בינוני עם כרטיס radon r9 270X

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.