עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by slider,

כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Teldil,

שלום, אני שוקל לקנות כונן קשיח חדש שעובד על SATA II. יש לי לוח אם שתומך ב SATA אבל שמעתי שיתכן והוא לא תומך ב SATA II. הלוח אם הוא ATI IS7-E. מישהו יכול להגיד לי אם הוא תומך או לא? ואם לא, האם אפשר לחבר אליו בכל זאת כונן SATA II ושזה יעבוד כמו SATA רגיל ? תודה.

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  4. השאלה שלי היא האם כדאי. או הזכרונות האלו (2GB 667MHZ CL5) של NDP או NPD עם אחריות לכל החיים מהחברה שבה קניתי את הזיכרונות, או זיכרונות של Kingston בתוספת של 340 ש"ח, שזה יוצא די הרבה. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על NDP האלה למרות שהם ג'נריים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי 512 MB בדואל של 256 והם DDR400 יש לי עוד סלוט אחד ויש לי 300 שקל, עשיתי 1+1 וחשבי לקנות זיכרון. האם זה ישנה לי? ושמעתי על כל הCL האלו.. אך אני אמור לדעת מה ליקנות? ואני פעם ב..עושה OC ..

6. השימושים שלי בלוח יהיו לאוברקולינג בינוני. האם הלוח הזה ישתלם בשבילי במחיר הזה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mrsmith,

בכוונתי לקנות לוח אם לקונרו 6600 (ללא OC). מה יהיה ההבדל בין 965 ל 945 ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני לא מצליח להבין מהביקורות איזה מעבד טוב יותר ............. חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי. INTEL http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3750&catcode=388 AMD http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3735&catcode=386 ביקורות שראיתי: http://www.ntcompatible.com/Pentium_D_820_Dual_Core_Review_and_AMD_X2_4200_Review_Neoseeker_s48162.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2.html לצורך רינדורים בתלת מימד( שדורשים HT ) ו100% ניצול מעבד וגם לקצת משחקים. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. על ה-UD6 של GIGABYTE רוצים 1400-1700.. ועל שלל הלוחות התואמים של ASUS.. כשה- ASRock P55 Extreme IV עולה בסביבות 700-900.. כשיש לו הרבה יותר מה להציע מהלוחות של "המותגים".. הוא הגיע לארץ חודש שעבר.. נראה לי אני ילך עליו.. מה אתם אומרים? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P55%20Extreme4

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by tal_be,

שלום לכולם, איזה לוח עדיף לי לקנות למעבד E6750?? אני לא מתכוון לעשות OC!! אני מתכוון ללכת על GA965GDS3 של GIGABYTE כי הוא הכי זול שמצאתי... אין לי תקציב גבוה... מה אתם אומרים עליו?? ומה ההבדל בינו לבין PK5???

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by Mind2,

יש לי לוח DFI lanparty 250GB nforce 3 עם Sempron 3100+ Twinmos Speed Premium PC3500 אני רואה בבנצ'מרקים שאנשים מגיעים ל 8000 מגה בשניה עם SANDRA ושאני מריץ את הבדיקה אני לא עובר את ה 3500 אפילו שהתזמונים שלי הם 2-2-2-6 ועוד משהו קטן במסך הפתיחה של המחשב רשום את התזמונים ובסוגריים רשום 1T ולא מצאתי בהגדרות מקום לשנות את זה ל 2T

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by stardust,

אני לפני קניית מחשב חדש של AMD, ואני מתלבט איזה לקנות. פרט לצריכת האנרגיה האם יש איזה יתרון בקניית מעבד 65NM ? המעבד הכי חזק שמצאתי היה 4800 , מישהו יודע איפה אפשר לקנות את ה 5000 ?

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by חגי7,

אני רוצה להרכיב מחשב מבוסס על i7 860. באיזה לוח אם כדאי לי להשתמש? אני לא מתכוון לעשות OC (מעבר ל-TurboBoost שמגיע כסטנדרט), לא מתכוון לשחק במשהו רציני (כלומר כל כרטיסי המסך הכפולים וכד' לא רלוונטים), אבל כן מתכוון להשתמש ביישומים שיגרמו ל-CPU לעבוד הרבה וקשה (VM, עיבוד נתונים וכו'). אני גם רוצה שהטיפול במחשב יהיה קל - לוח מרווח שלא צריך אצבעות של ילד בן 5 בשביל להגיע לכל החורים שלו. וגם כמה שפחות מאווררים, כלומר לוח שיכול לעבוד עם קירור פסיבי על ה-chipset ועל שאר הרכיבים. כמו כן, כמובן לוח אמין מכל הכיוונים (חברה, אחריות, BIOS, רכיבים וכד'). על איזה לוח אתם ממליצים? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by alias,

יש איזו תוכנה או משהו???

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  15. היי, המרט הוא כזה: (LogicPC.co.il) Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory חסר לי לוח אם * יש צורך בלוח עם כ.מסך סביר . עד 600 רצוי טיפה פחות אם אפשר. *** שאלה: לקחתי זכרון בסטיק 1, האם זה בסדר? (כל הזמן אומרים שרצוי DUAL... זה פשוט יותר זול ככה.) . תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by aviv 926,

אז אתמול אחרי שקניתי מחשב חדש בערך שבוע אחרי רציתי לעדכן את הביוס כי הבנתי שזה קצת כדי במחשבים חדשים לגמרי .... נגשתי לאתר גיגה בייט הורדתי בדיוק את הגירסא והכל עדכנתי את הביוס וזה עשה הפעלה מחדש נכנס שוב לביוס ראיתי שעובד אני לוחץ על כפתור יציאה מהביוס וזה יוצא מפעיל מחדש ושוב נכנס לביוס ולא למערכת הפעלה חשוב לי לציין הוא לא מזהה את הכוננים בכלל לא את ה SSD ולא את ה hard ... רק את הדיסק און קי של העדכון דגם לוח: b360m ds3h

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by menos,

כרגע יש לי AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton עכשיו יש לי חבר טוב שיש לו את אותו המעבד רק אצלו הוא דפוק ועושים לו בעיות בחברה קיצר הוא צריך לקנות חדש אני רוצה לעזור לו והשאלה שלי היא האם AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM ייתן לי ביצועים יותר טובים באובר קלוק או לא אחרת פשוט אין לי טעם להחליף אני כרגע באובר קלוק (ראו תמונה מצורפת) מפרט המחשב שלי: ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500 (vantec aeroflow 45c idle 50 heavy duty) A-data viest 500mhz 256mb X2 radeon9800pro 128 256bit האם ההחלפה תהיה כדאית? אגב אני לא מצליח בשום אופן לשנות את יחס ה RATIO ולכן לא מסוגל להגיע ל-500 MHZ (עכשיו על 410 כמו שאתם יכולים לראות) אם אני משנה ולא משנה אילו תזמ…

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום, התקנתי את הזכרונות הללו במחשב שלי - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 3 ג'יגה. התזמון אמור להיות 7-7-7-24 בקצב של 1600 מגה-הרץ לפי הכתוב. בפועל התקנתי אותם ולא נגעתי ב-BIOS. צירפתי תמונה מ-CPU-Z. אני לא מבין משם איפה רואים את ה-1600(או שזה 533 כפול 3?) ואיפה רואים את ה-"24", כי אני רואה רק 16. גם המתח הוא 1.5 ולא 1.65 כפי שכתוב במפרט הרשמי. אני מפספס פה משהו ואשמח ללמוד ולהבין. יום טוב. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היום כבר טחנתי כמה וכמה חנויות שפירסמו שהן מוכרות E8400 BOX אבל זה לא היה BOX אמיתי אלא לקחו TRAY ושמו ליד זה מאוורר. החזרתי 2 מעבדים שקניתי כיוון שלא היו " BOX " אמיתי. אגב, על המעבדים היתה מדבקה ! מה שלא מצא חן בעיניי בכלל. כעת אני מחפש מעבד E8400 BOX סגור בלבד ע"י אינטל עד מחיר של 850 ש"ח. אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר, חנות. אשמח. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 זאת אומרת איכות זיכרון או כמות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. למארז שלי יש 3 מאווררים. אחורי קידמי ועליון. לכולם יש קונקטור 3 פינים שיכול להתחבר ישר ללוח וגם אדפטר שמאפשר חיבור ישירות לספק. על הלוח יש לי שני שקעים: SYS FAN, וNB FAN. השאלה שלי היא איזה מאוורר לחבר לכל אחד משני אלה ואיזה לחבר ישירות לספק ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by PuppEDogg,

אני לא כל כך מבין את ההבדלים בין לוחות אם מבחינת הצ'יפסט. אני רואה יש מסוג Z97 ויש גם X97 ועוד סוגים אחרים אז מה שאני רוצה להבין זה מה ההבדל ומה נחשב להכי חדש ומתקדם

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by A1eX,

יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)? 1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי? 2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Joovi,

למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.