מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני עובד כרגע עם לוח אם של ג'יגה בייט K8NS עד עכשיו היה לי מעבד AMD 64 3000? היום החלפתי למעבד X2 4200 ומי שאני מפעיל כל תוכנה במחשבהמאוורר עובד ממש על כל העוצמה וזה ממש מפריע נראה לי שהוא לא מקרר מספיק את המעבד תשפטו אתם לפי התמונה: תודה רבה לעוזרים [= [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מוזר במיוחד קורה עם הלוח שלי, GIGABYTE GA-K8NF-9 nForce 4. סינגל צ'אנל או דואל צ'אנל? 2 הזכרונות שלי, יושבים על 2 הסלוטים הראשונים בלוח, שהם השמאליים והסגולים, שאמורים ליהיות מוגדרים Dual Channel. אבל מה שמוזר, זה שכל תוכנות הבנצ'מארק מסמנות שהזיכרון ישב על סינגל צ'אנל, ולא דואל.. ובאמת, המחשב עובד כאילו הוא באמת על הצ'אנל, והתזמונים של הזיכרון ירודים במיוחד. - עכשיו, הביוס.. את הלוח הזה, החלפתי לפני חודש בגלל שנשרף.. לפני זה, עדכנתי ביוס, מ F2 ל F9. עכשיו, אני בא לעדכן את הביוס שוב בלוח הזה, וכתוב לי שהביוס הוא F9. למרות שבביוס עצמו, כתוב שזה F2 ובכל תוכנות הבנצ'מארק. אז.. מה לעזאזל? :\ אם יש לכם פתרון הגיוני לבעיות, אני אשמח לשמוע.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה כבר הרבה זמן שאני מרבה לקטר על ביצועי התלת מימד של המחשב שלי (ראו מפרט). בקיצור, דיברתי עם מכר שעובד בתחום הסאונד. הוא ניסה כל מיני מחשבים (כיום עובד עם ATHLON כמובן). אבל הוא סיפר לי שבשלב מסויים הוא עבד עם אמולטור WINDOWS98 עם מקינטוש G4. המפתיע הוא שהמקינטוש הציג ביצועים עד פי 4 ממעבד ATHLON הכי חזק שהיה בתקופה (לפני חצי שנה בערך). ההסבר שניתן הוא העובדה שG4 הוא מעבד 128BIT. כלומר אם הוא מרנדר תמונה של 24BIT, יש לו מנוע מיוחד שמאפשר לו לחשב כמה חישובים כאלו במקביל, בעוד שמעבדי 32BIT, יזדקקו ליותר מחישוב אחד. בתור מי שמתעניין באנימציה ורוצה מחשב חזק, רציתי לדעת אם מישהו פה עובד או עבד על מקינטוש לאפליקציות תלת מימד. האם מישהו עובד על MAC ואמולטור WIN98? א…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר למעלה מחצי שנה לקנות מחשב חדש אבל אני מנסה להיות כמה שיותר סבלני כדי לחכות לכל הדברים החדשים אבל עד מתי ??? המחשב שלי מתפגר מיום ליום (מעבד על 80c+ ,ארד-דיסק גוסס ,כבלים דפוקים ...) ראיתי שב newegg כבר מוכרים מחשבים כאלה אבל עדיין בתג מחיר גבוה , אז מתי אתם מעריכים שזה אמור להיגע לארץ במחיר הגיוני ? *לפני חודשיים שאלתי את אותה שאלה בערך וענו לי שבעוד חודשיים תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנסו לביקורת בלינק, המעבד I7 החדש מאזב מבחינת טמפרטורות ב-OC...הגיע עד ל-98 מעלות !!! הם כתבו שהם בדקו את זה מול עוד אתרים וכולם קיבלו תוצאות דומות :-( מקווה שזה לא נכון....כי תכננתי על ה-I7 החדש http://www.tweaktown.com/reviews/4663/asrock_z77_extreme6_intel_z77_with_ivy_bridge_motherboard_review/index11.html
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מעבד חדש עקב צוואר בקבוק שהמעבד הנוכחי יוצר לי (מפרט נוכחי בפרופיל) עם הכרטיס מסך. המעבד הולך לעבור OC ללא העלת מתחים ועם קירור אוויר (הFreezer 64 Pro יכול להתאים לתושבת AM3 של ה710?) אני יודע שC2D הוא זן שהולך ונכחד וששדרוג עתידי יחייב אותי להחליף גם את הלוח אם, בזמן שבphenom רק מעבד.. מבחינת ביצועים איזה מהם עדיף לי? איזה לוח אם כדאי לי לקנות (תקציב משזולב של מעבד+לוח אם בסביבות ה1200-300) שיתן לי OC טוב ויציב? תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לוח שלא יגביל אותי יותר מידי לביצועי אוברקלוק באיזור 1100 ש"ח, שיגיע עם קירור טוב, קירור למעבד יהיה קירור אוויר, והוא צריך להיות מואם למעבד ולזכרונות הבאים: מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤296 דרישה נוספת, הלוח צריך להיות מותאם ל-SLI שאולי יהיה בעתיד.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות בקרוב מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם תומך SLI. אציין שהמעבד שאני מעוניין בו הוא Q6600 (למטרות עבודה בתלת מימד). וכרטיס מסך Geforce 8800gt (בודד), הרעיון הוא שאני רוצה לוח אם שתומך בSLI, כרגע לא לבצע בו שימוש של כרטיס כפול אלא בעתיד כאשר כרטיס המסך לא יספק אותי לרכוש כרטיס נוסף. הבנאדם שממנו אני מבצע הזמנה מעדיף לעבוד עם לוחות אם מתוצרת Intel, Abit ובעדיפות אחרי Gigabyte. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוחות אם חדשים תומכי SLI מהחברות הנ"ל שיספקו את צרכי במסגרת תקציב הגיוני של בסביבות ה500-800 נגיד (אם אתם מאמינים שיש צורך ביותר אז תציינו זאת). תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגם זה :775DUAL880-PRO Asrock chipset: VIA PT800 התאמה למעבד: Intel Pentium 4 , Intel Pentium D זכרון: DDR , DDR2 FSB: 1066 MHz האם זה לוח טוב? ורשום שהוא תומך בפנטיום 4 גם-יש לי מעבד 32 BIT במהירות של 3.0 GHZ סוקט 478.....האם הוא ייתמוך במעבד הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד, לוח וזכרונות בתקציב מירבי של 4k-5k. השימוש במחשב הוא בעיקר משחקים כבדים ושימוש יומיומי. קצת חקרתי ויצאתי מבולבל, שווה להשקיע בתושבת 2011-3 או שלגיימינג 1150 יספיק? חשבתי ללכת על i7 4790k ככה שגם תהיה יכולת לעשות oc אגב המחיר צריך לכלול קירור טוב ושקט (ביצועים ואז שקט אבל גם שקט חשוב מאוד, אפשרי קירור נוזלי) לגבי הזכרונות הייתי מעדיף שיהיה 16gb לשקט הנפשי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. כשפירקתי את המחשב והוצאתי כבל USB3 מלוח האם, גיליתי שאחד הפינים יצא יחד עם הכבל. הכבל הזה הולך למארז. עכשיו יש לי 2 אופציות: 1. לסחוב 10 קילו עלי לסניף הקרוב ממנו קניתי את המחשב, שזה די רחוק. 2. לחיות עם זה. 3. איך דבר כזה יכל לקרות בלוח אם די יוקרתי עם המילה "gaming"? לוחות שכאלה לא אמורים להיות עמידים לדברים כאלה? השאלה שלי, אם אמשיך לחיות עם הבעיה הזאת בלוח, זה יכול לסכן רכיבים אחרים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, אז הזמנתי מגולדטופ ביום שני את לוח האם eVGA 680i T1. הלוח הגיע היום, אבל יש בעיה. על הקופסא, יש מדבקה אחת, שעליה כתוב שהלוח הוא גם 680i LT וגם 680i. NF68 זה 680i SLi וNF67 זה 680i LT SLi, והמדבקה טוענת שזה גם NF68 וגם LT. אז מה קיבלתי? תודה מראש EDIT: טוב, אז החלטתי להוריד את ההיטסינק ולראות בעצמי אילו צ'יפסטים קיבלתי. להפתעתי הגדולה, הSouthbridge שקיבלתי הוא 570i! זה אומר שיש לי לום אם 680i עם 3 חריצי PCIe, עם מספיק נתיבים רק לשניים? הNorthbridge בסדר גמור. אז כנראה שיש לי את לוח האם הכי מיוחד בעולם.. אני רוצה לחשוב שזו טעות במפעל, אבל לא אדע עד שאתקשר ליבואן ביום ראשון. הנה הSouthbridge: ולוח האם שנראה בדיוק כמו שהוא צריך.. הבני אלף הללו.. :'(
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קישור התוכנה עובדת על כל מעבדי K8 של AMD. התונכה עובדת על מעבדי CORE ו-CORE 2 של אינטל, במילים אחרות: יונה, קונרו, מרום, וודקרסט, קנטספילד, קלוורטון.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד אינטל i5 3.2 GHz עם 8GB זיכרון בסטיק בודד ויש לי סלוט לסטיק נוסף, השאלה אם שווה לקנות עוד זיכרון של 8GB- האם זה ייתן לי ערך מוסף איפשהו? יש לי Windows 7 עד כמה שאני מבין (ויש מצב שאני לא מבין מספיק) הוא לא מסוגל לנצל אפילו את כל ה 8 במלואם, ורק עם Windows 8 אפשר להגיע לניצול של 128GB ואפילו יותר.. אם אני נשאר עם Win7 האם ארגיש שיפור עם 16GB לעומת 8? ואם אני משדרג ל Win8? פרטים (שאולי חשובים) נוספים: כרטיס מסך Sapphire 7870 XT 2GB DDR5 , יש לי גם SSD של 128GB וגם קשיח של 2TB, לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות אם לתושבת AM4 של ASROCK - ספציפית את דגם הטאי צ'י? הזוי בעיניי שאחד מלוחות האם היותר מוערכים שיצאו למעבדי הרייזן לא מיובא ומשווק ע"י החנויות הגדולות.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אחת מחלוצות תחום המחשבים האישיים הקומפקטיים עושה קאמבק עם שלל דגמים עדכניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח אם האולטמטיבי לCore i7? בכתבה הבאה תגלו הכל רוצים להריץ קרייסיס ב60FPS? כדאי שתבדקו את EVGA X58 SLI CLASSIFIED אשר מציע אוברקלוק ל4.2GHZ ב90 שניות ומבטיח חד משמעית - "שום פנטום 2 מצד AMD לא יתקרב לביצועים שלי" לכתבה: http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/1
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד 2400+ הצלחתי להלעות את הבאס ל160X13 (בלי להעלות מתח) אבל אני לא יכול להוריד את המכפלה יותר מזה, היה שיפור ביצועים יפה התלהבתי והחלטתי להחליף מעבד. אז חשבתי על 2500+ (בארטון) או כל מה שתציעו תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-