עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omrit,

שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. משהו מוזר במיוחד קורה עם הלוח שלי, GIGABYTE GA-K8NF-9 nForce 4. סינגל צ'אנל או דואל צ'אנל? 2 הזכרונות שלי, יושבים על 2 הסלוטים הראשונים בלוח, שהם השמאליים והסגולים, שאמורים ליהיות מוגדרים Dual Channel. אבל מה שמוזר, זה שכל תוכנות הבנצ'מארק מסמנות שהזיכרון ישב על סינגל צ'אנל, ולא דואל.. ובאמת, המחשב עובד כאילו הוא באמת על הצ'אנל, והתזמונים של הזיכרון ירודים במיוחד. - עכשיו, הביוס.. את הלוח הזה, החלפתי לפני חודש בגלל שנשרף.. לפני זה, עדכנתי ביוס, מ F2 ל F9. עכשיו, אני בא לעדכן את הביוס שוב בלוח הזה, וכתוב לי שהביוס הוא F9. למרות שבביוס עצמו, כתוב שזה F2 ובכל תוכנות הבנצ'מארק. אז.. מה לעזאזל? :\ אם יש לכם פתרון הגיוני לבעיות, אני אשמח לשמוע.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jacko_il,

שלום לכולם, לפני כחודש בערך קניתי מחשב ובחרתי ללכת על 2X1GB של OCZ REAPER 800. הייתי בטוח שאני אמשיך להשתמש ב XP X86 שהיתה לי וזה היה אמור להספיק. אך שינויים מסויימים קרו ועברתי לויסטה X64. לצערי 2GB זכרון למערכת 64BIT זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי - האם יש הבדל טכני בין 4 סטיקים של 1GB לבין 2 סטיקים של 2GB ? חשבתי על למכור את הזכרונות שיש אצלי ולקנות 2 של 2GB. הבנתי מכמה חברים ששימוש ב 2 סטיקים עדיף על 4 מבחינת OC ומבחינת זמני גישה של המעבד לזכרון. האם זה נכון ? האם אני יכול לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זהים בשקט או שעדיף לי לנסות למכור אותם ולקנות 2 של 2GB ? תודה לעונים, שחר.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בתיאורייה במובן מה עדיף לקנות xeon או לחכות למרובה ליבות מה ההבדל בין המעבדים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ehud12,

שלום לכולם, יש לי בעית חומרה: יש לי לוח-אם מסוג: MSI RC401M - MS 7173. היה עליו זיכרון DDR2 533 1GB CL4. הוספתי עוד אחד בדיוק כזה. הבעיה היא:כל אחד מהם עובד מצוין בנפרד, על כל אחד מהסלוטים (זאת אומרת ששני הסלוטים ושני הזכרונות תקינים).אבל כששמים אותם ביחד, או שהוא מזהה רק 1GB או שהמסך לא עולה (המקרה הראשון יותר שכיח). ניסיתי גם עם 0.5 GB במקום ה-1 וגם את זה הוא לא זיהה. מצאתי בכמה מקומות באינטרנט שהלוח כן תומך ב- 2GB זיכרון. מה הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. באתר הרשמי לא מצאתי הבדלים חוץ מבתמונות... מה זה ה-D הזה, ולמה הוא שווה 150 ש"ח? תודה, סוון עריכה: טעות שלי - תעבירו בבקשה ללוחות...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by aloneg,

למה CPU-Z מראה לי מהירות זיכרון של 166MHZ למרות שעל הזיכרון עצמו רשום 333MHZ PC2700??? האם יש דרך לשנות זאת ל333MHZ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ftp://ftp.software.ibm.com/eserver/benchmarks/news/newsblurb_x3455_speccpu_091007.pdf תעשו את ההשואות לבד...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אינטל הודיע רשמית שהיא עובדת על מעבד דור 8 שמשלב כרטיס גרפי של AMD(!) וזכרונות HBM2. בינתיים לא מדובר ממש בחלק אחד אלא בכמה חלקים נפרדים מחוברים על לוח בטכנולוגיה שנקראת EMIB. המעבד מיועד לניידים, צורך 45W וצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה. מעניין באיזה מוצרים נראה אותו: https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib

12. Started by itelon,

צריך לוח אם פשוט ל E6400 לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ScreameR,

אמרו לי יש 3 פינים : און אוף, ריסט, ולפעמים טורבו... אבל איפה הם?!!?!?! אמרו לי שזה קטן.. אבל באיזה איזור זה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yonatan.mendelson,

אחת מחלוצות תחום המחשבים האישיים הקומפקטיים עושה קאמבק עם שלל דגמים עדכניים לכתבה

15. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב (המטרה עד ה10 לחודש), התקציב שלי הוא 4000 אבל כבר חרגתי ממנו. כעיקרון המליצו לי בפורום מפרטי מחשב את המעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ואני קראתי עליו קצת והוא ממש טוב אבל הבנתי שזה מעבד דור ישן כבר והוא רק 2MB cache לכן השאלה שלי האם שווה לי לחרוג בעוד 300 ש"ח ואני אכן ארגיש את השיפור בביצועים אם אני אקנה את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB Box שעולה 975 ש"ח האם השיפור ל4MB ו2.33GHz באמת יהיה מורגש ושווה את ההשקעה הנוספת של 300 ש"ח ? זה המפרט שאני מתכוון לקנות נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ¤ 685 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 650 מארזים Compucase HEC …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מתכנן כבר למעלה מחצי שנה לקנות מחשב חדש אבל אני מנסה להיות כמה שיותר סבלני כדי לחכות לכל הדברים החדשים אבל עד מתי ??? המחשב שלי מתפגר מיום ליום (מעבד על 80c+ ,ארד-דיסק גוסס ,כבלים דפוקים ...) ראיתי שב newegg כבר מוכרים מחשבים כאלה אבל עדיין בתג מחיר גבוה , אז מתי אתם מעריכים שזה אמור להיגע לארץ במחיר הגיוני ? *לפני חודשיים שאלתי את אותה שאלה בערך וענו לי שבעוד חודשיים תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי מעבד: AMD 2500 AXP היה בשימוש במשך שנתיים אם אני לא טועה. עבר OC, שנשאר למשך שבוע. אין בו שום נזק או תקלה. עכשיו אני רוצה להחליף את המעבד בעד אחד חלש יותר ושיוסיפו לי כסף. מישהו הציע לי סמפרון 2200 תמורתו, שנקנה לפני כחודש. עכשיו לשנינו אין מושג כמה כסף הוא צריך להוסיף לי. המעבד שיש לי עולה היום, חדש, 600 ש"ח ושלו 300 ש"ח. ומצטער על הפוסט שפירסמתי ב"מפרטי מחשבים"... הוא היה כללי מדי ולא ידעתי איך למחוק אותו...

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ערב טוב קניתי Ryzen 7 1800x + ASUS x370-F GAMING שניהם ביחד יצאו 1900 למי שרוצה לדעת צריך המצלה לזכרון + קירור למעבד + משחה טרמית אם צריך קירור עד איזור ב300 אפילו עדיף פחות, לא מתכנן OC בזמן הקרוב .. אז משהו איכותי ועדיף זול זכרון 16GB אם צריך MHZ גבוה שאר המפרט 1060 6gb enermax 625w+ HAF-X תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם משהו מכיר לוחות ל-Haswell שתומכים בשני ערוצים של X16 (ששומרים על הקצב ולא יורדים ל-X8 ?) המליצו לי על לוחות עם CHIPSET כפול, האם יש כאלה לשוק הרחב, או שצריך ללכת על פתרון HIGH END ? תודה, דני

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eden6600,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות/להזמין פחית ללוח אם? מדובר בלוח GIGABYTE H97M-D3H

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם THINKPAD E550. המחשב מחובר באמצעות כבל DVI למסך DELL WA2209, והכל עובד טוב. עד כה היו לי 8GB זיכרון, 2 סטיקים של 4GB כל אחד. קניתי 2 סטיקים של 8GB כל אחד כדי לשדרג ל-16GB זיכרון. הזיכרון הוא 12800, CL11, 1.35V - והמחשב מזהה ועובד בסדר עם ה-16GB זיכרון ואין בעיות איתו. אבל - המסך החיצוני, הדל, מהבהב ונכבה ונדלק לסירוגין כל כמה שניות. כל סטיק בנפרד של 8GB שאני מנסה להפעיל בנפרד גורם גם כן לאותה בעיה. החזרת הזיכרונות הקודמים פותרת את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? במסך או בזיכרונות? ואיך אני פותר אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-440&depa=1 איך זה יכול להיות רק 96 דולר לג'יגה של Corsair ??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by or,

אבל על כל הסוגים לא רק raid 0

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים