מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4227 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2725 ההבדל הוא 100 שקל האם שווה לי להשקיע 100 שקל יותר? זה בכלל מורגש? המחשב רץ על ויסטה אולטימייט ומשמש בעיקר לעריכת סרטים וסאונד ומשחקים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אנו מתכנים לקנות מחשב למשרד עם מעבד קונרו ועם שמונה ג'יגה זיכרון (במחיר נמוך מזה של סרבר). קראתי מספר הערות מטרידות על הקונפיגורציה הזו, וקיבלתי הרגשה שזו חיה שעוד לא נולדה. http://forumz.tomshardware.com/hardware/Motherboard-4GB-8GB-Ram-ftopict195013.html האם למישהו יש ניסיון עם שמונה ג'יגה זיכרון ? להלן המפרט שאותו אני מתכוון להזמין (פתוח להצעות כמובן): ASUS P5B-VM Intel 965 4x 2GB Dual Channel DDR2 533MHz (PC4200 E6700 Core 2 Duo Graphics Card (?) Windows XP 64bit and/or Linux Enterprise 4 WS בברכה, איתי
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור התוכנה עובדת על כל מעבדי K8 של AMD. התונכה עובדת על מעבדי CORE ו-CORE 2 של אינטל, במילים אחרות: יונה, קונרו, מרום, וודקרסט, קנטספילד, קלוורטון.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-440&depa=1 איך זה יכול להיות רק 96 דולר לג'יגה של Corsair ??
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]האם זכרונות VIKING טובים לOC והאם זכרונות OCZ טובים מהם?[/glow]
-
לכולכם רק שתדעוץץץקצת להבהיר לכם כיצד פועלת מדיניות המחירים של אינטל והיבואן המרכזי בישראל הלוא הוא חברת "איסטרוניקס" הרמת אביבית. אז קודם כל תיקון קטן לידיעה: המעבדים 2.26 ו 2.2 כבר לא מיובאים לארץ, מי שמוכר אותם זה משאריות מלאי אז יתכנו מחירים גבוהים יותר ממה שאמור כי הדילרים מנסים להיפטר מהסחורה בלי להפסיד. רשמית כל המעבדים של 400MHZ החזקים לא מיובאים יותר לארץ אלא רק 1.8. המעבדים שכן ישנם הם 2.53, 2.4 ו 2.8 כולם בבאס של 533 וכולם כבר ניתנים להזמנה (2.8 עולה מחיר ראשוני של כ 3650 ש"ח). חוצמיזה סתם שתדעו, אינטל מורידה באופן קבוע מחירים כל 3 חודשים, דהיינו רבעון: בספטמבר, דצמבר, מרץ ויוני. אם אין השקה של מעבד חדש המחירים יורדים בכ 10-20 אחוזים באופן קבוע. אם יש הקשה,…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעית חומרה: יש לי לוח-אם מסוג: MSI RC401M - MS 7173. היה עליו זיכרון DDR2 533 1GB CL4. הוספתי עוד אחד בדיוק כזה. הבעיה היא:כל אחד מהם עובד מצוין בנפרד, על כל אחד מהסלוטים (זאת אומרת ששני הסלוטים ושני הזכרונות תקינים).אבל כששמים אותם ביחד, או שהוא מזהה רק 1GB או שהמסך לא עולה (המקרה הראשון יותר שכיח). ניסיתי גם עם 0.5 GB במקום ה-1 וגם את זה הוא לא זיהה. מצאתי בכמה מקומות באינטרנט שהלוח כן תומך ב- 2GB זיכרון. מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט מחשב חדש. אודה להמלצה על לוח אם. המחשב לצורכי Office בסיסיים. אינו מיועד ל-OC. אינו מיועד למשחקים. יתבסס על i3 2120 או מעבד בסיסי יותר של אינטל. דרישות מלוח האם: 1. עדיפות לחב' ג'יגה-בייט או אסוס. 2. HDMI 3. USB 3.0 4. תמיכה ב-IDE (רוצה להתבסס על דיסק קודם) אני יודע שהגדרתי תקציב גבוה יחסית לצרכים שלי, וזאת כדי להרחיב את טווח המוצרים שתוכלו להמליץ עליהם. כמובן שככל שיתאים יותר לצרכיי כך עדיף (למשל אין לי צורך בשילוב הדרישות שהגדרתי בלוח אם יקר המיועד ל-OC מתקדם). בתודה, איליה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגמה מאד מעניינת, בין סנדי ברידג' משנת 2011 מומהר ל- 5 גיגה הרץ, מול מעבדי דור 10 עם 4 , 6 ו- 8 ליבות:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש וחזק מאוד. בשביל לשחק משחקים כבדים. שמעתי מיקרוסופט לא תתמוך בחלונות 7 ו-8 עם מעבדים חדשים Skylake, האם זה נכון? יש לי בבית חלונות 7 64BIT. לפני שאתקין על מחשב החדש. האם חלונות 7 יעבוד על מעבד Skylake לאורך כמה שנים? אני לא מיתכוון תמיכה טלפונית. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בהחלט מעניין, מעבד רב תחומי, אשף ב- productivity המסוגל לבצע גם מטלות (גיימינג למשל) לא רע בכלל - השוואה רוחבית:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מי יודע בוודאות על איזה צ'יפ מבוסס Kingstone Hyperx pc3200? (זה לא TCCD?) קניתי קיט של 1GB זיכרון Kingston Hyperx pc3200 מדגם KHX3200AK2/1G בהתחלה הבנתי מכם שזה מבוסס על ה TCCD שנחשב מעולה לאוברקלוקינג אבל עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.techpowerup.com/memdb/ שזה מבוסס על Winbond CH-5 (מה זה בכלל?!) זה טוב? ולאיזה מהירות אפשר להגיע איתו? (לוח Asus P5GDC Deluxe ומעבד Prescott 2.8Ghz LGA 775) אודה לכם מאוד על תשובתכם....
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ..... מעבד של אינטל 64-BIT עכשיו המליצו על 945 עם DDR 2 ... הבעיה שאין אותו ב KSP והם אומרים שיש להם את ה - 955 שהוא אותו דרב הם טוענים והוא של חברת ABIT... האם זה באמת אותו הלוח ? או עדיף לקנות 945 ? תודה, לירן,
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד E4400 הפעלתי עכשיו CPU-Z ואני שם לב שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת בין 6 ל 10 האם זה נורמלי ? אני יודע שאינטל הכניסו קטע שבו המכפלה יורדת... אבל חשבתי שזה רק אם לא משתמשים במחשב במשך זמן ולא תוך כדי שימוש
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי מחשב זרוק Athlon xp 1800+ 256KB L2 עם לוח אם של ECS K7SOM+ VER 5.2 עם זיכרון 512MB החלפתי לו את המאוורר CPU של המעבד שהיה גנריק ברמה מזעזעת ושמתי DEEPCOOL חדש שהיה לי במלאי מרחתי משחה טרמית AC . שאלה 1 . למה מקביל המעבד פנטיום 4 ? 1.8 ? המעבד על 1.53 MHZ תושבת 462 . שאלה 2 . כמה שווה מחשב כזה ? יש לו 40GB כונן קשיח וצורב רגיל . שאלה 3 . על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? הוא רותח 40 מעלות בביוס / מנוחה זה טבעי ? מעבד חם עם המאוורר הפשוט הוא היה 43 . שאלה 4. למה הוא טוב ? רק אינטרנט ? יש בו WIN XP PRO SP3 . הוא עובד מצויין באינטרנט עשיתי לו עידכון ביוס מ 2001 ל 2003 .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האור בקצה ההפסדים? ב-AMD מצהירים כי סיימו את תהליכי הייצור המרכזיים למוצרי ה-14 וה-16 ננומטר שלהם, ומבטיחים שנראה אותם בשוק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-למוצרי-העידן-החדש-של-amd-שיגיעו-בשנת-201/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים הבאים? מי טוב יותר? 1. AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box 2. AMD Phenom II X6 1075T לפי הדגם ברור ש-X6 הוא החדש יותר אומנם ל-X4 במקרה הזה מחיר כמעט זהה ולכן אני מבולבל שאלה שניה בקשר לזיכרונות. מה החברה המומלצת? איכות, אורך החיים... אותה השאלה לגבי לוחות-אם.. ובהנחה שנרכשים אחד מהמעבדים שמוזכרים למעלה, איזה לוח אם הייתם משלבים? asus או gigabyte? ואיזה דגם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-