מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו מעבד 2400+ הצלחתי להלעות את הבאס ל160X13 (בלי להעלות מתח) אבל אני לא יכול להוריד את המכפלה יותר מזה, היה שיפור ביצועים יפה התלהבתי והחלטתי להחליף מעבד. אז חשבתי על 2500+ (בארטון) או כל מה שתציעו תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ftp://ftp.software.ibm.com/eserver/benchmarks/news/newsblurb_x3455_speccpu_091007.pdf תעשו את ההשואות לבד...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם THINKPAD E550. המחשב מחובר באמצעות כבל DVI למסך DELL WA2209, והכל עובד טוב. עד כה היו לי 8GB זיכרון, 2 סטיקים של 4GB כל אחד. קניתי 2 סטיקים של 8GB כל אחד כדי לשדרג ל-16GB זיכרון. הזיכרון הוא 12800, CL11, 1.35V - והמחשב מזהה ועובד בסדר עם ה-16GB זיכרון ואין בעיות איתו. אבל - המסך החיצוני, הדל, מהבהב ונכבה ונדלק לסירוגין כל כמה שניות. כל סטיק בנפרד של 8GB שאני מנסה להפעיל בנפרד גורם גם כן לאותה בעיה. החזרת הזיכרונות הקודמים פותרת את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? במסך או בזיכרונות? ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים של ברצלונה התחילו לזלוג: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157136 נקצר עבור מי שאין לו סבלנות לקרוא: אכזבה! עכשיו ברורה הסיבה לדחיות ולאי פרסום המבחנים. הפסד שבין 10% ל-20% ל C2Q ב CPC . דרך אגב, במבחן ה-3DMARK שפורם עם תוצאה של 30000 היו 3 כרטיסי 2900XTX
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את הזכרונות האלה עבור מחשב עם מעבד AMD כפול-ליבות: OCZ 1GB (512X2) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5. זכרונות מסוג PC3200 עובדים במהירות של 400MHz. אם אני לא טועה, אז תצורת Dual Channel מדמה מהירות של 800MHz. האם יש זכרונות DDR (לא DDR2) מהירים יותר (500MHz אולי)? במידה וכן, אז באיזה דגם מדובר (PCxxxx), ומה המהירות שלהם? אשמח לקבל קישור לזכרונות איכותיים של OCZ עם תזמונים טובים ומפזרי חום. דרך אגב, הזכרונות מיועדים ללוח-אם הזה: EPoX EP-9NPA+ ULTRA. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש וחזק מאוד. בשביל לשחק משחקים כבדים. שמעתי מיקרוסופט לא תתמוך בחלונות 7 ו-8 עם מעבדים חדשים Skylake, האם זה נכון? יש לי בבית חלונות 7 64BIT. לפני שאתקין על מחשב החדש. האם חלונות 7 יעבוד על מעבד Skylake לאורך כמה שנים? אני לא מיתכוון תמיכה טלפונית. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכולכם רק שתדעוץץץקצת להבהיר לכם כיצד פועלת מדיניות המחירים של אינטל והיבואן המרכזי בישראל הלוא הוא חברת "איסטרוניקס" הרמת אביבית. אז קודם כל תיקון קטן לידיעה: המעבדים 2.26 ו 2.2 כבר לא מיובאים לארץ, מי שמוכר אותם זה משאריות מלאי אז יתכנו מחירים גבוהים יותר ממה שאמור כי הדילרים מנסים להיפטר מהסחורה בלי להפסיד. רשמית כל המעבדים של 400MHZ החזקים לא מיובאים יותר לארץ אלא רק 1.8. המעבדים שכן ישנם הם 2.53, 2.4 ו 2.8 כולם בבאס של 533 וכולם כבר ניתנים להזמנה (2.8 עולה מחיר ראשוני של כ 3650 ש"ח). חוצמיזה סתם שתדעו, אינטל מורידה באופן קבוע מחירים כל 3 חודשים, דהיינו רבעון: בספטמבר, דצמבר, מרץ ויוני. אם אין השקה של מעבד חדש המחירים יורדים בכ 10-20 אחוזים באופן קבוע. אם יש הקשה,…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב קניתי Ryzen 7 1800x + ASUS x370-F GAMING שניהם ביחד יצאו 1900 למי שרוצה לדעת צריך המצלה לזכרון + קירור למעבד + משחה טרמית אם צריך קירור עד איזור ב300 אפילו עדיף פחות, לא מתכנן OC בזמן הקרוב .. אז משהו איכותי ועדיף זול זכרון 16GB אם צריך MHZ גבוה שאר המפרט 1060 6gb enermax 625w+ HAF-X תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אבקש לדעת האם מעבד כפול ליבה 6400 יוסיף ביצועים מול 4600,או שמה עדיף לקחת מרובע ליבות.שמעתי וקראתי שהמעבדים הכפולים החזקים יותר טובים בביצועים ממרובעי הליבה האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת עד כמה עניין הCACHE משמעותי בין המעבדים שהזכרתי וכמה קאש יש ב6400 לעומת ה4600 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תבעיה הזאת כבר חודשיים ואני פשוט לא יודע מה לעשות בCPU-Z הוא מראה שיש לי 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובסך הכל 4GB אבל מישום מקום פיתאום יש לי רק 2.75GB במאפיינים של המחשב שלי, הבעיה התחילה כשהיה לי WIN 7 ULTIMATE ואז עברתי לXP כי חשבתי שאולי הבעיה תיפתר אבל כלום לא קרה זה נישאר 2.75GB יש למישהו פיתרון לזה ? אולי להתקין WIN 7 ULTIMATE X64 ואז יהיה ניצול מלא של הזיכרון ? יש מצב שנישרפו לי כמה צ'יפים בזיכרונות אבל הם ממשיכים לעבוד ? יש לי זיכרונות איכותיים G-Skill DDR2 4096MB 1000MHZ CL5 איך זה יכול להיות הדבר הזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שאל אותי אם 44 מעלות זה תקין ואין לי מושג לגבי מערכות מבוססות AMD... מה המצב אצלכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-duo-overclocking.html פשוט מטורף
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות בקרוב מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם תומך SLI. אציין שהמעבד שאני מעוניין בו הוא Q6600 (למטרות עבודה בתלת מימד). וכרטיס מסך Geforce 8800gt (בודד), הרעיון הוא שאני רוצה לוח אם שתומך בSLI, כרגע לא לבצע בו שימוש של כרטיס כפול אלא בעתיד כאשר כרטיס המסך לא יספק אותי לרכוש כרטיס נוסף. הבנאדם שממנו אני מבצע הזמנה מעדיף לעבוד עם לוחות אם מתוצרת Intel, Abit ובעדיפות אחרי Gigabyte. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוחות אם חדשים תומכי SLI מהחברות הנ"ל שיספקו את צרכי במסגרת תקציב הגיוני של בסביבות ה500-800 נגיד (אם אתם מאמינים שיש צורך ביותר אז תציינו זאת). תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון צריך לעדכן ביוס או שהוא מגיע עם ביוס בסדר? האם הטמפ שהוא קורא נכונות? דרך אגב אני ממש מרוצה מהכרטיס קול אין מה להשוות ל CMEDIA\SOUNDMAX שהיה לי לפני.. סוף סוף שומעים איכות ב ATP3 לוח ממש סבבה והמאורר של ה NB לא מרעיש כמו שחשבתי משום מה המאורר של ה CPU פועל ב200סלד יותר לאט מהמאורר השני, שתיהם אותו סוג מאורר ושתיהם חדשים מהקופסא
-
- 37 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עכשיו ששניהם באותו מחיר מה עדיף Q6700 או Q9300??? (אני לא פריק של OC...) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש לעבודה מאומצת בעיבוד תמונה. התקבעתי על מעבד - 2600k (או i7 2600 אבל ההבדל ממש זניח במחיר אז למה לא k ? ) עם 16 גיגה ראם לפחות בלי כרטיס מסך - יש ליבה גראפית במעבד שתספיק כאן. אבל אולי בעתיד אקנה.. לא מתכנן OC. איזה לוח אם Z68 מומלץ ? דרישה אולי ייחודית מלוח האם היא שאני אוכל לחבר 2 מסכים. (כמובן רצוי usb3,sata3) תודה רבה!, דובי
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שלא ידעתי באיזה מקום לשאול אני שוא פה.... אין אני מעדכן ביוס ללוח ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי, ובגלל שהלוח אם ישן ולא קיים יותר בשוק אני צריך לקנות לוח אם חדש, אשמח אם תוכל להמליץ לי על לוח אם זול שיתאים גם לכרטיס מסך למעבד ולזיכרונות שלי: המפרט של המחשב הזה הוא: מעבד - QX6700 כרטיס מסך -4870X2 -דורש PCI EXPRESS 2.0 סלוט אחד של 16 זיכרונות - 2 של גיגה, ועוד 2 של 4 - סך הכל 6 גיגה - אני צריך 4 סלוטים DDR2 ספק - 700W של OCZ וזהו... תוכל לתת לי לוח אם זול שיתאים למפרט של המחשב הזה? והאם הלוח אם של Intel G43 יש לו PCI EXPREE 2.0?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-