מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא צריך OC, אבל קריטי שהזיכרון יעבוד בלי שום בעיות, כלומר שזה יהיה זיכרון מאושר (Guaranteed-Compatible ) ללוח הזה מבחינת יצרן הזיכרון.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם החדשה המרעישה על כך שהמשחק לא ירוץ כל כך טוב על מעבדי ה-64 ביט החדשים של AMD היא גם כוללת מעבדים כגון AMD Athlon xp 2000?? הרגילים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום הורדתי את התוכנה S&M מלינק באתר גירסה 0.3.2 וכאשר בבדקה של המעבד היא בגיע ל 9 אחוז המעבד כבר הגיע ל 61 מעלות (בדרך כלל המעבד שלי הוא בסביבות ה 48 במנוחה מאמץ 56+- ) האם יש סיכוי שהמעבד שלי יפגע כאשר אני אגיע למשל ל 80%? ואז הטמפרטורה תגיע למשל ל 100c?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לשדרג את המחשב לצורך משחקים, כרגע המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מבין שיש צורך בכרטיס מסך חדש אבל השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק... האם כדאי לשדרג גם את המעבד ל i5 האסוול (או כל מעבד אחר שתמליצו) או לחכות לדור הבא? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות DDR 3 800MHZ ונגיד שאני ירצה לקנות מעבד I5 עד כמה זה יכול להגביל אותי בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברור שזאת שאלה מאוד כללית, אבל מה היתרונות של לוח אם יקר לעומת לוח אם רגיל? לאחד שלא מבצע OC, השאלה עוד יותר תקפה, לא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כל האנשים שמציעים מפרטים לא מציעים יותר מ4 GB זכרון, למה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עכשיו ששניהם באותו מחיר מה עדיף Q6700 או Q9300??? (אני לא פריק של OC...) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מוצא לוח אם המתאים לI7 שיש לו כרטיס מסך מובנה, אלא אם אני שם בו I3 אשמח לדעת אם קיים כזה ואם כן, אז איזה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חדשות טריות מהיממה האחרונה היא לגבי מעבד חדש ונוסף לסדרת threadripper העונה לשם 1900x מעבד זה יביא רק 8 ליבות, ויעלה בהתאם 550$ בלבד. היה דווח כאן בפורום (על ידי הח"מ) לפני כחודש בערך, על הערכה למעבד שיעלה כך. אז דברנו על 10 ליבות, בפועל קבלנו אותו מחיר אך עם 2 ליבות פחות. לא נורא. המעבד יהיה רלוונטי ללא מעט צרכנים שירצו לקפוץ לפלטפורמה העליונה על כלל יכולותיה, במיוחד IO, רוחב פס זיכרון וכיוצא בזאת, ומבלי לשלם את הפרימיום בגובה 1000$ על מעבד לבדו, זאת באם הם אינם זקוקים לכמות אדירה של ליבות אך כן צריכים את היכולות של הפלטפורמה מסביב למעבד. **לכו תנסו לקבל את כל היכולות הללו פתוחות בפלטפורמה המקבילה מבית אינטל, אשר מסרסת את המעבדים ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis. What's not : SATA. Thanks
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם GA-H97M-D3h של גיגהבייט ובאתר רשום שהלוח תומך בS\PDIF OUT מה זה אומר שיש לו תמיכה? כי אין חיבור SPDIF בלוח. אז איך מוסיפים? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על AMD Sempron 3000+ Socket 754 יש ב 470 שקלים בLOGIC. מה אתם אומרים? (לא בשבילי, בשביל ילדה בת 12...אני לא חושב שהיא צריכה יותר מזה, רק שיחזיק איזה 4-3 שנים).
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר כמה ימים שובר את הראש ומחפש את הלוח המתאים למעבד 2600k ולא מוצא. בהתחלה חשבתי ללכת על הAsus p8p67 deluxe אבל הבנתי שהמחיר שלו לא מצדיק את מה שהוא בא איתו. מתוכנן OC. לא מתוכנן SLI או CROSSFIRE . תקציב- 1200 אבל אם אפשר לוח בפחות שיתן ביצועים דומים לdeluxe אז למה לא. תודה לכם .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסוף החודש הזה אני אקנה מחשב חדש וכל הזמן אני מתבלט איזה מעבד כדאי...אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אז northwood לא יהיה משמעותי ובנוסף תקחו בחשבון שאני לא מתכנן להוציא 3000!!! ש"ח רק על המעבד!! (טוב אולי קצת הגזמתי - "רק" 1750 ש"ח ) לפני חצי שנה, טרם יציאתו של pentium 4 A, האתלונים אין ספק השתלמו יותר, אך כיום המצב שונה לגמרי. קראתי בפורומים באתרים שונים על מקרים שנשרפו מעבדי AMD או שהגיעו לטמפרטורה מאוד גבוהה וזה מדאיג אותי מאוד!!! אני לא מתכוון להסתכן בקנייה מסוג שכזה. בנוסף, מאז שמחירי הפנטיום 4 ירדו, הם הספיקו להתקרב לAMD וההבדלים כבר לא משמעותיים, הן במבחינת ביצועים והן במבחינת מחירים. אינטל חיזקו את מעבדם (FSB ו-512K cache) ואילו AMD מוציאים פעם בחצי שנה מעבד נו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-