עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P800 נסיתי להוריד את הדרייבר כמה וכמה פעמים מכל הלינקים והZIP פשוט דפוק, אי אפשר לפתוח אותו - יש שם קבצים משובשים ! למישהו יש כוח להוריד את הZIP ולראות אם הוא מצליח לפתוח אותו ? עוד מישהו נתקל בבעיה ? (אני מדבר על הדרייבר ל WIN 2K) עשו טובה תורידו את זה, בדיוק לוקח 3 דקות, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Xardas,

כתוב לי פה שזה CAS 3? או 2.5? כי המוכר אמר שזה 2.5 וזה מה שביקשתי אז מה זה אומר?

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by alextomin,

שלום לכולם אין לי כוח לכתוב הרבה לכן הבאתי תמונות( המעבד יצא במרץ 2006 עריכה של מנהל הפורום: ביקשתי שתתן קרדיט מאיפה התמונות הגיעו מכיוון שלא ראיתי שום קרדיט והגבת בדיון אחרי שביקשתי התמונות נמחקות ויש לך אזהרה ראשונה 3 אזהרות זה חסימה / השתקה

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …

• 14 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by siin,

מערכת XP מעבד פנטיום 4 ואו AMD 64 ללא שימוש בגרפיקה כבדה ובטח שללא משחקים. האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ? מה הנפח המתאים לכך, 1G 1.5G? או שבכל מקרה המערכת תשתמש ב-PF? פשוט נשבר לי ה-@#@ מהאיטיות של המחשב, אני רואה את זה גם אצל אחרים שיש להם מחשב חזק עם 512MB זיכרון פיזי. אני רוצה שבכלל לא יעשה שימוש בדיסק הקשיח, לא אכפת לי לרכוש מעבד תותח, כרטיס מסך וקול מצידי שיהיה מובנה. או שאשדרג את הקיים, זאת אומרת ביי ביי למעבד, לוח, וזיכרון בלבד, כל השאר די מעודכן, צורב, סידי, דיוידי, אולי ארכוש דיסק נוסף כדי להגדיל את הנפח (הרבה הורדות!!!). כך כל שאצטרך הוא: מעבד, לוח מתאים (מצידי שהכל יהיה מובנה) ו - ה - ר - ב- ה זיכרון פיזי. בכוונה לא…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Lirux,

בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by speed42,

שלום לכולם. מעניין אותי מה ההבדל בפועל בין הזכרונות. לפי הנתונים היבשים ברור ש DDR3 יותר טוב מבחינת תדר, צריכת חשמל, פעולות בשנייה וכ'ו... אבל בפועל לדוגמא במשחקים או תוכנות מסוימות באמת יהיה הבדל שניתן לשים לב מבחינת ביצועים?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. לפני כמה חודשים הביאו בנצ'ים של מרובעי הליבה של אינטל וגם של קונרו כפולי ליבה והיתה מגמה חדה וברורה שכאשר התכנית מנצלת ריבוי ליבות , המרובע ,היה לו כפול ביצועים מהכפול ליבה ולעומת זאת בתכנית שלא מנצלת ריבוי ליבות , המרובע , והכפולי ליבה כמעט השתוו בביצועים . אז השאלה שלי כזאת האם מרובע אמיתי (כמו ש urib/amd אוהבים להגיד ;D ) בתוכנה שלא מנצלת רבוי ליבות , האם יהיה לה ביצועים כפולים מכפולי הליבה ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sroolik,

יש לי מעבד אינטל 2.4 מגהרץ, ומהירות השעון של המעבד די קרובה למוצהרת (2389) ראיתי במעבד AMD 2.8 GHZ שמהירות השעון היא 2.16 האם זו תקלה ? או שככה נהוג שאינטל יותר מהירים ? אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט מאוד בין AMD לאינטל, אז בבקשה תעזרו לי תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1) האם זה בא כעזר לכרטיס מסך? או שהוא יכול לפעול רק לבד? 2)עם איזה כרטיס מסך אפשר להשוות אותו? אם בכלל...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by crow3d,

היי , קניתי מעבד PHENOM 2 X4 965 יד שניה מאיביי (ב300 שח כולל משלוח) ואני רוצה להתאים לו לוח אם השאלה שלי היא כזו , אם שווה לקחת לוח אם GA-MA770T-UD3 של ג'יגה בייט ב349 שח מוולקום או להוסיף עוד 100 שח ולקחת GA-870A-UD3 ב442 שח גם מוולקום או שבכלל להתפרע וללכת על GA-990XA-UD3 ב570 שח בKSP או שיש לי דרך להשיג קצת בפחות ב530 שח ... (חשוב לי לציין שאני מעדיף לחסוך אבל השאלה איך הלוח הזה של צ'יפסט 770? ואם כדאי לי להסתכל על חשיבה לטווח ארוך במידה וארצה לשדרג?) ודבר נוסף , עשיתי טעות שלקחתי פנום ולא למשל FX4100 או FX4300 ? (המערכת אמורה להיות מיועדת למשחקים בין היתר , חשוב שהיא תוכל להחזיק משחקים כבדים, כרטיס מסך יהיה בהמשך- כרגע זה לא רלבנטי, אני קונה את החלקים של המערכת ל…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ArielElia95,

שלום, רציתי לדעת איזה מהמעבדים הבאים יותר טוב: i5 750 או i7 920 לוחות אם: i5: ‏EX58-UD3R של GIGABYTE i7: ‏P55-UD4P של GIGABYTE תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by InFecT[0]r,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 מה זה בעצם :Stepping E6

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  14. ........... תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by llllll,

שלום, אני רוצה להרחיב את זיכרון הפנימי? מה כדאי לקנות מבחינת גודל? מהירות? DDR(מה זה בכלל)? זה המפרט שיש לי היום Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherbשלום, זה המפרט של המחשב שלי: oard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Display Video Adapter ASUS X1300 Series Secondary (256 MB…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by UrKiller,

תקציב:עד 400 שקל חנות: ksp סוקט: 775 זכרונות DDR2 כ.מסך RADEON HD5850 מעבד E8400 ספק 600 W אני צריך משהו לא מוגזם שהלוח יהיה נורמלי כי שלי נשרף.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BoOoM2008,

האלן הייתי רוצה לעשות OC לQ8300 שלי חבל לי שהלוח אם לא תומך הייתי שמח עם הייתם מציעים לי איזה לוח לקנות מחיר:כמה שפחות יעוד:2.8ghz+יספקו אותי מאוד.. מפרט HD5770 Q8300 600W 4GB DDR2 תודה על העזרה :]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחד המקורות האינטרניים בנושא: https://adoredtv.com/exclusive-zen-3-to-feature-10-15-increased-ipc-32-mb-of-l3-cache-per-ccx/ כרגע אנו מבינים שרצו לבצע הצגה של הדור הבא על הנייר ביוני הקרוב, אך בשל משבר הקורונה = Covid 19, ההצגה נדחתה לאוגוסט/ספטמבר נכון לעת כתיבת שורות אלו. מה מבינים שהדור הבא המכונה Zen 3 (סדרה 4000 הבאה), ישנה לעומת Zen 2 (סדרה 3000 הנוכחית): שמאחדים את ה- CCX לראשונה כך שכל 8 הליבות של המעבד יהיו מחוברות יחדיו באותו מודול CCX. המשמעות היא כי הזכרון מטמון מדרגה שלישית המכונה cache level 3, יהיה משותף לכל שמונת הליבות. זוהי אותה נקודת תורפה/חולשה של מעבדי AMD הנוכחיים, לעומת מעבדי אינטל, שכאשר רץ יישום או …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זה המפרט: ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA /VT WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT ATX MIDI PFC, usb ה-everst מראה 45 מעלות ללוח ולדיסק 38 במצב מנוחה, אבל מזייף לגבי המעבד, ה-easy tuner 4 שהגיע עם הלוח לא מציד אף טמפ' של אף רכיב במחשב או נתונים על מאווררים (הוא אמור להציג לא?! האם רק אצלי הוא לא מציג??? הוא כן מציג מתחים ומהירות מעבד ו-FSB). שלחתי מייל לתמיכה של ג'יגה בייט אבל הם לא עונים. (ניסיתי את גירסה 5 של easy tuner אבל היא גם לא מציגה טמפ'... אולי יש בעיה בלוח?) הקירור של המעבד הוא מה שבא עם המעבד הזה בלי תוספות של משחה טרמית חיצונית. היום אמנם שרב אבל זה צריך להיות ככה?…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by explize,

האם ללוח של GIGABYTE 965G-DS3 יש את אותם יכולות OC כמו לאחיו 965P??? האם הכרטיס מסך המובנה לא גרע ממשהו אחר בלוח?! (עברתי על הודעות הפורום בנושא..כולם אומרים שזה אותו הדבר+כרטיס מסך,וכך גם האתר הרישמי...אבל אף אחד לא התייחס ליכולותOC אם בכלל ישנם...היו כאלה שגרסו שכל לוח שמגיע עם כרטיס אונבורד בעצם מוריד את יכולת/פוטנציאל הOC של הלוח) תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by redead,

מה עדיף? ישב עם מעבד Q9400 ו4 ג'יגה זיכרון.. אין צורך בOC..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zone,

שלום!!! יש לי כמה שאלות.. אני בתיכנון שלי לקנות מחשב בזמן הקרוב .. אני מתלבט בין כמה רכיבים למחשב... ואולי אתם תעזרו לי איזה מעבד לקנות אינטל או אי אמ די? AMD? איזה כרטיס מסך? אני רוצה כרטיס מסך חזק וטובבבבבבבבבבבב גם למשחקים... גי פורס 6800? זיכרון 200 G... תודה לעזורים... שבת שלום!!!

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  24. יש לי כרגע P4A 2.66GHZ ולוח אם מסריח של ECS PV4XAD, עם זוג זכרונות אחד של קינגסטון ואחד בלי שם כל אחד מהם 256 במהירות 266MHZ.... כדאי לי לקנות את הלוח הבא + שני סטיקים של 512 מגה כל אחד של ADATA במהירות 400 מגה הרץ . הלוח: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=VT7&fMTYPE=Socket%20478 אני יכול להשאיר את הקיים ולהוסיף עליו עוד 512 מגה של ADATA ואז יהיה 256+256+512 מה אתם ממליצים ? ואם יש לוח עדיף במחיר דומה אז אשמח לשמוע נ.ב: יש הבדל משמעותי בין 400MHZ DDR ל 266MHZ ? תודה ! ! !

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  25. מצד אחד ה4820K נחשב לחזק ומתקדם חותר ומצד שני ללוח2011 צריך להוסיף כ500-600 ש"ח. אבל האם שווה להשקיע בלוח עם הסוקט החדש יותר בקניית מחשב לטווח ארוך? (4 חריצי זיכרון ותמיכה במהירות זיכרון גבוהה כסטנדרט) אציין שהיעוד אינו למשחקים אלא לעריכה גרפית (פוטושופ ומאיה בעיקר) ולאוברקלוק נמוך עד בינוני עם כרטיס radon r9 270X

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.