מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
-
למה הוא לא יוצא או למה אין איזה כתבה באתר משהו סיקור?
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה להזמין מחשב בקרוב, והכנתי פחות או יותר מפרט, יש לציין שהמפרט לא סופי וייתכן וישונה. בכל מקרה, אני חושב שאני צריך קצת שיפור בלוח אם, הלוח אם האחרון שהציעו לי לפני חצי שנה בערך היה: Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard, ואני בספק עד כמה הוא טוב כרגע, אם תגידו שהוא טוב, אני אשאר איתו, בכל מקרה התקציב ללוח אם החדש הוא 500 ש"ח, אין אפשרות לחרוג. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או איך שלא קוראים לזה. עכשיו יש לו עוד שאלה נוספת ככה על הדרך, מה זה בדיוק AM2 בהקשר של המעבד? תודה רבה לכל העוזרים, הנה המפרט (שאתם יכולים לתת עליו דעות גם) : מעבד : AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Tray CPU זיכרון: Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory קירור למעבד: …
-
- 14 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.255 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14592 לדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.490 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14591 ומה ההבדל בין DQ6 ל DS4 (ומה זה אומר כל אחד מהם?), חוץ מההבדל של המחיר שהוא 235? והאם באמת שווה להוסיף את ה-235 ש"ח האלה? והכי חשוב האם זה יתמוך ב Core 2 Duo כי זה גם תושבת 775.?
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=1198&modelmenu=1 אני קונה מ- ksp והוא עולה שם 1630 האם שווה להשקיע 1000!!!!! שקל יותר ולא לקחת את הלוח אם של asrock שעולה 630 ? תודה. ואם יש לכם להציע מאותה חנות לוח אם שתומך בקונרו במחיר טוב אז אתם יכולים להציע לי פה :yelclap: תודה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני כבר מתבלט דיי הרבה זמן איזה מהלוחות הוא הלוח המתאים ביותר אני אשמח לקצת עזרה בנושא. התקציב הוא בעקרון 1000+- אפשר לחרוג מעט אם זה כדאי והכרחי. הייתי רוצה שהלוח יתמוך אם זה אפשרי ב-SATA2 , שיתמוך ב - CORE 2 DUO אקסטרים במידה שאני ארצה לשדרג בעתיד את המעבד ולהישאר עם הלוח הנוכחי ואולי להחליף עוד כמה דברים קטנים, זיכרונות במהירות 800 , ואם אפשר גם ב-CROSSFIRE אני יודע שיש דיי הרבה דרישות אשמח ללוח שמכיל את רובם לפחות ,בנוגע ל-OC יש אפשרות בעתיד לOC קטן. ישנם כמה לוחות שאני מתבלט ביניהם הבנתי שה-DFI INFINITY 975X תומך בזכרונות במהירות 800 לא באופן טבעי אלא עם סוג מסוים של עדכון/מוד או משהו כזה האמת שאני לא רוצה כ"כ להסתבך אם מדובר בדבר שהוא קשה לביצוע או שדורש פתיחה של המ…
-
- 14 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקציב בערך 6000 בעיקר למשחקים סגור על כל המסביב אבל לא על המעבד.. INTEL Pentium D - 3.2 (940) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI או AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL שניהם בערך אותו מחיר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש על הלוח בנוסף למחבר הגדול של הספק (24 פינים) מחבר נוסף של (כמו שיש לכל פנטיום 4 של 4 פינים) ולידם עוד 4 פינים (ממש באותו מחבר) למה החיבור הנוסף? המפרט שלי הוא: הלוח המדובר כ.מסך GV-NX76T256D-RH מעבד E6300 זכרון 2GB 667Mhz
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111725 יציב ב435 מה"צ אחרי עדכון ביוס! האסוס דרך אגב, נותן בערך את אותם ביצועים (בדר"כ פחות, בביקורת אחת ראיתי 412 מה"צ) - אבל עולה 600 שקל יותר (שהם למעשה, 60% ) על כן אמרו אבותינו, w00t.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
סוף סוף גיליתי את הבעיה, אבל אני לא יודע איך לטפל בה... הזכרון שלי במהירות 667, וכשאני עושה אוברקלוק למעבד, אז משום מה המהירות של הזכרון גם עולה... ניסיתי לשים את הזכרון גם על AUTO וגם לשים על מהירות של 667, אבל בכל זאת מהירות הזכרון עולה. מה שמעניין זה שהמהירות עולה כך שהיחס בין המעבד לזכרון נשאר 4:5, שזה אומר שהיחס הזה איכשהו נעול אצלי. אז איך אני יכול לעשות כך שהיחס יהפוך ל1:1? עוד דבר, כשאני לוחץ על TAB במהלך הBOOT בשביל שזה יראה לי את המסך הראשון הזה שבו זה מחשב לך את כמות הזכרון, מהירות המעבד ומהירות הזכרון, זה מראה לי שמהירות הזכרון היא 166 בDUAL CHANNEL... ככה זה אמור להיות? זה לא אמור להראות לי 333? עריכה: אין יותר בעיה עם הזכרון, מצאתי את הפתרון, צריך לשים את …
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות לוח אם לקונרו 6600 (ללא OC). מה יהיה ההבדל בין 965 ל 945 ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לוח אם ל-E6300 בתקציב של כ-600 ש"ח (אפשר עם חריגה קלה כמובן, אבל לא לעבור את ה-700 ש"ח). רצוי מאוד שלא תציעו לי לוחות אם של ASRock, כבר קראתי מספיק ביקורות עליהם. שאלה נוספת - כיצד ניתן לבדוק אם המעבד שאני קונה הוא באמת E6300 ולא משהו אחר (אני קונה בלי קופסא), האם כתוב עליו משהו?
-
- 14 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אט אט מתגבשת לי ההחלטה לגבי המחשב החדש שאני רוצה לקנות וכרגע אני תקוע בשאלת הזכרונות... מעבד: E6300 לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 זכרונות:... אני מתכוון לקנות (ככל הנראה) שני סטיקים של 512 במהירות 533 או 667 והכוונה היא לעשות OC קל למערכת (עד באס של 350).. יש הצעות לזכרונות מתאימים? הכוונה שיאפשרו לי לעשות אוברקלוק ברמה פשוטה ועם זאת לא יעלו הון.. ד"א מה הBUS של ה core2 e6300 המקורי? הוא יגיע ל350?
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות עדיף למעבד קונרו E6300?
-
- 14 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר קריאת הטבלה של : PRICE - PERFORMANCE RATIO ועמדת חברי הפורום אני שוקל שוב את רכישת ה -6600 במקום ה - 6700 . הלוח כמובן יהיה P5B DELUXE , את הזיכרון 1GB של CEON 667 אשר רכשתי לפני חודשים,ברצוני להעביר למחשב המשודרג. אחרי שקראתי שאפשר להגיע מ - 2.4 = > 3.5 GHZ , לדעתכם עם הזיכרון הנ"ל לאיזה רמת OC יהיה אפשר להגיע ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אינטל או AMD? (ההתיחסות היא אך ורק למעבדים כפולי ליבה) האם גם לציפסטים יש משמעות בהמרת סרטים או שההתייחסות אליהם ביחס למעבדים הוא מבחינת אינטגרציה טובה יותר? האם יש פער גדול בין אינטל ו-AMD בהמרת סרטים? מפני שאני מאד הייתי רוצה לרכוש מעבד AMD אך אם הוא לא יתאים והפער הוא גדול מדי אז אאלץ להתפשר ולקחת אינטל. האם אפשר לקבל המלצה למעבדים (רמת מחיר של 1200+- ש"ח) בשילוב עם הציפסט המתאים ביותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המעבד הזה של amd: amd dual-core 2.2ghz 1mb am2 4200+ ואני אחרי שקראתי את המאמר שקונרו e6700 בהרבה יותר חזק מה-5000+ והיום קראתי ש-amd הוציאו את המעבד -5200+ ואני לא מבין-אם זה עדיין לא יתחברה בקונרו הכי טוב אז למה הם משקיעים בזה שישקיעו על מעבדים חדשים ועל טכנולוגיה חדשה שתצליח להתחרות במעבדים של אינטל ועוד הסוקט am2 הוא שינוי קטן מהסוקט 939 בסדר הוציאו את ה-5200+ אבל מעכשיו הם צריכים לעשות טכנולוגיה חדשה ולשפר את הביצועים של המעבדים אם היא רוצה להתחרות בקונרו של אינטל
-
- 14 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זיכרון טוב עד 800 של 1GB טוב לOC אתם יוכלים להמליץ לי סתכלו במפרט מחשב.
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הלוח שמופיע בחתימה שלי למטה שבק חיים סופית . אני מצליח למצוא לוחות מבוססי via בלבד (כמו kv7vt4a pro מבית asrock ) שלא מאפשרים ככול הידוע לי את ה-overclock שאני רגיל מהלוח הישן שלי (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200) חשבתי להזמין מ-ebay לוח זהה לשלי בעלות של 40$ אולם היבנתי שעד שזה יגיע לארץ זה עלול לקחת חודשיים ולכן אני מעדיף להוסיף כסף ולקנות בארץ ,אבל אני פשוט לא מוצא מקורות. עצות לינקים לרכישה והערות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הCore 2 E6300 חזק יותר מAthlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore??
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם , חג שמח ושנה טובה !! אני זקוק לסט זכרונות בתקציב של 600-700 ש"ח. כמה שיותר מהירים וכמה שיותר זולים. 1 ג'יגה בדואל צ'אנל. יש המלצות ??
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני ישתמש בו בעיקר למשחקים.. רציתי לדעת מה עדיף?
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-