מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
........... תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton עכשיו יש לי חבר טוב שיש לו את אותו המעבד רק אצלו הוא דפוק ועושים לו בעיות בחברה קיצר הוא צריך לקנות חדש אני רוצה לעזור לו והשאלה שלי היא האם AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM ייתן לי ביצועים יותר טובים באובר קלוק או לא אחרת פשוט אין לי טעם להחליף אני כרגע באובר קלוק (ראו תמונה מצורפת) מפרט המחשב שלי: ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500 (vantec aeroflow 45c idle 50 heavy duty) A-data viest 500mhz 256mb X2 radeon9800pro 128 256bit האם ההחלפה תהיה כדאית? אגב אני לא מצליח בשום אופן לשנות את יחס ה RATIO ולכן לא מסוגל להגיע ל-500 MHZ (עכשיו על 410 כמו שאתם יכולים לראות) אם אני משנה ולא משנה אילו תזמ…
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של גיגהבייט GA-7VRXP שמבוסס על ערכת השבבים של VIA KT333. כרגע יש לי Athlon xp 2100 ו שני סטיקים של זכרונות 2700 DDR, המחשב אינו נמצא באוברקלוק ולא היה גם במצב זה. לאחרונה החלטתי לשדרג את המעבד וחשבתי בהתחלה על XP 3000 בתור פתרון טוב ויעיל במחיר ממוצע (כאלף ש"ח)אך לאחרונה חשבתי לעצמי למה לא לקנות Mobile xp 2500 שכולם מפארים את יכולת האוברקלוק שלו וכך אני אוכל לעשות לו אוברקלוק (בתקוה) עד למהירויות של לפחות Athlon 3200. השאלה שלי היא מה יותר כדאי בשבילי, ואם בכלל לוח האם הזה יוכל לספק את האוברקלוק שאני מייחל לו, ואם הזכרונות הם לא גורם מגביל במערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי לוח Abit NF7 V.2 וכניראה עידכנתי את הביוס עם גירסה לא מתאימה, ועכשיו המחשב לא מתאחל מה אני יכול לעשות??
-
- 14 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, חברים. אני קונה athlon64 3400, ובגלל שזה סוקט754 אין לו dual. חשבתי לקנות 1GB בכרטיס אחד, אבל בכל מקום שחיפשתי גיליתי שהכרטיסים של ה 512 עולים על ה 1GB בהרבה מבחינת התזמונים. לדוגמה- Kingston hyperx יש את ה KHX3200UL/512 שהוא 512 עם CL-2, ונהדר בכל שאר התזמונים גם כן: 2-2-2-5-1 (ראו למטה קישור ל datasheet שלו) לעומתו, יש את ה KHX3200/1G שהא 1Gb עם CL-2.5 ושאר התזמונים: 2.5-3-3-7-1 (ראו למטה קישור לdatsheet שלו). ועכשיו לשאלות: 1) בהתחשב בזה שאני קונה מערכת שהיא single channel DDR, מה כדאי לי, שני כרטיסים של ה 512 שצוין למעלה, או ה 1gb שצוין למעלה? 2) האם יש 1gb עם תזמונים כמו של ה 512 שציינתי למעלה? אם אין, מדוע? 3) מה אומרים שאר המספרים בנתונים של התזמונים, לגבי הר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לי יש את הפנטיום 4 עם באס של 533MHZ, לחבר שלי את הAMD עם ליבת הבארטון. רציתי לדעת מי יותר טוב באופן כללי, ובמי כל אחד מתמחה (אני יודע שאינטל עריכת וידאו). האם האתלון XP שלו טוב יותר מהP4 שלי במשחקים? (לא חושב) תודה.
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לדום 3 מומלץ בין 786-1024 RAM אז זה לא נכון!!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחו"ל... צריך רק אתרים אמינים ולא ימכרו אותו ביותר מ10$ NF7-SL V2 תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מלבד זה שהוא מהיר יותר (?) ושהלוח צריך לתמוך בו, מה הדרישות של הזיכרון עצמו ע"מ לעבוד עם היכולות של Dual Channel ואיך הוא עובד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא לא לא !! זה לא שלי יצא S פשוט שיש דגם כזה שהוא יותר טוב מינורית מה SL .
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי לכולם, אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש. הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר. אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500. מה חשוב שיהיה בלוח אם: ניתן לאוברקלוק. RDRAM כמובן. שיהיה לו 4 כניסות IDE. AGP X8. כרטיס רשת בילט אין. ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית. בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה יותר משתלם PIV4 2.4C עם איזה לוח טוב ... נגיד MSI neo2 או AXP 2800+ (barton core) עם לוח טוב נגיד E8rda+ או NF7R2 אה ... ונגיד שלא תוכנן OC
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכ…
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום , רציתי לשאול איך המחשב עם המפרט שאני הולך לתת עכשיו יתפקד בcounter strike והאם הוא OpenGL Comptible? מפרט : CPU : P3 550MHZ 512kb cache slot 1 Mobo : MSI MS-6156 i440BX chipset Memory : Spektek 256mb PC133 SDRAM GFX : ATi RAGE אני עוד לא יודע תדגם כי עוד אין לי תכרטיס מסך אבל אני תנו לי דגמים ואני יגיד לכם , יכול להיות שיש לו 32MB ? Hdd: WD 20GB 200EB 5400RPM Generic Case 4400RPM 60mm CPU FAN by : AVC no cdrom
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאחרי שהתקנתי את כל הדברים של הלוח ה דריברים הכול ניכנסתי לפומקציות של ה כרטיס קול וגיליתי שאין שם משהו מיוחד אפילו לא לעלות את הבאס למה ? מה לא עשיתי טוב ?למה אני לא יכול לשחק אם הבאס ושאר הדברים של הכרטיס קול שלי ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-