מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
הי חבר'ה, הגיע הזמן להשתדרג. אני זקוק למעבד + לוח אם בסביבות ה1,000 ש"ח כרגע ברשותי: Core2Duo E4500 Gigabyte G31-MX-S2 Corsair Value 1024MB DDR 2 667Mhz * 2 Radeon HD 5750(טרי טרי מהיום Cool ) HEC 450TD-TF שלושה הארד דיסקים בנפח כולל של 1.5TB צורב DVD עלום (אני מניח SONY) CoolerMaster Centurion 590(שני מאוררי 120 מ"מ מקוריים) M-Audio Fast Track Pro(כרטיס קול חיצוני מקצועי) נקודות חשובות בנושא זה: * אפיק שידרוג/ מספר גדול של סלוטי זיכרון. עם הלוח הנוכחי יש לי רק שני סלוטים וזה מגביל מאוד. אני אשמח ללוח עם לפחות ארבעה סלוטים * לפחות ארבעה חיבורי SATA(אין צורך בRAID) לכוננים קשיחים * אין צורך בכרטיס קול איכותי מובנה(שכן יש לי כבר אחד) *יש ברשותי זיכרונות DDR 3, ולכן התקציב ה…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, תהיתי אם מישהו פה יוכל להביר לי כמה דברים קטנים לגבי זכרונות והלוח אם שלי בפרט (asus p4p800 deluxe ישן קצת). 1. אם הלוח אם הוא של 800/533/400 MHz FSB מה זה אומר לגבי הזכרון? יש טעם להשתמש במשהו מעבר לPC3200 פשוט ? 2. אם כבר יש לי 2x256 שמתפקדים כ- Dual-Channel (אם אני זוכר נכון הם של hynix), אני יכול להוסיף לשני חריצים האחרים עוד ג'יגה (עוד 2X512, סה"כ ג'יגה וחצי) ושארבעתם יעבדו כשני זוגות של Dual-Channel או שכל ה-4 חייבים להיות זהים ? 3. באמת שווה להוסיף עוד ג'יגה ? ז"א, עד כמה ההבדל מורגש בין ג'יגה וחצי לג'יגה? 4. יש למישהו המלצות ספציפיות ? (אגב, אני לאו דווקא מחפש מהירויות מטורפות, אני מעדיף משהו משתלם...) תודה מראש. (אגב, לינק לדף של הלוח אם שלי - http://www.asu…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אתמול הוא קנה את הפריטים הבאים: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והוא קנה גם HD SATA 8MB - 160GB.. וגם AMD 3200 - 939 אז בקיצור הוא אומר שהוא מכניס דיסק של Windows XP- PRO. והוא מתחיל לעשות את הבוט ואז שהוא נגמר הוא מתחיל מהתחלה, כנראה כי הוא לא מזהה את הHD?.. מישהו יכול לעזור לו איך להגדיר את הHD בלוח החדש? תמונות המחשה: כאשר הוא מסיים את זה: הוא אמור להגיע לתמונה הזאת, התקנת ווינדוס: אבל במקום זה הוא מגיע לפה, חוזר אחורה!!..
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אפשרות 1: http://tinyurl.com/2nq7m6 אפשרות 2: http://tinyurl.com/2lz9me - תעזרו לי אתם. כמה שאלות. באפשרות אחת . AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core מה זה מה שמודגש, ומה ההבדל בינו לבין BOX ושאר השמות הללו. המחיר הכולל משלוח זה 385 ש''ח. משתלם? לא הבנתי כלכך אם המעבד יד ראשונה או שנייה. האם למעבד הזה יש פונטיציאל אוברקלוק? י תעזרו לי למצוא שם מעבד עם פידבק טוב ולא מוצר פגום (קישור שני באפשרות 2). מעל 4200X2. תודה
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז לאבא שלי נהרס המחשב והוא החליט לקנות חדש...עכשיו הוא אמר לי שהוא מוכן לקחת את המחשב שלי ושאני יקח את החדש... לי יש amd 63 3000+ ואת האמת כיום אני משתמש במחשב בשביל הלימודים (מדעי המחשב) , אינטרנט והמון הורדות...המחשב פתוח 24 שעות ... משחקים אני כבר בקושי משחק וסרטים אני לא רואה הרבה כי יש לי מקרן הבעיה הקלה היא שהמקום שממנו אני קונה את המחשב אין לי אפשריות ממש... לוח אם למשל אני יכול לקנות רק את ה ECS P965T-A שמביקורות עליו הבנתי שהוא בסדר השאלות שרציתי לשאול הם בקשר למעבד והזכרונות יש לי אופציה לE6300 ב1040 שקל או E6400 ב1290 השאלה היא אם בשבילי שווה ללכת על ה6400 ? עוד שאלה היא לגבי הזכרונות... האם כדאי לי לקנות סטיק 1 של ג'יגה או שניים של 512... כי אני שוקל אולי…
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
אני צריך לבחור מעבד ואין לי מושג מה יותר חזק בהתחשב בעובדה גם לשידרוג עתידני Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX או Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ואם אפשר גם לפרט תודה
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בבקשה לשמוע מכם מפרט ל- Core 2 Duo מבחינת לוח-אם, וזכרון: המעבד שאני לוקח כנראה יהיה ה-E6300. (מגבלות תקציב) אני רוצה לוח של Gigabyte או של ASUS במחיר כמה שיותר נמוך - אני לא מתכנן שום OC. זכרונות - אני הולך לכיוון ה-1GB של TwinMOS בתור התחלה, 533 או 667 - זה תלוי בלוח שתציעו לי. התקציב הוא 2600-2700, והוא צריך לכלול גם כרטיס מסך ATI X1600 Pro 256mb. ממתין להצעות, הערות והארות. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע: המחשב מיועד לגיימינג. בעיקר לשחק World of Warcraft בריידים של 20 אנשים, על (בתקווה) הגדרות Ultra (ההגדרות הכי גבוהות). כמובן שבלי קשר אני אשמח לשחק פה ושם גם משחקים אחרים, בין היתר חדשים שייצאו, אבל ההתמכרות העיקרית שלי היא ל-WoW. השאלה שלי היא כמה משפיע הלוח אם על הביצועים של המחשב והאם יש סיבה לקנות לוח אם יקר שכזה אם כל הדרישות שלי ממנו הן להיות מסוגל להגיע עד ל-16gb RAM ושהכל יתחבר אליו ויעבוד כמו שצריך? אני לא הולך לעשות OC, לעשות CF או SLI או שום דבר מיוחד שכזה. לא יהיה עדיף להוסיף 100 שקלים על לקחת את המעבד i5 4690 ולרדת בלוח אם למשהו פשוט יותר (כל האלה שהם צ'יפסט B85)? בנוסף, האם בכלל ההבדל בין i5 4590 ל-i5 4690 מצדיק 100 שקלים? תודה רב…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/MicroSite/316/images/overview.html מה זה mSATA SSD Support ? איך משפר במה משפר nique Onboard mSATA SSD Support GIGABYTE Z77X-UP7 motherboard features an onboard mSATA slot, allowing DIY builders to take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times. Simple and Efficient mSATA modules are easy to install, take up less space, use less power and require no additional cabling for smaller form factor…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשני בקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות
-
- 14 תגובות
- 743 צפיות
-
-
משהו יכל להסביר לי למה תמיד שאני מעמיס על המחשב אני רואה שרק הליבה השניה של המעבד עובדת האם זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=3681 אז מה אתם אומרים? הלוח עוד לא יצא, אבל המידע הודלף....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה מה מצב? רציתי לדעת מה זה מכפלות של מעבד ואיזה זכרונות עם איזה תזמונים הכי טוב לקחת ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל המעבדים בעלי 512K ו333MHZ הם בעלי ליבת בארטון? או שיכול להיות שזה מעבד עם ליבה יותר ישנה?
-
חברה רציתי לדון אתכם בסוגיה מעניינת , האם מחיר הקונרו יושפע מהעובדה שהוא פותח ברובו(*או במלואו אני לא בטוח*) בארץ , ועוד העובדה שיש מפעל של מעבדים בפתח תקווה , האם זה קשור ויכולה להיות איזושהי הוזלה במחירי הארץ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טובב.. שוב המפרט שלי פתוח לעריכות לצערי. רק בגלל שתי המעבדים האלו!! E6600 כאשר הוא באובר קלוק 4300 גם כאשר הוא באובר קלוק.. עכשיו תקשיבו אני רציתי לקחת את ה6600 ולעשות לו אובר קלוק בשלב הרבה יותר מאוחר ככה עוד שנה וחצי שנתיים כאשר הוא כבר לא יהיה "פצצה".. ויעבוד לי קצת לא חלק בהכל אבל ברגע שאמרו לי שאני יכול לקחת את ה4300 ולעשות לו OC והוא יהיה באותם ביצועים כמו של ה6600 כשהוא גם נכלל בOC! נדהמתי!! כי גילתי שאני יכול לחסוך כ500-600 שקל! ובכסף הזה להשקיע בדברים אחרים \ כרטיס מסך וכו' עכשיו אני פוחד לקחת את ה 4300 מכמה סיבות והם: 1. מה עם הקירור? איזה קירור לשים? 2. הוא יחיה רק חצי מהזמן שצריך? 3. אם אני לא יצליח לעשות את ה OC טוב? 4. איך זה בכלל יכול להיות שה…
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6320 במהירות 1.86 2 GB זיכרון 800 MHZ לוח אם gigabyte 965p-s3 כרטיס מסך NX8800GTS-T2D320E-HD OC מהירות GPU: 575MHz Memory: 1700MHz WINDOWS XP אני משחק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים המשחק נתקע לי ואחרי שניה ממשיך כשאני מוריד קצת את ההגדרות המשחק רץ בצורה חלקה שאלתי היא אני חושב לשדרג את המעבד בלבד ל-E8500 במהירות 3GHZ במחיר 1100 שח+- שמתי לב שמשחקים מעדיפים 2.6 GHZ אני לא מעוניין ב-4 ליבות אז בבקשה לא להציע אני לא חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי כרגע אלא אם כן תראו לי אחרת תודה
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מראים ליבה ישנה של אתלון ואז רשום ATHLON XP ולמטה רשום SEMPRON 2400 זאת טעות ? מה קורה פה ? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron_2.html ובאתר של אקסלנט רשום "סמפרון הדור החדש שהחליף את האתלון XP "
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לאחרונה מחשב ישן פנטיום (פירוט בכותרת), אני רוצה להפוך אותו למכונת לינוקס אבל יש עליו רק 32 MB זיברון ואני אוצה לשדרג אותו, אני אשמח אם מישה יוכל להגיד לי איזה זיכרון אני צריך וגם איפה אפשר יהיה להשיג כזה. תודה לכולם, עמר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת... מה ההבדל בין מחשב P4 2.8E 800fsb, 512ddr 400Mhz,asus p4p800s se לבין אותו מחשב רק עם לוח שתובך ב dual יותר נכון.. האם יש הבדל בביצועים למחשב עם Dual לבין מחשב בלי Dual channel תודה, דן.
-
- 14 תגובות
- 766 צפיות
-
-
נראה שהם מתחילים להיכנס בשוק חזק... פעם ראשונה אני רואה במכרז של המדינה AMD ;D וגם בכל מיני עיתונים... אני אישית לא הכרתי את ה- AMD עד שלא ראיתי באינטרנט.....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-