עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by toniviner,

יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  2. שלום יש לי שאלה קטנה. האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yos11,

שלום לכולם איזה לוח הכי מומלץ ל INTEL 775 3.2 GHZ ותודה מראש

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  4. חשבתי על השידרוג הזה מעבד 4300 לוח P5B DELUX וזכרונות G.SKILL HZ מארז רייד מקס אלומניום עריכה:תקציב עד 3200 OC מתוכנן! מה אתם אומרם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחשב למשחקים,מה עדיף INTEL או AMD? דוגמא: מה עדיף : ?Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by amig2,

אני קונה מ-ksp בת"א את אחד המפרטים המצורפים... בהנחה שאני לוקח אינטל (לא מתכנן oc) ולא מוכן לקחת לוח abit, הייתם ממליצים על לי GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3, נכון? אבל ל-ksp אין אותו ב-rev 3.3 ולא נראה לי שהם מזמינים לפחות במחיר נורמאלי (את rev 2 הם מוכרים ב-750 ש"ח, לא מחיר שפוי)... אז זה מביא אותי להתלבטות הזו: GIGABYTE GA-965P-S3 Gigabyte GA-965P-DS3 ASUS P5B קחו שבחשבון ש-s3 משמעותית יותר זול מהשניים האחרים וביחד עם מבצע נקודתי מתקרב למחיר של ה-abit ib9. השאלות שלי הם: - איזה מהם עדיף? אני לא מתכנן oc. - למי יש את המוניטין הכי טוב: asus gigabyte או abit? - מה ההבדל בין ה-s3 ל-ds3, ומה ההבדל ב-rev1 לעומת 3.3 ב-ds3? ואם אני בכלל ייקח amd, לקחת asus m2n-e? תודה מראש. [a…

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אני לא יודע מה לעשות קניתי עוד זיכרון כי חשבתי שיש במחשב שלי כרטיס זיכרון של 512 רגיל שזה מה שכתוב במפרט מסתבר שהיצרן עשה קומבינה ושם לי 2 זכרונות של 256 כל אחד ואין מקום לעוד זיכרון חייבים להוציא אחד ולשים את ה512 החדש במקומו אני עצבני רצח כי קודם כל נדפקתי רק עם 750 מגה במקום 1024 דבר שני אני לא יודע איזה מהם להוציא כי הווינדוס יפול לי וצריך שוב לפרמט? מה עושים? איזה מהזכרונות להוציא.?אפשר בכלל להוציא אחד של 256? חייב עזרה אני כאן עם המחשב פתוח ולא יודע מה לעשות\ חשבתי שזה כרטיס אחד רגיל של 512 שקיבלתי עם המחשב, אף פעם לא יצא לי לבדוק את זה בעבר ועכשיו מסתבר שדפקו אותי אני מרגיש פראאייר

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by hagay21,

מה עדיף ב 3000 ש"ח 64 ביט +לוח אם של אביט או אינטל 3 ג'יגה + לוח של אביט + קירור מים ?

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by oz25,

היי כרגע יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Quad Core ואני רוצה להחליף רק את המעבד ל-I3, האם יש הבדלים משמעותיים בין המעבדים ? האיטיות של המעבד הנוכחי שלי דיי מעצבנת, והרעש שהמעבד עושה מטמטמת לי ת'מוח. כמו כן אם אחליף רק את המעבד כל הדאטה ששמור לי במחשב לא ימחק נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by rtr,

http://www.czhardware.cz/articles-img/aktuality/20060206/msik9n_1.jpg ניראה דיי רגיל ... חשבתי שיזנחו את ה PCI הרגיל סוף סוף כדי שיצאו כרטיסים ל PCI X1 אבל לא ... האתר ועוד תמונות כאן > http://czhardware.com/news.php ד"א אני רואה נכון ? רק 6 חיבורי S-ATA ? חיבור 4 פין ולא 8 PIN ? ללא חיבור PCI -E X4 ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי לכולם, אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש. הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר. אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500. מה חשוב שיהיה בלוח אם: ניתן לאוברקלוק. RDRAM כמובן. שיהיה לו 4 כניסות IDE. AGP X8. כרטיס רשת בילט אין. ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית. בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT. תודה רבה!!!, יאיר.

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by iCe_bLaSt,

מה יותר משתלם PIV4 2.4C עם איזה לוח טוב ... נגיד MSI neo2 או AXP 2800+ (barton core) עם לוח טוב נגיד E8rda+ או NF7R2 אה ... ונגיד שלא תוכנן OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  14. דיברתם כאן על כל כך הרבה לוחות שאני לא ממש מבין כבר מה כדאי לי! יש לי תקציב של 1200 שקל אבל כמובן שאפשר פחות! אני בכלל לא מתעניין בOC אבל רוצה לוח חזק שיחזיק לי הרבה זמן. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  15. אני זקוק לשילוש הקדוש בשביל להפעיל משחקים כבדים מאוד: UNREAL 2 , DOOM 3,BF 1942. ועוד שאלה איזו חברה יותר אמינה AMD או INTEL ??? תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by viperch1x,

אני מתלבט בין שני לוחות עיקריים ASUS P5W DH DELUXE או GIGABYTE GA-965P-DQ6 למישהו אחר יש הצעה יותר טובה???

• 14 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by sonic,

שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by aquarius,

אני צריך שתביאו לי כמה שיותר נתונים וחוות דעת(אפילו שלכם) בין שני המעבדים האלה פשוט אני צריך לשכנע את סבא שלי שהאביזר הכי טוב לפרסקוט הוא תבית אפייה כלומר שהאתלון יותר טוב אפשר גם נתונים יבשים

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by AvIv`A,

יש לי סטיק של 256 במחשב כרגע, ואני מעוניין לקנות אחד חדש של 512. של איזה חברה כדאי לי לקנות? כיצד אני אשיג מהירות מירבית משני הזיכרונות (לחבר אותם יחד או רק את ה512?)? הנה תמונות מcpu-z : http://planet.nana.co.il/avivas/cpu.JPG http://planet.nana.co.il/avivas/mother.JPG

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  20. היי, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד i9, וכמובן גם לוח אם וזכרונות ובעצם הכל ממש מהתחלה. הבעיה שלי שרוב הלוחות אם שראיתי הם עם שישה חיבורי SATA כמו הנוכחי שלי וזה לא מספיק לי אני חייב יותר מזה (ולא 7... מינימום 8 יהיה מושלם). השימושים של המחשב לא מפלצתיים - גלישה, הורדת תכנים, צפייה בסרטים 4K, קידודים/עריכות וידאו בקטנה (שימוש פרטי לא מסחרי או איזה מישהו שבעל אתר הורדות חחחחח) הבעיה שאני מתקשה למצוא לוח אם נורמלי כמו שאני רוצה ואין אפשרות סינון באתרים של KSP ו-IVORY. יכולים לעזור בבקשה? תודה רבה

21. כפולי הליבות הודגמו על שרת HP עם 4 שקעים כשבכל שקע פעלו שתי ליבות, כלומר על 4 שקעים פעלו 8 מעבדים שונים עם בקרי זכרון נפרדים עבור כל ליבה. הלוח הוא אותו לוח (שרת קיים בשוק של HP), פשוט מוציאים מעבד אופטרון רגיל ושמים במקומו אופטרון כפול לבות ומפעילים שוב, זהו, הוכפל מספר המעבדים במערכת. כפולי ליבות בשקע 940 (לשרתים) יצאו במחצית הראשונה של 05 וכפולי ליבות בשקע 939 יצאו במחצית השניה של 05. הספק היחיד מבחינת יכולת שדרוג מערכת מובסת שקע 939 הוא האם בקרי הזכרון של כפולי הליבות שיצאו במחצית השניה של 05 יהיו תואמים ל DDR או שיתאימו ל DDR2 בלבד. מקורות: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20040831093201.html http://zdnet.com.com/2100-1103_2-5330737.html?tag=zdfd.newsfeed ht…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? מישהו נתקל בתקלה b2 שמופיעה בלוחות החדשים שקשורה לכרטיס מסך שיושב על PCIe? האם מישהו מכיר את הפתרון לתקלה? אני ממש מתוסכל! הלוח המדובר: Gigabyte Z77X-UD3H כרטיס מסך: Sapphire HD9790 3GB GDDR3

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. איזה מבין הלוחות עדיף למעבד קונרו E6300?

• 14 תגובות
    • 696 צפיות
  24. לוח עבור סרטים משחקים די וי די שיחות דיברור למשרד ואולפן הביתי עד 600 800 ש"ח

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by imac,

אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.