עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adis50,

‏Core i5 650, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ‎ ‏Core i5 750, s1156, 8MB Tray‎ איזה מעבד עדיף?? (אין הבדלי מחירים) ויש גם את ‏Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ‎ אבל הוא יותר יקר ב100 ש''ח שימושים כמו של כל אחד משחקים , סרטי HD, אינטרנט, פוטושופ, אופייס וכו'

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום בלינק הזה http://guru3d.com/newsitem.php?id=4591 אפשר לראות את המעבדים החדשים של אינטל שמתוכננים בקרוב, כפי שרואים אינטל תעביר את השוק של חלקי ממעבדי הליבה כפולה לFSB של 1333 מגה הרץ! בכול מקרה, למה אינטל ממשיכה להשקיע בשוק כפולי הליבה? למה לא לעבור לשוק של מרובעי ליבה?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by DXT,

מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היצירה הבלתי צפויה של אסוס שכוללת שמונה ליבות עיבוד פיזיות מגיעה אל החנויות לכתבה

6. Started by itaysk,

(כן... עשיתי חיפוש) ??? ואיזה מהם ידוע בבעיות ויצאה לו גרסא 2? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב (המטרה עד ה10 לחודש), התקציב שלי הוא 4000 אבל כבר חרגתי ממנו. כעיקרון המליצו לי בפורום מפרטי מחשב את המעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ואני קראתי עליו קצת והוא ממש טוב אבל הבנתי שזה מעבד דור ישן כבר והוא רק 2MB cache לכן השאלה שלי האם שווה לי לחרוג בעוד 300 ש"ח ואני אכן ארגיש את השיפור בביצועים אם אני אקנה את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB Box שעולה 975 ש"ח האם השיפור ל4MB ו2.33GHz באמת יהיה מורגש ושווה את ההשקעה הנוספת של 300 ש"ח ? זה המפרט שאני מתכוון לקנות נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ¤ 685 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 650 מארזים Compucase HEC …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by roadpc,

שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by blizzard20,

שלום יש לי מחשב עם מעבד אינטל i5 3.2 GHz עם 8GB זיכרון בסטיק בודד ויש לי סלוט לסטיק נוסף, השאלה אם שווה לקנות עוד זיכרון של 8GB- האם זה ייתן לי ערך מוסף איפשהו? יש לי Windows 7 עד כמה שאני מבין (ויש מצב שאני לא מבין מספיק) הוא לא מסוגל לנצל אפילו את כל ה 8 במלואם, ורק עם Windows 8 אפשר להגיע לניצול של 128GB ואפילו יותר.. אם אני נשאר עם Win7 האם ארגיש שיפור עם 16GB לעומת 8? ואם אני משדרג ל Win8? פרטים (שאולי חשובים) נוספים: כרטיס מסך Sapphire 7870 XT 2GB DDR5 , יש לי גם SSD של 128GB וגם קשיח של 2TB, לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by The Shark,

הכותרת אומרת בערך הכל אני רוצה לעדכן את גרסת ה-BIOS שלי (ללוח NF7-SL), אבל אני מפחד שהמחשב יתקע באמצע או משהו כזה וידפק ה-BIOS... אז אני רוצה לשאול, האם עידכון BIOS מפר אחריות? תודה לעונים

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי מחשב עם : Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Asus P4PE-X/SE (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/26/03) הטמפרטורה של לוח האם היא בסביבות ה - 31 מעלות צלסיוס והמעבד כל הזמן בסביבות ה - 50 מעלות צלסיוס. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות כבדות המחשב עושה Reboot פתאומי כשזה קורה המעבד הוא בסביבות ה - 53 מעלות. האם זה גבוה למעבד הזה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K. ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב - 8GB זיכרון מספיק בהחלט - אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם - נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire. בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר. שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה הכותרת אומרת הכל.. החופש לקראת סיום.. קיבלתי משכורת.. קניתי אוטו אהה וכן נשאר לי קצת כסף וחשבתי על מעבר לDDR3 אז הסכום הכולל הוא 2.5k אממ וזה כולל לוח אם+ זיכרונות המפרט הקיים הוא C2D E6600 2.4@3.8 x1950 xtx p5b deluxe WD sata2 250gb X2 השאר נמצא במפרט בצד.. בתודה מראש לעוזרים, דור

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bati6,

איך אני קונה לוח אם? לפי מה אני יודע אם הלוח אם שאני קונה יתאים לכרטיס מסך או למעבד כלשהו? ומה חשוב להסתכל בקניית לוח אם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. נכנסתי לאתר של gigabyte ושמתי לב שבמפרט של לוחות האם בצ'יפסט x58 רשום לגבי הזכרונות "memory - Dual/3 channel memory architecture" לפי מה שאני יודע מעבדי הx58 מחייבים זכרון משולש אבל עכשיו אני רואה שהמפרט בלוח אם סותר את זה. השאלה בנושא למעלה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nisi90,

אני מתלבט בן 2 המעבדים האלה, בהנחה שאני הולך לעשות OC בינוני שיהיה יציב בעבודה שוטפת איזה מעבד יהיה עדיף מבחינת ביצועים? ידוע לי שה3570K הרבה יותר טוב לOC השאלה אם ה3570K בOC יציב בעבודה רציפה (ישאר כך קבוע) יהיה חזק יותר מאשר ה4670K בOC יציב? האם ההבדל הטכנולוגי בינהם לא גדול ולא שווה בעצם את ההשקעה של עוד 200 שקל ל4670K? (הכרטיס מסך מובנה לא מעניין אותי) תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לקחנו את הסטנדרטי החדש של אסוס עבור LGA2066 לסיבוב נסיון - האם יש בו שיפורים גדולים מספיק בכדי להצדיק דור חדש לאותה התושבת? לכתבה

18. שלום וברכה לאחרונה נשרף לי איזה קבל בלוח אם ואני לא מצליח לתקן אותו (הלחמתי קבל חדש אבל ככל הנאה שיש עוד אי אלו בעיות שלא מצאתי - הספק תקין)\ לכן אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב שלי שגם ככה ישן אולם אין לי תקציב כך שאני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר. המחשב משמש גם למשחקים אבל לא בתדירות גבוהה ולא משחקים ממש חדשים. להלן פרטי המחשב (בין 3 שנים) מעבד: AMD ATHLON 64 3200 939 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 (שרוף.....) זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT ראיתי שאפשר להשיג את הלוח אם שלי באזור ה-250 ש"ח יד שנייה לא בטוח שזה הדבר הכי משתלם אשמח להצעות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by BlackSheep,

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by seed20,

היי חברים, מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות אם לתושבת AM4 של ASROCK - ספציפית את דגם הטאי צ'י? הזוי בעיניי שאחד מלוחות האם היותר מוערכים שיצאו למעבדי הרייזן לא מיובא ומשווק ע"י החנויות הגדולות.

22. כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Pc_Ghost,

רציתי לדעת מה הפנטיום המקביל למעבד 1000 AMD... תודה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש את הכתבה שהייתה פה לפני כמה חודשים על החומרים החדשים שאינטל עומדת להשתמש בהם במעבדים החדשים שלה כתבות ממקורות אחרים יתקבלו גם (וגם הסבר על איך אני עושה חיפוש בארכיון חדשות) תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי, (פתחתי ת'רד זהה בפורום המפרטים- ואני לא יכול למחוק. אז אם צריך בבקשה תמחקו אותו). OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. Undecided בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.