מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
IE7 920 VS AMD Phenom II X4 965 מי חזק יותר ובאיזה הפרש אני לפני שידרוג Q6600
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p , ולא ברור לי מה bios איזה מתח מגיע לזכרונות . יש אפשרות להעלות את המתח בקפיצות של 0.05V. מישהו יודע איזה מתח מעביר הלוח לזכרונות ? זה קבוע בברירת מחדל או משתנה בהתאם לצריכה של הזכרונות ? יש תוכנה שבודקת את זה ? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו השתמשתי במערכת 32BIT, עם 2GB זכרון, מאחר וחלק מהתוכנות והמשחקים שבהם אני משחק צורכים 64BIT, שדרגתי את מערכת ההפעלה בעיה שנוצרה - המערכת הפעלה זוללת את הזכרון ומשחקים נתקעים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון, בפניי דילמה: לרכוש 8GB זכרון או לרכוש 4GB ולהוסיף SSD 120GB לצורך שיפור ביצועי מהירות בתוכנות שאני משתמש. מה דעתכם? במידה וכן - להשתמש ב2GB הקיימים שלי או שזה עלול ליצור בעיה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/hardnews/20050812_023337.html בכנס IDF הקרוב, שיערך בסוף החודש, CONROE, המחליף של ה PRESCOT (וה PENTIUM 4 בכלל) יחשף... הם מבטיחים שהוא יציב צריכת חשמל מופחתת לעומת הטכנלוגיה של היום. כמו כן, ה PENTIUM4 / CELERON יזכו לשדרוג של 65 ננומטר בתחילת 2006:
-
שלום, ברצוני לדעת מה עדיף מבין הזיכרונות הנ"ל. כלומר האם עדיף CL נמוך מאשר Mhz גבוה? או להיפך. אודה על קבלת הסברים מפורטים בנושא. יום נעים.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז מה אני כן יודע שאני רוצה: 1. צ'יפסט של אינטל, לוח של אסוס (לא גרסאות E/M עם מעט סלוטים) 2. יותקן עליו הלוח q9450 ורדאון 4870 3. בלי CF ובלי אוברקלוקינג. 4. המחשב מיועד למשחקים 5. הזכרונות צריכים להיות לא יקרים: תיזמונים טובים אבל לא 1000 ש"ח לסטיק אחד של גיגה 6. תקציב כולל לזכרונות ולוח בסביבות 1500 ש"ח 7. קניה דרך זיגזג. עכשיו, אחרי שקראתי את הסטיקי, יצאתי יותר מבולבל כי אין תוצאות חד משמעיות איזה זכרונות לקחת? DDR3? DDR2? קראתי שעדיף זכרונות עם תזמונים טובים על פני DDR3 שביצועים טובים מושפעים יותר מהתיזמונים על פני שידרוג לDDR3 אם אני לוקח זכרונות DDR2 - איזה מהירות לקחת? להסתפק ב-800? אם אני לא עושה OC, יש טעם לקחת 1066? אם אני לוקח DDR3, מהי המהירות ה"סטנדרטית"? אנ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל אני רוצה לעדכן את גרסת ה-BIOS שלי (ללוח NF7-SL), אבל אני מפחד שהמחשב יתקע באמצע או משהו כזה וידפק ה-BIOS... אז אני רוצה לשאול, האם עידכון BIOS מפר אחריות? תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(כן... עשיתי חיפוש) ??? ואיזה מהם ידוע בבעיות ויצאה לו גרסא 2? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול ראיתי מחירים של זכרונות בזאפ, ו2GB זכרון,DDR2 עם 800MHZ,CL4 של קרוסייר עולים 330 ש"ח,ו660 ש"ח דיי עומדים בתקציב שלי(6K ש"ח), אז ל4GB זכרון יש היום שימוש? אני מתעסק במשחקי תלת-מימד,תכנות,גרפיקה ברמה של פחות מגיימר,אבל לא בכל כך הרבה(אני צריך מחשב חזק,אבל לא מטורף).
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
So what happens if you raise the FSB speed to say, oh 140 Mhz from 133?? Well it also raises the speed of the connected AGP and PCI buses as well. Here is where the ratios become important - if CPU/AGP/PCI is set at 4/2/1 then, at 140 Mhz CPU FSB the AGP bus runs at 4/2 or 1/2 ratio = 140/2 = 70 Mhz AGP bus speed, likewise the PCI bus is running 1/4 FSB speed, so 140/4 = 35Mhz up from the standard 33Mhz. The more you push the FSB up, the more you also overclock your AGP and PCI cards by fractional amounts as well. קראתי על זה באיזשהו פורום ואני לא מבין משהו אחד אם הראטיו CPU/AGP/PCI מוגדר ככה 4/2/1 וה FSB הוא 140 זה אומר שהמעבד פועל 140/4 שזה 35? והAGP ב 140/2 שזה 70? …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בשבוע הבא אני מתקין מערכת מבוססת על 939 ואני מתלבט בין שני לוחות אם. דרך אגב שני לוחות האם האלו ברשותי ואחד ישאר ספייר. המפרט הנו : Fx-60 w Tuniq Tower Powercolor X1950pro with Arctic cooling 512mb 2gb (2X1gb) Crucial Ballistix tracer Windows Vista Home Premium המטרה הסופית שלי היא להגיע לאוברקלוק גבוה יחסית ב FSB ובזכרון - 275 ביחס של 1:1. לגבי המעבד כל מה שאני רוצה זה 2.75ghz כלומר מכפלה של 10. A8n-Sli Deluxe - כרגע מותקן על המחשב. הלוח מאוד "מפורסם" אבל יש לו בעיות ידועות ולא פתורות בלרוץ עם זכרונות ב 1T ב FSB גבוה. כמו כן קירור הציפס'ט שלו הוחלף ל Thermaltake extreme spirit 2 שמפריע לי קצת מבחינת המיקום במארז. Abit AT8 32x - הלוח הזה זוכה לתשבוחות מדהימות לגבי…
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקנות לוח אם חדש לאחר שהלוח הקודם נשרף לי, הלוח הוא Intel DG43RK. וגם אני צריך לקנות לו זכרון DDR 3 בנפח 4 ג'יגה. האם הזכרון הבא יתאים ללוח?: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14162&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בלינק הזה http://guru3d.com/newsitem.php?id=4591 אפשר לראות את המעבדים החדשים של אינטל שמתוכננים בקרוב, כפי שרואים אינטל תעביר את השוק של חלקי ממעבדי הליבה כפולה לFSB של 1333 מגה הרץ! בכול מקרה, למה אינטל ממשיכה להשקיע בשוק כפולי הליבה? למה לא לעבור לשוק של מרובעי ליבה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה מעבדים הלוח הזה biostar group g41-m7 תומך כיאילו אם הוא תומך ב i3
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני אקנה מעבד C2D אז ה-FPS במשחקים יעלה לי, במיוחד אם אני משחק עם בוטים? ברור לעומת Pentium 4....?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכותרת אומרת הכל.. החופש לקראת סיום.. קיבלתי משכורת.. קניתי אוטו אהה וכן נשאר לי קצת כסף וחשבתי על מעבר לDDR3 אז הסכום הכולל הוא 2.5k אממ וזה כולל לוח אם+ זיכרונות המפרט הקיים הוא C2D E6600 [email protected] x1950 xtx p5b deluxe WD sata2 250gb X2 השאר נמצא במפרט בצד.. בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם Asus p5g41t mlx שמאפשר מקסימום של 8gb זיכרון. יש בו 2 סלוטים של זיכרון שכרגע רק אחד מנוצל, 2gb DDR3. אוכל להוסיף זיכרון, עד 8gb, למרות שהמעבד הוא 2 core? כי הבנתי ממוכר באייבורי שבשביל שדרוג הזכרון, אני חייב מעבד extreme ולא כמו שכרגע יש. קישור ללוח אם ולמפרט: http://www.asus.com/il/Motherboards/P5G41TM_LX/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לגיימינג, ההנחה התיאורטית שהתקציב אינו מוגבל (תיאורטית, בפועל כ 8-10K). אני מתלבט מאוד בין מעבד ה 4790 שמומלץ באתר עם זכרונות DDR3 והצ'יפסט המתאים בלוחות האם, התומך ב DDR3, לעומת מעבדי ה 5820 וה 5830K על לוחות X99 וזכרונות DDR4. כמו שאמרתי, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. מה לדעתכם מומלץ יותר? אני בונה את המחשב בראייה של 5-6 שנים קדימה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות חלקים מפרט על i3, ולא סגור על החפירה, ללכת על הדור הראשון על 1156, או לקנות,sandy bridge? או בכלל לחקות לivy bridge? יש עוד חנויות שמוכרות לוחות h55, אני צריך מחשב לשימושים כללים, כמו גלישה, מוזיקה, קצת סרטים, אבל לרוב פשוט לגלישה, כך שלא נראה שזה משהוא שישפיע עליי, על מה הייתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי האתר! אני רק היום גיליתי את האתר ועל סף קנייה של מספר חלקים למחשב. כתוצאה מחוסר ידע בעבר קניתי חלקים לא טובים ולקראת הקנייה הבאה שתכלול זיכרון ראם לוח אם וכרטיס מסך אני מבקש בדרכה לאיזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות כמה כסף כדאי להשקיע מה עלי לדעת על לוחות אם ועזרה שתעזור לי למצוא פיתרון. אני לא יודע הרבה על לוחות אם אבל אני צריך מחשב שישמש אותי למשחקים חזקים וכבדים ושיחזיק לי מעמד להרבה זמן עם חלקים טובים ושלא יעלה לי הרבה כי אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך וצריך ועצה כמה כדאי להשקיע. אני על סף קניית המחשב בקרוב ומבקש את עזרתכם לפיתרון בחלק זה של הבעיה תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה חשוב מהר שיהיה טוב ושיתאים ללוח וכן לאובר קלוקינג.... תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 4 לוחות אם ואני צריך לבחור אחד מהם בדחיפות 1. ASUS A8N-E 2. GIGABYTE K8N ULTRA-9 3. ABIT AN8 ULTRA 4. MSI K8N Neo4 Platinum העדפה שלי זה אסוס או ג'יגהבייט אבל אני פתוח להצעות ואם אפשר לדרג אותם זה יהיה טוב תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר או התנסה עם הלוח GA-Z170X-Gaming 7 ומעבד האינטל 8700K? באתר של Gigabyte לא כתוב שיש תמיכה אבל אם אני לא טועה זו אותה תושבת. גם אם כן עדיף להחליף לוח אם לתמיכה מלאה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עם מעבד של פנטיום 4 2.53 MHZ אבל מפרט מלא, לא חשוב המחיר אני צריך מפרט של מחשב טוב
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-