מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הדור הבא של אינטל שמיועד להחליף את מרובעי הליבות הניידים הפופולריים מתקרב ומופיע במבחני ביצועים ראשונים עם תדרים מירביים מרשימים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה DUAL CHANEL משפיע הרבה על המהירות ? ומה עדיף 512 אחד או 2 של 256 ... ולמה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם arctic alphine 11 rev 2 92mm fan מתאים ל i7 4790, מבחינת הטמפ' שלא יעלו ליותר מדי בזמן מאמץ ללא oc ולא מתוכנן גם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה חשוב מהר שיהיה טוב ושיתאים ללוח וכן לאובר קלוקינג.... תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל אני רוצה לעדכן את גרסת ה-BIOS שלי (ללוח NF7-SL), אבל אני מפחד שהמחשב יתקע באמצע או משהו כזה וידפק ה-BIOS... אז אני רוצה לשאול, האם עידכון BIOS מפר אחריות? תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה מעבדים הלוח הזה biostar group g41-m7 תומך כיאילו אם הוא תומך ב i3
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך שהוא יהיה : - קטן - בעל יציאת S VIDEO - בעל 5.1 ערוצים בסאונד ON BOARD והכי הכי חשוב זול ! תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתכם לגבי שדרוג המעבד שלי לטובת שיפור ביצועים בתוכנות Lightroom 5 ו-Photoshop. נכון להיום אני עם AMD Athlon II x4 640 (3.0ghz) שיושב לו על GA-MA78LMT-US2H עם 16GB זיכרון 1600. החוויה שלי בזמן השימוש בתוכנות (בעיקר בלייטרום) איננה חלקה. כשאני בודק את ביצועי המעבד תוך כדי עבודה אני רואה שכמעט כל פעולה שאני עושה בזמן עיבוד התמונה מקפיצה את העומס על המעבד ל-100% בכל ארבעת הליבות. זה בא לידי ביטוי באיטיות וגמגומים קלים בכל תמונה, אבל במצטבר כשעובדים על כמות גדולה של תמונות זה די מעצבן. יש לציין שמערכת ההפעלה, התוכנות עצמן, הקטלוג וקבצי המקור של התמונה כולם נמצאים על Samsung Evo 4 SSD (256gb). אופטמיזציה של הדיסק והתוכנות עצמן (הגדלת cache וכדומה) כב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 4 לוחות אם ואני צריך לבחור אחד מהם בדחיפות 1. ASUS A8N-E 2. GIGABYTE K8N ULTRA-9 3. ABIT AN8 ULTRA 4. MSI K8N Neo4 Platinum העדפה שלי זה אסוס או ג'יגהבייט אבל אני פתוח להצעות ואם אפשר לדרג אותם זה יהיה טוב תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספיידרמן 3 אז ככה יש לי לוח ASUS ו512 זיכרון וכרטיס מסך ATI 300X ואני רוצה את הכרטיס מסך וזיכרון הכי פשוטיים וזולים שיספיקו לספיידרמן 3 אני צריך 1GB וכרטיס מסך מספיק טוב אי רוצה כרטיסים פשוטים אבל טובים לא מזויפים ושעושים בעיות הציעו לי את http://kst.co.il/Product.asp?productid=121 ואת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 אבל אתם חושבים שיש כרטיס מסך קצת פחות יקר למרות שזה לא נחשב יקר שיספיק לספידרמן 3 צריך ATI 1300X ויותר נראה לי תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול ראיתי מחירים של זכרונות בזאפ, ו2GB זכרון,DDR2 עם 800MHZ,CL4 של קרוסייר עולים 330 ש"ח,ו660 ש"ח דיי עומדים בתקציב שלי(6K ש"ח), אז ל4GB זכרון יש היום שימוש? אני מתעסק במשחקי תלת-מימד,תכנות,גרפיקה ברמה של פחות מגיימר,אבל לא בכל כך הרבה(אני צריך מחשב חזק,אבל לא מטורף).
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי לאדם שמשתמש במחשב לצרכים משרדיים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש את הכתבה שהייתה פה לפני כמה חודשים על החומרים החדשים שאינטל עומדת להשתמש בהם במעבדים החדשים שלה כתבות ממקורות אחרים יתקבלו גם (וגם הסבר על איך אני עושה חיפוש בארכיון חדשות) תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
א.אני קונה מחשב חדש הוא למישחקים וסרטים ואני צריך להכניס אותו בתוך 2000 ש"ח ~ לכן אני צריך למצא לוח אם סביר במחיר של 300 שקל.... ב.האם שווה להכניס" במאמץ" של עוד 150 שקל ASUS P5Q PRO P45 שעולה ביד שניה 450 שקל {המפרט אמור להיות מעבד-E7400 זיכרון RAM-4GB קשיח-500GB כרטיס-4850 או 4870} תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש אתמול (ע"פ מפרט שקיבלתי כאן בפורום). רציתי להתקין מערכת הפעלה ( 64 WIN7) אך אני לא מצליח להגדיר בביוס את הכונן האופטי שיעלה ראשון. מבקש הסבר על סדר הפעולות שצריך לבצע לפי לוח האם שברשותי. לוח אם: גיגהבייט H81 HD3. מעבד: I5 - 4590 כרטיס מסך: GTX 760 תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא קצת שירשורים בנושא ולא מצאתי תשובה לשאלותי. מה הקשר בין המעבד\לוח אם\זכרון בהקשר של מהירות? האם נכון שרצוי שלכולם יהיה אותה מהירות? האם נכון ששום מעבד לא יכול לתקשר עם הזכרון\לוח אם במהירות גבוהה יותר מ 667? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכותרת אומרת הכל.. החופש לקראת סיום.. קיבלתי משכורת.. קניתי אוטו אהה וכן נשאר לי קצת כסף וחשבתי על מעבר לDDR3 אז הסכום הכולל הוא 2.5k אממ וזה כולל לוח אם+ זיכרונות המפרט הקיים הוא C2D E6600 2.4@3.8 x1950 xtx p5b deluxe WD sata2 250gb X2 השאר נמצא במפרט בצד.. בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם אני שם סטיק של גיגה אז יהיה לי גיגה של זיכרון?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי לוח אם של GigaByte דגם GA-K8N Pro-SLI עם זכרונות של SuperTalent Dual Channell DDR400 2X512. השאלה שלי כזו- הזמנתי את אותם סוג של זכרונות, עם אותם תזמונים ואפילו המספר פריט אותו דבר. האם כאשר יהיו לי 2GB זכרון על כל 4 הסלוטים, המהירות תרד? תודה רבה, חיים.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-