עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elad-k1,

שלום!!!! אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין AMD לבין INTEL מישהו יכול לעזור לי מה כדאי לקנות? ועוד שאלה קטנה האם גי'גה בייט בלוח אם אם הם טובים??

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אז ככה שלום יש לי מחשב אינטל פנטיום 3 450 מגה ארץ לוח אם של אביט ענתיקה יחסית זיכרון 128 SDRAM צורב סמארט אנד פרנדלי 6X4X32 דיוידי של חברה אלומת שם מצלמת וידיאו ידגיטלית של אינטל כרטיס סאונד של קריאטיב 128 וזהו ממה שחשוב עכשיו השאלה שלי איזה מעבד אני צריך לקנות והאם כול החומר לעי"ל תעבוד ביחד עם החומר החדשה של AMD חשבתי על קנית AMD ATHOLN XP 1600+ על לוח אם עוד לא החלטתי כול המלצה תתקבל בברכהזיכרון הבנתי שצריך להחליץ ל DDR אז 256MB הייתי מעדיף לוח יציב כי שמעתי שיש קצת בעיות עם היציבות של AMD אני רוצה לדעת כמה מאוררים אני צריך לקנות ויכול לחבר וכול פרט שאתם יכולים לתת לי כי תמיד דגלתי בעבודת שטח לפני הקניה אז בבקשה עזרה אשמח לקבל ממכם המלצות שלכם ל.

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by izikd,

מה זה FSB חשבתי שזה המהירות של הלוח אם אבל נראה לי שזה לא, נכון? תקנו אותי

• 15 תגובות
    • 8.9k צפיות
  4. Started by shloosh,

למעבד pentium 3???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by none,

לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לפני יומיים נשרף לי הלוח אם (עם עשן). הלכתי לאחריות והחליפו לי מעבד זיכרון ולוח אם. אתמול הרכבתי את הכל, וכשניסיתי להדליק כלום לא עבד, לא צליל לא כלום רק הלד הכתום בלוח אם דלק. אחרי כמה נסיונות נדלק והרחתי ריח שרוף. מהר סגרתי את הכל ואם הלוח אם לא ניזוק אז הCPU כנראה כי אחת הקצוות שלו ב... צבע וגימור לא קונבנציאונלי עכשיו צריך שוב ללכת לאחריות (אזטק)... אז ככה, עכשיו זה עושה לי מה שגם קרה לי כמה פעמים בעבר, הכל עובד אבל אין תמונה במסך. כמו כן זה עושה אותו דבר אם יש מעבד או אין מעבד (=מעבד מת?) זה גם עושה תיקתוקים בSPEAKER. נ.ב. - אני שוקל לקנות NANOTHERM במקום AS3, כי הNANO לא מוליך, רק ליתר ביטחון (נראה לי שעם עודף המזל שלי אני צריך מקדמי הגנה) נ.ב.2 - מתי מגיע SL…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום שמי זאב עתדואי בן 20 אני ממש לא מבין את המחשבים היום באופן פנמי אני זקוק לעזרה בקניית חלקים למחשב: - לוח אם - מעבד - זיכרון השאלה היא מה הכי טוב היום בשוק מה הכי כדאי. ??? התקציב שלי בערך בין 1000 - 2500 משהו כזה אם יש לכם המלצאות יותר מהמחיר הנ"ל בבקשה רשמו לי עוד סוגים וחלקים טובים שיש היום בשוק ששווה לקנות. בבקשה תעזרו לי בתודה רבה זאב. נ.ב: אנא אם אפשר ציינו לי את השם של החלק הסוג ומספר הסידורי שלו ( אם אפשר) בתודה זאב.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by LermanIsUberCool,

הנשארו 1.6Aים במלאי חנויותינו?

9. Started by shibby15,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים?? וקזיון מול P4 זה אותו הדבר??

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. בצילום המצורף :

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by slider,

שלום, חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב מPCHARDWARE עם מעבד Athlon XP 1800 , ולוח אם Gigabyte VRX , הוא סיפר לי שהטמפ' של המעבד במנוחה היא 58, עם מזגן 52 ועם מארז פתוח, 48 . הוא אמר שלמאורר ששמו לו, קוראים Green משהו... ושהוא עולה בערך 15$ ... נראה לכם שהטמפ' בסדר? ???

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

יש חנות בנתניה שמצאתי(אחרי שעברתי על כל ספר הטלפונים ) שמוכרת "מעבד אינטל 1.6 סוקט 478 512 קאץ'" ז"א נורטווד, נכון? המחיר הוא 1000 ש"ח, 40 ש"ח הפרש לעומת 1.8 שווה ללכת עליו עם EPOX EP 4G4A+? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by yotamoo,

כלומר אני יודע שזה מעבד עתידי של AMD, אבל לאיזה שוק הוא מיועד (ביתי\עסקי)? ומישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו או קישור לדף שלו באתר של AMD כי אני לא מצאתי...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by TeaTime,

אני רוצה לשרוף את המעבד (לא משהו כמו שהוזכר פשוט נימאס לי ממנו ועד שלא ימות לא יקנו לי חדש) אז מה אפשר לעשות כך שישרף (אבל לא באופן ברור נגיד להזיז איזה ג'מפר או להפוך חיבור חשמל כלשהו)

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין מעבדי ATHLON MP ל-ATHLON XP? תודה מראש, gonzila

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מחפש מערכת מחשב שתתאים גם למשחקים ותוכל לשמש אותי בשנתיים הקרובות בתחילה חשבתי ללכת על AMD-2200 עם לוח אם EPOX EP-8K5A3 (שנראה לי ממש טוב) אבל המליצו לי כאן לעבור לפנטיום 4 2.48 שעולה בערך אותו דבר ובעל ביצועים יותר טובים. ללוח האם אני מחפש סט מסויים של פיצרים, ואני לא מצאתי אף לוח אם לפנטיום שיש לו אותם (חוץ אולי מ IT7-MAX2 שלא מצאתי מוכר שלו בארץ): - תמיכה בזכרונות DDR333 (רצוי 400) - תמיכה בATA133 (רצוי RAID) - USB 2.0 (רצוי לפחות 4 חיצוניים) פיצרים נוספים הם nice to have אבל לא הכרחיים (למשל: Serial ATA, AGP8, LAN, 5.1 sound, IEEE1394 ) מאד אשמח לשמוע את דעתכם: א. לגבי ההמלצה האם באמת עדיף הפנטיום? ב. מה דעתכם על סט הפיצרים שלפיו אני מחפש לוח אם ג. האם…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ToR,

מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by CosmicGate,

שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by DIGITAL,

האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. תכננתי לקנות לוח חדש למחשב שלי ( PIII 1000 ), ואמרו לי לבדוק לפני שאני קונה אם המעבד שלי הוא סוקט, אני לא כל כך מבין במעבדים, אז מישהו מוכן להסביר לי מה זאת אומרת ? בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by NOVA,

תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ydyehuda,

שלום לחכמים :hi: אני לפני קנית מחשב חדש, שימושי OFFICE ו VIDEO EDITING וכמובן משחקים ללא דרישות מיוחדות (לא המילה האחרונה במשחקים) 1) INTEL או AMD, מי ולמה? 2) איזה לוח אם מתאים להמלצה מ-1 תודה מראש, יהודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by someone,

הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא: 7vrxp_f10.zip פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים: 7VRXP.F10 FLASH860 שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....) מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Basic,

שלום לכולם הודעתי השניה בפורום בהודעה זו ביקשתי (התחננתי ) לייעוץ לפני רכישת מחשב נייד : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=66589 (צירפתי את הלינק ע"מ שתוכלו להתרשם משאלת המעבד, אל מול שאר המפרט הנדרש, מקווה שזה בסדר) הבעיה היא שאינני סגור בנושא המעבד. הבנתי שלמעבד AMD Athlon XP-M 2500 יש זכרון מטמון של 512K לעומת זכרון מטמון של 256K למעבד AMD Athlon XP-M 2400. השאלה היא עד כמה ההבדל הזה חשוב, והאם כדאי להתעקש עליו, והאם ההבדל גול זכרון המטמון הוא ההבדל היחידי בין המעבדים ? תודה רבה וחג שמח !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.