מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)? השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה היה רעיון חכם לקחת מעבד של AMD? זה מה שהומלץ לי כאן לקחת (וגם מה שלבסוף הזמנתי) אבל אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם לבין אינטל ואם הם נחשבים לטובים יותר בתחומים מסוימים וכדו'.... תוכלו להסביר לי את ההבדלים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף לי לשים במפרט שלי? זיכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL שעולה 730 ש"ח..... *********** או ************* זיכרון אחר של 2*512 ??? שלא יעלה מעל 700 ש"ח... תמליצו לי על חברה טובה וחזקה.....
-
- 15 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עוד זמן לעבוד על מפרט שהכנתי בפורום מפרטים ולפי מה שהבנתי לא חיבים P35 לQ6600 אז ככה אני מחפש לוח של אסוס שמתאים לQ6600 \ ל4 גיגה זכרון \ולHD2900פרו-כרטיס גדול פיזית ללוח צריך להיות גם חריץ PCIE נוסף לכרטיס רשת אלחוטי זכרונות אני צריך 4 גיגה זולים שיתאימו לרכיבים האחרים לא מתוכנן OC לזכרונות ואני מתכנן לקנות מסקאי פי סי ככה שבבקשה תמליצו מישם בתודה קרירין
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4 המפרט המלא מופיע בצד המודל של הזיכרון שלי הוא CM3X2G1333C9 לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה. איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד? מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לשים עליו פנטיום 4 סוקט 478 עם באס 400 ליבת ווילמט?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב P3 1000 במארז של GATEWAY עם ספק מאוד רציני [500W] לוח האם הוא אינטל איסטון. האם יש מניעה להשתמש במארז ובספק הנוכחי עם לוח האם, המעבד והזכרונות החדשים? לגבי המארז - אני כמעט בטוח שכן, מדובר במארז שתומך בתקן הATX וכך גם הלוח החדש, אבל לגבי הספק אני לא בטוח. מה צריך לבדוק כדי לוודא תמיכה? הלוח המיועד הוא ASRock 939Dual-Sata2. בתודה מראש רון.
-
- 15 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הולך להתחבר למסך 34UC97 LG http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC97-S-ultrawide-monitor במחשב יהיו 2 כרטיסי מסך TITAN X רציתי לשאול איזה מעבד עדיף ל-2 המפלצות האלה? הם צריכים לרוץ על שני חריצי X16 כדי לקבל מקסימום ביצועים? האם ניתן להשיג זאת עם מעבד 4790K? איך ישפיע ההבדל בין התדרים 4Ghz עד 4.4Ghz ל 4790 ו - 3Ghz עד 3.5Ghz ב 5960? איפה אני מקבל מקסימום ביצועים במשחקים?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם ZOTAC NM10-ITX WIFI בסקי פי סי הנה הקישור: http://skypc.co.il/sg_product~10007~10~0.htm לאחר התקנה במארז של גיגה בייט http://skypc.co.il/pl_product~407300~6~0.htm הלוח אם מתחיל לעבוד והדיסק הקשיח נשמע מתפקד וגם הכונן האופטי אך אין יציאת ווידאו - לא רואים דבר על המסך (בשתי היציאות) - אפילו לא ביוס. פשוט אין אות במסך (ניסיתי כמה מסכים). החלפתי את הלוח בסקיי פיסי ללוח אם אחר וגם הוא אותו דבר. הם אומרים לי להביא אותו שוב לבדיקה אולי - אני מפספס משהו - מישהו נתקל במקרה כזה? פעם ראשונה שאני קונה מוצר של ZOTAC מאוכזב מהם קשות. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח גריבלדי של אינטל עם זכרונות RDRAM הוא רוצה להחליף את המעבד, בשביל זה הוא צריך להחליף לוח, אבל הוא רוצה להישאר עם הזכרונות שלו. יש מצב להשיג לוח תומך RDRAM חדש יחסית ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה[ד"א אני חדש טוב להיות פה] נמאס לי מהמחשב הישן[הוא לא כל כך ישן אבל] אז החלטתי להוסיף לו ראמ,יש לי SDRAM והבנתי שבשביל להחליף לDDRAM או RDRAM אני צריך לוח אם מסויים,והבנתי שגם צריך להחליף מעבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל[קצת יותר] הדבר שהכי חשוב לי זה משחקים.מבחינת כרטיס גרפי אני דיי מסודר, Gforce 5200 FX 128ddr הוא טוב מאוד. ושיפר לי הרבה משחקים אבל יש הרבה שעובדים באיטיות[יש לי פנטיום 4 1.4 256SDRAM] חשוב לי שזה יהיה בטכנולוגיית HT כי הבנתי שהיא מאוד טובה. איזה אפשרויות יש ל3 הדברים שאני צריך לקנות?[מעבד,לוח אם,זכרון] וכמה בערך הכל יעלה. תודה רבה על זמנכם. ;D
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
2x512MB Mushkin BLUE 2-3-3 על איזה צ'יפים מבוססים? ועל איזה pcb הם יושבים? תודות לעוזרים (משיג אותם במחיר נמוך במיוחד- למעוניינים)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר INQ מדווח ש AMD משחררת את המעבד X2 5200 שיעלה כ 403$ לאלף יחידות. המעבד כבר בחנויות. כתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34203 אם אני לא טועה המעבד 2800MHZ כמו FX62 רק עם פחות קאש . פשוט ביזבוז להוציא מעבד כזה כשקונרו שולט בשוק.
-
- 15 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלוח הנ"ל תומך RDRAM. בביוס של הלוח יש כותרת שנקראת extended options אבל אי אפשר להיכנס אליה. אני יודע שבלוחות של אינטל האוברקלוק מבוטל ובכלל לא קיים האם יש דרך להגיע לאפשרויות האלו ולפחות לגעת בהגדרות של הזכרונות? נ.ב בחוברת של הלוח בנושא הג'מפרים לא קיים שום דבר שמדברת על הגדרות מורחבות אבל ההגדרה הזאת קיימת וכמעט בטוח שיש דרך לפתוח אותה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר פה חדשה בזון שבה מציינים שהמעבדים זמינים, אבל אני לא יודע בדיוק מה הכוונה. הם זמינים, כלומר אני יכול עכשיו להזמין אותם באחת החנויות בארץ? או שזה רק pre-order. תודה.
-
- 15 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אני מנסה להגדיר זכרונות 4GB G.Skill 1066 על לוח Maximus formula בספר הוראות כתוב שהלוח אוטומטית מגדיר הכל 800 ולכן צריך להגדיר לו 1066. כשאני מנסה להגדיר 1066, המחשב לא עולה. למישהו יש ניסיון עם הBIOS של המקסימוס?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם 2* 512MB של זכרונות מסוג .WINBOND 3200 BH-5 כמובן שאני עובד במצב של DUAL DDR. 1. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף רק סטיק אחד של 512 ועדיין לשמור על הDAUL DDR, או שDUAL DDR עובד רק בזוגות? 2. ואם אני חייב להוסיף עוד זוג, אז זה חיב להיות מאותו נפח ואותו סוג/צ'יפ? או שכל זכרון במהירות 3200 יעשה את העבודה? מה המלצתכם לשדרוג זכרונות לא יקרים שיתאימו לאלה שיש לי היום? עקרונית הייתי שמח לא להשתולל כספית ופשוט רק להוסיף סטיק אחד של 512, אבל יש לי הרגשה שזה יבטל את הDUAL DDR, ואולי רק יפחית את הביצועים.
-
- 15 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה ליבה הכי טובה Clawhammer Winchester Newcastle
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי זכרונות חדשים למחשב שלי והלוח-אם לא "קורא" אותם (נראה לי) @--- The King --- ו... @askme - אני מתייג אתכם גם כי עזרתם לי בדיון פה אולי תוכלו לעזור לי עם הידע שלכם ומה שלא ברור לי. נתחיל מהתחלה - יש לי 2x4gb של Crucial זכרונות - בטוטל: 8gb קניתי חדשים - 2x8gb ליתר דיוק: G.Skill Value 2X8GB DDR3 1333Mhz CL9 Kit כשקבלתי אותם, פתחתי את מארז המחשב ונתקתי את הזכרונות הישנים והכנסתי את החדשים במקום - באותו מקום. וכשהדלקתי את המחשב - זה מה שקרה: (הסבר קטן - הסרטון רק בדיוק כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב, ומתכבה לבד! לא כי אני לחצתי או משהו כזה בנוגע לצפצופים - אין לי מושג למה זה קורה, …
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לאחי מעבד E6320 ובעת הפעלת המחשב רשום שהוא רץ ב1.40 במקום ב1.86 שבו הוא אמור לפעול מה עושים כדי לתקן את הבעיה הזו
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 ואני רוצה לבטל סופית את הEIST. ביטלתי אותו דרך הביוס,אבל אחר כך הוא חוזר להיות פעיל משום מה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-