מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן. הבעיה קשורה ללוח אם של PS3, אבל אני פותח את הדיון כאן כדי לקבל עזרה בנושא הכללי של לוחות האם. בחנות שבה הבאתי את המכשיר שלי לתיקון, נאמר לי, ואני מצטט: "לצערינו , התקלה התבררה כמורכבת יותר , כאשר הכשל הוא לא בספק אלא בלוח אם." מאז שקניתי את המכשיר, היו לי בעיות עם כונן הBLURAY, הוא תקע לי דיסקים כל שבוע. האם לוח אם שאינו תקין יכל לעשות נזק לכונן? נאמר לי שבתיקון יחליפו לי את לוח האם עם כל הרכיבים, חוץ מהכונן והמארז. הבעיה שהאחריות שלי נגמרת תוך חמישה חודשים, ולהחליף כונן עולה חצי ממכשיר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לבנות מערכת שתשמש בעיקר בעיקר להורדות וגישה לאותו תוכן מהרשת. מאחר והמפלצת שיש לי עכשיו צורכת המון חשמל (QX9650), חיפשתי משהו מבוסס מיני. אני דיי בטוח על Atom, וראיתי שהחדשים זה D2700 או N2800? מה זה אומר ? מה ההבדלים ביניהם ? בנוסף, לא הצלחתי למצוא כמעט לוחות עם מעבדים אלו, תוכלו לעזור ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים + משחקים. מעבד ה-AMD מומהר מ-3.4 GHZ ל-3.8 GHZ . השאלה שלמעלה ואם כן מהי הגרסה המומלצת כרגע לקנייה ( 2100/2120) ? תודה חברים .
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי MSI P67A-GD53 B3 ומחר יותקן ASROCK Z77 PRO4, המעבד יוחלף מי I7 2600K למעבד I5 3570K ויבוצע OC בינוני סביב ה4.5GHZ, הזיכרונות גם כן יוחלפו לקיט מהיר של 2X4GB 2400MHZ למען יציבות מלאה. אינה הלוח. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Pro4 על הלוח יותקן HD6990 4GB ועל מסך U2311H 1920X1080I. הכונן הקשיח הראשי יעבוד בSRT ביחד עם M4 64GB SSD, מה דעתכם על השדרוג ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מבוסס 3570K. אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב הישן. הלוח הוא DFI Infinity NF UltraII-M2. מבחינת זיכרון 2 סטיקים של 1GB. מה האפשרויות שיש לי היום מבחינת שדרוג המעבד?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב מסוג thinkcentre A52 8381 של לנובו, ללא מעבד. הסתכלתי באתר וראיתי שהלוח תומך עד למעבדי פנטיום D האם זה יתכן? או שהם סתם כותבים את הקונפיגורציות השונות שנמכרו על ידם? אני רוצה לשאול, מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתאים לו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מערכת מחשב וההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ממה שאני יודע ל-chipset יש משמעות גם מבחינת התכונות (מס usb וכדומה) וגם לנושא המהירות עבודה. הייתי שמח לקבל המלצה על chipset ועל לוח אם. אני בונה כיתת לימוד ובין היתר יהיו שם קורסים בתחום הוידאו. תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
והאם הספק הנוכחי יספיק ל SLI של gtx560TI ? לוח : ASUS p8h61-m LE B3 ספק : Antec Basiq 550W VP550P תודה.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית בינוני ואני רוצה לדעת איזה חלק הכי חלש (מעבד או כרטיס מסך) כדי לקנות חלק יותר חדש וטוב (אני לא צריך המלצה על מעבד או משהו כזה...) התפקידים של המחשב שלי זה פיפא 2K12 NBA וAFTER EFFECT וקצת וורד ואינטרנט מפרט ATI Rendoren hd 4650 Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz Kingston KVR800D2N6/2G X2
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב אני "סובל" מ Bsod-ים לא מוסברים שלאחר בדיקות חוזרות ונשנות (שכללו בין היתר, פרמוטים, בדיקות דיאגנוסטיקה/מאמץ לכרטיס מסך, זכרונות, דיסק קשיח וכו') שלחתי את קבצי ה Minidump לחבר שעובד בזה, והוא טען שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד. לצורך העניין הרצתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 ומה שקורה הוא, שכמה שניות לאחר תחילת הבדיקה ליבה אחת (מתוך 2) "קורסת" ומציגה את ההודעה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שבליבה השניה ה - Test ממשיך. בנוסף מה שמוזר הוא שבניגוד לבדר"כ אני לא יכול לגרום במכוון לבלו סקרין, ז"א זה מאוד משתנה מפעם לפעם אבל תמיד אותו גורם (לפי המינידאמפ) אני יכול לגלוש באינטרנט כמה דקות וזה יקרה, או לשחק במשחק מחשב מסויים שע…
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לפי השוואה באתר של ג'יגהבייט ההבדלים ביניהם מסתכמים בזה: Audio: B75 - Realtek ALC887, H77 - VIA VT2021 codec LAN: B75 - Realtek GbE LAN chip, H77 - Atheros GbE LAN chip Expansion Slots: B75 - 1xPCI-E X16, 1xPCI-E X4, 2X PCI. H77 - 1xPCI-E X16, 1xPCI-E X4, 1xPC-E X1, 1X PCI Storage Interface: B75 - 1 x SATA 6Gb/s, 5 x SATA 3Gb/s. H77 - 2 x SATA 6Gb/s, 4 x SATA 3Gb/s + RAID Support בH77 יש עד 10 חיבורי USB 2, בשני 8. בשניהם עד 4 חיבורי USB 3. מפרט: i5 3450, sapphire 7850, a-data ddr3 1600 1.5v, seasonic s12ii 520w. ועכשיו להתאמה לצרכים שלי: אני לא מתכוון להשתמש ב SLI/CROSSFIRE ככה שלא משנה כל הסלוטים. לאן ואודיו? חשוב בערך כמו המקשי מולטימדיה הלא שימושיים שיש לי על המקל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיפים בתדר 1333: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2368 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2466 בבקשה להתיחס מהאתר RSM תודה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות עוד סטוק של 4GB RAM כרגע יש לי כבר אחד של 4 אני ר וצה שיהיה 8 עכשיו השאלה שלי זה הסטוק שיש לי ולקנות עוד אחד זה ממש לא ביזבוז אז אין לי בעיה אפילו לקנות עוד 3 סטוקים אבל אין לי מקום חחח(לא יודע עם זה גם אפשרי) אז לשאלה כן, רציתי לדעת עם יהיה לי עוד 8GB RAM הביצועים שבדרך כלל מעמיסים את המעבד ירדו ממנו קצת? אני צריך יענו שיהיה פחות ביצועים על המעבד וקצת יותר על הראם אז חשבתי שזה יכול לעזור אבל אני לא בטוח, כי אני לא מבין גדול, תודה על העזרה(:
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב מעבד כזה : Intel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray על לוח כזה : gygabyte H61M-D2H-USB3 s1155 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi, I'm planing on getting a7950 and overclock my 3570K cpu. Can anyone tell me what's the diffrence between a Z77X and a Z77mX except their sizes? All the best, Yolia
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי מעבד שעובד למשל במהירות 4500Mhz, אז בכל עומס מסויים (נגיד 5% ו100%) הוא יצרוך חשמל אותו הדבר, או שגם העומס וגם התדר משפיעים ביחד?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI ללוח יש תמיכה בSMART RESPONE וVIRTU MVP?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי לי לוח אם asus p5q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ כרגע אני עובד עם 4 גיגה זיכרון ואני מעוניין לשדרג ל8. קראתי במפרט של הלוח אם שהוא תומך בזיכרון DDR2 בשני ערוצים בתדרים 1200/1066/800/667mhz מה האפשרויות שלי מבחינת שדרוג? אני מצרף סקרין שוט שלקחתי מהתוכנית system information for windows רשום שם שהmaximu module size: 2048mb זאת אומרת שאין טעם לשדרג ל2x4gb? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי לוח Sabertooth Z77 כמובן של ASUS, ובלוגו ענק על המארז שלו כתוב שיש עליו חמש שנים אחריות. בKSP אמרו לי שיש עליו בארץ שלוש שנים אחריות. למישהו זה נראה הגיוני? והאם אני יכול לשלוח את זה לחו״ל אחרי שלוש שנים ושם תהיה לי אחריות? דרך אגב, במילא הם שולחים את זה באאץ לתיקון בחו״ל לASUS, לא?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-