מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
רציתי תST אבל אין אותם בארץ וכל יום אומרים לי מחר.. מישהו יודע גם לאן הם מגיעים בOC ~
-
- 15 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש איזה הגדרות ביוס ממולצים ? ועוד משהו סתם נכנסתי לביוס מקודם לא שיניתי כלום רציתי לבדוק תטורבו בוססט עכשיו מצאתי משהו כזה Intel Turbo boost tech נכנסתי לזה וראיתי 3 מצבים 1. AUTO שזה היה המצב שלו. 2. enabled והיה רשום בצד [MENU] שזה אומר שכל הליבות יעבדו בצורה הכי מהירה משהו כזה 3.disable לא כלכך הבנתי תפירוש שלו בצד[MENU] להשאיר את זה כמו שזה או לעשות את אחד מ2 מצבים שאמרתי? עוד דבר יש דרך בביוס להעלות תמהירות מאורר של הכרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי קצת לשפר את המחשב מבחינת ביצועים חשבתי להגדיל זכרון מ2GB ל 6GB (לקנות עוד 4) רציתי לדעת אם זה יתן לי משהו או שהשיפור יהיה זניח? (אם יהיה לי 6GB אני כמובן אעבור ל64) המפרט שלי כרגע: CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 9600GT 512MB TWINMOS XTOC Hard Drive: 160GBX2 RAID0 + 500GB +250GBUSB + 80GB backup windows מה הייתם ממליצים לי לשפר או להוסיף שיהיה יותר מהיר? תקציב בערך 600-800 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם וכרטיסי זיכרונות מתאימים. אני מעוניין לקנות מעבד intel i7 6700k. המחשב אינו מיועד למשחקים בעלי דרישות גבוהות, כרטיס המסך שברשותי הוא Sapphire AMD Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Retail, אני לא מתכנן להחליפו בזמן הקרוב. המחשב מיועד לעיבוד מידע, הרצת תוכניות בעלי דרישות גבוהות ותכנות. אני מעוניין ב32GB RAM ובלוח אם טוב עם יציאת USB-C ואפשרות להוספת רכיבים בעתיד (כולל כרטיס מסך 14NM כשיצא). התקציב הוא גמיש, כ5000 ש״ח. תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. ברשותי זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-4GBRH. רציתי לדעת איזה עוד זיכרונות יתאימו לי כשדרוג למערכת חוץ מאותו הדגם שכרגע בקושי נמצא בחנויות. התקציב הוא עד 400 ש"ח האם G.SKILL RIPJAWS F3-12800CL9D-8GBRL 8GB 2x4 DDR3 1600 יתאימו לי? ומה ההבדל בין F3-12800CL7D-4GBRH ל F3-12800CL9D-4GBRLתודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דגם הלוח שלי הוא PEGATRON IPMSB-H61 אני יודע שזה לא הכי מוכר, חלק מהאתרים ציינו שהוא יתמוך במעבדי I5 וחלק ציינו שהוא תומך רק במעבדי I3. (יש לי כרגע I3) אפשר לקבל תשובה ברורה? או שעדיף אם כבר להחליף לוח עם שדרוג המעבד? גם יש ברשותי SSD והוא מחובר ל-SATA 2.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעד…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני הולך למעבדה לקנות מעבד חדש זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz אני רוצה להחליף לאחד מאלה AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939 או INTEL P-4 3200 FSB800MHZ 1024K מה יותר טוב אם צריך להחליף לוח אם כמה הוא יעלה ??? (ואיך אני יכול לבדוק איזה לוח אם יש לי ?)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבל אודיו והכרטיס קול שלי על הלוח אם כאילו לא מחובר לחריץ ויש כזה כבל אוודיו על הכונן והלוח אם שלי זה k8nf-9 של gigabyte לאן אני אמור לחבר בבקשה זה מחשב חדש אני מת כבר לחבר עוד לא הפעלתי את המחשב ....אם אפשר ורצוי מאוד תמונה של שלוח עם החיבור מסומן תודדדדדדדדה :D
-
- 15 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כדי להשוות עם הלוח האם הכי טוב למעבד AMD... (ASUA A8N SLI PREMIUM) שהייתה עליו ביקורת באתר... תודה מראש למי שיודע
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן עוד כמה חודשים להוסיף עוד סטיק זיכרון, המשחקים יעבדו לי יותר חלק? או שהכרטיס מסך שלי נחשב כבר לישן? כי רק קניתי את המחשב לפני איזה חודש+ ומשחקים עובדים סבבה אבל עדיין אני מרגיש שהייתי צריך לקנות 5900XT או משהו בסגנון
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השם של הקובץ הוא: 97TID913.ZIP בהצלחה לבעלי הלוח הזה,אני מקווה להגיע להרבה יותר מ 420
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף מבין האופציות הבאות מעבד פנטיום D 820 שזה 2.8MHZ על לוח ASRock 775Dual-VSTA או מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 על לוח Asus A8NE ???
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להדריך אותי בבקשה איך לאפס ביוס לוח ASUS P4T533 ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב ליפני מיספר חודשים אחי הקטן (בן 7 וחצי ) הבין את קסם המחשב ומאז חופר לי ולאח הגדול שלי (חופר הכוונה שהוא תמיד נוגע במחשב ורוצה לשחק בו). כל זה התחיל לעלות לי (ולאחי הגדול כמובן ) על העצבים ולכן קבענו שקונים לו מחשב ,אבל רצינו משהוא מיחוד לא סתם מחשב רגיל , הילד חולה לגו (כן כן כמו שאני הייתי )וכלן חשבתי לינות לו מחשב מלגו משהוא בסיגנון הזה http://tfvlrue.wordpress.com/2008/06/25/lego-computer/ הבעייה היא שהמחשב מאוד קטן ודורש לוח mini itx (שאין לי שמץ איפה להשיג כזה ) וספק כוח פיצפון (שגם אותו אני לא יודעה מאיפה להשיג), יש לי זמינות דיי גדולה למעבדים וזיכרונות וכל שאר הירקות לכן אני מעדיף שזה יהיה לוח אם סוקט 775 (אם יש כזה ביכלל ) או משהוא אחר של amd . השימושים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה אם בחירת לוח אם ב 400 ¤ לPCI-E P-4 Prescot 3.0 DDR 400Mhz 2*512 SATA תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי AMD3200 זיכרון 768MB לוח GIGABYTE NFORCE3 250G אני מעוניין לעבור לכפולי ליבה במחיר של עד 1500 ש"ח השקעה... כרגע לעבור לAMD איני יכול כי אני צריך להחליף את כל המפרט מיכוון ש AM2 דורש זאת (זיכרונות כרטיס מסך וכו'). אני מלעוניין להישאר עם הרכיבים ולהשקיע רק במעבד ולוח שיתמוך... מבדיקה... 4COREDUAL-VSTA של ASROCK ומעבד E6300 או E4300 עדיין לא מבין את ההבדל חוץ ממהירות הבאס 1066/800 לא מעוניין לבצע OC אציין כי אני מתעסק בעיקר עם תוכונות שרטוט וגרפיקה AUTOCAD REVIT PHOTOSHOP וכו' צריך עזרה דחוף.... הם זה טוב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם הזה - INTEL EATONVILLE BLKD915GEV P-4 LGA775 DDR2 100Mbps LAN 3Y על איזה לוח אם בתקציב של 800 ש"ח אתם ממליצים ? האם יש ASUS באותו טווח מחיר שיתן לי ביצועים טובים יותר ושיכלול פיטצ'רים נוספים ? (Raid support, Firewire) אין לי צורך בכרטיס קול ומסך משולבים. המעבד שיעבוד איתו - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ 640 800MHZ FSB HT 2Mb
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-