עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם הלוח 775Dual-880Pro של אסרוק יתמוך במעבד 805 גם באוברקלוק והאם אתם מכירים לוח כמוהו עם ציפסט של אינטל באותו המחיר +-??

• 15 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by mrbig,

לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98919

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eli_a2006,

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מה שאני מתכנן לעשות אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה האם אני ירגיש הבדל בין המעבד שיש לי עכשיו(athlon 3000s939 עושה 2700) לבין הכפול ליבה?

• 15 תגובות
    • 835 צפיות
  5. אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני יודע שבAMD או באינטל יש הבדל אם אתה שם יחס של 1:1 לבין 6:5 נגיד ובחברה שניה זה פחות משמעותי אז רציתי לדעת אצל מי ועוד משהו אם עשיתי OC למעבד X והגעתי לקצה היכולת שלו והיחס עם הזכרונות הוא 1:1 ואני יודע שזכרונות שלי יכולים להגיע ליותר רחוק אז כדי לי להרים תיחסים כלפי הזכרונות (למשל 1:2 לזכרונות)

• 15 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by yonni,

אני כרגע עובד עם 2* 512MB של זכרונות מסוג .WINBOND 3200 BH-5 כמובן שאני עובד במצב של DUAL DDR. 1. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף רק סטיק אחד של 512 ועדיין לשמור על הDAUL DDR, או שDUAL DDR עובד רק בזוגות? 2. ואם אני חייב להוסיף עוד זוג, אז זה חיב להיות מאותו נפח ואותו סוג/צ'יפ? או שכל זכרון במהירות 3200 יעשה את העבודה? מה המלצתכם לשדרוג זכרונות לא יקרים שיתאימו לאלה שיש לי היום? עקרונית הייתי שמח לא להשתולל כספית ופשוט רק להוסיף סטיק אחד של 512, אבל יש לי הרגשה שזה יבטל את הDUAL DDR, ואולי רק יפחית את הביצועים.

• 15 תגובות
    • 847 צפיות
  8. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by moonjib,

אני זוכר פה חדשה בזון שבה מציינים שהמעבדים זמינים, אבל אני לא יודע בדיוק מה הכוונה. הם זמינים, כלומר אני יכול עכשיו להזמין אותם באחת החנויות בארץ? או שזה רק pre-order. תודה.

• 15 תגובות
    • 966 צפיות
  10. שלום! יש לי שתי שאלות לגבי טכנולוגיות של AMD: 1. מה זה K8L לעזאזל? 2. מה זה 4X4 לעזאזל? תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב כרגע אתם רואים בחתימה איזה זיכרון יש לי... הוא די מגביל מבחית אוברקלוק אבל הוא עובד ב-T1 2.5-3-3-6 אני יכול להביא את ה OCZ EL DDR PC-4000 Gold GX XTC 2GB Dual Channel ב-1200 בערך חדש. שווה לי? עד כמה יהיה השיפור ומה יהיה ניתן להשיג עם הזכרונות באוברקלוק?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ יותר לגיימרים בכללי : AMD או אינטל במחשב בסך 8,000 תודה לכל המגיבים

• 15 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום, אני קורא פה בפורומים כבר זמן מה, ועלו לי כמה שאלות בדרך, אשמח אם תענו: 1) איזה chipset נחשב ליותר מיתקדם ו"חזק" ה-775 של אינטל או ה965 לכל סוגיו של אינטל? 2) האם רק על chipset של nVIDIA אפשר להקים מערך SLI? 3) האם כבר יצאו לוחות אם וכרטיסי מסך התמכים רשמית ב- Quad SLI? 4) האם מישהו יוכל להסביר/לתת פרטים על ה-DDR3? 5) שמעתי שאינטל אמורה להוציע דגם קונרו - EX6900 שהתדר שלו יהיה מעל 3GHZ, האם השמועה נכונה? 6) האם לוחות של החברה שמייצרת את המעבד נחשבים להכי "טובים" עבורו? תודה לכולם, ליאור.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ב cpu רשום לי לוח אם 694x-698b version v2.x והיצרן לא ידוע ובהמשך בcpu נאמר בקטגוריה של הזכרון מקסימום 2g זכרון(ואני רוצה לדעת אם אוכל להתקין ddr2) ושיש 4 חריצים לזכרון. אם משהו יוכל לברר ולצרף קשור עם מידע על הלוח אם שלי עם גבולות הזכרון אשמח תודה יהודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האמת שהנושא הזה מציק לי המון בכמה ימים אחרונים.. למישהו יש מידע אם יהיה הורדת מחירים בארץ? אם המעבדים החדשים בכלל יגיעו לארץ בחודש הקרוב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולכם! אני מבקש ממש שתעזרו לי ליבחור בין זיכרונות אני כל כך מיתלבט. יש אותם שהבנתי שהם חיות : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199 וגם הם מצויינים הבנתי : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 ואותם - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1454 של GEIL איך הם אני חייב לדעת דחוף!!! GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 או אחרונים שהם פחות טובים ניראה לי - CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 תודה לכולכם ותעזרו לי בבקשה OCELOT

• 15 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by Snufkin,

אני רוצה להחליף את המעבד כי כרגע הוא לא ממש סוחב עם כל מה שיש על המחשב. השאלה היא מה המעבד שהכי משתלם לי לקנות כרגע? קחו בחשבון שהתקציב כרגע הוא עד 2000 ש"ח גג! כמובן שזה יהיה כפול ליבה בסוקט 939 (תראו במפרט), אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין הליבות השונות ומה הכי משתלם.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עיינתי בנעוצים ולא קיבלתי את מבוקשי. השאלה היא די פשוטה: נאמר לי שיש מעבדים שהם הדמיה של ליבה כפולה ויש כאלו שהם כפולי ליבה אמיתיים. האם זה נכון? אם כן, אז מה ההבדל? למי מהחברות אינטל/AMD יש מעבדים כפולי ליבה אמיתיים ומה הדגם/שם של המעבדים? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לקנות מעבד 5600 של AMD [בתחילת שבוע הבא] או שכדאי לחכות חודש עד הירידת מחירים? אני חושב שלא כדאי לקנות מכמה סיבות: צריכה גבוה של חשמל טמפ' גבוה שום ישום בנתיים לא יודע לנצל 4 ליבות [וברוב הפעמים בקושי 2] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by i022052,

חיפשתי בכל מיני אתרים כדוגמת: ולא מצאתי אזכור. אני מחפש לדעת איזה מעבד חזק יותר בביצועים. האם: Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 3.0 GHz 925 2MB x2 BOX 64Bit 800MHz או Intel® Core 2 DUO LGA 775 1.6 GHz E2140 1MB BOX 64Bit 800MHz ומה זה אומר ההבדל ב cache?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by פרי פרי,

הזמנתי זכרון CL4 553 קיבלתי CL5 667 :-[ ראיתי באתר שהם נמכרים באותו מחיר, יכול להיות שבמהירות נמוכה יותר(553) הוא יוכל לעבוד בCL4 ? להתעקש להחליף? (יש לי סלרון 2.8 553)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000220922 אין לי מושג אם זה כבר התפרסם באתר לא הייתי כאן "הרבה" זמן(שבוע) ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by israelolcha,

שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים בכותרת. 300 ש"ח הבדל ביניהם זה לא סיפור אבל האם זה שווה? האם יש הבדל נוסף פרט למהירות המעבד? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.